Bebegim bildigim kadariyla siliklesme olduktan sonra yumurta catliyr yani 24 36 saat icinde. Sen bugünü her halükarda boş gec yarın aksam yap bence. Yada oglen falan yap.Ben salı sandım. Değilmiş. Bugün galiba .. Gece koyu çizgi 9 da da vardı 15 30 da silikleşince çatladı sanırım . Bilmiyorum benim bu ay da olmayacak gibi
Olmustu derken ne zaman canim. Sen hamile misin ?Benim sol kasığımda cok şiddetli agrı olmustu ve ayagima atiyrdu agrisi ama uzun sürmedi ara ara oluyrdu zaten.
Bende okuloncesinde ingilizce ogretmeniyim canim : ) ben 28 yasindayim ama universiteye gec basladim. eylulden beri kreste calisiyorum. Orada basladi zaten cocuk sevdasi : )Sanırım sadece ben okul öncesi ögretmeniyim
Benim yumurtlama 17 mart gibi oldu canim. O ara agri oldu. Seffaf akintı oldu. Evet hamileym canm.Olmustu derken ne zaman canim. Sen hamile misin ?
Aaah ahh hic sorma. Benim yaş grubum 4 O kadar guzeller kii minicikler. Kuzularim benim. Iki günluk tatilde özlüyorum ya :) senin yaş grubun kaç:)Bende okuloncesinde ingilizce ogretmeniyim canim : ) ben 28 yasindayim ama universiteye gec basladim. eylulden beri kreste calisiyorum. Orada basladi zaten cocuk sevdasi : )
Benim yumurtan pztsi catladi ama agri daha da artarak devam etti. Sol kasigik ve sol bacagimin icine vuruyor ama surekli degil ara ara. Diz kapagima da vuruyor : /Benim yumurtlama 17 mart gibi oldu canim. O ara agri oldu. Seffaf akintı oldu. Evet hamileym canm.
Evet yaa coookk tatlilar ama kolayda degiller. 3- 5 yas arasi canimAaah ahh hic sorma. Benim yaş grubum 4 O kadar guzeller kii minicikler. Kuzularim benim. Iki günluk tatilde özlüyorum ya :) senin yaş grubun kaç:)
Döllenme olmuştur belki o yüzden oluydr :))Benim yumurtan pztsi catladi ama agri daha da artarak devam etti. Sol kasigik ve sol bacagimin icine vuruyor ama surekli degil ara ara. Diz kapagima da vuruyor : /
Evet hic kolay degiller :))Evet yaa coookk tatlilar ama kolayda degiller. 3- 5 yas arasi canim
Seninde mi boyle olmustu yumurtan catladiktan sonra? insallah oyledir canim. Allah sana saglikla kucagina almayi nasip etsin . bize de yakin zamanda pozitif testleri gormeyi nasip etsin :)Döllenme olmuştur belki o yüzden oluydr :))
Evet canim :) aminnnn inşallah :)Seninde mi boyle olmustu yumurtan catladiktan sonra? insallah oyledir canim. Allah sana saglikla kucagina almayi nasip etsin . bize de yakin zamanda pozitif testleri gormeyi nasip etsin :)
Bugunu degerlendirmelisin kuzumBugun ku 15.30 dakini de gördün mü canım . Yani gece bir de koyu olan 15. Te siliklesmis.yarın geceye kadar. Çok geç olmaz mı ki.
Iki koyu cizgi yumurtanin catladigi anlaminda yani dollenme olmali 24 saat icinde canli kaliyor yumurta ... siliklesince adet dongusune giriyor (hamis olunca adet gunune yakin tekrar koyu oluyor )Şimdi önce koyu çizgiler gorucez sonra siliklesecek. siliklesince mi degerlendiricez?bbenim kafam iyi karıştı
Sınıf ögretmeniyim cnmBranş ne tatlım. . Benim felsefe.
Sabah 5 gibi değerlendirdim canım ya inşallah tutar. Bundan sonra beklemeye geceCm . duanı eksik etme ..Bugunu degerlendirmelisin kuzum
Adetin 7 gün sürer muhtemelen 8 de teste başla. 17. Güne kadar devam et her gün Aynı saatte yapmaya çalış sonra zaten biz burdayız. Yardım ediyo arkadaşlarrTest konusunda benid3 aydinlatirmisiniz 4aydir deniyorum buay testle denicem 20sinde leke geldi 21 tam hasta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?