ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sonuç negatif çıksa Bile üzülme. AMÀ ÇOK STRES Lİ Tabi

Kizlarrr gunaydin esimin telefonunda gizlice attim simdiik hayalet bisey goruyorum illa suze gostericem bunu ama ben bu cizgiye inanamiyorum zaten cunku gecen ay koyu bile gordum negatif sonuc varmi sizce bisey

Eklentiler

• 20150425_080406-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 212 10 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Eklentiler

• 20150425_000330.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 150
inşallah canımm bian önce sabah olsun istiyorum:) ilk idrarla yapcam bakalım. aslında 27 nisanda yapmayı planlıyodum ama çatlayacam meraktan bu ayda olmadıysa üzülcem yine. 5 ay oldu
Üzülme yaa bende 6. Ayda hamile kaldm. Gerci bende cok uzuluyrdm. Her negatifte agliyrdm. Ama adet baslayasiya kadar da ümidimi kaybetmiyrdm :) tabi sonrasi yine fos cikiyrdu :))

Ay canim deme yaaa çok üzüldüm. Bende suan öyle icim rahat hamileyim ddiyemiyrm. Korkuyorum kaybetmektn. Çünkü daha bebegimi.gormedim. kalbini duymadim. Sende sabret. Rabbim sabredenlerle beraberdir. Bu senin imtihanin ve mükafatı cok büyük olacak inşallah..

cnım allah daha kötü acılar vermesin onunda hayırlısı buymuş allahım daha sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah dua et isan etme

Kizlarrr gunaydin esimin telefonunda gizlice attim simdiik hayalet bisey goruyorum illa suze gostericem bunu ama ben bu cizgiye inanamiyorum zaten cunku gecen ay koyu bile gordum negatif sonuc varmi sizce bisey
Canim ben bisey goremedm acikcasi. Testi tekrarla istersn.

kızlar bende yeni katıldım aranıza inşallah uğurlu gelir bakın bi bakalım benim ovulasyon testlerimde böylee .bugn sabahta ovulasyon testi yaptım siikte olsa çizgi var ama daha çok günüm var bat 5 mayıs diyor

Eklentiler

• 20150421_232940.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 133
inşallah canımm bian önce sabah olsun istiyorum:) ilk idrarla yapcam bakalım. aslında 27 nisanda yapmayı planlıyodum ama çatlayacam meraktan bu ayda olmadıysa üzülcem yine. 5 ay oldu
hadi guzel haberlerini bekliyoruz

Ay hadi inşallah yarın ı bekliyoruz. Sana hamişsindir diyen arkadaşım da ovu testiyle kanıtlanmışti hamileliği. Ay hadi inşallah. Haber ver ok
kuzum nasilsin nasil gidiyor ?

ya cok uzuldumm ( inan baska bir doktora gitsen tekrar

geçmiş olsun canım yaa. Allah hayırlısını versin inşallah bi an önce tekrar olur bebişin

kızlar bugün ultra erken gebelik testi yaptım durum bu. yorumlarınızı bekliyorum canlarım. yarın tekrar yapacam test. bugün gidip gebelik testide alcam ultra erkenide yapacam.

Eklentiler

• IMAG0317.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 150
  • IMAG0318.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 135
  • IMAG0319.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 132
canımmm maşallah çizgi baya var hadi hayırlısı
ayy canım gerçekten mi inşallah yaa var ya heyecandan kalbim durcaaak. test baya geç çalıştı ama.çalışması 5 dk yı buluyomuş öyle yazıyodu ama tabi paranoyak ben yine acaba test sonucu yanlış mı modundayım. yarın tekrar yapcam

olsun artık yaa :) incir kürü içmekten gınaa geldi

Canım çok üzüldüm. .rabbimden hayirlisini dile nolur..kelime bulamıyorum

Canimm ne desem bilemedim ama cok uzuldumm Rabbim sabir versin kuzumm insallah saglikla sihgatle bu guzel sureci yasayip bebegini buyutecegin gunleri de gorursunn (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…