ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

hiç belirtim yok ve adetime 5 gün var. dün içime doğmuş gibi idrar testi yaptım iki çizgi çıktı. bugünde kan pozitif çıktı.
Ne guzel canim sanslisin cok beklemeden kavustun sonuca : ) demek senin erken yumurtlama oldu. Iliskiden kac gun gecti acaba

Vorones sen bisiklet olayini biraz beklet bence biliyorum tutunmak isterse her sekilde tutunurda biz iyice kafayi yiyen grupdayiz
Ayyy sahi mi diyor suN . Ya evham yapmak istemiyorum birsey olmaz inşallah . Öyle de heves ettim ki . Kısıtlamayi daha şimdiden yaşamak istemiyorum ki bu ay da hamile olmazsam iyice sinir olurum duruma. Hamile triplerine girdiğim ay deli oluyorum adet olunca .

Vorones sen bisiklet olayini biraz beklet bence biliyorum tutunmak isterse her sekilde tutunurda biz iyice kafayi yiyen grupdayiz
Ayyy sahi mi diyor suN . Ya evham yapmak istemiyorum birsey olmaz inşallah . Öyle de heves ettim ki . Kısıtlamayi daha şimdiden yaşamak istemiyorum ki bu ay da hamile olmazsam iyice sinir olurum duruma. Hamile triplerine girdiğim ay deli oluyorum adet olunca .

Hayırlısıyla bir tutundursak bebisleri senin için iyi olmuş iyi denk gelmiş. neden uzaksizniz canım ben yeni katıldım buralara bilmiyorum o yüzden. Ayrıca 8 Mayıs bat tarihim. Senin ne zaman? Burda epey o aralıklarda adet bekleyen var. Gunler gecmiyor Bakalım hepimize kismet olur inşallah.

Ay bana da aynısı oluyor. Mayıstaki bir düğüne hamile olurum da Karnım bile buyur diye takılıyordum. Sonuç

Ne guzel canim sanslisin cok beklemeden kavustun sonuca : ) demek senin erken yumurtlama oldu. Iliskiden kac gun gecti acaba
Tahminimce 15 gün :) valla erken öğrenmek iyi mi kötü mü bilmiyorum evham yaptım. Kese görünmezse, bos gebelikse diye. Beklemek her daim çok zor

Tahminimce 15 gün :) valla erken öğrenmek iyi mi kötü mü bilmiyorum evham yaptım. Kese görünmezse, bos gebelikse diye. Beklemek her daim çok zor
valla kadinlara her turlu hersey zor yaa. Herseyin tasasini derdini bI cekiyoruz. Kotu dusunme canim saglikla gelisir bisey olmaz insallah. Olumlu seyler dusun

Kizlarrrr dun test yapmistim 15 dakika sonra hic cizgi yoktu meraktan yaptim daha adetime bir hafta var simdi bi baktim boyle cizgi cikmis ama cok cok silik inanmalimiyim sizce dha var elimde testim cokta bilemedim

Kızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
kızz barız belli ayyyyy ne güzel duygu ya tebrik ederim canım bence hamilesin bak bu topikte sana uğurlu geldi

Kizlarrrr dun test yapmistim 15 dakika sonra hic cizgi yoktu meraktan yaptim daha adetime bir hafta var simdi bi baktim boyle cizgi cikmis ama cok cok silik inanmalimiyim sizce dha var elimde testim cokta bilemedim
Canim umidini kirmak istemem ama 1 hafta kala cikmiyor diye biliyorum bence sen 3-4 gun sonra testi tekrarla,insallah hamilesindir..allah gonlune gore versin canim..

4 aydır ama aslında bir buçuk yıldır. Jinekolojik muayene yüzünden vajinismus tedavisi gördüm. en sağlıklı 4 aydır. İnşallah bu sefer basarabilmisimdir
AYYYY kuzum sende bendensin bende yeni atlattım vajınısmusu

valla kadinlara her turlu hersey zor yaa. Herseyin tasasini derdini bI cekiyoruz. Kotu dusunme canim saglikla gelisir bisey olmaz insallah. Olumlu seyler dusun
Amin inşallah hayırlı günde Rabbim dualarimi kabul eder inşallah

ayyyyyy ne güzel dua ettin amin canım cümlemize nasip etsin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…