Yumurtanın çatladığı mi catlayacağımi acaba . Ben silikleşince çatladı demek diye biliyorum. Çift çizgi de . 24 36 saat deÇatlamaya hazır henuz catlama olmadi diye .. dogru değil mi kiIki koyu cizgi yumurtanin catladigi anlaminda yani dollenme olmali 24 saat icinde canli kaliyor yumurta ... siliklesince adet dongusune giriyor (hamis olunca adet gunune yakin tekrar koyu oluyor )
inci günü derken çift gördüğümüz gün mü ertesi gün mü. Hoş ben bü ay sacmalayip yine ikisini de değerlendirdim ama. Çift é kadar beklemek en doğrusu sanırım. Senin çatlama iğnen inşallah işe yarar ben de artık bu iki ay dà olmasa öyle yollaRa basvurcam hayırlısı . . Sonra sana sorularım olur . hepiniz çok yardımsever insanlarıniz . Allahım gönlünüzé göre versingunaydın bende oyle bılıyordum ama ben çatlama ıgesı oldugum ıcın mıdır nedır bılemedım de hala ıkıncı cızgı koyu cıkıyordu çatlamadı sandım doktora gıttım çatlamıs ıkıncı gunu ılıskıyı deneyın bence
amin canım cumlemıze versın haırlısını rabbım ıkıncı cızgının ertesı gunu canım valla ben gerıldıkce eşimde gerıldı doktora sooyledım açık açık oda sag olsun takıbe aldı yaşta malum daha ılk cocuk olunca cok ıyı bı doktordu herkesın karşısına cıkarsın rabbım ıyı doktorları ne zaman neyı merak edıyorsan sorabılırsıninci günü derken çift gördüğümüz gün mü ertesi gün mü. Hoş ben bü ay sacmalayip yine ikisini de değerlendirdim ama. Çift é kadar beklemek en doğrusu sanırım. Senin çatlama iğnen inşallah işe yarar ben de artık bu iki ay dà olmasa öyle yollaRa basvurcam hayırlısı . . Sonra sana sorularım olur . hepiniz çok yardımsever insanlarıniz . Allahım gönlünüzé göre versin
Evet canım doğru olan 2 koyu çizgi yumurta olgunlaşmış çatlamaya hazır demek.12-36 saat arasında vakit var. Silikleştiği zaman çatlamış oluyor.Yumurtanın çatladığı mi catlayacağımi acaba . Ben silikleşince çatladı demek diye biliyorum. Çift çizgi de . 24 36 saat deÇatlamaya hazır henuz catlama olmadi diye .. dogru değil mi ki
Sabah 5 gibi değerlendirdim canım ya inşallah tutar. Bundan sonra beklemeye geceCm . duanı eksik etme ..
canim bunda anlamayacak birsey yok iki cizgiyi gordugunde 24 saatin var demek sen o geceyi degerlendirmen gerekli bu yumurtan olgunlasti anlaminda desem daha iyi anlarsin sanirim olgun yumurta il sperm karsilasmali daha sonra yumurta catlarsa senin isine yaramaz okito .. simdi daha guzel anlattim sanirim sen iki koyuyu gordunmu direk degerlendir sakin ertesi gunu bekleme .. benimde biliyorsun bu ay sadece iki koyu cizgidebyapabildik baska yapamadikYumurtanın çatladığı mi catlayacağımi acaba . Ben silikleşince çatladı demek diye biliyorum. Çift çizgi de . 24 36 saat deÇatlamaya hazır henuz catlama olmadi diye .. dogru değil mi ki
Super :) hadi bakalim guzel haberini bekliyiruzKizlarrrrr kocama kavuştum 23 nisan sağolsun :) Rabbim denk getirdi sanırım dün en koyu haliydi Ovu testimın. .hemen değerlendirdik tabi :) malum 10 gündür görüşmüyoruz yeterince kalitelidir diyerek bugünü de boş gecmeyelim istiyorum..siz ne dersiniz?Eki Görüntüle 1505677
Canim sana tavsiyem aksam altiya kadar veklemeden hemen bi test daha yap eger dha koyuysa dha catlamamistirrr eger silklestiysede bugun yine bir ilski dha ki gerci eger siliklestiyse birlesme olmustur herhaldeKizlarrrrr kocama kavuştum 23 nisan sağolsun :) Rabbim denk getirdi sanırım dün en koyu haliydi Ovu testimın. .hemen değerlendirdik tabi :) malum 10 gündür görüşmüyoruz yeterince kalitelidir diyerek bugünü de boş gecmeyelim istiyorum..siz ne dersiniz?Eki Görüntüle 1505677
Inşallah Rabbim senin yaşadığın mutluluğu bize de nasip eder :) dua edin nolurrrrrrSuper :) hadi bakalim guzel haberini bekliyiruz
İnsallahhhh canim bu ay hayirli haberlerini alirsin en son ne zamn adet gordun kacinci gunde koyu gordun yani canimSıvı aldım 2, 2 bucuk saat sonra hemen yaparım. .suan zaten esim ise gitti ben bugünü de boş gecmeyelim istiyorum. .zaten her istedigimizde bi araya gelemiyoruz. .testi yapar yapmaz fotoyu atarım yine sizin değerli görüşlerinizi alırım. .çok teşekkürler
amin cnm insallah bende cift cizgiyi gorup yatim diger gunler yapamadim ve sonuc mercuemgim icimde hadi guzel haberlerini ver bizeInşallah Rabbim senin yaşadığın mutluluğu bize de nasip eder :) dua edin nolurrrrrr
tam denk gelmiş gerçekten inşallah tutunur bu ay bebeğin güzel haberlerini alırsınızKizlarrrrr kocama kavuştum 23 nisan sağolsun :) Rabbim denk getirdi sanırım dün en koyu haliydi Ovu testimın. .hemen değerlendirdik tabi :) malum 10 gündür görüşmüyoruz yeterince kalitelidir diyerek bugünü de boş gecmeyelim istiyorum..siz ne dersiniz?Eki Görüntüle 1505677
11 Nisan da adet oldum 15 inde bitti..22nisan yani dün ilk defa tam koyuyduİnsallahhhh canim bu ay hayirli haberlerini alirsin en son ne zamn adet gordun kacinci gunde koyu gordun yani canim
Ayyyyyyy inşallah hemen sizle paylasicamamin cnm insallah bende cift cizgiyi gorup yatim diger gunler yapamadim ve sonuc mercuemgim icimde hadi guzel haberlerini ver bize
Aaa 12. Gun mu gordunn cift cizgiyi o zamn sen 26. Yada 27 gun adet gunun ama insallah o gun adet gormezsin canim beklenmyen adet gunun olsun11 Nisan da adet oldum 15 inde bitti..22nisan yani dün ilk defa tam koyuydu
Bu ay karar verdik çocuk sahibi olmaya ve adetimin bittiği gün Ovu testine başladım :) başka zaman olsa denk getiremeyebilirdik, ayrı şehirlerdeyiz sonuçta. .rabbim bizim için en doğru zamanı bilir ve en kısa zamanda nasip edertam denk gelmiş gerçekten inşallah tutunur bu ay bebeğin güzel haberlerini alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?