ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kesinlikle var çizgi hadi şimdiden hayırlı ugurlu olsun pazartesi mutlaka kan testi yaptir canım. .haberlerini bekliyoruz
ayy inşallah canım güzel haberler veririm inşallah. hepimiz güzel haberler alırız umarım. bu arada eğer hamileysem varya bebeğimin doğum günüyle benim doğum günüm aynı tarih olcak hesaplamalara göre. tabi Allahın bileceği iş ama öyle olsa süper olur

1 tane ultra erken gebelik bir tanede normal gebelik testim var yarın tekrar yapcam. sizleride baya meşgul ettim ama. umut fakirin ekmeği işte napcan :) bunları okudukça motive oluyorum.
Ne meşgul etmesi canım hepimiz kader yoldasiyiz burda bizim böyle bi durumumuz olsa sen de duygularını paylaşmaz miydin?

Rabbim hayirlisini nasip etsin benim de bu ayki çalışmalar sonuç verirse ben de benzer bi durum yaşayabilirim

Ay inşallah yarın koyulasır. . İnsan öyle hesaplar yapıyor yahu. Benim de bu ay olsa 23 nisan temelli bi bebe olacak

Sendem çok umitliyim kiz ..Haydi gelsin 4 5 mayis
vorones im canimmm benim inşallah ya öyle çok istiyorum ki..Özellikle bu ay tutarsa muhteşem olucak biliyosun esimle ayrı şehirlerdeyiz tayin belası yüzünden. En azından yuvami kurup eşime ve bebeğime kavusurum seneye

züğürt tesellisi değil canım, öğrencilerimde görüyorum çok zor durumda oluyor çocukta anne de. Rabbim daha kötüsünden korusun. aminnn canım hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..

senin kaç haftalık şuan. ben haftasını da bilmiyorum hahahaa valla gitti psikoloji. ikimizde pazartesi güzel haberler alırız inşallahh
Benim karışık ya 7 haftanın bitmis olmasi gerekiyr ama doktor net bisey demedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…