Canim testi sök öyle cekip yukle resmi daha belli.oluyr öylekızlar normal gebelik testi yaptım az önce.resimleri yüklüyorum ama bilgisayar ekranında o kadar belli olur mu bilemem. çok çok silik bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istiyorum
2 3 gundur giremedim kanamam bitmedi pufff bana ders oldu 10 gun geçmeden kan testi yaptirmicam Dr kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalan cok dedi ama ben Mayıs ayında yapmicam son adet tarihim belli olsun diye Haziran'da başlıcam ins kimseye soylemicem cok kötü oluyor soyleyipte sonra düştü demek canım ben senden cok umitliyim guzel haberler alicaz yehuuuBen şimdiden ümitsizim Kendime konduramiyorum gene. belirtim bu.Ne zaman böyle hissetmedim o ay gelecek galiba bebis
İmtisall de bunu beğendi. .Kendi kendine engel oluyorsun. .bi tanıSam seni sopaya çekerdim valla haa
Ben de her soranà. Testte çıkar çıkmaz size soylicem diyorum ama en kötü his de o olsa gerek herkese söyleyip sonra üzülmek. Milletin lafı bakışı hiç çekilmez. Sen toparladin inşallah kendini dimi canım. . Ne zaman düşünürsen hazirsan öyle başla çalışmalara. Ay sen böyle deyince heyecan yaptim ay olmaz da 4 mayis da silik çizgi görür müsum bir de vayyy be ne güzel olurdu2 3 gundur giremedim kanamam bitmedi pufff bana ders oldu 10 gun geçmeden kan testi yaptirmicam Dr kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalan cok dedi ama ben Mayıs ayında yapmicam son adet tarihim belli olsun diye Haziran'da başlıcam ins kimseye soylemicem cok kötü oluyor soyleyipte sonra düştü demek canım ben senden cok umitliyim guzel haberler alicaz yehuuu
Ben senin tam hani eşine gittiğin zamanin çift çizgi ve siliklesme sine denk geldiğini bildiğimden sanki sen kesin hamile olacaksın gibi geliyor. Var mı göğüsler de falan değişiklik akıntı da falan. Malum şu aralar saf saf belirti arama zamanivorones im canimmm benim inşallah ya öyle çok istiyorum ki..Özellikle bu ay tutarsa muhteşem olucak biliyosun esimle ayrı şehirlerdeyiz tayin belası yüzünden. En azından yuvami kurup eşime ve bebeğime kavusurum seneye
Beğenirimm tabiii cok ümitsiz davraniyrsn biraz ümitli ve kararlı ol sekerimmmİmtisall de bunu beğendi. .valla haklısın ben de kendimi dovcem de işte .inşallah bebis gelir de ağzımın payını verir . Naberrr geldim işte diyeee
Hadi yaaa. Ne kadar zormuş, benim gibi sabırsıza daha da zor. Neyse hayırlısi canım. Kaderimizde ne varsa yaşayıp görelimBenim karışık ya 7 haftanın bitmis olmasi gerekiyr ama doktor net bisey demedi daha.
ama sen de şahitsin . yumurtlama günlerini şaşırdım . üst üste ilişkiyle stresle .. ben olsam gelmem valla benim bebşim de gelmez diye umutsuzum napiyimBeğenirimm tabiii cok ümitsiz davraniyrsn biraz ümitli ve kararlı ol sekerimmm
Silik kalıyo canım vücudunda LH var çünkü sürekli bence gereken günleri değerlendirmişsiniz inşallah tutunur bebişinKızlar perşembe çift çizgi gördük. Cuma cumartesi silik. 3 gün çalıştık UsT üste. Bu aksam test yaptım çizgi silik hala var. Yumurtam çatlama dı mi acaba? Çizgi gidecek mi kalacak mi?iilk test kullanıyorum ne yapıcam ?cçalışacak hal kalmadi
inşallah kuzum ya allahım hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip eder umarımStres yapmamak elde degil mi amaa insallah icimizi ferah tutalim en azindan bende basladim teste kizlar @0dolunay0 I imtisall @blueflowervorones @cogito88 @vogozo sevdabuzer ... ve tum arkadaaaslar haydiii bakalim hayirli haberler vermek nasip olur insallah :))
canım gerçektenmi başka bir doktora daha gitseniz belki bir yanlışlık olmuştur bak ıkı doktorunda dediği farklıKızlar bebeğimi kaybediyorum dün öğleden sonra kasık ağrısı bide koyu renk akıntıyla acile gittim,doktor vajinal ultrasonda keseyi göremedi tekrar bhcg istedi çıktık hastaneden,inanamadık başka bir hastaneye gittik orada karından ultrasonla keseyi gördü başka bir doktor şaşırdık kaldık,biraz önce tahlil sonucumu öğrendim 21210 gün önce 285 çıkan bugünlerde 10binleri geçmesi gereken değer düşmüş pazartesi tekrar gideceğim kendi kendine mi düşecek kürtaj mı olacak ona karar vereceğiz doktorla muayene sonrası 2. kaybım isyan etmiyorum ama bu sefer ağır geldi hayırlısı böyleymiş diyorum takdir Allahın umarım siz böyle bisey yaşamaz müjdeyi alır sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
canım benmi göremedim acaba çizgi yok sankiKizlarrr gunaydin esimin telefonunda gizlice attim simdiik hayalet bisey goruyorum illa suze gostericem bunu ama ben bu cizgiye inanamiyorum zaten cunku gecen ay koyu bile gordum negatif sonuc varmi sizce bisey
hoşgeldin canım inşallah çok beklemeden hayırlı haberini alırsın sen tam duzeni tutturmuşsun bana göre yumurtlamadan bir gun once ve bir gun sonra ılışki olmuş sanırım burda hamile kalanlar hep bu şekilde kalmıştıkızlar bende yeni katıldım aranıza inşallah uğurlu gelir bakın bi bakalım benim ovulasyon testlerimde böylee .bugn sabahta ovulasyon testi yaptım siikte olsa çizgi var ama daha çok günüm var bat 5 mayıs diyor
kuzum benim ya allahım yerini hemen sağlıklı bir bebişle doldurur umarım moralini bozma dicem ama boş biliyom kendini çok yıpratma canım allahın takdiriöyle canım en hayırlısı buymuş demekki,bebeğimin kalp atışını duysam,hissetsem yada doğduktan sonra kaybetsem çok daha fazla yıkılırdım sanırım üzüldüm tabi ama şükrediyorum Allaha beni çok daha büyüğünden korudu,doktorun tek açıklaması sağlıksız bir gebelik vücut kendinden uzaklaştırıyor dedi daha önce bir kere daha oldu dedim tamamen şans bu diyor sevinin ki eşinde sende sağlıklısınız diyor bende buna tutundum işte rabbim en hayırlısını verir zamanı gelince ne yapalım bizimde imtihanımız bu demekki diyorum,,düşünüyorumda gebeliğin ileriki zamanlarında bebeğiniz sağlıksız kürtaj yapılması gerek denseydi böyle bir karar bana kalsaydı ne yapardım rabbim takdir etti erken oldu diyorum inşallah buradaki hiçbir bayan yaşamaz bunları,hayırlısı ile sağlıkla gelir bebekler
bugün benim gözlerimde sorun var heralde göremedim yahukızlar normal gebelik testi yaptım az önce.resimleri yüklüyorum ama bilgisayar ekranında o kadar belli olur mu bilemem. çok çok silik bi çizgi var gibi yada ben öyle görmek istiyorum
buda sana ders olur inşallah gelde bebiş annene gununu gösterİmtisall de bunu beğendi. .valla haklısın ben de kendimi dovcem de işte .inşallah bebis gelir de ağzımın payını verir . Naberrr geldim işte diyeee
kuzum benim kendini iyice toparla enerjıyı depola sonrada gel bebiş hemen atlıcak kucağına ben eminim2 3 gundur giremedim kanamam bitmedi pufff bana ders oldu 10 gun geçmeden kan testi yaptirmicam Dr kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalan cok dedi ama ben Mayıs ayında yapmicam son adet tarihim belli olsun diye Haziran'da başlıcam ins kimseye soylemicem cok kötü oluyor soyleyipte sonra düştü demek canım ben senden cok umitliyim guzel haberler alicaz yehuuu
senin bebiş sana çekmez inşallah ınatçı olurda gelirama sen de şahitsin . yumurtlama günlerini şaşırdım . üst üste ilişkiyle stresle .. ben olsam gelmem valla benim bebşim de gelmez diye umutsuzum napiyim
Inşallah canım çok sağolSilik kalıyo canım vücudunda LH var çünkü sürekli bence gereken günleri değerlendirmişsiniz inşallah tutunur bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?