ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar afedersinizzz az önce upuzayannn bi akıntı oldu wc ye gidince seffaf. acaba bu yumurtlama oldu mu demek ,olacak mı demek. yoksa sabah ki spermler çıkmaya devam mı ediyor. bi duramadılar yerlerinde . hep aynıı şey oluoo gıcık oluyorum valla

Yumurtan ne zaman catladi ? Benim catlama dun oldu sanirim dunden beri gogus uclarim buyudu. Aci ve igne batmasi var. Sol kasigimdaki agri da hala gecmedi : (
ay ben de olmadı ama. ilişki yakın zamanda olduysa . bizzat bahsettiğin uzuvlarla da alakalı yaşandı ise dediğin durum onla alakalı olabiliyor. ama kasık ağrısı yumurtlama ile alakalıdır diye düşünüyorum .

Aa doktor sana cok erkene randevu verms. Benim kese 13 mm olmasina ragmen 2 hafta sonrasina randevu verdi hatta yaklasik 20 gün sonrasina neyse yaa ne farkeder gec olunca daha iyi oluyr aslinda bu arada hayirli olsunnn

canım ben ilk defa bu ay ovuslasyon testleri yapmaya başladım siklusum 30 günde bir ama 15.16 günde koyuluk gördüm ama önceki aylarda kasık batması vs. tüm hepsini yaşadım tabii ozaman nedenini bilmiyordum meğer yumurtlamadan kaynaklıymış. Nedense bu ay okadar belirtim yok acana pskilojik olarak kendimi çatlayama şartlandırdım ondanmı bilemedim

Ahh maşallah canım darısı haftaya benim başıma

Iliskiden sonra 2 gün falan sürer o beninde oyleydi canim.

Aa doktor sana cok erkene randevu verms. Benim kese 13 mm olmasina ragmen 2 hafta sonrasina randevu verdi hatta yaklasik 20 gün sonrasina neyse yaa ne farkeder gec olunca daha iyi oluyr aslinda bu arada hayirli olsunnn
Haftaya kontrol için tekrar çağırdı canım kalp atışı falan demedi ama ben arayı biraz daha uzun tutup 12-13 gün sonra gidicem o zaman yaklaşık 7 haftalık olucam ya inşallah tabi ,duyarız belki diye düşündüm o yüzden

Canım benm de ilişkiden sonra akıntı büyük bir Kütle halinde oluyo ben spermler ve benim akıntımın toplamı diye düşünüyorum onu

Yok canim iliski ile alakali degil eminim. Ama bu ay ilk defa yasiyorum bunu. Iliski ile alakali olsaydi korunurken bile olurdu. Dun sabah ov. Testim pik yapti. aksam siliklesti. Herhalde catlama dun oldu diye dusnuyorum. Ama 2 gundur iliski yok zaten.

Merhaba arkadaşlar umarım biri mesajıma cevap verir..çocuk karari aldik ancak esimle ayrı şehirlerdeyiz..Bu ay ilk defa Ovu. Testi yaptım ancak tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. 11 Nisan sat..Reglim ortalama 26 gün sürüyor. Hesaplayicilara göre 23 u yumurtlama günüm. Ovu testlerimi yorumlayacak biri var mı? Yarın akşam eşimin yanına gidiyorum

hesaplayıcına göre olacak gibi koyulaşma. tecrübeli arkadaşlar demişsin ama inan ben de allak bullak oluyorum testlerin silik hallerinden . hesaplayıcının dedği günler daha koyu çıktı benim de tam koyu çıkmadı ama bu ay. sen eşinin yanında ne kadar kalıp kalmyacagına göre çalışma yaparsın . bu iki gün içinde yumurtlama olur. bebişin de tutunur inşaalllaaahhhhh

bir de maşallah ne düzenli çekmişin fotoyu testleri falan . utandım kendimlerinden

Off kizlar cok stresliyim ya umut etmekten ve husrana ugramaktan biktim...Bugun aklima geldi dusundum kendi kendime bi kizim olirsa adini buldum Dünya.....Sonra dedim hayal kuruo durma yine regl olunca yatak dosek yatacaksn uzuntuden...

Valla gözlerim bazen bana oyun oynuyo gorduklerimi yorumlayamiyorum. .dediğim gibi biz ayrı şehirlerdeyiz ve maalesef kısıtlı zamanlarimiz var..Tam koyulasmazsa eğer 2. Çizgi ozaman napıyım bilemiyorum. . vorones daha da tam saatlerinde çekemedigim için uzulup duruyodum bende

benim de tam koyulaşmadı ama . hesaplayıcının dedği gün bi tık daha koyulaştı t çizgisi. ben de onu kabul ettim ovu. günü die. sonrası da silikleşiyor zaten

Off kizlar cok stresliyim ya umut etmekten ve husrana ugramaktan biktim...Bugun aklima geldi dusundum kendi kendime bi kizim olirsa adini buldum Dünya.....Sonra dedim hayal kuruo durma yine regl olunca yatak dosek yatacaksn uzuntuden...
ben de oğluma isim buluom arada deli deli. üzme kendini. diom ya . başka derdim yok şükür dert sahibi ettim kendimi durduk yere. her ay hüsran olmasın . 2 aydır çok ümitlenip olmayınca kötüüüü oldum

neyse kızlar size iyi geceler . bugün tam mesai burdaydım yahuuu. kafa gidik yani benim.. Meryem suresini okumaya gidim ben çok da uyku bastı ya hayırlısı...dualarım hamişlerle ve hamiş adaylarıyla. rabbim sağlıkla yaşatsın günlerimizi...

bir de maşallah ne düzenli çekmişin fotoyu testleri falan . utandım kendimlerinden

Aminnnnnnnn. .Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…