Doğrudur canım zamanla öğreniyorum bende.. İnşallah öyledirBenim adetim de 35 gunde olur. Ovulasyonda ayni seninki gibi ilk gebeligim adeten hemn sonraydi. Mumkun yani
İnşallah öyledir canım inanamiyorum çünkü hiç belirti yok. Yarın iş var cumartesi kan testi yaptiricam. Kesindir umarım.Yazdıklarınızı okumak bana da uğur getirmiş olabilir :)Valla bu teste göre hamilesin canım gözün aydın benim ilk testim daha silikti kan testiyle netleştir
Canimmm seni uzmek , kirmak istemem ama bnim gecen ay adetim 1 gun gecti kan snucum 6.8 cikti sonra 2 gun snra afet oldum bilmyrum kimyasalmiydi neydi ama ck uzuldum insa seninki oyle değildir canim
Sabah erken gebelik testini tekrar yapmayı düşünüyorum bende canım. Bakalım ne çıkacakSabah tekrar test yapsana canım yine aynı mı çıkacak :) bence de hamilesin çok net t görünüyo
Erken gebelik testi yapma sakin..yanıltıcı oluyorlar. .normal şu ucuz testlerden yap canimmSabah erken gebelik testini tekrar yapmayı düşünüyorum bende canım. Bakalım ne çıkacak
Belirti hemen olmaz ki canim benim nirmal adet günümden 1 hafta sonra basladi belirtiler. Bende 5 gün kala öğrenmiştim. Hayırlısı olsn inşallah :)İnşallah öyledir canım inanamiyorum çünkü hiç belirti yok. Yarın iş var cumartesi kan testi yaptiricam. Kesindir umarım.Yazdıklarınızı okumak bana da uğur getirmiş olabilir :)
Erken gebelik testi yapma sakin..yanıltıcı oluyorlar. .normal şu ucuz testlerden yap canimm[
Teşekkür ederim canım. O daha net verir diye düşünmüştüm. Elimde laboquick gebelik testi. Bu da ondandi zaten. İlaç kullanıyorum kronik hastaligim var o Yüzden öğrenmem cok önemli
Valla ne biliyim canım okuyorum herkestw var ağrı falan bende birşey yok o yüzden belirtti yok diyorum. Ogrenicem yavaş yavaşBelirti hemen olmaz ki canim benim nirmal adet günümden 1 hafta sonra basladi belirtiler. Bende 5 gün kala öğrenmiştim. Hayırlısı olsn inşallah :)
6 gün var canımOkuduğum kadarıyla çoğunlukla yanıltıcı oluyomus. .senin bat a ne kadar var?
Bence bat a kadar hergün normal testlerden yap..buraya da foto ar hep beraber bakalım hep aynı çizgiyi gorebilecekmiyiz6 gün var canım
Bence onlar psikolojiktir :) sık sık idrara cikiliyrms 15 20 dk da bir ben 3 4 saatte bir cikiyrm 7. Haftam oldu nerdeyse :) ama goguslerim sisti sertlesti ve coook aciyr. bulantim var hafif bide halsizlik ve uyku hali bu belirtilerde olmam gereken adet tarihinden 1 hafta sonra basladi zaten :) belkide kisiden kisiye degisiyrdr :)Valla ne biliyim canım okuyorum herkestw var ağrı falan bende birşey yok o yüzden belirtti yok diyorum. Ogrenicem yavaş yavaş
Bak sunu yazmayi unutmusum kasiklarda agri oluyr adet olacakmissin gibi bildigm kadariyla hamilelerin geneli yasiyr bunu :)Valla ne biliyim canım okuyorum herkestw var ağrı falan bende birşey yok o yüzden belirtti yok diyorum. Ogrenicem yavaş yavaş
Iyi fikirBence bat a kadar hergün normal testlerden yap..buraya da foto ar hep beraber bakalım hep aynı çizgiyi gorebilecekmiyiz
Galiba herkeste değişiyor bende öyle okumuştum burda. ben zaten tuvalete cok çıkıyorum hiç anlamam :) bakalım nasilmis gerçekse görcez inşallahBence onlar psikolojiktir :) sık sık idrara cikiliyrms 15 20 dk da bir ben 3 4 saatte bir cikiyrm 7. Haftam oldu nerdeyse :) ama goguslerim sisti sertlesti ve coook aciyr. bulantim var hafif bide halsizlik ve uyku hali bu belirtilerde olmam gereken adet tarihinden 1 hafta sonra basladi zaten :) belkide kisiden kisiye degisiyrdr :)
Valla bu akşam baslayan bir ağrı var ama testen sonra psikolojik diye düşünüyorum :)Bak sunu yazmayi unutmusum kasiklarda agri oluyr adet olacakmissin gibi bildigm kadariyla hamilelerin geneli yasiyr bunu :)
Canım bat dan önce ilk idrarla yapılması gerektiğini okumuştum bir yerde. Adet tarihinden sonra farketmiyomusBayanlar gebelik testi sabah ilk idrarlami yapilmali Diger yapilanlar dogru degilmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?