Benim gibi dusunuyrsn sen de :) bende ilk yok ya olmaz test bozuktr dedim 2 kere yaptm ikiside pozitif olunca 2 testinde bozuk olacak hali yoktr deyp kan vermstm :)Test mi yanlış diye emin olamıyorum canım. Hic umudum yoktu çünkü. İnşallah vardır amin canim
İnşallah canım birazdan gidiyorumGüzel haberlerle gel, bekliyoruz canım
Bi saatim boş hemen gidiyorum :)Kesinlikle hamilesin canım bence hiç durma kan testine koş bugün son is gunuyken :)
4 aydır ama aslında bir buçuk yıldır. Jinekolojik muayene yüzünden vajinismus tedavisi gördüm. en sağlıklı 4 aydır. İnşallah bu sefer basarabilmisimdirCnm tebrikler hamilesn kac aydr deniyodun?
Aynen inanması çok güç. İnşallah benim de öyledir kan testi verir en güzel sonucu :)Benim gibi dusunuyrsn sen de :) bende ilk yok ya olmaz test bozuktr dedim 2 kere yaptm ikiside pozitif olunca 2 testinde bozuk olacak hali yoktr deyp kan vermstm :)
kampanya var ovulasyon testlerinde de 20 test 6 gebelik testi 20tl kredi kartım yok.5 teste 25 tl verdim.kredi kartı olan arkadaşımda yanaşmadı netten almaya .halbuki hemen parasını verirdirm yani.Canım Günaydın. Her gün yapsan yakalaman daha kolay olmaz mı? Bende hiç yakalayamadim. Ama her gün 3te yaptım. En koyu 15. Gündü ama çok koyu değildi. Burda hamile bi arkadaşin da öyle olmuş. Hiç koyu olmamış. Bence her gün yap en koyuyu degerlendir. Benim de olursa mucize olacak
verdim bekliyorum sonucu bir buçuk saattir netin başında. Bir saatte çıkıyordu sözde titriyorum stresten :)Kan verdin mi
Biliyorum o stresi inşallah gebelik vardır da daha ne stresler olacak hazırlıklı ol canımverdim bekliyorum sonucu bir buçuk saattir netin başında. Bir saatte çıkıyordu sözde titriyorum stresten :)
gerçektenmiii bunu duyduğuma üzüldüm senin adınada üzüldüm
Canimmm ama benim labaratuvar farkida olabilirmis seninki benimki gibi degildir insallahhh hamilesindirgerçektenmiii bunu duyduğuma üzüldüm senin adınada üzüldüm
hayırlı olsuunn değerin de çok güzel maşallah136.4 değerim Allah'ım nolur şaka olmasın
Maşallah yaaaa136.4 değerim Allah'ım nolur şaka olmasın
canım özelden yaz bana. elimde 16 tane ovulasyon testi var. Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip ederse inşallah hamileyim. hemen yarın gönderebilirimkampanya var ovulasyon testlerinde de 20 test 6 gebelik testi 20tl kredi kartım yok.5 teste 25 tl verdim.kredi kartı olan arkadaşımda yanaşmadı netten almaya .halbuki hemen parasını verirdirm yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?