ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Koku hassasiyeti adet Döneminde bende de oluyor ama genetik annemin burnu güzel koku alır bende öekmişim bilmem napacağım :) canım bende Kür Yapmıyorum bal çörek otu tarçını sabah yiyince üzerine bi yarım saat sonra incir yiyorum bu şekilde bende Perşembe başlayacağım teste inşallah yorumlarız birlikte benim tahminim 27 Nisan çift çizgi olur gibi 11. Ya da 12. Gün koyu oldu iki çizgi üç aydır 25 26 günde adet oluyorum ya bakalım bu ay nasıl olacak

11-12-13 senin günlerin o zaman
Benim normalde zaten iyi koku alırdı ama şimdi öyle böyle değil, arka sokaktaki lokma kokusunu bile aldım geçen gün

Canım ne olur kendini çok üzme çok şanslısın ki Bebeğin oluyor bak inşallah sağlıkla da olacak çok sağlam bi vücudun var Rabbim biz kullarına hayatı sınav olarak vermiş inşallah tez vakitte sağlıklı bebeklerinde olacak dualarımız hep seninle biz buraya yakın zamanlarda geldik bak hep güzel haberler aldık inşallah senden yine güzel haberi alacağız bu sefer sen diyeceksiniz değerim çok yüksek. Allah Im sizlere Sabırlı ve sağlıklı ömürler versin canım

eksik eder miyim hiç kuzum üç aylara girdik bugün,perşembe günü kandil burada bebek bekleyen herkese edeceğim duamı hem kendime hem size.üzülmemek elde değil canım ama bugün başka bir topicte okudum doğumuna 1 gün kala kaybetmiş bebeğini bir bayan,öylesi çok daha zor rabbim en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla gönderecek meleğini canım,benim kimyasaldan 4 ay sonra oldu ama kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak çok daha kolaymış eşinde sende sağlıklısınız inşallah tez zamanda müjdeyi alıp bir güzel kavuşacaksınız yavrunuza

11-12-13 senin günlerin o zaman
Benim normalde zaten iyi koku alırdı ama şimdi öyle böyle değil, arka sokaktaki lokma kokusunu bile aldım geçen gün

17 Nisan ilk gün işte 26,27,28 Nisan yumurtlama çatlama muhtemel :)) 13 Mayıs da bat günüm olur sanırım bakalım testlerle Konuşmak daha doğru olur sanırım ama Havuç sıkıp mı içsem ki 12. Gün bal kürsünü bırakınca ayyy Kafamı şimdiden karıştırmamam Lazım

E iç canım ne olacak zararı olmaz yararı olur bence

Ağzına sağlık canım ne güzel demişsin üç aylarda girdi şükür vuramayanlar da görmemize az kaldı burda hepimiz biriz dualarımız aslındA nebizde şans getiren inşallah hamileler sağlıkla bebeklerine kavuşurlar bizlerde inşallah o güzel duyguyu yaşayıp bebeklerimize kavuşuruz Rabbim büyük inşallah bumübarek üç aybizlere iyi gelir..

öyle canım hepimiz aynı şey için dua ediyoruz bekliyoruz,birbirimizi tanımasakta bu dönemde en büyük desteği buradan birbirimizden alıyoruz birçok insanla konuşamadığımız konuları burada birbirimize danışıyoruz,sevincimizi de üzüntümüzü de ortak yaşıyoruz hep beraber,Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş inşallah tez zamanda hayırlı haberi alacak herkes,güzel haberi alan bizlerde inşallah bu dönemi sağlıkla geçirip hep beraber kavuşacağız bebişlerimize

İnşAllah canım hepimiz için güzel haberler ve sağlıklı ömür nasip eyler Rabbim inşallah

Kizlar merhaba
uzun suredir takip ediyorum yazmak bugune nasipmis. Bende uzun bir suredir bebek icin ugrasiyorum bir yil oldu artik doktor yardimi alacagiz son ayimiz bu ay allah yardimicimiz olsun hepimizin

Kizlarrrr ben napdim biliyonuz mu. Gece yatağa girince karnim kasiklarim agridi ah dedim tamam yumurta çatlıyor .ama söz vermiştim kendime ilski olmayacak diye öncesi olmuştu çünkü. Ama sonra dün gördüğüm koyulaşma dan sonra ya tam koyuluk olmazsa diye sabah 5.40 ta kalktım test yaptım. Çok koyu beklerken siliklesme gördüm. Ay bi bakın lütfen. Sonra siliklesme olduğunu düşünüp kocayı uyandırdımmmmmm

Kizlar yumurtlamadan en erken 8 gun en gec 10 gun snra hcg idrara azda olsa gecmeye basliyormua dogrumu sizce
8 gün sonra gecmesi zor canim 10 uncu günde kafanızı karıştıracak kadar gecer cook silik cikar en guzeli adet gecikmesini beklemek daha net olur :)

Test nerdee bakimm :))

Ay biri doğru yaptın dese.. benim gene üstüste ilski oldu sanırsam. Ay bi de eve gidermisim saat 12 30 da çift koyu çıkarmış

Eklentiler

• 2015-04-21 08.17.43.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…