ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kuzularrrr tatlı hamisler ve hamis adayları. . Herkese hayırlı kandiller ve iyi bayramlar. . Müthiş yoğun bi tatil geçirdim mangal partisi mi dersin misafir ağırlamasi sahil gezmeSi.. Kafa dağıtayım dedim . Ama işte kadın milleti laf hep neden bebek olmuyor yok söyle yok böyle. Bir de derler stres yapmamak lazım. Hayır da ben bu mesele yi nasıl unutcam bilmiyorum

Okuduğum kadarıyla çoğunlukla yanıltıcı oluyomus. .senin bat a ne kadar var?
Canım yatmadan bi test yapardım yerinde olsam silikleşince ilişki olsun hala koyuysa yapma bence . Bir de 10 günlük sperm birikmesi dölleme yeteneğini kaybedermis diye okudum. 2-5 gün tercih edilen cinsel perhiz suresiymis. Sen şimdi onları bi tazelemis oldun siliklesme de iliski olsun kesin.. Tabi bunlar varsayımlar zirtlar pirtlar .. önemli olan Rabbim ol demişsé dünkü ilişkiyle olmuştur zaten

Bak sunu yazmayi unutmusum kasiklarda agri oluyr adet olacakmissin gibi bildigm kadariyla hamilelerin geneli yasiyr bunu :)
Güzel hamisimiz. Topicin uğuru.. Ben de beklemeye geçtim . Test tamamen silikleşti. Dünkü 15.30 siliklesmesi doğruymuş yani. Sabah 5 gibi ilişki oldu. Umarım tutar. TutmazSa da gelecek yumurtlamayi hesaba başladım bile. Vallà alıştım artık

Ben adamın spermlerinin normal haline gelmesini bekleyene kadar geri dönüyorum istanbula zaten elimizde olmadan beraber oluyoruz doyamiyoruz ki...dediğin gibi Rabbim ol derse olur ya nasip canimmm

Bu sefer olacak inşallah :)

Kızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?

Eklentiler

• 20150424_070943.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 135
kızlar ben yakalayamadım yumurtlamayı adetten 7 gün sonra dün 10. gündü. bide 28 nisanda 16. günde yapıcam.sabhta olsa illa 10dan önce olsa olmuyo mu?yoksa ben yumurtlamadan mı adet oluyom hep bunu nasıl anlıcam?

Canım Günaydın. Her gün yapsan yakalaman daha kolay olmaz mı? Bende hiç yakalayamadim. Ama her gün 3te yaptım. En koyu 15. Gündü ama çok koyu değildi. Burda hamile bi arkadaşin da öyle olmuş. Hiç koyu olmamış. Bence her gün yap en koyuyu degerlendir. Benim de olursa mucize olacak

Kızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
Ayyy kuzum ya hamilesin senolmasa cikmqzzz lutfen bi saglik ocagi falan bul kan testi yaptr. :))

Ikinci çizgi var canım. Silik bile olsa bebek oluyor genelde. Inşallah vardır

Canım git tabii kan testine, benim de nerdeyse böyle çıkmıştı. Şimdiden tebrikler

Kesinlikle hamilesin canım bence hiç durma kan testine koş bugün son is gunuyken :)

canım bata 5 gün kala koyuluk çok güzel hamilesin valla bencede kan testi yaptır hayırlı olsunn uğurlu topiğe bir hamiş daha katıldı sanırım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…