ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

çok teşekkür ederim canım benim,inşallah sen sağlıkla önce pazartesiyi atlatacak kalbinin pıt pıtlarını duyacaksın sonrada kendisini sağlıkla kucağına alacaksın

cnım allah daha kötü acılar vermesin onunda hayırlısı buymuş allahım daha sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah dua et isan etme

geçmiş olsun canım yaa. Allah hayırlısını versin inşallah bi an önce tekrar olur bebişin

Canım çok üzüldüm. .rabbimden hayirlisini dile nolur..kelime bulamıyorum
çok teşekkür ederim kızlar güzel sözleriniz için,sabaha göre daha iyiyim şükrediyorum daha ileriki zamanlarda daha kötüsünden korudu rabbim diye Allah sizlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

kızlar normal gebelik testi yaptım az önce.resimleri yüklüyorum ama bilgisayar ekranında o kadar belli olur mu bilemem. çok çok silik bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istiyorum

Eklentiler

• IMAG0320.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMAG0322.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMAG0323.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 105
  • IMAG0324.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 74
maşallah sana çok iradeli bir insansın demekki. allah gönlüne göre versin

U umut umut bencede caım normal bir test daha yap hemen ilk idrarla yapılmasına ben pek inanmıyorum normaldede çıkıyor çünkü yokmu elinde .birde ovulasyon yapsan bakalım koyu çıkıcakmı?
canım normal test yaptım yükledim bi bakar mısın? çok çok silik bi çizgi var gibi 2 saat sonrada ovulasyon yapıyım bakalım. dün ovulasyon yapmıştım baya koyu çıkmıştı

Mide fena kafami kaldiramiyorum uyuyorum hep kasik agrim

en net çekebildiklerim bunlar malesef.evet çok silik bi çizgi var canım
Umutlandirmak istemem ama ben çizgiyi gördüm. .normal testlerde yanılma payı çok çok nadir oluyo bildiğim kadarıyla. Bat a kadar hergün normal test yap daha 3 gün varmış daha da belirginlesir bence

Umutlandirmak istemem ama ben çizgiyi gördüm. .normal testlerde yanılma payı çok çok nadir oluyo bildiğim kadarıyla. Bat a kadar hergün normal test yap daha 3 gün varmış daha da belirginlesir bence
1 tane ultra erken gebelik bir tanede normal gebelik testim var yarın tekrar yapcam. sizleride baya meşgul ettim ama. umut fakirin ekmeği işte napcan :) bunları okudukça motive oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…