ay canim benim gozun aydin benimde silikti ilk yaptigim.inamadim 4 tane yaptim :) saglikla kucagina almak nasip olsun insallah normal test yap bugun ultra deil ... adetine kac gun var ? Benin hamilelik mide kaynamasi bolbol kasik sancisi ve bel agrisi ile devam ediyorkızlar bugün ultra erken gebelik testi yaptım durum bu. yorumlarınızı bekliyorum canlarım. yarın tekrar yapacam test. bugün gidip gebelik testide alcam ultra erkenide yapacam.
normal testide ilk idrarla yapmak gerekmiyo mu gün içerisinde yapsam oluyo mu canımay canim benim gozun aydin benimde silikti ilk yaptigim.inamadim 4 tane yaptim :) saglikla kucagina almak nasip olsun insallah normal test yap bugun ultra deil ... adetine kac gun var ? Benin hamilelik mide kaynamasi bolbol kasik sancisi ve bel agrisi ile devam ediyor
yok canım hiç panik yapma allaha şükür tutunmuş bebişinnn. allah sana ve ona sağlık versin.ayy canım gerçekten miinşallah yaa var ya heyecandan kalbim durcaaak. test baya geç çalıştı ama.çalışması 5 dk yı buluyomuş öyle yazıyodu ama tabi paranoyak ben yine acaba test sonucu yanlış mı modundayım. yarın tekrar yapcam
ne güzel şeyler söylüyosun canımmm yaa. ağzından bal damlıyo resmenyok canım hiç panik yapma allaha şükür tutunmuş bebişinnn. allah sana ve ona sağlık versin.
Ilk idrara gerek yok ben oglen sonra yapmistim hadi anlandim ak birtane yap :)normal testide ilk idrarla yapmak gerekmiyo mu gün içerisinde yapsam oluyo mu canım
ne güzel şeyler söylüyosun canımmm yaa. ağzından bal damlıyo resmen
Evet canm cizgi var ama yarın normal gebelik testi yap bide bakalm.kızlar bugün ultra erken gebelik testi yaptım durum bu. yorumlarınızı bekliyorum canlarım. yarın tekrar yapacam test. bugün gidip gebelik testide alcam ultra erkenide yapacam.
canım çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. iyi bak kendine bozma moralini, dualarımız seninleÇok sağolun hepiniz hayırlısı böyleymiş diyorum artık bekliyorum İnşallah böyle bisey yaşamaz sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
imstisall merhaba canım. senin regli günün geçti mi? kese falan gördün mü? ben onları görmeden inanamıyorum nedense. doktorum da bugün yokmuş pazartesi gidicem ama pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum. çokk uzun geliyor gözümevalla ben5 gün kala normal gebelik tesyinde silik cizgi gormustm. Inşallah sende görürsün :)
Merhaba benim adetim gecti canim keseyi gordm pazartesi kalp atışı icin gitcm nasipse bakalm hayirlisiyla duyarm insallah. Sende pazartesi git canm.imstisall merhaba canım. senin regli günün geçti mi? kese falan gördün mü? ben onları görmeden inanamıyorum nedense. doktorum da bugün yokmuş pazartesi gidicem ama pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum. çokk uzun geliyor gözüme
Ben 2 haftadır pazartesiyi bekliyrm gunler cok uzun geliyr insana ama geciyr rahat ol canm :)imstisall merhaba canım. senin regli günün geçti mi? kese falan gördün mü? ben onları görmeden inanamıyorum nedense. doktorum da bugün yokmuş pazartesi gidicem ama pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum. çokk uzun geliyor gözüme
canım ya hala şok oldum ya ailemden biri gibisiniz moralim çok bozuldu. sen sıkma lütfen o güzel canını. ama tabi benim ki de laf.. çok yıpratmadan kendini bunu da atlatırsın . rabbim güç versin . güzel düşün . beraber çabalar uğraşır o bebişleri getiririz buraya. sağlıkla gelsinler tabi. unutma önce dileğimiz buydu . şöyle düşün allah seni sevmiş duana cevap vermiş sağlıksız gelecek bebeğe engel oldu. güzel dileklerin için teşekkürler canım.Kızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
sebep olarak bir şey söyledi mi peki doktor . neden yaşanır böyle durumlarKızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
sağol canım çok daha iyiyim şu aralar. varsın gelmesin napalım diyorum bu bebek olayına . kafam rahat yani . deli gibi illede bebek takıntısı yapmıuyorum geçen ay gibi. sen nasılsın miden falan bulanmıyordur umarım iyisindirhadi guzel haberlerini bekliyoruz
kuzum nasilsin nasil gidiyor ?
ya cok uzuldumm( inan baska bir doktora gitsen tekrar
ay incecik bi çizgi gördüm . inş. gebelik vardırkızlar bugün ultra erken gebelik testi yaptım durum bu. yorumlarınızı bekliyorum canlarım. yarın tekrar yapacam test. bugün gidip gebelik testide alcam ultra erkenide yapacam.
öyle canım en hayırlısı buymuş demekki,bebeğimin kalp atışını duysam,hissetsem yada doğduktan sonra kaybetsem çok daha fazla yıkılırdım sanırım üzüldüm tabi ama şükrediyorum Allaha beni çok daha büyüğünden korudu,doktorun tek açıklaması sağlıksız bir gebelik vücut kendinden uzaklaştırıyor dedi daha önce bir kere daha oldu dedim tamamen şans bu diyor sevinin ki eşinde sende sağlıklısınız diyor bende buna tutundum işte rabbim en hayırlısını verir zamanı gelince ne yapalım bizimde imtihanımız bu demekki diyorum,,düşünüyorumda gebeliğin ileriki zamanlarında bebeğiniz sağlıksız kürtaj yapılması gerek denseydi böyle bir karar bana kalsaydı ne yapardım rabbim takdir etti erken oldu diyorum inşallah buradaki hiçbir bayan yaşamaz bunları,hayırlısı ile sağlıkla gelir bebeklercanım ya hala şok oldum ya ailemden biri gibisiniz moralim çok bozuldu. sen sıkma lütfen o güzel canını. ama tabi benim ki de laf.. çok yıpratmadan kendini bunu da atlatırsın . rabbim güç versin . güzel düşün . beraber çabalar uğraşır o bebişleri getiririz buraya. sağlıkla gelsinler tabi. unutma önce dileğimiz buydu . şöyle düşün allah seni sevmiş duana cevap vermiş sağlıksız gelecek bebeğe engel oldu. güzel dileklerin için teşekkürler canım.
çok sağol canım benim sabahki kadar kötü değilim hatta şükrediyorum rabbime çok daha zor imtihanlardan korudu beni diye,kalbini duysam,bebeğimi hissetsem,sağlıksız olduğu çok daha ileride anlaşılsa kürtaj kararı bana bırakılsa,doğumda kaybetsem yada engelli veya sağlıksız bir bebeği dünyaya getirsem ne yapardım diye avutuyorum kendimi,züğürt tesellisi işte ama işe yarıyorcanım çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. iyi bak kendine bozma moralini, dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?