ay ben de olmadı ama. ilişki yakın zamanda olduysa . bizzat bahsettiğin uzuvlarla da alakalı yaşandı iseYumurtan ne zaman catladi ? Benim catlama dun oldu sanirim dunden beri gogus uclarim buyudu. Aci ve igne batmasi var. Sol kasigimdaki agri da hala gecmedi : (
Aa doktor sana cok erkene randevu verms. Benim kese 13 mm olmasina ragmen 2 hafta sonrasina randevu verdi hatta yaklasik 20 gün sonrasinaşimdi geldim kızlar eve karından ultrasonla gördük keseyi 8mm doktor gayet iyi dedi,önümüzdeki hafta cuma tekrar gel dedi ama pazartesiyi bekleyip gideyim hem kalp atışını da garantilemiş olurum diyorum bakalım nasip
Ahh maşallah canım darısı haftaya benim başımaşimdi geldim kızlar eve karından ultrasonla gördük keseyi 8mm doktor gayet iyi dedi,önümüzdeki hafta cuma tekrar gel dedi ama pazartesiyi bekleyip gideyim hem kalp atışını da garantilemiş olurum diyorum bakalım nasip
Iliskiden sonra 2 gün falan sürer o beninde oyleydi canim.kızlar afedersinizzz az önce upuzayannn bi akıntı oldu wc ye gidince seffaf. acaba bu yumurtlama oldu mu demek ,olacak mı demek. yoksa sabah ki spermler çıkmaya devam mı ediyor. bi duramadılar yerlerinde . hep aynıı şey oluoo gıcık oluyorum valla
Haftaya kontrol için tekrar çağırdı canım kalp atışı falan demedi ama ben arayı biraz daha uzun tutup 12-13 gün sonra gidicem o zaman yaklaşık 7 haftalık olucam ya inşallah tabi ,duyarız belki diye düşündüm o yüzdenAa doktor sana cok erkene randevu verms. Benim kese 13 mm olmasina ragmen 2 hafta sonrasina randevu verdi hatta yaklasik 20 gün sonrasinaneyse yaa ne farkeder gec olunca daha iyi oluyr aslinda bu arada hayirli olsunnn
İnşallah canım sende görürsün keseyiAhh maşallah canım darısı haftaya benim başıma
Canım benm de ilişkiden sonra akıntı büyük bir Kütle halinde oluyo ben spermler ve benim akıntımın toplamı diye düşünüyorum onukızlar afedersinizzz az önce upuzayannn bi akıntı oldu wc ye gidince seffaf. acaba bu yumurtlama oldu mu demek ,olacak mı demek. yoksa sabah ki spermler çıkmaya devam mı ediyor. bi duramadılar yerlerinde . hep aynıı şey oluoo gıcık oluyorum valla
Yok canim iliski ile alakali degil eminim. Ama bu ay ilk defa yasiyorum bunu. Iliski ile alakali olsaydi korunurken bile olurdu. Dun sabah ov. Testim pik yapti. aksam siliklesti. Herhalde catlama dun oldu diye dusnuyorum. Ama 2 gundur iliski yok zaten.ay ben de olmadı ama. ilişki yakın zamanda olduysa . bizzat bahsettiğin uzuvlarla da alakalı yaşandı isedediğin durum onla alakalı olabiliyor. ama kasık ağrısı yumurtlama ile alakalıdır diye düşünüyorum .
hesaplayıcına göre olacak gibi koyulaşma. tecrübeli arkadaşlar demişsin ama inan ben de allak bullak oluyorum testlerin silik hallerinden . hesaplayıcının dedği günler daha koyu çıktı benim de tam koyu çıkmadı ama bu ay. sen eşinin yanında ne kadar kalıp kalmyacagına göre çalışma yaparsın . bu iki gün içinde yumurtlama olur. bebişin de tutunur inşaalllaaahhhhhMerhaba arkadaşlar umarım biri mesajıma cevap verir..çocuk karari aldik ancak esimle ayrı şehirlerdeyiz..Bu ay ilk defa Ovu. Testi yaptım ancak tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. 11 Nisan sat..Reglim ortalama 26 gün sürüyor. Hesaplayicilara göre 23 u yumurtlama günüm. Ovu testlerimi yorumlayacak biri var mı? Yarın akşam eşimin yanına gidiyorum Eki Görüntüle 1503765
bir de maşallah ne düzenli çekmişin fotoyu testleri falan . utandım kendimlerindenMerhaba arkadaşlar umarım biri mesajıma cevap verir..çocuk karari aldik ancak esimle ayrı şehirlerdeyiz..Bu ay ilk defa Ovu. Testi yaptım ancak tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. 11 Nisan sat..Reglim ortalama 26 gün sürüyor. Hesaplayicilara göre 23 u yumurtlama günüm. Ovu testlerimi yorumlayacak biri var mı? Yarın akşam eşimin yanına gidiyorum Eki Görüntüle 1503765
Off kizlar cok stresliyim ya umut etmekten ve husrana ugramaktan biktim...Bugun aklima geldi dusundum kendi kendime bi kizim olirsa adini buldum Dünya.....Sonra dedim hayal kuruo durma yine regl olunca yatak dosek yatacaksn uzuntuden...
benim de tam koyulaşmadı ama . hesaplayıcının dedği gün bi tık daha koyulaştı t çizgisi. ben de onu kabul ettim ovu. günü die. sonrası da silikleşiyor zatenValla gözlerim bazen bana oyun oynuyogorduklerimi yorumlayamiyorum. .dediğim gibi biz ayrı şehirlerdeyiz ve maalesef kısıtlı zamanlarimiz var..Tam koyulasmazsa eğer 2. Çizgi ozaman napıyım bilemiyorum. . vorones daha da tam saatlerinde çekemedigim için uzulup duruyodum bende
ben de oğluma isim buluom arada deli deli. üzme kendini. diom ya . başka derdim yok şükür dert sahibi ettim kendimi durduk yere. her ay hüsran olmasın . 2 aydır çok ümitlenip olmayınca kötüüüü oldumOff kizlar cok stresliyim ya umut etmekten ve husrana ugramaktan biktim...Bugun aklima geldi dusundum kendi kendime bi kizim olirsa adini buldum Dünya.....Sonra dedim hayal kuruo durma yine regl olunca yatak dosek yatacaksn uzuntuden...
bir de maşallah ne düzenli çekmişin fotoyu testleri falan . utandım kendimlerinden
neyse kızlar size iyi geceler . bugün tam mesai burdaydım yahuuu. kafa gidik yani benim.. Meryem suresini okumaya gidim ben çok da uyku bastı ya hayırlısı...dualarım hamişlerle ve hamiş adaylarıyla. rabbim sağlıkla yaşatsın günlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?