Benimki seninle aynı gidiyor gibi canım. Hafif sılıklesmeye başlamış evet. Dünü değerlendirdik. bugün de önemli dimi
Üst resim bugün ayrıca. Alttaki dunBenimki seninle aynı gidiyor gibi canım. Hafif sılıklesmeye başlamış evet. Dünü değerlendirdik. bugün de önemli dimi
Aksama daha da silikleşir. İlişki şart sankimmmÜst resim bugün ayrıca. Alttaki dun
Umutsuz konuşma nolur kendi kendini etkiliyosun sen..Rabbimin işine akıl sır ermez. Bakarsın benim olmaz senin olur bu ayİçime doğdu ki . Bence senin oldu bu is. Ne güzel denk gelmesi .rabbimden bence. 12 gün sonra inşallah ikimiz de güzel haber verirz . Tabi kendimdeN ziyade senden umutluyum
Evet canım öğretmenimSen de mi öğretmensin
Ayy inşallah. Napiyim ya 3 aydır ben de artık ögrenilmis caresizlik oldu..Dediğin doGru güzel düşünelim güzel olsun . Annisler günü bizim günümüz olsun. Ne güne denk geliodu püf ne cahilm.Umutsuz konuşma nolur kendi kendini etkiliyosun sen..Rabbimin işine akıl sır ermez. Bakarsın benim olmaz senin olur bu aygüzel düşünelim güzel şeyler olsun olur mu? Gelecek ay ikimizin ayı olsun anneler gününe anne olacağımızın haberiyle girelim insallah
Aaaaaa bi hamiş adayı kader arkadaşım dahaBenimki seninle aynı gidiyor gibi canım. Hafif sılıklesmeye başlamış evet. Dünü değerlendirdik. bugün de önemli dimi
çok teşekkür ederim canım. takip ettim testle. 34 günde bir regli oluyorum. 15. gün en koyuydu çok koyu olmasa daCanimmm tebrikler. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin . Darısı bizlere insallah. Testle takip etmiş miydin yumurtlama gününü. Ne gündü
okul öncesi canım. şimdi boş ders nasıl oluyor diyeceksin. kulüp saati var sabahları bir saatim boş oluyor. :) genelde bir saatim boş deyinde şaşırıyor herkes anasınıfçıların boş dersi olmaz diyeOo ovv. Branş ne canım .Biz öğretmenler galiba işi prosedüré uygun yapmayı. Garantiye almayi takibi seviyoruz. ovucularrrr biziii. .
Uyuma kız . Bak hele bak. koceni uyandır durtukle.Deli deli benim gibi yap. şaka şaka Cok stresli oluyor. Tavsiye etmem
Ayy inşallah. Napiyim ya 3 aydır ben de artık ögrenilmis caresizlik oldu..Dediğin doGru güzel düşünelim güzel olsun . Annisler günü bizim günümüz olsun. Ne güne denk geliodu püf ne cahilm.dur bakımm bi
İnsallah hepimiz 10 mayis à !!!! Anne olarak gireriz. Ay napiyim annem yok ya yanımda öyle hiç ilgilenmedimdi. Şimdi kıymeté bindi iyice . O gün bizim günümz olacak mı diyeeee. Uykucu şirin . . Çok ozendim sana valla . Ben ışıkta kapı açıksa ya da saat tiktagina uyuyamayan cinsiiyim. Hele ki ilişkiden sonra hemmen ayağa kalkıp duşa girip amam rahat yatim uykum gelsin diye diye 8 ay hiç bebis olmamış yani takipte 3. Ayım da.10 mayiss kizz bu gun onemlii unutulur muu :)) ayyy belkim bende ogrenirim 3 gun oncesi olacakyaa haydii insallahhh)
Tebrikler canim darisi basimiza : ) belirtilerilerin nelerdi ? Adetin gecmis miydi ?çok teşekkür ederim canım. takip ettim testle. 34 günde bir regli oluyorum. 15. gün en koyuydu çok koyu olmasa da
Allah kucagina almayida nasip etsin canim136.4 değerim Allah'ım nolur şaka olmasın
hiç belirtim yok ve adetime 5 gün var. dün içime doğmuş gibi idrar testi yaptım iki çizgi çıktı. bugünde kan pozitif çıktı.Tebrikler canim darisi basimiza : ) belirtilerilerin nelerdi ? Adetin gecmis miydi ?
aminnnn canım çok sağol. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere de inşallah :)Allah kucagina almayida nasip etsin canim
Kizlar aramizdan birini daha mezun ettik kac kisi kaldik 1ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?