ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay bat yarınsa testte çıkar. Yaptın m ki test

Başarılı ilişkilerin yumurtlama zamanı olmuştur belkİ. Ümit yok Mü diyorsun hic

Hesaplayici 12. 13 . Gün diyor diye . Bu kez 14 15 ı buldu koyuluk . Acaba bal tarçın mi değiştirdi ki. O da bı beş gün kullanıp bırakmıştim. 09.30 daki bildiğin çift yaaa. Offf.
Canım zaten oncesi iliski olmuş ins tutar kuzucum stres yapma bir gun bos geçip ertesi gunde olur iliski benim ilk ciktigi cift cizgi gunu ertesi gunu birgun bos siliklestigi gun olmuştu sen hic takma kafana ertesi gun tekrar ov testi yap

Bende ingilizce ogretmeniyim : ) kizlar bir sorum var. sizde yumurtlama doneminden sonra ya da yumurta catladiktan sonra kasik agrilariniz devam ediyor mu bitiyor mu ?

Bende ingilizce ogretmeniyim : ) kizlar bir sorum var. sizde yumurtlama doneminden sonra ya da yumurta catladiktan sonra kasik agrilariniz devam ediyor mu bitiyor mu ?
Ay biz bilmeden bir araya geldik böyle herkes öğretmen. .. benim ara ara oluyo ağrı. Ama biraz ayakları üşüme yle alakali. Bu ay biraz dahà fazla hissediyorum ama. Son 3 gundur ağrı oluyor. Normal de yum. Günü olur gecerdi

Valla yaa istesen toplayamazdin boyle : ) yumurtan kac gun once catladi canim

Canım zaten oncesi iliski olmuş ins tutar kuzucum stres yapma bir gun bos geçip ertesi gunde olur iliski benim ilk ciktigi cift cizgi gunu ertesi gunu birgun bos siliklestigi gun olmuştu sen hic takma kafana ertesi gun tekrar ov testi yap
Bugun ku 15.30 dakini de gördün mü canım . Yani gece bir de koyu olan 15. Te siliklesmis.yarın geceye kadar. Çok geç olmaz mı ki.

Eklentiler

• 2015-04-22 16.02.04.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 103
Valla yaa istesen toplayamazdin boyle : ) yumurtan kac gun once catladi canim
Ben salı sandım. Değilmiş. Bugün galiba .. Gece koyu çizgi 9 da da vardı 15 30 da silikleşince çatladı sanırım . Bilmiyorum benim bu ay da olmayacak gibi

Olmayacak diye dusunme canim. Benim de pztsi catladi ovu testine gore. Ama sol kasigimdaki agri beni birakmiyor : /
Ben salı sandım. Değilmiş. Bugün galiba .. Gece koyu çizgi 9 da da vardı 15 30 da silikleşince çatladı sanırım . Bilmiyorum benim bu ay da olmayacak gibi

Şimdi önce koyu çizgiler gorucez sonra siliklesecek. siliklesince mi degerlendiricez?bbenim kafam iyi karıştı

Benim sol kasığımda cok şiddetli agrı olmustu ve ayagima atiyrdu agrisi ama uzun sürmedi ara ara oluyrdu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…