ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Valla bu teste göre hamilesin canım gözün aydın benim ilk testim daha silikti kan testiyle netleştir
İnşallah öyledir canım inanamiyorum çünkü hiç belirti yok. Yarın iş var cumartesi kan testi yaptiricam. Kesindir umarım.Yazdıklarınızı okumak bana da uğur getirmiş olabilir :)

Canimmm seni uzmek , kirmak istemem ama bnim gecen ay adetim 1 gun gecti kan snucum 6.8 cikti sonra 2 gun snra afet oldum bilmyrum kimyasalmiydi neydi ama ck uzuldum insa seninki oyle değildir canim
gerçektenmiii bunu duyduğuma üzüldüm senin adınada üzüldüm

İnşallah öyledir canım inanamiyorum çünkü hiç belirti yok. Yarın iş var cumartesi kan testi yaptiricam. Kesindir umarım.Yazdıklarınızı okumak bana da uğur getirmiş olabilir :)
Belirti hemen olmaz ki canim benim nirmal adet günümden 1 hafta sonra basladi belirtiler. Bende 5 gün kala öğrenmiştim. Hayırlısı olsn inşallah :)

Belirti hemen olmaz ki canim benim nirmal adet günümden 1 hafta sonra basladi belirtiler. Bende 5 gün kala öğrenmiştim. Hayırlısı olsn inşallah :)
Valla ne biliyim canım okuyorum herkestw var ağrı falan bende birşey yok o yüzden belirtti yok diyorum. Ogrenicem yavaş yavaş

Kizlar elimde strip test var ama kullanmayi beceremedim ya idrara daldirdim tek vizgi bile cikmadi bilen var mi

Okuduğum kadarıyla çoğunlukla yanıltıcı oluyomus. .senin bat a ne kadar var?

Valla ne biliyim canım okuyorum herkestw var ağrı falan bende birşey yok o yüzden belirtti yok diyorum. Ogrenicem yavaş yavaş
Bence onlar psikolojiktir :) sık sık idrara cikiliyrms 15 20 dk da bir ben 3 4 saatte bir cikiyrm 7. Haftam oldu nerdeyse :) ama goguslerim sisti sertlesti ve coook aciyr. bulantim var hafif bide halsizlik ve uyku hali bu belirtilerde olmam gereken adet tarihinden 1 hafta sonra basladi zaten :) belkide kisiden kisiye degisiyrdr :)

Bak sunu yazmayi unutmusum kasiklarda agri oluyr adet olacakmissin gibi bildigm kadariyla hamilelerin geneli yasiyr bunu :)

Bence bat a kadar hergün normal testlerden yap..buraya da foto ar hep beraber bakalım hep aynı çizgiyi gorebilecekmiyiz
Iyi fikir Zaten ilk buraya sormak geliyor aklıma etrafimdakilerden çok. Sagol canım her gün atarım :)

Galiba herkeste değişiyor bende öyle okumuştum burda. ben zaten tuvalete cok çıkıyorum hiç anlamam :) bakalım nasilmis gerçekse görcez inşallah

Bayanlar gebelik testi sabah ilk idrarlami yapilmali Diger yapilanlar dogru degilmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…