ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar 5 gundur istanbula ailemi ziyarete gitmistim yeni geldim bu aradada adetim aradan cikti bugun son gunum ovulasyon testi yaptikca paylasicam resimleri..eskiye donuk mesajlari okumaya calistim. berenay06 canim cok uzuldum ama bundada vardir bi hayir rabbim en dogru zmani bilir..insallah en kisa zamanda saglikli bir bebise hamile kalirsin..dualarim seninle.. Ve tabiki burdaki tum arkadaslarimla

burada herkes gördüklerine göre yorum yapıyor tabii ama şunu söyleyebilirim ov. testlerine göre her iki çizginin aynı koyulukta olması pozitif sayılmıyor sadece,ikinci çizgi silikte olabiliyor yumurtlama durumunda. Senin testlerine göre 20'si yumurtlama olup 21'i çatlamış olabilir yumurtan çünkü 20si diğer günlere göre daha koyu görünüyor 21'i silikleşmiş gibi yada diğer ihtimal testlerin dahada koyulaşacak ileriki tarihlerde yumurtlama günün bunuda vücuttaki lh hormonu belirliyor umarım tutar bu ay güzel haberi alırsınız

Hıı anladmm bende kalp atisi icin çağırdı sandm :)

Devam edicem Ovu. Testine bakalım ne olacak.. umarım güzel haberler verebilirim bende

Kızlar . Dün boşuna triplere girip cifti gördüm de siliklesme oldu demişim .. Su testlere bakın bi Ya . Ben gene beceremedim bu işi. O kadar emek . Boşa gitti. gece de iliski oldu . Offf. Bileydim yapmaz beklerdim.

Eklentiler

• 2015-04-22 09.44.16.webp
    16 KB · Görüntüleme: 478
Hesaplayici 12. 13 . Gün diyor diye . Bu kez 14 15 ı buldu koyuluk . Acaba bal tarçın mi değiştirdi ki. O da bı beş gün kullanıp bırakmıştim. 09.30 daki bildiğin çift yaaa. Offf.

Hesaplayici 12. 13 . Gün diyor diye . Bu kez 14 15 ı buldu koyuluk . Acaba bal tarçın mi değiştirdi ki. O da bı beş gün kullanıp bırakmıştim. 09.30 daki bildiğin çift yaaa. Offf.
Allah Allah canım 4-5 gün nasıl koyu çıkmış valla ben de şaşırdım :/ ben de yPıyorum bal tarçın çörek otu bence bizi blueflower bilgilendirsn :) bana kalırsa bugünü boş geç yarın filan silikleşme olur artık ozman yaparsnz yine çalşmayı eşine de boynuz pekmezi sert kahve Çerez filan yedir bol bol toparlasın kendini

ben de oğluma isim buluom arada deli deli. üzme kendini. diom ya . başka derdim yok şükür dert sahibi ettim kendimi durduk yere. her ay hüsran olmasın . 2 aydır çok ümitlenip olmayınca kötüüüü oldum
Hangi ismi dusunuyrsn bakimm oģlusunaa :))

Canımm sakin ol önce. Tamam bugün çalışma olmayacak artık. Yarın ki koyuluğa bak yine. Silikleşme olursa yarın akşam olur. Bu arada testlerini sabah 10 dan önce yapma, yanlış sonuç verebilir

Canım çok stres yapıyorsun sakin olmaya çalış Allah nasip ettiyse her türlü olacak dün yaşadığın ilişki yüzünden vücudunda hala sperm var çatlama dün olduysa ne ala yok bugünse yumurtlama günün dünkü ilişki yeterli bugünü her türlü boş geç yarın ki testin silikleşirse yarın olur

Canim sakin ol once merak etme hic bir sey icin gec degil artik vakit bekleme vakti aksam 5 gibi yap siliklesme olursa gece gec saatte ya da sabah yaparsin yok siliklesme olmazsa da bekle birde havuc suyu ic yumurtalar buyumus ama caayamiyor olabilir her ihtimali degerlendirmek lazim kuzucum icini ferah tut ve bugun dinlen yarin 23 nisan varyaa beynim bi dunya her oyun bende her is bende poffff kendimden gectim burda olaydin seni oyalamak icin is verirdim :))

Canim o karisimin zarari olmaz sanirim cok arastirdim dr a mi gitsenki bi yumurtalara baktIrsan ama yok yaa guzelce gelisti icinde bugun yarin siliklesir icini ferah tut bakalim

Canımm sakin ol önce. Tamam bugün çalışma olmayacak artık. Yarın ki koyuluğa bak yine. Silikleşme olursa yarın akşam olur. Bu arada testlerini sabah 10 dan önce yapma, yanlış sonuç verebilir
Bu da şimdiki

Eklentiler

• 2015-04-22 16.02.04.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 168
Ayy yazık kıza ya esi nasıl düşünür bòyle bisey tòbe töbe seninle yapamiyorsa başkasıyla da yapamiyr demektr. sinir oluyrm böyle şaka ayagına laf carpanlara..
senmi benmi ya deli oluyorum böyle insanlara yaşayan bilir ancak

kuzum stres yapma inşallah tutmuştur silikleşince yapın diyorlar doğrusunu yapmışsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…