Ay inşallah kızlar. belimı yüksek tuttum falan . Hani dikkat ettim .inşallah koyu çıkmaz bundan bir iki gün içinde . Ay olsun tutsun allahım gene. Umutsuzluk var.pufff simdiden başladımm. Neyse ya. Valla psikopata bağladım iyice..Silikleşmiş bence canım inşallah bu tutmuştur Sıkma canını
Sen kim umutsuz olmak kim canım kendine gel bakiimAy inşallah kızlar. belimı yüksek tuttum falan . Hani dikkat ettim .inşallah koyu çıkmaz bundan bir iki gün içinde . Ay olsun tutsun allahım gene. Umutsuzluk var.pufff simdiden başladımm. Neyse ya. Valla psikopata bağladım iyice..
Canım bencede çatlamış yumurtan benim siliklestigi gün hem sabah hem akşam olmuştu arka arkaya ilişki oldu diye sıkma canını inşallah tutmuştur bu ayAy biri doğru yaptın dese.. benim gene üstüste ilski oldu sanırsam. Ay bi de eve gidermisim saat 12 30 da çift koyu çıkarmış
İnşallah güzel müjdeyi alırsınız Allah isteyen herkese versin ov. testiyle yumurtlamayı takip ediyor musunuzKizlar merhaba
uzun suredir takip ediyorum yazmak bugune nasipmis. Bende uzun bir suredir bebek icin ugrasiyorum bir yil oldu artik doktor yardimi alacagiz son ayimiz bu ay allah yardimicimiz olsun hepimizin
Evt canim takip ediyorum bide benim size tavsiyem ovulasyonla birlikte hergun atesinizide ölçün en yuksek oldugu gün yumurta catliyodurİnşallah güzel müjdeyi alırsınız Allah isteyen herkese versin ov. testiyle yumurtlamayı takip ediyor musunuz
Evet ateş ölçme yöntemini de çok kullanan var doğru sonuçta veriyormuş ama ben beceremedim yada yükselmeyi anlamadım bilmiyorum testleri burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırızEvt canim takip ediyorum bide benim size tavsiyem ovulasyonla birlikte hergun atesinizide ölçün en yuksek oldugu gün yumurta catliyodur
İşte benim canimi sıktığim kısmı. Siliklesme öncesi oldu.ondan.bir gün ara verecektkm veremedim. Bu gece sabah ta düşünüyorm ilskiyi zatrn silikleşince ustuste düşünüyordum da . Öncesinde olup da kaliteyi dusurdim galibaCanım bencede çatlamış yumurtan benim siliklestigi gün hem sabah hem akşam olmuştu arka arkaya ilişki oldu diye sıkma canını inşallah tutmuştur bu ay
İnşallah canım. Korku endişe yokkkkk. Rabbim sağlıkla sorunsuzca sonuçlarla gelmeni nasip etsin.Kızlar banada dua edin nolur 11de randevum var keseyi görmek için gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur
Valla bana anlık geliyor dün gece de öyle oldu. Kasık ağrısıyla ateşim yükseliyor gibi fena oluyormEvt canim takip ediyorum bide benim size tavsiyem ovulasyonla birlikte hergun atesinizide ölçün en yuksek oldugu gün yumurta catliyodur
Ahh cnm neler yapiyoruz olsun die ama inan vakti var biz hemen olsun istiyorz bi arkadasim tek korunmasiz iliskiyle rast gele hamile kalms rabbim ol desin yeterki bende 20 aydir bekliyorum olmuyo olmuyo....İşte benim canimi sıktığim kısmı. Siliklesme öncesi oldu.ondan.bir gün ara verecektkm veremedim. Bu gece sabah ta düşünüyorm ilskiyi zatrn silikleşince ustuste düşünüyordum da . Öncesinde olup da kaliteyi dusurdim galiba
Evet ya . İlski anında bile aklıma geldi. Napiyorm ben dedim kendi kendime . Koceyi uyandırp bebis çalışması mi yapilirmis . Allah vermese kırk takla atsamAhh cnm neler yapiyoruz olsun die ama inan vakti var biz hemen olsun istiyorz bi arkadasim tek korunmasiz iliskiyle rast gele hamile kalms rabbim ol desin yeterki bende 20 aydir bekliyorum olmuyo olmuyo....
Evt cnm burda dertlerimzi paylasiyorz rahatliyrz ..Sen ne zamandr osyiosun sorun var mi sizde?Evet ya . İlski anında bile aklıma geldi. Napiyorm ben dedim kendi kendime . Koceyi uyandırp bebis çalışması mi yapilirmis . Allah vermese kırk takla atsam
Olmaz.biliyorm. Aman napiyim . Olmazsa rabbim vermedi bu ay da deyip önüme bakarım. Alıştık artık negatif leri görmeye. Bu topic te ilk ovu testi denemesindé hamile kalanlara ozenmiyor değilim. sabahın 5 inde kalkıp da idrarla bardakla ugrasmak da neyin nesi.... Oy Oy. ... neyseki yakın çevrem falan böyle deli deli işler yaptığımı bilmiyo. Bi siz varsınız . Sağolun. İyi ki varsiniz
Yok kuzu sorun falan . Eşim de ben de tahlil yaptık temizzz şükürE
Evt cnm burda dertlerimzi paylasiyorz rahatliyrz ..Sen ne zamandr osyiosun sorun var mi sizde?
Vajinusmusken hamile kalanlar var ya yeterki nadip etsn rabbim...Bende stresten cok zor giriyorum iliskiye hergun basagrisiyla uyaniyorum her yerimde dudaklarimda ucuk cikti hayattan zevk almamaya basladmBenim bi arkadaşm vardı. Samimi olduğum . Hani başkasından duysam inanmam. evlendi neyse ilk aylar günler hatta .geldi ağlıyor ne oldu dedim . Ya biz o işi yapamıyorz dedi Cok canım acıyor falan dedi . Üzüldüm tabi. Sonra bu bi halsizlik mide bulantısı falan derken meğer hamile mis o ay. Hatta eşi bu şüpheli demiş nasıl peydahladin falan diye espri yapmış .bence şaka da gerçeklik payı da var. O yüzden ben yirtinsam da olmaz sa olmaz.
Ne zamandr olmuyo cnm ins bu ay olurYok kuzu sorun falan . Eşim de ben de tahlil yaptık temizzz şükür
2 aydır ovu . Testi kullandım. Bu 3. . İnşallah olur canım ya bat 4 mayis bakalmKa
Ne zamandr olmuyo cnm ins bu ay olur
Ay bilmiyorum ya. Çok şükürVajinusmusken hamile kalanlar var ya yeterki nadip etsn rabbim...Bende stresten cok zor giriyorum iliskiye hergun basagrisiyla uyaniyorum her yerimde dudaklarimda ucuk cikti hayattan zevk almamaya basladm
Cnm daha cok yeniyms yaa dr bile gitmissnz erkenden nie bu kadar stres yapiosn ben ne yapayim iki yil olacak neredeyse :))2 aydır ovu . Testi kullandım. Bu 3. . İnşallah olur canım ya bat 4 mayis bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?