ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar az önce bisiklet siparişlerimiz geldi. Bi eşime bi kendime almıştım. Ay sonra dan etti ki ya hamile kalırsam. Ya hamileliğe zarar verirse . Tutunmaya çalışan mercimekimi sarsarsam . Aman dikkatli olurum . Puff yaaa kafa gitti benim gene . etkiler mi ki yaaa

İçime doğdu ki . Bence senin oldu bu is. Ne güzel denk gelmesi .rabbimden bence. 12 gün sonra inşallah ikimiz de güzel haber verirz . Tabi kendimdeN ziyade senden umutluyum
Umutsuz konuşma nolur kendi kendini etkiliyosun sen..Rabbimin işine akıl sır ermez. Bakarsın benim olmaz senin olur bu ay güzel düşünelim güzel şeyler olsun olur mu? Gelecek ay ikimizin ayı olsun anneler gününe anne olacağımızın haberiyle girelim insallah

Ayy inşallah. Napiyim ya 3 aydır ben de artık ögrenilmis caresizlik oldu..Dediğin doGru güzel düşünelim güzel olsun . Annisler günü bizim günümüz olsun. Ne güne denk geliodu püf ne cahilm. dur bakımm bi

Benimki seninle aynı gidiyor gibi canım. Hafif sılıklesmeye başlamış evet. Dünü değerlendirdik. bugün de önemli dimi
Aaaaaa bi hamiş adayı kader arkadaşım daha evet canim senin de siliklesmeye başlamış. .ben en koyuyu gorugum gün eşimin yanına geldim ve geldiğim günden beri gün aşırı prensibini yıkarak hergün birlikte olduk..akşam gelsin işten ben istemesem de zaten bugünü bos gecirmeyiz ki eşime yumurtlama günümden falan bahsetmedim hersey akışında gitsin diye..rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin bat tarihimizde güzel haberlerimizi paylasmamizi nasip etsin

Canimmm tebrikler. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin . Darısı bizlere insallah. Testle takip etmiş miydin yumurtlama gününü. Ne gündü
çok teşekkür ederim canım. takip ettim testle. 34 günde bir regli oluyorum. 15. gün en koyuydu çok koyu olmasa da

Oo ovv. Branş ne canım . Biz öğretmenler galiba işi prosedüré uygun yapmayı. Garantiye almayi takibi seviyoruz. ovucularrrr biziii. .
okul öncesi canım. şimdi boş ders nasıl oluyor diyeceksin. kulüp saati var sabahları bir saatim boş oluyor. :) genelde bir saatim boş deyinde şaşırıyor herkes anasınıfçıların boş dersi olmaz diye

Uyuma kız . Bak hele bak. koceni uyandır durtukle. Deli deli benim gibi yap. şaka şaka Cok stresli oluyor. Tavsiye etmem

Bu dediklerini kocam yapiyor bana yaa amaa uykuya dayanamiyommm iliskiden sonra hafif belimi kakdiriyom aninda uyumusum tabi sekil degismis :)) gunduz olmali hafta sonu sabahlarii cok iyi oluyoo ohh miss uykumu aliyom da ama yumurtlama haftaicine denk gelio hepp :))) esim guluyo bana nisanliyken telefonun diger ucunda konusurken uyumandan anlamaliydim diyee :))

10 mayiss kizz bu gun onemlii unutulur muu :)) ayyy belkim bende ogrenirim 3 gun oncesi olacakyaa haydii insallahhh )

10 mayiss kizz bu gun onemlii unutulur muu :)) ayyy belkim bende ogrenirim 3 gun oncesi olacakyaa haydii insallahhh )
İnsallah hepimiz 10 mayis à !!!! Anne olarak gireriz. Ay napiyim annem yok ya yanımda öyle hiç ilgilenmedimdi. Şimdi kıymeté bindi iyice . O gün bizim günümz olacak mı diyeeee. Uykucu şirin . . Çok ozendim sana valla . Ben ışıkta kapı açıksa ya da saat tiktagina uyuyamayan cinsiiyim. Hele ki ilişkiden sonra hemmen ayağa kalkıp duşa girip amam rahat yatim uykum gelsin diye diye 8 ay hiç bebis olmamış yani takipte 3. Ayım da.

bende düşünüyorum ama yaz sonu planlıyorum sonbaharda kalayım diyorum yani inşallah :) şimdilik sadece vücudumu takip ediyorum ovuslasyon günümü netleştirmeye çalışıyorum.. İnşallah bu forumdan bende hamiş olarak mezun olurum :) sizleri okudukça hevesim daha da artıyor :) :) :)

Vorones sen bisiklet olayini biraz beklet bence biliyorum tutunmak isterse her sekilde tutunurda biz iyice kafayi yiyen grupdayiz

Kizlar bu da benim testler catlamis dimi yumurta
Son 2 tanesi düne ait tarihi yanlis yazmisim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…