- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
aminnnnnnnnnnnblueflower oğluşunla ne kadar güzel çıkmışsın fotoda... Allah inşallah şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine sağlıklı bir paşa da bize nasip eder :)
kaç gun hep koyu çıkmıi böyle acaba kurlerden dolayımı sankı 5 gun boyunca yumurtlama asamasındaymış gibi kuzu bence ilişkiye ara ver silikleşince yap artıkKızlar . Dün boşuna triplere girip cifti gördüm de siliklesme oldu demişim .. Su testlere bakın bi Ya . Ben gene beceremedim bu işi. O kadar emek . Boşa gitti. gece de iliski oldu . Offf. Bileydim yapmaz beklerdim.
sılıkleşmış gibi gorunuyor ama dunden içinde hala sperm vardır rahat olBu da şimdiki
Inşallah canım. Bu ovulasyon testleri bi değişik. 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Net koyuluk gerekiyor sanirimHosgeldin canım haydi hayırlısı. İnşallah hamis olursun sen de
Ay rahat olamıyorum. Kendime kızıyorum. Çift çizgi görmeden siliklesme var deyip ilişkiye yükleNdim .stres yaptim o kadar sabah kalkmalar etmeleer. gene kaliteyi dusurdim gayrı . Ne edimmm amaaaansılıkleşmış gibi gorunuyor ama dunden içinde hala sperm vardır rahat ol
Evet valla bi garip . Bu gülen yüz çıkıyor muş .testler var öyle. Gelecek ay için de ondan mı alsak.yahu. Bi arastiralim . Tek gün mü gülen yüz çıkıyo yoksa onda da öyle silik falan sa almayalimInşallah canım. Bu ovulasyon testleri bi değişik. 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Net koyuluk gerekiyor sanirim
Evet valla bi garip . Bu gülen yüz çıkıyor muş .testler var öyle. Gelecek ay için de ondan mı alsak.yahu. Bi arastiralim . Tek gün mü gülen yüz çıkıyo yoksa onda da öyle silik falan sa almayalim[/QUOTE
bu ay bunu beceremezsek öyle yapmalı. 8 veya 9 Mayıs benim bat. Olmazsa araştırırIZ. Senin ne zaman
Test bugün saat 3 gibi silikleşmis kuzu ya. Bi bakiverCanım çok stres yapıyorsun sakin olmaya çalış Allah nasip ettiyse her türlü olacakdün yaşadığın ilişki yüzünden vücudunda hala sperm var çatlama dün olduysa ne ala yok bugünse yumurtlama günün dünkü ilişki yeterli bugünü her türlü boş geç yarın ki testin silikleşirse yarın olur
araştırmak lazım o daha garant olur gibi boyle çift çizgiden bir gun once bır gun sonra yapın diyorlar iyide ruyamıza girmiyorki çift çizgi gunu benim sipsilikken bir anda çift akşamınada sılık çizgi vardı.Evet valla bi garip . Bu gülen yüz çıkıyor muş .testler var öyle. Gelecek ay için de ondan mı alsak.yahu. Bi arastiralim . Tek gün mü gülen yüz çıkıyo yoksa onda da öyle silik falan sa almayalim
banada öyle geliyorKızlar bugün 12 gün 3 gündür yapıyorum hep aynı görüntü ikinci çizgi silik. Durdukça koyulastı bugün. Daha yumurtlamadim değil mi
Gün aşırı devam edip çift çizgiyi görünce sonraki iki günu degerlendiricez heralde. Başka çare yok gibi. Bu sistemle 3 gün üst üste de gelebilir tabi. Sperm kalitesi de diyorlararaştırmak lazım o daha garant olur gibi boyle çift çizgiden bir gun once bır gun sonra yapın diyorlar iyide ruyamıza girmiyorki çift çizgi gunu benim sipsilikken bir anda çift akşamınada sılık çizgi vardı.
yarın sılıkleşecek gibi bugun ilişki olsun deniyor ertesi gun bi bakıyon çizgi hala koyu ne halt edeceğimizi bilemedim ben
Son 3 testi bugün yapmışsın sanırım en sonuncusu siliklesmiş evet dün olmuştu bugün hala sperm var vücudunda yumurtada silikleştikten 12-36 saat sonra çatlıyor e ozaman 12 saat içinde çatlarsa tüplerde spermle karşılaşacak zaten,sen bu akşam değil ama sabah erken saatlerde yap olmaz mı tatlım,benim koyu olan gün 1 kere ertesi gün hem akşam hem sabah olmuştu o yüzden takma kaliteyi falan.o bebek bu ay gelecek inşallah ammaa teknik yazmışım beeeTest bugün saat 3 gibi silikleşmis kuzu ya. Bi bakiver
Yorumunu eşime de okudum. O bebek bu ayyyy gelecekkkkkk . Ay inşallah.Son 3 testi bugün yapmışsın sanırım en sonuncusu siliklesmiş evet dün olmuştu bugün hala sperm var vücudunda yumurtada silikleştikten 12-36 saat sonra çatlıyor e ozaman 12 saat içinde çatlarsa tüplerde spermle karşılaşacak zaten,sen bu akşam değil ama sabah erken saatlerde yap olmaz mı tatlım,benim koyu olan gün 1 kere ertesi gün hem akşam hem sabah olmuştu o yüzden takma kaliteyi falan.o bebek bu ay gelecek inşallah ammaa teknik yazmışım beee
Ay canım ya benim koca da ortaokulcu yarın size tatil değil tabi. Böyle salak vi mutluluk var ben de yarın tatil bana Die galiba . 23 nisan bayramı hepimize kutlu olsunnnCanim sakin ol once merak etme hic bir sey icin gec degil artik vakit bekleme vakti aksam 5 gibi yap siliklesme olursa gece gec saatte ya da sabah yaparsin yok siliklesme olmazsa da bekle birde havuc suyu ic yumurtalar buyumus ama caayamiyor olabilir her ihtimali degerlendirmek lazim kuzucum icini ferah tut ve bugun dinlen yarin 23 nisan varyaa beynim bi dunya her oyun bende her is bende poffff kendimden gectim burda olaydin seni oyalamak icin is verirdim :))
cumada tatil olaydı ıyıydı ya :)Ay canım ya benim koca da ortaokulcu yarın size tatil değil tabi. Böyle salak vi mutluluk var ben de yarın tatil bana Die galiba . 23 nisan bayramı hepimize kutlu olsunnn
neyse ben iştahımı haftaya saklıyorum teogdan sonra ver elini gezmelercumada tatil olaydı ıyıydı ya :)
Oh ohhh . Yarasın 1 mayis la da birleşiyor sanırım. Sen kaçıncı sınıfları okutuyorsun pekineyse ben iştahımı haftaya saklıyorum teogdan sonra ver elini gezmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?