- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
inşallah canım alllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahEvet canım ugurlu geldiniz Allah razı olsun hepinizden. Rabbim yüzünüzü guldursun her daim inşallah :)
Foto at kuzu yahu bizde bakam. . Valla biz umitliyz senin icinAminmmm canim insallah bende pek umit etmiyorummm zatende istee
Hayırlısı olsun canım . Senin başarılı ilskilerin gelecek ay netice vercek. Bebis gelecekkızlar bu arada ben adet oldum bugün
Olsun canım ya. Üzülme. Bak çözüm için kolları sivamissin. Doktorà gittiğin de falan bilgilendir bizi. Belki de benim de sonum asılama falan ki ben halâ debeleniyorum buralardaKizlar onumuzdeki ay asilama dusunuyodm dr progesterona bakarken gebelikte bakti kanda adete 1 hafta var gebelik testi negatif onumuzdeki ay asilamaya gidiyorum cok uzgunum
Bol dua istiyorum burdaki bekleyenlere bana .. yeni hamisimiz. Sevincin sevincimizEvet canım ugurlu geldiniz Allah razı olsun hepinizden. Rabbim yüzünüzü guldursun her daim inşallah :)
Ay bende okul oncesiyimm :))okul öncesi canım. şimdi boş ders nasıl oluyor diyeceksin. kulüp saati var sabahları bir saatim boş oluyor. :) genelde bir saatim boş deyinde şaşırıyor herkes anasınıfçıların boş dersi olmaz diye
Benimkiler 4 yaş :) baska ogretmen mezun edecek artk onlari :))Benim meslektasimda varmış burda. Bende okul öncesi öğretmeniyim canım. 5-6 yaş grubum, bu sene mezun edicem :) mezun etmisken yeni grup almadan hayirlisiyla dogum yaparım inşallah
Aminmmm canim insallah bende pek umitli degilim zatenCanim umidini kirmak istemem ama 1 hafta kala cikmiyor diye biliyorum bence sen 3-4 gun sonra testi tekrarla,insallah hamilesindir..allah gonlune gore versin canim..
Canimmm venim tel nedense yuklemiyor fotoda cektm fotoda da pek belli olmuuor ama ne bilim ben zagen guvenmiuorum o hayalet cizgiye :)Foto at kuzu yahu bizde bakam. . Valla biz umitliyz senin icin
Aminnnn inşallahinşallah canım alllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
Olsun canım bizimde hayatımız var. Bizim burdakiler arıza biraz, niye hamile kaldın diye ugrastirirlar beniBenimkiler 4 yaş :) baska ogretmen mezun edecek artk onlari :))
Canim benim yinede hicbir zaman umidimizi kaybetmeyelim inanmak basarmanin yarisiymis belkide hamissin ayy insallah :) sadece bi kac gun sonra tekrarla testi diyorum ben:)Aminmmm canim insallah bende pek umitli degilim zaten
Resim yükle bakalm belkide sen adet gününü yanlis hesapliyrsndr.Aminmmm canim insallah bende pek umit etmiyorummm zatende istee
Ben hazirandan sonra gtmcm zatenn. Sozlesmeli calisiyrm Ozelde. Hic bisey diyemezler :)Olsun canım bizimde hayatımız var. Bizim burdakiler arıza biraz, niye hamile kaldın diye ugrastirirlar beni
Foto atamıyormuş canım. Kırp ip denese bir de aslında . Benim de yüklemiyor yoksa.Resim yükle bakalm belkide sen adet gününü yanlis hesapliyrsndr.
Allah Allah ben hic kirpma falan yapmiyrm yukluyr. Resim boyutuyla alakali mi ki?Foto atamıyormuş canım. Kırp ip denese bir de aslında . Benim de yüklemiyor yoksa.
Kuzum sen nasil yendin vajiyi ben 3 ay once yendim tam anlamiyla ilacsiz susuz busuzda bugun 1 hafta oldu yeneli :)) vajinismus tedavisi yapan klinikte tedavi oldum benAminnnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?