Sonuç negatif çıksa Bile üzülme. AMÀ ÇOK STRES Lİ Tabiay inşallah canım güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor insanın. gerçi bi ara yine adete 2 gün kala ovu testi yapmıştım koyu çıkmıştı ama sonrası hüsran oldu. inşallah bu sefer olmuştur. yarın sabah ultra erken gebelik yapcam erken olmaz değil mi çok merak ediyorum ya
Sonuç negatif çıksa Bile üzülme. AMÀ ÇOK STRES Lİ Tabi
Üzülme yaa bende 6. Ayda hamile kaldm. Gerci bende cok uzuluyrdm. Her negatifte agliyrdm. Ama adet baslayasiya kadar da ümidimi kaybetmiyrdm :) tabi sonrasi yine fos cikiyrdu :))inşallah canımm bian önce sabah olsun istiyorum:) ilk idrarla yapcam bakalım. aslında 27 nisanda yapmayı planlıyodum ama çatlayacam meraktan bu ayda olmadıysa üzülcem yine. 5 ay oldu
Ay canim deme yaaaKızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
cnım allah daha kötü acılar vermesin onunda hayırlısı buymuş allahım daha sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah dua et isan etmeKızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Canim ben bisey goremedm acikcasi. Testi tekrarla istersn.Kizlarrr gunaydin esimin telefonunda gizlice attim simdiik hayalet bisey goruyorum illa suze gostericem bunu ama ben bu cizgiye inanamiyorum zaten cunku gecen ay koyu bile gordum negatif sonuc varmi sizce bisey
hadi guzel haberlerini bekliyoruzinşallah canımm bian önce sabah olsun istiyorum:) ilk idrarla yapcam bakalım. aslında 27 nisanda yapmayı planlıyodum ama çatlayacam meraktan bu ayda olmadıysa üzülcem yine. 5 ay oldu
kuzum nasilsin nasil gidiyor ?Ay hadi inşallah yarın ı bekliyoruz. Sana hamişsindir diyen arkadaşım da ovu testiyle kanıtlanmışti hamileliği. Ay hadi inşallah. Haber ver ok
ya cok uzuldummKızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
geçmiş olsun canım yaa. Allah hayırlısını versin inşallah bi an önce tekrar olur bebişinKızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
canımmm maşallah çizgi baya var hadi hayırlısıkızlar bugün ultra erken gebelik testi yaptım durum bu. yorumlarınızı bekliyorum canlarım. yarın tekrar yapacam test. bugün gidip gebelik testide alcam ultra erkenide yapacam.
canım sorma her ay ağlıyorum eşimin moralinide bozuyorum hepSonuç negatif çıksa Bile üzülme. AMÀ ÇOK STRES Lİ Tabi
ayy canım gerçekten micanımmm maşallah çizgi baya var hadi hayırlısı
olsun artık yaa :) incir kürü içmekten gınaa geldiayy canım gerçekten miinşallah yaa var ya heyecandan kalbim durcaaak. test baya geç çalıştı ama.çalışması 5 dk yı buluyomuş öyle yazıyodu ama tabi paranoyak ben yine acaba test sonucu yanlış mı modundayım. yarın tekrar yapcam
sycorox hamillelik nasıl gidiyor canım.hadi guzel haberlerini bekliyoruz
kuzum nasilsin nasil gidiyor ?
ya cok uzuldumm( inan baska bir doktora gitsen tekrar
Canım çok üzüldüm. .rabbimden hayirlisini dile nolur..kelime bulamıyorumKızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Hadi bakalım canım hayırlısı olur inşallah. .hepimiz güzel bi Mayıs ayına baslarizStres yapmamak elde degil mi amaa insallah icimizi ferah tutalim en azindan bende basladim teste kizlar0dolunay0 I imtisall blueflower vorones cogito88 vogozo sevdabuzer ... ve tum arkadaaaslar haydiii bakalim hayirli haberler vermek nasip olur insallah :))
Kızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?