ayy inşallah canım güzel haberler veririm inşallah. hepimiz güzel haberler alırız umarım. bu arada eğer hamileysem varya bebeğimin doğum günüyle benim doğum günüm aynı tarih olcak hesaplamalara göre. tabi Allahın bileceği iş ama öyle olsa süper olurKesinlikle var çizgihadi şimdiden hayırlı ugurlu olsun pazartesi mutlaka kan testi yaptir canım. .haberlerini bekliyoruz
Ne meşgul etmesi canım hepimiz kader yoldasiyiz burda1 tane ultra erken gebelik bir tanede normal gebelik testim var yarın tekrar yapcam. sizleride baya meşgul ettim ama. umut fakirin ekmeği işte napcan :) bunları okudukça motive oluyorum.
paylaşmaz mıyım tabiki paylaşırım. görmeden sevdim hepinizi ne güzel şeyler duydum ya. mayıs ayı bize güzel haberler getirir inşallahNe meşgul etmesi canım hepimiz kader yoldasiyiz burdabizim böyle bi durumumuz olsa sen de duygularını paylaşmaz miydin?
Rabbim hayirlisini nasip etsin benim de bu ayki çalışmalar sonuç verirse ben de benzer bi durum yaşayabilirimayy inşallah canım güzel haberler veririm inşallah. hepimiz güzel haberler alırız umarım. bu arada eğer hamileysem varya bebeğimin doğum günüyle benim doğum günüm aynı tarih olcak hesaplamalara göre. tabi Allahın bileceği iş ama öyle olsa süper olur
Ay inşallah yarın koyulasır. . İnsan öyle hesaplar yapıyor yahu. Benim de bu ay olsa 23 nisan temelli bi bebe olacakayy inşallah canım güzel haberler veririm inşallah. hepimiz güzel haberler alırız umarım. bu arada eğer hamileysem varya bebeğimin doğum günüyle benim doğum günüm aynı tarih olcak hesaplamalara göre. tabi Allahın bileceği iş ama öyle olsa süper olur
inşallah sonuç verir tatlım. senin testindede çizgi vardı hatırladığım kadarıylaRabbim hayirlisini nasip etsin benim de bu ayki çalışmalar sonuç verirse ben de benzer bi durum yaşayabilirim
Sendem çok umitliyim kiz ..Haydi gelsin 4 5 mayisRabbim hayirlisini nasip etsin benim de bu ayki çalışmalar sonuç verirse ben de benzer bi durum yaşayabilirim
hadi inşallah canım. sendende bekliyoruz güzel haberlerAy inşallah yarın koyulasır. . İnsan öyle hesaplar yapıyor yahu. Benim de bu ay olsa 23 nisan temelli bi bebe olacak
23 nisan neşe doluyor insan bebeği bende de olabilir canım Rabbim ol derseAy inşallah yarın koyulasır. . İnsan öyle hesaplar yapıyor yahu. Benim de bu ay olsa 23 nisan temelli bi bebe olacak
Ben şimdiden ümitsizim Kendime konduramiyorum gene. belirtim bu.hadi inşallah canım. sendende bekliyoruz güzel haberler
Ben Ovu. Testi yaptım onu hatırlıyor olabilirsin :) 7 Mayıs bat sabırsızlıkla bekliyoruminşallah sonuç verir tatlım. senin testindede çizgi vardı hatırladığım kadarıyla
Olur olur bal gibi olur . olsun. .. olacak. .. ay hadi inşallah. Gelsin tombikkk bebikler23 nisan neşe doluyor insan bebeği bende de olabilir canım Rabbim ol derse
Sendem çok umitliyim kiz ..Haydi gelsin 4 5 mayis
Kendi kendine engel oluyorsun. .bi tanıSam seni sopaya çekerdim valla haaBen şimdiden ümitsizim Kendime konduramiyorum gene. belirtim bu.Ne zaman böyle hissetmedim o ay gelecek galiba bebis
erken gebelik diye kalmış aklımda olabilir tatlımBen Ovu. Testi yaptım onu hatırlıyor olabilirsin :) 7 Mayıs bat sabırsızlıkla bekliyorum
Bende 4 gun kala ogrenmustim :)3 gün var tatlım. ayy siz bunları söyledikçe nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz.
züğürt tesellisi değil canım, öğrencilerimde görüyorum çok zor durumda oluyor çocukta anne de. Rabbim daha kötüsünden korusun. aminnn canım hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..çok sağol canım benim sabahki kadar kötü değilim hatta şükrediyorum rabbime çok daha zor imtihanlardan korudu beni diye,kalbini duysam,bebeğimi hissetsem,sağlıksız olduğu çok daha ileride anlaşılsa kürtaj kararı bana bırakılsa,doğumda kaybetsem yada engelli veya sağlıksız bir bebeği dünyaya getirsem ne yapardım diye avutuyorum kendimi,züğürt tesellisi işte ama işe yarıyortek duam kendiminde sizinde en hayırlı zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız inşallah görürüz o günleri
senin kaç haftalık şuan. ben haftasını da bilmiyorum hahahaa valla gitti psikoloji. ikimizde pazartesi güzel haberler alırız inşallahhBen 2 haftadır pazartesiyi bekliyrm gunler cok uzun geliyr insana ama geciyr rahat ol canm :)
Insallah canimmmm..çok teşekkür ederim canım benim,inşallah sen sağlıkla önce pazartesiyi atlatacak kalbinin pıt pıtlarını duyacaksın sonrada kendisini sağlıkla kucağına alacaksın
Benim karışık ya 7 haftanın bitmis olmasi gerekiyr ama doktor net bisey demedi daha.senin kaç haftalık şuan. ben haftasını da bilmiyorum hahahaa valla gitti psikoloji. ikimizde pazartesi güzel haberler alırız inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?