ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sizce bu ovulasyon testi pozitif mi ? Doktorum degil dedi. Ertesi gunu de yaptım cok silil cikti

Evet muhtemelen 2...3 haftalık gün geçtikce 2 ye katlanması lazım benim bildigim. Ins vardir
Dr net konusmadı var gibi dedi ama 3 gün sonra tekrar yaptır dedi acil doktoruna gosterdim

Sizce bu ovulasyon testi pozitif mi ? Doktorumdegil dedi. Ertesigunu de yaptım cok silil cikti

Eklentiler

• 20150420_224659_001.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 111
Arkadaşlar Merhaba. Daha once de yazmıştım farklı bi isimle :) yumurtlama günümü yakalayamiyorum diye. 4 aydır uğraşıyorum ama 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum. Doğru düzgün koyu görmedim. Kaç gündür okuyorum yazdıklarınızı umudum oluyosunuz. Az önce gaza geldim evdeki gebelik testini yaptım. Reglime 6 gun var ve test erken değil normal bi test. Sonuç bu, sizce mümkün müdür? Umitlenmek istemiyorum ama bugüne kadar reglim geçse de ikinci çizgiyi hiç görmemiştim

Eklentiler

• 20150423_173718.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 127
Hayrlısı olsun arkadaşım muhtemelen 2...3 haftalık hamilesin

yumurtam catlamadi benim şimdi? az önce yaptım bu testi dünkü gibi bu da koyu
Bu da dünkü

Hayrlısı olsun arkadaşım muhtemelen 2...3 haftalık hamilesin
Ciddi misin canım inanamıyorum. Yarın yaptirmaliyim o zaman. Titriyorum şuan. Öyle zor günler geçiriyorum ki hayatım umudum bebegimin haberinde. Allah razı olsun. Gerçekte olsa da olmasa da ihtimali bile güzel. Rabbim hepimizin yüzünü guldursun bu mübarek günde

Amin canim insallah. Adeten hemen sonra iliskiye girdinse ozaman olmus olabilir. Benim oyle olmustu

Amin canim insallah. Adeten hemen sonra iliskiye girdinse ozaman olmus olabilir. Benim oyle olmustu
olduysa sonrasında olmuştur. 34 günde regli oluyorum. 15. Gün yumurtluyorum sanırım o arada olmuş olabilir. Çünkü 20. Gün silikti zaten o arada yumurtlamadigimi düşünüyorum. Umarım gerçekten hamileyimdir canım test yanlış değildir. Sizin yazdıklarınızı okumaya devam. Yakinimdakilerden çok sizlerden umut topluyorum :)

Sabah tekrar test yapsana canım yine aynı mı çıkacak :) bence de hamilesin çok net t görünüyo

Benim adetim de 35 gunde olur. Ovulasyonda ayni seninki gibi ilk gebeligim adeten hemn sonraydi. Mumkun yani

Valla bu teste göre hamilesin canım gözün aydın benim ilk testim daha silikti kan testiyle netleştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…