Evet adet günüm ortalama 26 gün inşallah canım benim 7 Mayıs bat günüm o gün adet olmam inşallahAaa 12. Gun mu gordunn cift cizgiyi o zamn sen 26. Yada 27 gun adet gunun ama insallah o gun adet gormezsin canim beklenmyen adet gunun olsun
çok teşekkür ederim ,çok aratmadan verir inşallah rabbim,geçmişi biraz okuyabildiysen bu topiğin bayaa hamilesi var 2 ayda,uğurlu buralar çok uzaklaşma canımBu ay karar verdik çocuk sahibi olmaya ve adetimin bittiği gün Ovu testine başladım :) başka zaman olsa denk getiremeyebilirdik, ayrı şehirlerdeyiz sonuçta. .rabbim bizim için en doğru zamanı bilir ve en kısa zamanda nasip edersana da çok teşekkürler güzel dileklerin icin. .bebisini sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin
Uguruna inandığım için sizlerin fikirlerini almak hamiş güzelliklerin dualarını almak için yazdımçok teşekkür ederim ,çok aratmadan verir inşallah rabbim,geçmişi biraz okuyabildiysen bu topiğin bayaa hamilesi var 2 ayda,uğurlu buralar çok uzaklaşma canım
Ayy cnm ya valla ugurlu galiba bi suru hamile var o ugur azicikta bana bulassa keske 20 aydir bekliyorum bu ayda olmazsa asilamaya gidecezçok teşekkür ederim ,çok aratmadan verir inşallah rabbim,geçmişi biraz okuyabildiysen bu topiğin bayaa hamilesi var 2 ayda,uğurlu buralar çok uzaklaşma canım
Inşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan sende hamile kalırsın :) ben de sen de bu ay mutlu haberleri alırız insallahAyy cnm ya valla ugurlu galiba bi suru hamile var o ugur azicikta bana bulassa keske 20 aydir bekliyorum bu ayda olmazsa asilamaya gidecez
Ahhhhh cnm insallahhhhh.Inan o kadar istiyorumki normal yoldan olmasini ama olmadikca stres yapiyorum dudaklarim yara bere icinde kaldi stresten...Inşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan sende hamile kalırsın :) ben de sen de bu ay mutlu haberleri alırız insallah
bu ay karar vermişsiniz inşallahh fazla bekletmeden buradayım der bebişiniz,biz eşimle karar verdik ilk ay tuttu yalnız kimyasal gebelik yaşadım kaybettim,4 ay sonra göz kırptı bizim mercimek burdayım diyeUguruna inandığım için sizlerin fikirlerini almak hamiş güzelliklerin dualarını almak için yazdımyalan yok bu kadar bilgi sahibi değildim hep sizi okuyarak hikayelerinizi dikkate alarak yola ciktim
Sakın stres yapma ama :/ çok etkiliyor psikolojik etkenler..bu aksam dua edicem senin için de..hamiş kardeşi olalım ikimizde diğer aya insallahhhhhAhhhhh cnm insallahhhhh.Inan o kadar istiyorumki normal yoldan olmasini ama olmadikca stres yapiyorum dudaklarim yara bere icinde kaldi stresten...
Aminnnnnnnn canım benim Rabbim en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin senin gibibu ay karar vermişsiniz inşallahh fazla bekletmeden buradayım der bebişiniz,biz eşimle karar verdik ilk ay tuttu yalnız kimyasal gebelik yaşadım kaybettim,4 ay sonra göz kırptı bizim mercimek burdayım diyeen doğru zamanda,sağlıkla,uğuruyla gelir umarım canım
stres yapma canım herkes söylüyor ama stres çok büyük etken gerçekten,4 ay boyunca kendimi dinledim durmadan kafamdan ne belirtiler yarattım hiç sorma her seferi hayal kırıklığı,birde kaybım olunca iyice takıntı yaptım hemen olsun diye sonra ov. testi yapmaya başladım ilk ay silikti pozitif bile olmadı test hadi dedim önümüzdeki aya sonraki ayda aynı ikinci çizgi varla yok arası tamam dedim ben yumurtlamıyorum sorun var bende herkesin kopkoyu iki çizgiyken benim çizgim zor görünüyo,adetim geçsin doktora gidicem dedim,boşverdim herşeyi ne ilişkiye dikkat ettim ne kaliteye misafirim gelecekti kalktım bahar temizliği yaptım koltukları kaldırdım,perdeleri yıkadım,halıları sildim öldüm yorgunluktan bel ağrısından,misafirlerim geldi güzel bi rakı balık sofrası kurdum bide güzel içtim,bebişi de sarhoş ettikAhhhhh cnm insallahhhhh.Inan o kadar istiyorumki normal yoldan olmasini ama olmadikca stres yapiyorum dudaklarim yara bere icinde kaldi stresten...
Kesinlikle degerlendirmelisinKızlar bi bakar mısınız Bugün en köyü 13. Günüm. Yumurtlama var sanırım. Bu AksaM ve yarını değerlendirmeyim di mi
aynısı benim başıma geldi lh hormon düzeyi herkeste aynı değil,o yüzden sen gün aşırı ilişkiyi sakın ihmal etme benim ikinci çizgim yok gibiydi testlerde en koyu görünen günü seçtim ama inan çizgi zor görünüyordu ama yumurtam gelişti,çatladı,döllendi bile bu ay o yüzden prospektüsteki yazıyı dikkate alma canım çok sana göre en koyu görünen günü ve ertesini değerlendirMerhaba kızlar Rabbim inşallah tez zamanda sağlıkli birer bebiş nasip eder bizlere.
Sizlere birşey sormak istiyorum. Benimle acaba aynı durumda olan varmı.
Bu ay ilk defa böyle bir şey başıma geldi.
Normalde benim adetim çok dızensizdir 35...37 günde adet olur 15 ci vea 14 cu günde yumurtlama olur. Bu ay dedim işimi garantiye alayım nerdeyde her gün doktora gidip yunurta takibi yaptırdım 14mm 16mm ve pazartesi 23 mm büyüklük oldu. Doktor da dedi başla yarndan itibaren ovulasyon testi yapmaya. Ben daha akşamında yaptım iko çizgi çıktı ama koyu renk değildı yani pozitif değildi,foto yapıp doktoruma bile gösyerdim oda pozitif değil dedi. Ertesi gün yaptım akşam da yaptım ikinci çizgi cook silik çıkıyor. Yarn bir kontrolum daha var eger çatlamazsa ilac verecegim yoksa küçük kist yapar dedi
Değerlendirdim zaten. Benim adetim biter bitmez ilişki olmuştu acaba ozaman hamilelik olduda mi bu ay böyle Oldu. Şoktayım ilk defa böyle birşey oldu. Benim bir kaybım var o hamilelik te adetten hemen sonra olmuştuaynısı benim başıma geldi lh hormon düzeyi herkeste aynı değil,o yüzden sen gün aşırı ilişkiyi sakın ihmal etme benim ikinci çizgim yok gibiydi testlerde en koyu görünen günü seçtim ama inan çizgi zor görünüyordu ama yumurtam gelişti,çatladı,döllendi bile bu ay o yüzden prospektüsteki yazıyı dikkate alma canım çok sana göre en koyu görünen günü ve ertesini değerlendir
Cnm haklisn stres yapmamak lazim ..Ama beceremiyorum bendede bi kimyasal gebelik oldu baskada bise yok sonradan birde cikolata kisti cikti basima 20 aydir yedim bitirdm kendimi...stres yapma canım herkes söylüyor ama stres çok büyük etken gerçekten,4 ay boyunca kendimi dinledim durmadan kafamdan ne belirtiler yarattım hiç sorma her seferi hayal kırıklığı,birde kaybım olunca iyice takıntı yaptım hemen olsun diye sonra ov. testi yapmaya başladım ilk ay silikti pozitif bile olmadı test hadi dedim önümüzdeki aya sonraki ayda aynı ikinci çizgi varla yok arası tamam dedim ben yumurtlamıyorum sorun var bende herkesin kopkoyu iki çizgiyken benim çizgim zor görünüyo,adetim geçsin doktora gidicem dedim,boşverdim herşeyi ne ilişkiye dikkat ettim ne kaliteye misafirim gelecekti kalktım bahar temizliği yaptım koltukları kaldırdım,perdeleri yıkadım,halıları sildim öldüm yorgunluktan bel ağrısından,misafirlerim geldi güzel bi rakı balık sofrası kurdum bide güzel içtim,bebişi de sarhoş ettiksonra bi baktım gebelik testi çift haydaaa dedim,mahvoldum ben hiç bakmadım bebişe ilk zamanlar gitmese bari,kontrole gittim herşey normal,keseyi gördük boyutu normal,mide bulantısı falan hiçbirşeyim yok uzun yazdım biliyorum ama umut olsun stres yapma ama umudunu da kaybetme,rabbim verecek canım en doğru zamanda,hayırlısıyla sağlıkla
Evet adet günüm ortalama 26 gün inşallah canım benim 7 Mayıs bat günüm o gün adet olmam inşallah
Hiccccc kacirma canimmm aksami ve sabhi degerlendirKızlar bi bakar mısınız Bugün en köyü 13. Günüm. Yumurtlama var sanırım. Bu AksaM ve yarını değerlendirmeyim di mi
Cnm adetin kacinci gunu bu degerKızlarr 6.52 hamilelik varmı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?