ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Iki koyu cizgi yumurtanin catladigi anlaminda yani dollenme olmali 24 saat icinde canli kaliyor yumurta ... siliklesince adet dongusune giriyor (hamis olunca adet gunune yakin tekrar koyu oluyor )
Yumurtanın çatladığı mi catlayacağımi acaba . Ben silikleşince çatladı demek diye biliyorum. Çift çizgi de . 24 36 saat deÇatlamaya hazır henuz catlama olmadi diye .. dogru değil mi ki

gunaydın bende oyle bılıyordum ama ben çatlama ıgesı oldugum ıcın mıdır nedır bılemedım de hala ıkıncı cızgı koyu cıkıyordu çatlamadı sandım doktora gıttım çatlamıs ıkıncı gunu ılıskıyı deneyın bence

inci günü derken çift gördüğümüz gün mü ertesi gün mü. Hoş ben bü ay sacmalayip yine ikisini de değerlendirdim ama. Çift é kadar beklemek en doğrusu sanırım. Senin çatlama iğnen inşallah işe yarar ben de artık bu iki ay dà olmasa öyle yollaRa basvurcam hayırlısı . . Sonra sana sorularım olur . hepiniz çok yardımsever insanlarıniz . Allahım gönlünüzé göre versin

amin canım cumlemıze versın haırlısını rabbım ıkıncı cızgının ertesı gunu canım valla ben gerıldıkce eşimde gerıldı doktora sooyledım açık açık oda sag olsun takıbe aldı yaşta malum daha ılk cocuk olunca cok ıyı bı doktordu herkesın karşısına cıkarsın rabbım ıyı doktorları ne zaman neyı merak edıyorsan sorabılırsın

Yumurtanın çatladığı mi catlayacağımi acaba . Ben silikleşince çatladı demek diye biliyorum. Çift çizgi de . 24 36 saat deÇatlamaya hazır henuz catlama olmadi diye .. dogru değil mi ki
Evet canım doğru olan 2 koyu çizgi yumurta olgunlaşmış çatlamaya hazır demek.12-36 saat arasında vakit var. Silikleştiği zaman çatlamış oluyor.

doktor bana dun çatlamıs dedı bugun sılıkleşir gıbı oldu testım bılgınıze çatladıktan sonra sılıklesıyor

Sabah 5 gibi değerlendirdim canım ya inşallah tutar. Bundan sonra beklemeye geceCm . duanı eksik etme ..

canim bunda anlamayacak birsey yok iki cizgiyi gordugunde 24 saatin var demek sen o geceyi degerlendirmen gerekli bu yumurtan olgunlasti anlaminda desem daha iyi anlarsin sanirim olgun yumurta il sperm karsilasmali daha sonra yumurta catlarsa senin isine yaramaz okito .. simdi daha guzel anlattim sanirim sen iki koyuyu gordunmu direk degerlendir sakin ertesi gunu bekleme .. benimde biliyorsun bu ay sadece iki koyu cizgidebyapabildik baska yapamadik

Kizlarrrrr kocama kavuştum 23 nisan sağolsun :) Rabbim denk getirdi sanırım dün en koyu haliydi Ovu testimın. .hemen değerlendirdik tabi :) malum 10 gündür görüşmüyoruz yeterince kalitelidir diyerek bugünü de boş gecmeyelim istiyorum..siz ne dersiniz?

Canim sana tavsiyem aksam altiya kadar veklemeden hemen bi test daha yap eger dha koyuysa dha catlamamistirrr eger silklestiysede bugun yine bir ilski dha ki gerci eger siliklestiyse birlesme olmustur herhalde

Sıvı aldım 2, 2 bucuk saat sonra hemen yaparım. .suan zaten esim ise gitti ben bugünü de boş gecmeyelim istiyorum. .zaten her istedigimizde bi araya gelemiyoruz. .testi yapar yapmaz fotoyu atarım yine sizin değerli görüşlerinizi alırım. .çok teşekkürler

İnsallahhhh canim bu ay hayirli haberlerini alirsin en son ne zamn adet gordun kacinci gunde koyu gordun yani canim

tam denk gelmiş gerçekten inşallah tutunur bu ay bebeğin güzel haberlerini alırsınız

amin cnm insallah bende cift cizgiyi gorup yatim diger gunler yapamadim ve sonuc mercuemgim icimde hadi guzel haberlerini ver bize
Ayyyyyyy inşallah hemen sizle paylasicam Rabbim isteyen herkese En hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bi mercimek bize de nasip etsin

tam denk gelmiş gerçekten inşallah tutunur bu ay bebeğin güzel haberlerini alırsınız
Bu ay karar verdik çocuk sahibi olmaya ve adetimin bittiği gün Ovu testine başladım :) başka zaman olsa denk getiremeyebilirdik, ayrı şehirlerdeyiz sonuçta. .rabbim bizim için en doğru zamanı bilir ve en kısa zamanda nasip eder sana da çok teşekkürler güzel dileklerin icin. .bebisini sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…