ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar onumuzdeki ay asilama dusunuyodm dr progesterona bakarken gebelikte bakti kanda adete 1 hafta var gebelik testi negatif onumuzdeki ay asilamaya gidiyorum cok uzgunum

Kizlar onumuzdeki ay asilama dusunuyodm dr progesterona bakarken gebelikte bakti kanda adete 1 hafta var gebelik testi negatif onumuzdeki ay asilamaya gidiyorum cok uzgunum
Olsun canım ya. Üzülme. Bak çözüm için kolları sivamissin. Doktorà gittiğin de falan bilgilendir bizi. Belki de benim de sonum asılama falan ki ben halâ debeleniyorum buralarda

Ay bende okul oncesiyimm :))

Benim meslektasimda varmış burda. Bende okul öncesi öğretmeniyim canım. 5-6 yaş grubum, bu sene mezun edicem :) mezun etmisken yeni grup almadan hayirlisiyla dogum yaparım inşallah
Benimkiler 4 yaş :) baska ogretmen mezun edecek artk onlari :))

Olsun canım bizimde hayatımız var. Bizim burdakiler arıza biraz, niye hamile kaldın diye ugrastirirlar beni
Ben hazirandan sonra gtmcm zatenn. Sozlesmeli calisiyrm Ozelde. Hic bisey diyemezler :)

kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bat'a 4 gün var test bu şekilde. yardımcı olur musunuz lütfen daha yeni yumurtluyo olamam herhalde dimi bilemedim?

Eklentiler

• IMAG0316.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMAG0314.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMAG0315.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…