ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar normal gebelik testi yaptım az önce.resimleri yüklüyorum ama bilgisayar ekranında o kadar belli olur mu bilemem. çok çok silik bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istiyorum
Canim testi sök öyle cekip yukle resmi daha belli.oluyr öyle

Ben şimdiden ümitsizim Kendime konduramiyorum gene. belirtim bu. Ne zaman böyle hissetmedim o ay gelecek galiba bebis
2 3 gundur giremedim kanamam bitmedi pufff bana ders oldu 10 gun geçmeden kan testi yaptirmicam Dr kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalan cok dedi ama ben Mayıs ayında yapmicam son adet tarihim belli olsun diye Haziran'da başlıcam ins kimseye soylemicem cok kötü oluyor soyleyipte sonra düştü demek canım ben senden cok umitliyim guzel haberler alicaz yehuuu

Ben de her soranà. Testte çıkar çıkmaz size soylicem diyorum ama en kötü his de o olsa gerek herkese söyleyip sonra üzülmek. Milletin lafı bakışı hiç çekilmez. Sen toparladin inşallah kendini dimi canım. . Ne zaman düşünürsen hazirsan öyle başla çalışmalara. Ay sen böyle deyince heyecan yaptim ay olmaz da 4 mayis da silik çizgi görür müsum bir de vayyy be ne güzel olurdu

Ben senin tam hani eşine gittiğin zamanin çift çizgi ve siliklesme sine denk geldiğini bildiğimden sanki sen kesin hamile olacaksın gibi geliyor. Var mı göğüsler de falan değişiklik akıntı da falan. Malum şu aralar saf saf belirti arama zamani

İmtisall de bunu beğendi. . valla haklısın ben de kendimi dovcem de işte .inşallah bebis gelir de ağzımın payını verir . Naberrr geldim işte diyeee
Beğenirimm tabiii cok ümitsiz davraniyrsn biraz ümitli ve kararlı ol sekerimmm

Beğenirimm tabiii cok ümitsiz davraniyrsn biraz ümitli ve kararlı ol sekerimmm
ama sen de şahitsin . yumurtlama günlerini şaşırdım . üst üste ilişkiyle stresle .. ben olsam gelmem valla benim bebşim de gelmez diye umutsuzum napiyim

Kızlar perşembe çift çizgi gördük. Cuma cumartesi silik. 3 gün çalıştık UsT üste. Bu aksam test yaptım çizgi silik hala var. Yumurtam çatlama dı mi acaba? Çizgi gidecek mi kalacak mi?iilk test kullanıyorum ne yapıcam ?cçalışacak hal kalmadi

Silik kalıyo canım vücudunda LH var çünkü sürekli bence gereken günleri değerlendirmişsiniz inşallah tutunur bebişin

canım gerçektenmi başka bir doktora daha gitseniz belki bir yanlışlık olmuştur bak ıkı doktorunda dediği farklı

Kizlarrr gunaydin esimin telefonunda gizlice attim simdiik hayalet bisey goruyorum illa suze gostericem bunu ama ben bu cizgiye inanamiyorum zaten cunku gecen ay koyu bile gordum negatif sonuc varmi sizce bisey
canım benmi göremedim acaba çizgi yok sanki

hoşgeldin canım inşallah çok beklemeden hayırlı haberini alırsın sen tam duzeni tutturmuşsun bana göre yumurtlamadan bir gun once ve bir gun sonra ılışki olmuş sanırım burda hamile kalanlar hep bu şekilde kalmıştı

kuzum benim ya allahım yerini hemen sağlıklı bir bebişle doldurur umarım moralini bozma dicem ama boş biliyom kendini çok yıpratma canım allahın takdiri

kızlar normal gebelik testi yaptım az önce.resimleri yüklüyorum ama bilgisayar ekranında o kadar belli olur mu bilemem. çok çok silik bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istiyorum
bugün benim gözlerimde sorun var heralde göremedim yahu

İmtisall de bunu beğendi. . valla haklısın ben de kendimi dovcem de işte .inşallah bebis gelir de ağzımın payını verir . Naberrr geldim işte diyeee
buda sana ders olur inşallah gelde bebiş annene gununu göster

kuzum benim kendini iyice toparla enerjıyı depola sonrada gel bebiş hemen atlıcak kucağına ben eminim

ama sen de şahitsin . yumurtlama günlerini şaşırdım . üst üste ilişkiyle stresle .. ben olsam gelmem valla benim bebşim de gelmez diye umutsuzum napiyim
senin bebiş sana çekmez inşallah ınatçı olurda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…