- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Eminim hamilelik yokta ogreneyim bi dedim belki isime yararsa :)Canım bat dan önce ilk idrarla yapılması gerektiğini okumuştum bir yerde. Adet tarihinden sonra farketmiyomus
Iyi yapmışsın lazım olacak sonuçta :)Eminim hamilelik yokta ogreneyim bi dedim belki isime yararsa :)
Canım yatmadan bi test yapardım yerinde olsam silikleşince ilişki olsun hala koyuysa yapma bence . Bir de 10 günlük sperm birikmesi dölleme yeteneğini kaybedermis diye okudum. 2-5 gün tercih edilen cinsel perhiz suresiymis. Sen şimdi onları bi tazelemis oldun siliklesme de iliski olsun kesin.. Tabi bunlar varsayımlar zirtlar pirtlar .. önemli olan Rabbim ol demişsé dünkü ilişkiyle olmuştur zatenOkuduğum kadarıyla çoğunlukla yanıltıcı oluyomus. .senin bat a ne kadar var?
Güzel hamisimiz. Topicin uğuru.. Ben de beklemeye geçtim . Test tamamen silikleşti. Dünkü 15.30 siliklesmesi doğruymuş yani. Sabah 5 gibi ilişki oldu. Umarım tutar. TutmazSa da gelecek yumurtlamayi hesaba başladım bile. Vallà alıştım artıkBak sunu yazmayi unutmusum kasiklarda agri oluyr adet olacakmissin gibi bildigm kadariyla hamilelerin geneli yasiyr bunu :)
Ben adamın spermlerinin normal haline gelmesini bekleyene kadar geri dönüyorum istanbulaCanım yatmadan bi test yapardım yerinde olsam silikleşince ilişki olsun hala koyuysa yapma bence . Bir de 10 günlük sperm birikmesi dölleme yeteneğini kaybedermis diye okudum. 2-5 gün tercih edilen cinsel perhiz suresiymis. Sen şimdi onları bi tazelemis oldun siliklesme de iliski olsun kesin.. Tabi bunlar varsayımlar zirtlar pirtlar .. önemli olan Rabbim ol demişsé dünkü ilişkiyle olmuştur zaten
Bu sefer olacak inşallah :)Güzel hamisimiz. Topicin uğuru.. Ben de beklemeye geçtim . Test tamamen silikleşti. Dünkü 15.30 siliklesmesi doğruymuş yani. Sabah 5 gibi ilişki oldu. Umarım tutar. TutmazSa da gelecek yumurtlamayi hesaba başladım bile. Vallà alıştım artık
Canım Günaydın. Her gün yapsan yakalaman daha kolay olmaz mı? Bende hiç yakalayamadim. Ama her gün 3te yaptım. En koyu 15. Gündü ama çok koyu değildi. Burda hamile bi arkadaşin da öyle olmuş. Hiç koyu olmamış. Bence her gün yap en koyuyu degerlendir. Benim de olursa mucize olacakkızlar ben yakalayamadım yumurtlamayı adetten 7 gün sonra dün 10. gündü. bide 28 nisanda 16. günde yapıcam.sabhta olsa illa 10dan önce olsa olmuyo mu?yoksa ben yumurtlamadan mı adet oluyom hep bunu nasıl anlıcam?
Ayyy kuzum ya hamilesin senKızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
Ikinci çizgi var canım. Silik bile olsa bebek oluyor genelde. Inşallah vardırKızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
Canım git tabii kan testine, benim de nerdeyse böyle çıkmıştı. Şimdiden tebriklerKızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
İnşallah kuzummm inşallah. Bugün yaptiricamAyyy kuzum ya hamilesin senolmasa cikmqzzz lutfen bi saglik ocagi falan bul kan testi yaptr. :))
Test mi yanlış diye emin olamıyorum canım. Hic umudum yoktu çünkü. İnşallah vardır amin canimIkinci çizgi var canım. Silik bile olsa bebek oluyor genelde. Inşallah vardır
Umarım seninki gibi olmuştur canım. 5 gün kala böyle çıkması çok ilginç. Bugün yaptiricam bekleyemicem. Çok sağol canımCanım git tabii kan testine, benim de nerdeyse böyle çıkmıştı. Şimdiden tebrikler
Güzel haberlerle gel, bekliyoruz canımUmarım seninki gibi olmuştur canım. 5 gün kala böyle çıkması çok ilginç. Bugün yaptiricam bekleyemicem. Çok sağol canım
Kesinlikle hamilesin canım bence hiç durma kan testine koş bugün son is gunuyken :)Kızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
canım bata 5 gün kala koyuluk çok güzel hamilesin valla bencede kan testi yaptır hayırlı olsunn uğurlu topiğe bir hamiş daha katıldı sanırım gözün aydınKızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
Cnm tebrikler hamilesn kac aydr deniyodun?Kızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?