Saglikla gor insallah keseyiiKızlar banada dua edin nolur 11de randevum var keseyi görmek için gidicem inşallah bir sıkıntı yoktur
Yaklasik on aydir korunmuyorum amaCnm daha cok yeniyms yaa dr bile gitmissnz erkenden nie bu kadar stres yapiosn ben ne yapayim iki yil olacak neredeyse :))
O zaman haklisin stres yapmakta bende zaten stres tavan artik cnm yaYaklasik on aydir korunmuyorum ama
Ayy yazık kıza ya esi nasıl düşünür bòyle bisey tòbe töbe seninle yapamiyorsa başkasıyla da yapamiyr demektr. sinir oluyrm böyle şaka ayagına laf carpanlara..Benim bi arkadaşm vardı. Samimi olduğum . Hani başkasından duysam inanmam. evlendi neyse ilk aylar günler hatta .geldi ağlıyor ne oldu dedim . Ya biz o işi yapamıyorz dedi Cok canım acıyor falan dedi . Üzüldüm tabi. Sonra bu bi halsizlik mide bulantısı falan derken meğer hamile mis o ay. Hatta eşi bu şüpheli demiş nasıl peydahladin falan diye espri yapmış .bence şaka da gerçeklik payı da var. O yüzden ben yirtinsam da olmaz sa olmaz.
Oyle ictensinizki hepiniz Allah razı oldun herkesten ins bugünlerinde atlaticam Allah'ın izniyle hep dualarimdasinix benimde allahım evladını saglikla kucağına almayı nasip etsin canım şükürler olsun bugünler icinde ne yapalimeksik eder miyim hiç kuzum üç aylara girdik bugün,perşembe günü kandil burada bebek bekleyen herkese edeceğim duamı hem kendime hem size.üzülmemek elde değil canım ama bugün başka bir topicte okudum doğumuna 1 gün kala kaybetmiş bebeğini bir bayan,öylesi çok daha zor rabbim en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla gönderecek meleğini canım,benim kimyasaldan 4 ay sonra oldu ama kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak çok daha kolaymış eşinde sende sağlıklısınız inşallah tez zamanda müjdeyi alıp bir güzel kavuşacaksınız yavrunuza
Canım calismalar guzel olmuş inşallah guzel haberler vereceksin Beklemedeyim hic ümitsizliğe kapılma en ümitsiz bendim ama cikti ins saglikli haberler alicaz senden kuzuAy inşallah kızlar. belimı yüksek tuttum falan . Hani dikkat ettim .inşallah koyu çıkmaz bundan bir iki gün içinde . Ay olsun tutsun allahım gene. Umutsuzluk var.pufff simdiden başladımm. Neyse ya. Valla psikopata bağladım iyice..
Canım gece agrım olunca sabah 5 te kalkıp test yaptım . Siliklesmeyi gördüm diye ilişki oldu. Ama korktum gene . Üstüste oldu ilişki diye. Sonra koyulaşma olursa diye stres yaptim. Bak atiyim az önce dé yaptım. . Sence yanlış mı yaptım sabah sabah adamı uyandırdımmmmm.
Berenay06 canım bi kaç yerde okudum . Bu kimyasalin ertesi ay çabuk hamile kaliniyormus. Sen de niyeti bOz da . Beraber hamis girelim mayis à haziranaCanım calismalar guzel olmuş inşallah guzel haberler vereceksin Beklemedeyim hic ümitsizliğe kapılma en ümitsiz bendim ama cikti ins saglikli haberler alicaz senden kuzu
İnşallah canım. Korku endişe yokkkkk. Rabbim sağlıkla sorunsuzca sonuçlarla gelmeni nasip etsin.
şimdi geldim kızlar eve karından ultrasonla gördük keseyi 8mm doktor gayet iyi dedi,önümüzdeki hafta cuma tekrar gel dedi ama pazartesiyi bekleyip gideyim hem kalp atışını da garantilemiş olurum diyorum bakalım nasipSaglikla gor insallah keseyii
tam zamanı canım sağlıklı sperm vücutta 36 saate kadar yaşıyormuş zaten hadi inşallahhh bu ay alırsın müjdeniCanım gece agrım olunca sabah 5 te kalkıp test yaptım . Siliklesmeyi gördüm diye ilişki oldu. Ama korktum gene . Üstüste oldu ilişki diye. Sonra koyulaşma olursa diye stres yaptim. Bak atiyim az önce dé yaptım. . Sence yanlış mı yaptım sabah sabah adamı uyandırdımmmmm.Bu geceyi mi beklemeliydim
Canım gözün Aydın masallah saglikla büyüsün kuzucukşimdi geldim kızlar eve karından ultrasonla gördük keseyi 8mm doktor gayet iyi dedi,önümüzdeki hafta cuma tekrar gel dedi ama pazartesiyi bekleyip gideyim hem kalp atışını da garantilemiş olurum diyorum bakalım nasip
Yok yok iyi yapmışsın uyandırmaklaCanım gece agrım olunca sabah 5 te kalkıp test yaptım . Siliklesmeyi gördüm diye ilişki oldu. Ama korktum gene . Üstüste oldu ilişki diye. Sonra koyulaşma olursa diye stres yaptim. Bak atiyim az önce dé yaptım. . Sence yanlış mı yaptım sabah sabah adamı uyandırdımmmmm.Bu geceyi mi beklemeliydim
ay öylemi dersinn. ay hadi inşallahhhhhh. bugün gece de olsun naipiyim işi şansa bırakmimmmm . de işte ben gene aynı şeyi yaptım gibi oldu bu ay da . inşallah tutar yaaaa. valla sıkıldım artık ovu takibi yapmaktanYok yok iyi yapmışsın uyandırmaklaTam zamanında olmuş
Artık bundan sonrası Allah'a kalmış canımcım. Güzel haberleri tam 12 gün sonra bekliyoruz inş.
ayyyy inşallahhh canım ya . senin de güzel haberlerini duymak çok mutlu etti benitam zamanı canım sağlıklı sperm vücutta 36 saate kadar yaşıyormuş zaten hadi inşallahhh bu ay alırsın müjdeni
Yumurtan ne zaman catladi ? Benim catlama dun oldu sanirim dunden beri gogus uclarim buyudu. Aci ve igne batmasi var. Sol kasigimdaki agri da hala gecmedi : (ben yaşıyorum ama yumutrlamayla alakası varmı bilmiyorum çünkü daha ilk defa bu ay takiplere başladım.
Yumurtan ne zaman catladi ? Benim catlama dun oldu sanirim dunden beri gogus uclarim buyudu. Aci ve igne batmasi var. Sol kasigimdaki agri da hala gecmedi : ( gecen ay boyle olmamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?