Allah razı olsun cok sagol canım kendimi oyle teselli etmeye çalışıyorum allahıma hep saglikli hayırlı bir evlat nasip etsin diye dua ediyorum herkeseee ins ama gercekten yıprandım hep sabır diliyorum aslaa bu niye basıma geldi demiyorum verende allahım alanda dogru zaman değilmiş diyorum allahım buyuk bukadar üzüntünün sonunda inaniyorumki allahım saglikli evlatlar nasip edecek ins sadece 1 ay dinlenmem gerek ruhen bedenenCanimmmm cok üzüldüm senin adinaa allahimin vardir bi bildigi yine 4 ay olasya kadar olmasindansa sagliksiz bebegin olucagina allahim seni boyle uzmus bu dha da iyi diye dusun tabi bu bir teselli olamaz sana kuzumm hic uzulme bak ne guzel bisey ki hamile kalabiliyoraun sagliklisin demekki bidahakine insallah hic uzulme moralini de bozma bu aradaki bir ayda da bol bol su ic icin temzlensn ne bilimmm gez toz eglenn canini sikma
Gittim cnm en baslarda hicbise yok dediler bi kere kimyasal gebelik gecirdm..Sonra tam bir yil olunca gideym yumurta takibine dedim bi gittim cikolata kisti ve yumurtan catlamiyo dediler hsg cektirdm temiz cok dr gezdm bicok sey duydum sogan suyu ictim kist kuculdu en son gecen hafta bi dra gittim bu kist kucuk engel degil sizinki aciklanmayan dedi...Cok seyler duydum iki kere klomen kullandm olmadi bu ay ilacsz ignesz deniyorz olmazsa belki asilama yaptiracaz ama o kadar dua ediyorumki bu ay mucize olsa die..İnsallah canim insallahhhh allahim en kisa surede nasip etsin sana ve tum isteyenleree deuzuldum canim aama allahinda vardir bi bildigi hic doktora gtmediniz mi neymis bi sorun varmiymis sen ve esinde
Canım malesef kimyasalmis cok uzuldum cokkk ama elimden birsey gelmiyor duadan baska benim icin hayırlısı buymuş diyorum 1 ay dinlenip haxiranda tekrar başlarım Allah kısmet ederse ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucamayyyyyyy deme öyle ya inşallah değildir allahım ya
tamam kuzum canını sıkma dinlen güzelce biz hep burlardayız gel yine başlarız ovulasyona allahım hayırlısını versin canım arkadaşlarında dediği gibi sağlıksız olacağına böyle olması daha iyiCanım malesef kimyasalmis cok uzuldum cokkk ama elimden birsey gelmiyor duadan baska benim icin hayırlısı buymuş diyorum 1 ay dinlenip haxiranda tekrar başlarım Allah kısmet ederse ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucam
Kız dur allah mi söyletti o sonraki bat . Önce 4 mayis için dua edelimkuzum sen 29 mayısta mutlu haberi bize verecen inşallah :)
İnsallah canim. Senin de haberini haziran da alırız. 2016 bebeklerimiz olacak bizim. Umutla çalışmalara devammmCanım malesef kimyasalmis cok uzuldum cokkk ama elimden birsey gelmiyor duadan baska benim icin hayırlısı buymuş diyorum 1 ay dinlenip haxiranda tekrar başlarım Allah kısmet ederse ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucam
Canım benim bebeğinı kaybettigine elbette üzülüyorsun da düşünki rabbim seni çok seviyor sana en sağlıklı şekilde vermek istiyo bebisini. Onlar sağlıksız oldugundan vermedi oyalama di seni. Peki doktor sebep olarak bir şey söyledi miKızlar degerim 45 den 27 düşmüş kimyasal gebelik sanırım nedeyim allahım buyuk benide boyle siniyor belkide herzaman sabrım inancım yanımda allahım ins saglikli bir bebek nasip etsin hepimize kısmet olmayınca olmuyormuş gercekten ama ben gene yıkıldım ilk bebegimi 4 aylıkken kaybetmiştim tam kendimi toparladım 6 ay sonra başladık Buda kimyasal oldu Mayıs ayını boş geçicem galiba cunku adet günümde sasabilir hemde vücut dinlendin Haziran'da tekrar başlıcam ins Ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucam canlarım
Canım benimmm, Allah sana bekletmeden sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin. Bence regl olunca boş geçme mayıs ayını kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik oluyormuş. Takip etme ama normal akışında gitsin herşey. Rabbimin vereceği zaman var demek ki.Kızlar degerim 45 den 27 düşmüş kimyasal gebelik sanırım nedeyim allahım buyuk benide boyle siniyor belkide herzaman sabrım inancım yanımda allahım ins saglikli bir bebek nasip etsin hepimize kısmet olmayınca olmuyormuş gercekten ama ben gene yıkıldım ilk bebegimi 4 aylıkken kaybetmiştim tam kendimi toparladım 6 ay sonra başladık Buda kimyasal oldu Mayıs ayını boş geçicem galiba cunku adet günümde sasabilir hemde vücut dinlendin Haziran'da tekrar başlıcam ins Ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucam canlarım
Evet canım benim silikleşince olmuştu sonrası hatırlamıyorum ama olmuştur sanırım sizde canınız isterse devam edin benceİnsallah canim sende aanirim silikte iliski olmustu demi :) zaten koy cizgiden sonra siliklesince catliyormus sanirim yumurta :) bide canim bundan snrada duzenli korunmasiz iliskiye devam edilmelimi ji
Canım benim hayırlısı buymuş demekki üzülmemek elde değil tabi ama sağlıksız bir embriyoyu vücut kendinden uzaklaştırmış kimyasal gebelik kadınların çok büyük çoğunluğu tarafından yaşanıyor yalnız farkedilmiyor adet gecikmesiyle karıştırılıyormuş sana en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbimCanım malesef kimyasalmis cok uzuldum cokkk ama elimden birsey gelmiyor duadan baska benim icin hayırlısı buymuş diyorum 1 ay dinlenip haxiranda tekrar başlarım Allah kısmet ederse ins sizlerden guzel haberler alıcam mutlu olucam
Amin canım ins ben senden umitliyim ins guzel haberler bekliyorum canım hayirlisiylaİnsallah canim. Senin de haberini haziran da alırız. 2016 bebeklerimiz olacak bizim. Umutla çalışmalara devammm
Cok Sağol canimm aminn insss allahıma dua ediyorum hayirlisiyla ins saglikli olsun demekki dogru zaman simdi değilmiş nedeyim. Allahım sana saglikli doğumlar nasip etsin canım saglikla kucağına al ins dualarında eksik etme benide olurmu annesiCanım benim hayırlısı buymuş demekki üzülmemek elde değil tabi ama sağlıksız bir embriyoyu vücut kendinden uzaklaştırmış kimyasal gebelik kadınların çok büyük çoğunluğu tarafından yaşanıyor yalnız farkedilmiyor adet gecikmesiyle karıştırılıyormuş sana en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim
Korkuyorum canım en azından 1 adet geçireyim diyorum günümde belli olsun allahım buyuk ins saglikli bir gebelik bebek nasip eder esime cok uzuldum 2 defadir sevinçleri üzüntüye dondü Buda bizim sınavımız diyorum nedeyim ins birgun bende kucağıma alırım bebegimi. Allahım sana saglikli evlat doğumlar nasip etsin canım dualarında benide unutmaCanım benimmm, Allah sana bekletmeden sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin. Bence regl olunca boş geçme mayıs ayını kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik oluyormuş. Takip etme ama normal akışında gitsin herşey. Rabbimin vereceği zaman var demek ki.
Dr degerin dusucektir bugun dedi adetle atacaksın dedi sağlıksız oldugu icin dedi bende söyledim ilk gebeliğimde bütün genetik testlerine esime kadar yaptırdım cok sukur birsey çıkmadı dedim oda guzel demekki vücudun saglikli ki ufak bir hata gördüğü zaman sonlandiriyor dedi devam ey dedi istersen 1 adet geçir istersen basla dedi allahım ins nasip eder saglikli bir bebek canım. Once senden haber alicaz bekliyorum canım hayirlisiylaCanım benim bebeğinı kaybettigine elbette üzülüyorsun da düşünki rabbim seni çok seviyor sana en sağlıklı şekilde vermek istiyo bebisini. Onlar sağlıksız oldugundan vermedi oyalama di seni. Peki doktor sebep olarak bir şey söyledi mi
Unuturmuyum hiç, gelecek zamanı vardır yavrunun. Hayıtlısıyla,sağlıkla istediğin zaman kavuşursun ins. canımKorkuyorum canım en azından 1 adet geçireyim diyorum günümde belli olsun allahım buyuk ins saglikli bir gebelik bebek nasip eder esime cok uzuldum 2 defadir sevinçleri üzüntüye dondü Buda bizim sınavımız diyorum nedeyim ins birgun bende kucağıma alırım bebegimi. Allahım sana saglikli evlat doğumlar nasip etsin canım dualarında benide unutma
İnsallahhh benimde olur canmEvet canım benim silikleşince olmuştu sonrası hatırlamıyorum ama olmuştur sanırım sizde canınız isterse devam edin bence
Evetttt canimmmm herzamannn allahtan hayirlisini istyicez saglikli uzun omurlu bi evlatttAllah razı olsun cok sagol canım kendimi oyle teselli etmeye çalışıyorum allahıma hep saglikli hayırlı bir evlat nasip etsin diye dua ediyorum herkeseee ins ama gercekten yıprandım hep sabır diliyorum aslaa bu niye basıma geldi demiyorum verende allahım alanda dogru zaman değilmiş diyorum allahım buyuk bukadar üzüntünün sonunda inaniyorumki allahım saglikli evlatlar nasip edecek ins sadece 1 ay dinlenmem gerek ruhen bedenen
İnsallahhh canimm rabbim hayirlisini versin insallahhhhh olmazsa asilama yaptrrsin rabbim bi top etini bizden esirgemez elbet verir bir gunGittim cnm en baslarda hicbise yok dediler bi kere kimyasal gebelik gecirdm..Sonra tam bir yil olunca gideym yumurta takibine dedim bi gittim cikolata kisti ve yumurtan catlamiyo dediler hsg cektirdm temiz cok dr gezdm bicok sey duydum sogan suyu ictim kist kuculdu en son gecen hafta bi dra gittim bu kist kucuk engel degil sizinki aciklanmayan dedi...Cok seyler duydum iki kere klomen kullandm olmadi bu ay ilacsz ignesz deniyorz olmazsa belki asilama yaptiracaz ama o kadar dua ediyorumki bu ay mucize olsa die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?