ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar bugün ultra erken gebelik testi yaptım durum bu. yorumlarınızı bekliyorum canlarım. yarın tekrar yapacam test. bugün gidip gebelik testide alcam ultra erkenide yapacam.
ay canim benim gozun aydin benimde silikti ilk yaptigim.inamadim 4 tane yaptim :) saglikla kucagina almak nasip olsun insallah normal test yap bugun ultra deil ... adetine kac gun var ? Benin hamilelik mide kaynamasi bolbol kasik sancisi ve bel agrisi ile devam ediyor

normal testide ilk idrarla yapmak gerekmiyo mu gün içerisinde yapsam oluyo mu canım

yok canım hiç panik yapma allaha şükür tutunmuş bebişinnn. allah sana ve ona sağlık versin.

U umut umut bencede caım normal bir test daha yap hemen ilk idrarla yapılmasına ben pek inanmıyorum normaldede çıkıyor çünkü yokmu elinde .birde ovulasyon yapsan bakalım koyu çıkıcakmı?

kızlar bugün ultra erken gebelik testi yaptım durum bu. yorumlarınızı bekliyorum canlarım. yarın tekrar yapacam test. bugün gidip gebelik testide alcam ultra erkenide yapacam.
Evet canm cizgi var ama yarın normal gebelik testi yap bide bakalm.

Çok sağolun hepiniz hayırlısı böyleymiş diyorum artık bekliyorum İnşallah böyle bisey yaşamaz sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
canım çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. iyi bak kendine bozma moralini, dualarımız seninle

valla ben5 gün kala normal gebelik tesyinde silik cizgi gormustm. Inşallah sende görürsün :)
imstisall merhaba canım. senin regli günün geçti mi? kese falan gördün mü? ben onları görmeden inanamıyorum nedense. doktorum da bugün yokmuş pazartesi gidicem ama pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum. çokk uzun geliyor gözüme

Merhaba benim adetim gecti canim keseyi gordm pazartesi kalp atışı icin gitcm nasipse bakalm hayirlisiyla duyarm insallah. Sende pazartesi git canm.

Ben 2 haftadır pazartesiyi bekliyrm gunler cok uzun geliyr insana ama geciyr rahat ol canm :)

canım ya hala şok oldum ya ailemden biri gibisiniz moralim çok bozuldu. sen sıkma lütfen o güzel canını. ama tabi benim ki de laf.. çok yıpratmadan kendini bunu da atlatırsın . rabbim güç versin . güzel düşün . beraber çabalar uğraşır o bebişleri getiririz buraya. sağlıkla gelsinler tabi. unutma önce dileğimiz buydu . şöyle düşün allah seni sevmiş duana cevap vermiş sağlıksız gelecek bebeğe engel oldu. güzel dileklerin için teşekkürler canım.

sebep olarak bir şey söyledi mi peki doktor . neden yaşanır böyle durumlar

hadi guzel haberlerini bekliyoruz

kuzum nasilsin nasil gidiyor ?

ya cok uzuldumm ( inan baska bir doktora gitsen tekrar
sağol canım çok daha iyiyim şu aralar. varsın gelmesin napalım diyorum bu bebek olayına . kafam rahat yani . deli gibi illede bebek takıntısı yapmıuyorum geçen ay gibi. sen nasılsın miden falan bulanmıyordur umarım iyisindir

ay incecik bi çizgi gördüm . inş. gebelik vardır

öyle canım en hayırlısı buymuş demekki,bebeğimin kalp atışını duysam,hissetsem yada doğduktan sonra kaybetsem çok daha fazla yıkılırdım sanırım üzüldüm tabi ama şükrediyorum Allaha beni çok daha büyüğünden korudu,doktorun tek açıklaması sağlıksız bir gebelik vücut kendinden uzaklaştırıyor dedi daha önce bir kere daha oldu dedim tamamen şans bu diyor sevinin ki eşinde sende sağlıklısınız diyor bende buna tutundum işte rabbim en hayırlısını verir zamanı gelince ne yapalım bizimde imtihanımız bu demekki diyorum,,düşünüyorumda gebeliğin ileriki zamanlarında bebeğiniz sağlıksız kürtaj yapılması gerek denseydi böyle bir karar bana kalsaydı ne yapardım rabbim takdir etti erken oldu diyorum inşallah buradaki hiçbir bayan yaşamaz bunları,hayırlısı ile sağlıkla gelir bebekler

canım çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. iyi bak kendine bozma moralini, dualarımız seninle
çok sağol canım benim sabahki kadar kötü değilim hatta şükrediyorum rabbime çok daha zor imtihanlardan korudu beni diye,kalbini duysam,bebeğimi hissetsem,sağlıksız olduğu çok daha ileride anlaşılsa kürtaj kararı bana bırakılsa,doğumda kaybetsem yada engelli veya sağlıksız bir bebeği dünyaya getirsem ne yapardım diye avutuyorum kendimi,züğürt tesellisi işte ama işe yarıyor tek duam kendiminde sizinde en hayırlı zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız inşallah görürüz o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…