ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kaç gun hep koyu çıkmıi böyle acaba kurlerden dolayımı sankı 5 gun boyunca yumurtlama asamasındaymış gibi kuzu bence ilişkiye ara ver silikleşince yap artık

Kızlar bugün 12 gün 3 gündür yapıyorum hep aynı görüntü ikinci çizgi silik. Durdukça koyulastı bugün. Daha yumurtlamadim değil mi

Eklentiler

• IMG-20150422-WA0002.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 146
sılıkleşmış gibi gorunuyor ama dunden içinde hala sperm vardır rahat ol
Ay rahat olamıyorum. Kendime kızıyorum. Çift çizgi görmeden siliklesme var deyip ilişkiye yükleNdim .stres yaptim o kadar sabah kalkmalar etmeleer. gene kaliteyi dusurdim gayrı . Ne edimmm amaaaan

Inşallah canım. Bu ovulasyon testleri bi değişik. 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Net koyuluk gerekiyor sanirim
Evet valla bi garip . Bu gülen yüz çıkıyor muş .testler var öyle. Gelecek ay için de ondan mı alsak.yahu. Bi arastiralim . Tek gün mü gülen yüz çıkıyo yoksa onda da öyle silik falan sa almayalim

Benim de 4 5 mayis olucak. . Elimde 25 test falan var . Olmadı . Sonraki. Ay
. Aman sanki ben testin dediğine göre mi davranıyorm. . Bu ay hesaplayici Yı dikkate alıp .testleri öyle yorumladm. .Koyuyü görmeden silikleSme var dedim. Benim önce uslu olmam lazim

Test bugün saat 3 gibi silikleşmis kuzu ya. Bi bakiver

Eklentiler

• 2015-04-22 16.02.04.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 143
araştırmak lazım o daha garant olur gibi boyle çift çizgiden bir gun once bır gun sonra yapın diyorlar iyide ruyamıza girmiyorki çift çizgi gunu benim sipsilikken bir anda çift akşamınada sılık çizgi vardı.
yarın sılıkleşecek gibi bugun ilişki olsun deniyor ertesi gun bi bakıyon çizgi hala koyu ne halt edeceğimizi bilemedim ben

Gün aşırı devam edip çift çizgiyi görünce sonraki iki günu degerlendiricez heralde. Başka çare yok gibi. Bu sistemle 3 gün üst üste de gelebilir tabi. Sperm kalitesi de diyorlar

Test bugün saat 3 gibi silikleşmis kuzu ya. Bi bakiver
Son 3 testi bugün yapmışsın sanırım en sonuncusu siliklesmiş evet dün olmuştu bugün hala sperm var vücudunda yumurtada silikleştikten 12-36 saat sonra çatlıyor e ozaman 12 saat içinde çatlarsa tüplerde spermle karşılaşacak zaten,sen bu akşam değil ama sabah erken saatlerde yap olmaz mı tatlım,benim koyu olan gün 1 kere ertesi gün hem akşam hem sabah olmuştu o yüzden takma kaliteyi falan.o bebek bu ay gelecek inşallah ammaa teknik yazmışım beee

Yorumunu eşime de okudum. O bebek bu ayyyy gelecekkkkkk . Ay inşallah.

Ay canım ya benim koca da ortaokulcu yarın size tatil değil tabi. Böyle salak vi mutluluk var ben de yarın tatil bana Die galiba . 23 nisan bayramı hepimize kutlu olsunnn

kızlar soylımmı soylemımmı ıkı arada kaldım benim bat yarın. normalde bende adetten bir hafta onceden goğüslerde şişme ağrı karında şişlik ve kabızlık bobrek ağrısı olurdu.ıkı gun göğsüm ağrıdı 4 gunden beri ağrı yok gebelik olacağını zannetmiyorum ilişkide çok yeniyim daha da acaba vucut kendini hamileliğe hazırlıyor dedikleri bumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…