çok teşekkür ederim canım benim,inşallah sen sağlıkla önce pazartesiyi atlatacak kalbinin pıt pıtlarını duyacaksın sonrada kendisini sağlıkla kucağına alacaksınAy canim deme yaaaçok üzüldüm. Bende suan öyle icim rahat hamileyim ddiyemiyrm. Korkuyorum kaybetmektn. Çünkü daha bebegimi.gormedim. kalbini duymadim. Sende sabret. Rabbim sabredenlerle beraberdir. Bu senin imtihanin ve mükafatı cok büyük olacak inşallah..
cnım allah daha kötü acılar vermesin onunda hayırlısı buymuş allahım daha sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah dua et isan etme
geçmiş olsun canım yaa. Allah hayırlısını versin inşallah bi an önce tekrar olur bebişin
çok teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için,sabaha göre daha iyiyim şükrediyorum daha ileriki zamanlarda daha kötüsünden korudu rabbim diye Allah sizlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahCanım çok üzüldüm. .rabbimden hayirlisini dile nolur..kelime bulamıyorum
maşallah sana çok iradeli bir insansın demekki. allah gönlüne göre versinçok teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için,sabaha göre daha iyiyim şükrediyorum daha ileriki zamanlarda daha kötüsünden korudu rabbim diye Allah sizlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
canım yaptım test öğleden sonra çok çok silik bi çizgi var gibi ama bilemedim. resmini yükledim ama ekranda belli olur mu bilmiyorumIlk idrara gerek yok ben oglen sonra yapmistim hadi anlandim ak birtane yap :)
canım normal test yaptım yükledim bi bakar mısın? çok çok silik bi çizgi var gibi 2 saat sonrada ovulasyon yapıyım bakalım. dün ovulasyon yapmıştım baya koyu çıkmıştı
bu arada adetime 3 gün varcanım yaptım test öğleden sonra çok çok silik bi çizgi var gibi ama bilemedim. resmini yükledim ama ekranda belli olur mu bilmiyorum
28 nisan yada 29 nisan tatlım bazen 30 bazen 31 günde bir oluyo
28 nisan yada 29 nisan tatlım bazen 30 bazen 31 günde bir oluyo
en net çekebildiklerim bunlar malesef.evet çok silik bi çizgi var canımHayalet gibi bi çizgi var ama çok silik bilemedim..bazen çekim kalitesinden de görünmüyor. .netlestiremiyosun dmi fotoyu
Mide fena kafami kaldiramiyorum uyuyorum hep kasik agrimsağol canım çok daha iyiyim şu aralar. varsın gelmesin napalım diyorum bu bebek olayına . kafam rahat yani . deli gibi illede bebek takıntısı yapmıuyorum geçen ay gibi. sen nasılsın miden falan bulanmıyordur umarım iyisindir
sağol canım çok daha iyiyim şu aralar. varsın gelmesin napalım diyorum bu bebek olayına . kafam rahat yani . deli gibi illede bebek takıntısı yapmıuyorum geçen ay gibi. sen nasılsın miden falan bulanmıyordur umarım iyisindir
Umutlandirmak istemem ama ben çizgiyi gördüm. .normal testlerde yanılma payı çok çok nadir oluyo bildiğim kadarıyla. Bat a kadar hergün normal test yap daha 3 gün varmış daha da belirginlesir benceen net çekebildiklerim bunlar malesef.evet çok silik bi çizgi var canım
bu daha mı netHayalet gibi bi çizgi var ama çok silik bilemedim..bazen çekim kalitesinden de görünmüyor. .netlestiremiyosun dmi fotoyu
Cizgu var kuzum hayalet gibi benimde oule idi hadi hayirli olsun adetine kac gun var ?bu daha mı net
Sağlıkla geçsin günlerin inşallah. Yorma kendini dinlenMide fena kafami kaldiramiyorum uyuyorum hep kasik agrim
3 gün var tatlım. ayy siz bunları söyledikçe nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz.Cizgu var kuzum hayalet gibi benimde oule idi hadi hayirli olsun adetine kac gun var ?
Şaşı olcam valla .. Ama var kuzu hadi hayırlısı olsun . Yarın sabah bi da yap. Koyulaşacak gibibu daha mı net
Kesinlikle var çizgibu daha mı net
1 tane ultra erken gebelik bir tanede normal gebelik testim var yarın tekrar yapcam. sizleride baya meşgul ettim ama. umut fakirin ekmeği işte napcan :) bunları okudukça motive oluyorum.Umutlandirmak istemem ama ben çizgiyi gördüm. .normal testlerde yanılma payı çok çok nadir oluyo bildiğim kadarıyla. Bat a kadar hergün normal test yap daha 3 gün varmış daha da belirginlesir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?