136.4 değerim Allah'ım nolur şaka olmasın
Ay canım ya benim koca da ortaokulcu yarın size tatil değil tabi. Böyle salak vi mutluluk var ben de yarın tatil bana Die galiba . 23 nisan bayramı hepimize kutlu olsunnn
teşekkür ederim canımm aminn. Rabbim en kısa sürede nasip etsin dana da inşallah :)Hayirli olsun canm Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da Nasip eder insallahh :)) darisi da bizisteyenlerin basina :)
Canimmm tebrikler. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin . Darısı bizlere insallah. Testle takip etmiş miydin yumurtlama gününü. Ne gündü136.4 değerim Allah'ım nolur şaka olmasın
Evet canim . İstanbulà gitmiyorsan haydi bugün de çalışmalar gelsiiiiinnnn
Sorma aa . Stres tavan yapıyor. Aman napalım bebisin geleceği gün bellidir . Bakalım ne zamanvalla bu yumurta tutmak ne zormuş balık tutmak gibi.
Sen de mi öğretmensinBi saatim boş hemen gidiyorum :)
Gece 2 gibi ilişki oldu gerçi ama aksama eminim yine bi action olur yarın dönüyorum çünküEvet canim . İstanbulà gitmiyorsan haydi bugün de çalışmalar gelsiiiiinnnn
Uyuma kız . Bak hele bak. koceni uyandır durtukle.Tatil degildi canim kocam a tatildi dun misafir vardi iki gundur cok ypruldum ne test yapabildim ne iliski yazikkocam istiyoama uykuya kaliyom yatinca cunku sabah 6 bucukta kalkiyorum gece 12 yi buluyoyataga giris bilemedim ki sabah nasil olacak iliski kocamiuyandirabilir miyim ki ? Ya da ben uyanabilir miyimm :))
Oo ovv. Branş ne canım .Buarada bende öğretmenim hatunlar
Oo ovv. Branş ne canım .Biz öğretmenler galiba işi prosedüré uygun yapmayı. Garantiye almayi takibi seviyoruz. ovucularrrr biziii. .
Evet canim bugünü bos gecme derim.
Gecmem geçer miyim hiçEvet canim bugünü bos gecme derim.
Ahaha cok hossun yaaaGecmem geçer miyim hiçkimbilir bi daha hangi yumurtlama günümde herifle denk gelirim
Aminnnnnnnn canım benim :) Rabbim senin yaşadığın mutluluğu bana da nasip eder insallahAhaha cok hossun yaaaRabbim gönlüne göre versin insallah :)
Aminnn insallah :))Aminnnnnnnn canım benim :) Rabbim senin yaşadığın mutluluğu bana da nasip eder insallah
Hayırlı olsun canim. Darısı hemizin başınaÇok teşekkür ederim arkadaşlar. İnanması çok güç hayal gibi. Darısı tüm isteyenlerin başına. Rabbim dünkü dualarımı boş çevirmedi. Dua kapılarını açtı bana. Hayırlısıyla hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
İçime doğdu ki . Bence senin oldu bu is. Ne güzel denk gelmesi .rabbimden bence. 12 gün sonra inşallah ikimiz de güzel haber verirz . Tabi kendimdeN ziyade senden umutluyumBeden eğitimi canimmmvalla ben biraz da mecbur kaldım :) herifle yanyana olsam akışına birakirdim belki ama dediğin gibi bilinçli hareket etmek istedim.her kadının sonuçta yumurtlama günü regl günü süresi farklı. Hem kendimi de öğrendim böylelikle bi de olumlu sonuç alırsam var yaaaaaa offffffff benden mutlusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?