ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy yazık kıza ya esi nasıl düşünür bòyle bisey tòbe töbe seninle yapamiyorsa başkasıyla da yapamiyr demektr. sinir oluyrm böyle şaka ayagına laf carpanlara..

Oyle ictensinizki hepiniz Allah razı oldun herkesten ins bugünlerinde atlaticam Allah'ın izniyle hep dualarimdasinix benimde allahım evladını saglikla kucağına almayı nasip etsin canım şükürler olsun bugünler icinde ne yapalim

Canım calismalar guzel olmuş inşallah guzel haberler vereceksin Beklemedeyim hic ümitsizliğe kapılma en ümitsiz bendim ama cikti ins saglikli haberler alicaz senden kuzu

vorones canımcım naptın geriye dönük okuyamadım silikleşme, çalışma oldu mu
Canım gece agrım olunca sabah 5 te kalkıp test yaptım . Siliklesmeyi gördüm diye ilişki oldu. Ama korktum gene . Üstüste oldu ilişki diye. Sonra koyulaşma olursa diye stres yaptim. Bak atiyim az önce dé yaptım. . Sence yanlış mı yaptım sabah sabah adamı uyandırdımmmmm. Bu geceyi mi beklemeliydim

Eklentiler

• 2015-04-21 12.27.21.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 79
Canım calismalar guzel olmuş inşallah guzel haberler vereceksin Beklemedeyim hic ümitsizliğe kapılma en ümitsiz bendim ama cikti ins saglikli haberler alicaz senden kuzu
Berenay06 canım bi kaç yerde okudum . Bu kimyasalin ertesi ay çabuk hamile kaliniyormus. Sen de niyeti bOz da . Beraber hamis girelim mayis à hazirana

İnşallah canım. Korku endişe yokkkkk. Rabbim sağlıkla sorunsuzca sonuçlarla gelmeni nasip etsin.

Saglikla gor insallah keseyii
şimdi geldim kızlar eve karından ultrasonla gördük keseyi 8mm doktor gayet iyi dedi,önümüzdeki hafta cuma tekrar gel dedi ama pazartesiyi bekleyip gideyim hem kalp atışını da garantilemiş olurum diyorum bakalım nasip

tam zamanı canım sağlıklı sperm vücutta 36 saate kadar yaşıyormuş zaten hadi inşallahhh bu ay alırsın müjdeni

Canım gözün Aydın masallah saglikla büyüsün kuzucuk

Yok yok iyi yapmışsın uyandırmakla Tam zamanında olmuş
Artık bundan sonrası Allah'a kalmış canımcım. Güzel haberleri tam 12 gün sonra bekliyoruz inş.

blueflower oğluşunla ne kadar güzel çıkmışsın fotoda... Allah inşallah şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine sağlıklı bir paşa da bize nasip eder :)

Yok yok iyi yapmışsın uyandırmakla Tam zamanında olmuş
Artık bundan sonrası Allah'a kalmış canımcım. Güzel haberleri tam 12 gün sonra bekliyoruz inş.
ay öylemi dersinn. ay hadi inşallahhhhhh. bugün gece de olsun naipiyim işi şansa bırakmimmmm . de işte ben gene aynı şeyi yaptım gibi oldu bu ay da . inşallah tutar yaaaa. valla sıkıldım artık ovu takibi yapmaktan

tam zamanı canım sağlıklı sperm vücutta 36 saate kadar yaşıyormuş zaten hadi inşallahhh bu ay alırsın müjdeni
ayyyy inşallahhh canım ya . senin de güzel haberlerini duymak çok mutlu etti beni maşallahhh.. ben de hamiş olunca daha iii anlarım ne dediğinizi şimdi pek acemiyim yahu . kese neyim kafa basmıo benim :)

Kizlar yumurtlamadan sonra gogus ucu acisi ve gogus ucunda igne batmasi gibi agrilar yasayan var mi

ben yaşıyorum ama yumutrlamayla alakası varmı bilmiyorum çünkü daha ilk defa bu ay takiplere başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…