Ben devletteyim bazen çok üstüne geliyolar insanın. Cocuk okula başlarken hamile kalip gitmezsiniz dimi diye soran var. Bir yerde haklılar çocuklarını düşünüyorlar ama bize de yazık :)Ben hazirandan sonra gtmcm zatenn. Sozlesmeli calisiyrm Ozelde. Hic bisey diyemezler :)
Ben psikologla yendim canım. Onun söyledikleri ve önerdiği egzersizlerle. O yüzden kısa değil uzun sürdü.Kuzum sen nasil yendin vajiyi ben 3 ay once yendim tam anlamiyla ilacsiz susuz busuzda bugun 1 hafta oldu yeneli :)) vajinismus tedavisi yapan klinikte tedavi oldum ben
Evt cnm oylede yinede uzuliyor insan 20 aydr her ay husran uzuntu psikolojim alt ust...Olsun canım ya. Üzülme. Bak çözüm için kolları sivamissin. Doktorà gittiğin de falan bilgilendir bizi. Belki de benim de sonum asılama falan ki ben halâ debeleniyorum buralarda
Yok canim dogru hesapliyorum ov. Testine gore yumurtlamamida biliyorumda foto yukleyemyrum aksine zaten fotoda da net belli olmuyor CanimmResim yükle bakalm belkide sen adet gününü yanlis hesapliyrsndr.
Canim kirparakta deniyorum bellek yetersiz oldugundan islem tamamlanamadi diyor hata veriyorFoto atamıyormuş canım. Kırp ip denese bir de aslında . Benim de yüklemiyor yoksa.
Ay sinir oluyrm ama öyle insanlara istedigim zaman yaparm.çocuğu ya onlara mi.sorcm. valla umrumda bile.degil.bebegm en onemlisi benim icin :)Ben devletteyim bazen çok üstüne geliyolar insanın. Cocuk okula başlarken hamile kalip gitmezsiniz dimi diye soran var. Bir yerde haklılar çocuklarını düşünüyorlar ama bize de yazık :)
Koyulasma bar hamis.olabilirsn insallah yani :)kızlar bugün ovulasyon testi yaptım bat'a 4 gün var test bu şekilde. yardımcı olur musunuz lütfen daha yeni yumurtluyo olamam herhalde dimi bilemedim?
ay inşallah canım güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın. gerçi bi ara yine adete 2 gün kala ovu testi yapmıştım koyu çıkmıştı ama sonrası hüsran oldu. inşallah bu sefer olmuştur. yarın sabah ultra erken gebelik yapcam erken olmaz değil mi çok merak ediyorum yaKoyulasma bar hamis.olabilirsn insallah yani :)
Ovu. Testi değil de normal test yapsana canım ona bakalım hep berabersanki adet olcakmışım gibide kasıklarım ağrıyo bu arada. göğüslerimdede biraz acıma var. hepimizin allah gönlüne göre versin
valla ben5 gün kala normal gebelik tesyinde silik cizgi gormustm. Inşallah sende görürsün :)ay inşallah canım güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın. gerçi bi ara yine adete 2 gün kala ovu testi yapmıştım koyu çıkmıştı ama sonrası hüsran oldu. inşallah bu sefer olmuştur. yarın sabah ultra erken gebelik yapcam erken olmaz değil mi çok merak ediyorum ya
Benim hâlâ kasiklarim agriyr. Heran bisey gelecekms gibi ama ilk adet gecikmesinde veya adete yakin daha sık oluyr. Simdi ara sıra oluyr bazen hamile oldgumu unutuyorum :))sanki adet olcakmışım gibide kasıklarım ağrıyo bu arada. göğüslerimdede biraz acıma var. hepimizin allah gönlüne göre versin
inşallah canımm bian önce sabah olsun istiyorum:) ilk idrarla yapcam bakalım. aslında 27 nisanda yapmayı planlıyodum ama çatlayacam meraktan bu ayda olmadıysa üzülcem yine. 5 ay olduvalla ben5 gün kala normal gebelik tesyinde silik cizgi gormustm. Inşallah sende görürsün :)
normal test yok elimde ama 2 tane ultra erken gebelik testim var laboquick in sabah ilk idrarla yapılıyomuş. yarın atarım resmini canımm inşallah çizgi çıkarOvu. Testi değil de normal test yapsana canım ona bakalım hep beraber
Erken gebelik testleri yanıltıcı oluyrms ya.normal gebelik testin yok muu?normal test yok elimde ama 2 tane ultra erken gebelik testim var laboquick in sabah ilk idrarla yapılıyomuş. yarın atarım resmini canımm inşallah çizgi çıkar
malesef yok. eczane açık olursa alırım sabah ama onuda mı ilk idrarla yapmak gerekiyor normaliErken gebelik testleri yanıltıcı oluyrms ya.normal gebelik testin yok muu?
Evet canm ilk idrarla yap.malesef yok. eczane açık olursa alırım sabah ama onuda mı ilk idrarla yapmak gerekiyor normali
teşekkür ederim canım yardımların içinEvet canm ilk idrarla yap.
Ay hadi inşallah yarın ı bekliyoruz. Sana hamişsindir diyen arkadaşım da ovu testiyle kanıtlanmışti hamileliği. Ay hadi inşallah. Haber ver okay inşallah canım güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın. gerçi bi ara yine adete 2 gün kala ovu testi yapmıştım koyu çıkmıştı ama sonrası hüsran oldu. inşallah bu sefer olmuştur. yarın sabah ultra erken gebelik yapcam erken olmaz değil mi çok merak ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?