Ay bat yarınsa testte çıkar. Yaptın m ki testkızlar soylımmı soylemımmı ıkı arada kaldım benim bat yarın. normalde bende adetten bir hafta onceden goğüslerde şişme ağrı karında şişlik ve kabızlık bobrek ağrısı olurdu.ıkı gun göğsüm ağrıdı 4 gunden beri ağrı yok gebelik olacağını zannetmiyorum ilişkide çok yeniyim daha da acaba vucut kendini hamileliğe hazırlıyor dedikleri bumu
Başarılı ilişkilerin yumurtlama zamanı olmuştur belkİ. Ümit yok Mü diyorsun hickızlar soylımmı soylemımmı ıkı arada kaldım benim bat yarın. normalde bende adetten bir hafta onceden goğüslerde şişme ağrı karında şişlik ve kabızlık bobrek ağrısı olurdu.ıkı gun göğsüm ağrıdı 4 gunden beri ağrı yok gebelik olacağını zannetmiyorum ilişkide çok yeniyim daha da acaba vucut kendini hamileliğe hazırlıyor dedikleri bumu
7-8 canım teknoloj tasarım oluncaOh ohhh . Yarasın 1 mayis la da birleşiyor sanırım. Sen kaçıncı sınıfları okutuyorsun peki
Canım zaten oncesi iliski olmuş ins tutar kuzucum stres yapma bir gun bos geçip ertesi gunde olur iliski benim ilk ciktigi cift cizgi gunu ertesi gunu birgun bos siliklestigi gun olmuştu sen hic takma kafana ertesi gun tekrar ov testi yapHesaplayici 12. 13 . Gün diyor diye . Bu kez 14 15 ı buldu koyuluk . Acaba bal tarçın mi değiştirdi ki. O da bı beş gün kullanıp bırakmıştim. 09.30 daki bildiğin çift yaaa. Offf.
4 gun önce yapmıştım öylesine akşam canım sıkıldı NEGATİFAy bat yarınsa testte çıkar. Yaptın m ki test
SANMIYORUM CANIM YABaşarılı ilişkilerin yumurtlama zamanı olmuştur belkİ. Ümit yok Mü diyorsun hic
evet canım baya baya öğretmenler odasına döndü branş ne canımKizlar burda ogretmen cok sanirim bende ogretmenim.
Branş ne tatlım. . Benim felsefe.Kizlar burda ogretmen cok sanirim bende ogretmenim.
Ay biz bilmeden bir araya geldik böyle herkes öğretmen. .. benim ara ara oluyo ağrı. Ama biraz ayakları üşüme yle alakali. Bu ay biraz dahà fazla hissediyorum ama. Son 3 gundur ağrı oluyor. Normal de yum. Günü olur gecerdiBende ingilizce ogretmeniyim : ) kizlar bir sorum var. sizde yumurtlama doneminden sonra ya da yumurta catladiktan sonra kasik agrilariniz devam ediyor mu bitiyor mu ?
Sınıfci olmak daha zor değil mi kuzummmm ya . Üzülüyon mü ne teknolojiye geçiş yaptın diye. Yaş kaç . Benim 287-8 canım teknoloj tasarım olunca
Valla yaa istesen toplayamazdin boyle : ) yumurtan kac gun once catladi canimAy biz bilmeden bir araya geldik böyle herkes öğretmen. .. benim ara ara oluyo ağrı. Ama biraz ayakları üşüme yle alakali. Bu ay biraz dahà fazla hissediyorum ama. Son 3 gundur ağrı oluyor. Normal de yum. Günü olur gecerdi
Bugun ku 15.30 dakini de gördün mü canım . Yani gece bir de koyu olan 15. Te siliklesmis.yarın geceye kadar. Çok geç olmaz mı ki.Canım zaten oncesi iliski olmuş ins tutar kuzucum stres yapma bir gun bos geçip ertesi gunde olur iliski benim ilk ciktigi cift cizgi gunu ertesi gunu birgun bos siliklestigi gun olmuştu sen hic takma kafana ertesi gun tekrar ov testi yap
Ben salı sandım. Değilmiş. Bugün galiba .. Gece koyu çizgi 9 da da vardı 15 30 da silikleşince çatladı sanırım . Bilmiyorum benim bu ay da olmayacak gibiValla yaa istesen toplayamazdin boyle : ) yumurtan kac gun once catladi canim
Hatta p.tesi sandım. .Ben salı sandım. Değilmiş. Bugün galiba .. Gece koyu çizgi 9 da da vardı 15 30 da silikleşince çatladı sanırım . Bilmiyorum benim bu ay da olmayacak gibi
Ben salı sandım. Değilmiş. Bugün galiba .. Gece koyu çizgi 9 da da vardı 15 30 da silikleşince çatladı sanırım . Bilmiyorum benim bu ay da olmayacak gibi
Benim sol kasığımda cok şiddetli agrı olmustu ve ayagima atiyrdu agrisi ama uzun sürmedi ara ara oluyrdu zaten.Bende ingilizce ogretmeniyim : ) kizlar bir sorum var. sizde yumurtlama doneminden sonra ya da yumurta catladiktan sonra kasik agrilariniz devam ediyor mu bitiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?