Benim meslektasimda varmış burda. Bende okul öncesi öğretmeniyim canım. 5-6 yaş grubum, bu sene mezun edicem :) mezun etmisken yeni grup almadan hayirlisiyla dogum yaparım inşallahSanırım sadece ben okul öncesi ögretmeniyim
Ne guzel canim sanslisin cok beklemeden kavustun sonuca : ) demek senin erken yumurtlama oldu. Iliskiden kac gun gecti acabahiç belirtim yok ve adetime 5 gün var. dün içime doğmuş gibi idrar testi yaptım iki çizgi çıktı. bugünde kan pozitif çıktı.
Ayyy sahi mi diyor suN . Ya evham yapmak istemiyorum birsey olmaz inşallah . Öyle de heves ettim ki . Kısıtlamayi daha şimdiden yaşamak istemiyorum ki bu ay da hamile olmazsam iyice sinir olurum duruma. Hamile triplerine girdiğim ay deli oluyorum adet olunca .Vorones sen bisiklet olayini biraz beklet bence biliyorum tutunmak isterse her sekilde tutunurda biz iyice kafayi yiyen grupdayiz
Ayyy sahi mi diyor suN . Ya evham yapmak istemiyorum birsey olmaz inşallah . Öyle de heves ettim ki . Kısıtlamayi daha şimdiden yaşamak istemiyorum ki bu ay da hamile olmazsam iyice sinir olurum duruma. Hamile triplerine girdiğim ay deli oluyorum adet olunca .Vorones sen bisiklet olayini biraz beklet bence biliyorum tutunmak isterse her sekilde tutunurda biz iyice kafayi yiyen grupdayiz
Evet 4 yazan da pik yapmış. Sonra çatlamış siliklesmis . 4 te çalışma oldu mu peki.Eki Görüntüle 1506589
Kizlar bu da benim testler catlamis dimi yumurta
Son 2 tanesi düne ait tarihi yanlis yazmisim
Hayırlısıyla bir tutundursak bebisleriAaaaaa bi hamiş adayı kader arkadaşım dahaevet canim senin de siliklesmeye başlamış. .ben en koyuyu gorugum gün eşimin yanına geldim ve geldiğim günden beri gün aşırı prensibini yıkarak hergün birlikte olduk..akşam gelsin işten ben istemesem de zaten bugünü bos gecirmeyiz ki eşime yumurtlama günümden falan bahsetmedim hersey akışında gitsin diye..rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin bat tarihimizde güzel haberlerimizi paylasmamizi nasip etsin
Ay bana da aynısı oluyor. Mayıstaki bir düğüne hamile olurum da Karnım bile buyur diye takılıyordum. SonuçAyyy sahi mi diyor suN . Ya evham yapmak istemiyorum birsey olmaz inşallah . Öyle de heves ettim ki . Kısıtlamayi daha şimdiden yaşamak istemiyorum ki bu ay da hamile olmazsam iyice sinir olurum duruma. Hamile triplerine girdiğim ay deli oluyorum adet olunca .
Tahminimce 15 gün :) valla erken öğrenmek iyi mi kötü mü bilmiyorum evham yaptım. Kese görünmezse, bos gebelikse diye. Beklemek her daim çok zorNe guzel canim sanslisin cok beklemeden kavustun sonuca : ) demek senin erken yumurtlama oldu. Iliskiden kac gun gecti acaba
valla kadinlara her turlu hersey zor yaa. Herseyin tasasini derdini bI cekiyoruz. Kotu dusunme canim saglikla gelisir bisey olmaz insallah. Olumlu seyler dusunTahminimce 15 gün :) valla erken öğrenmek iyi mi kötü mü bilmiyorum evham yaptım. Kese görünmezse, bos gebelikse diye. Beklemek her daim çok zor
kızz barız belli ayyyyy ne güzel duygu ya tebrik ederim canım bence hamilesin bak bu topikte sana uğurlu geldiKızlar gunaydinn. sabah 7 de bir test daha yaptım. Her sabah bu heyecana dayanmak zor. Daha bat a 5 gün var ama sizce kan testi yaptiriyim mi?
Canim umidini kirmak istemem ama 1 hafta kala cikmiyor diye biliyorum bence sen 3-4 gun sonra testi tekrarla,insallah hamilesindir..allah gonlune gore versin canim..Kizlarrrr dun test yapmistim 15 dakika sonra hic cizgi yoktu meraktan yaptim daha adetime bir hafta var simdi bi baktim boyle cizgi cikmis ama cok cok silik inanmalimiyim sizce dha var elimde testim cokta bilemedim
AYYYY kuzum sende bendensin bende yeni atlattım vajınısmusu4 aydır ama aslında bir buçuk yıldır. Jinekolojik muayene yüzünden vajinismus tedavisi gördüm. en sağlıklı 4 aydır. İnşallah bu sefer basarabilmisimdir
Yok o gunu degilde bir gun oncesi ve sonrasinda oldu bugunde test yapmadim dahaEvet 4 yazan da pik yapmış. Sonra çatlamış siliklesmis . 4 te çalışma oldu mu peki.
Amin inşallah hayırlı günde Rabbim dualarimi kabul eder inşallahvalla kadinlara her turlu hersey zor yaa. Herseyin tasasini derdini bI cekiyoruz. Kotu dusunme canim saglikla gelisir bisey olmaz insallah. Olumlu seyler dusun
Evet canım ugurlu geldiniz Allah razı olsun hepinizden. Rabbim yüzünüzü guldursun her daim inşallah :)kızz barız belli ayyyyy ne güzel duygu ya tebrik ederim canım bence hamilesin bak bu topikte sana uğurlu geldi
maşallah canım hadi gözün aydın canım136.4 değerim Allah'ım nolur şaka olmasın
yakında veliler gelecek çocuğunun durumunu sormaya bütün öğretmenler toplandık artık derslerden değilde bebişlerden konuşuruz inşallah :)Buarada bende öğretmenim hatunlar
ayyyyyy ne güzel dua ettin amin canım cümlemize nasip etsin allahımUmutsuz konuşma nolur kendi kendini etkiliyosun sen..Rabbimin işine akıl sır ermez. Bakarsın benim olmaz senin olur bu aygüzel düşünelim güzel şeyler olsun olur mu? Gelecek ay ikimizin ayı olsun anneler gününe anne olacağımızın haberiyle girelim insallah
Aminmmm canim insallah bende pek umit etmiyorummm zatende isteeCanim umidini kirmak istemem ama 1 hafta kala cikmiyor diye biliyorum bence sen 3-4 gun sonra testi tekrarla,insallah hamilesindir..allah gonlune gore versin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?