hayalet gibiydi normal gebelikde çizgi dün. bugünde yaptım canıımm hem normal hem erken gebelik baksana bibugün benim gözlerimde sorun var heralde göremedim yahu
en baştaki pembe kapaklı olan ultra erken gebelik testii. ayy çok heyecanlıyım. kızlar ses verin lütfen :)kızlar bugün yaptığım testleri yüklüyorum, sadece ovulasyon testini dün yapmıştım. bugün daha koyu sanki inşallah bana öyle gelmiyordur bide siz bakın. bu arada ultra erken gebelik testim bugün hemen koyulaştı dünkü gibi uzun sürmediultra erkende yaptım normal gebelikde
Ayyy valla hamilesin canim yaaa,resmen cok belkrgin ikinci cizgi..tebrik ederim simdiden :) :)kızlar bugün yaptığım testleri yüklüyorum, sadece ovulasyon testini dün yapmıştım. bugün daha koyu sanki inşallah bana öyle gelmiyordur bide siz bakın. bu arada ultra erken gebelik testim bugün hemen koyulaştı dünkü gibi uzun sürmediultra erkende yaptım normal gebelikde
Canim cunku her iki gebelik testindede cizgi cikmis :) ayy cok sevindim yaaa kan testi yaptir hemen,darisi bize diyelimm :)en baştaki pembe kapaklı olan ultra erken gebelik testii. ayy çok heyecanlıyım. kızlar ses verin lütfen :)
normal gebelikdede belli dimi :) erkende baya belirkin ama işte insanın aklında bi şüphe oluyo acaba bu testler doğru çıkıyo mu diyeAyyy valla hamilesin canim yaaa,resmen cok belkrgin ikinci cizgi..tebrik ederim simdiden :) :)
28 nisanda adet olcam adet günüm geçtikten sonra yaptır mıyım mı canım bi laboratuarda çalışan tanııdık önceden bi 4 gün geçtikten sonra yaptırılmalı falan demiştiCanim cunku her iki gebelik testindede cizgi cikmis :) ayy cok sevindim yaaa kan testi yaptir hemen,darisi bize diyelimm :)
Canim ben senin yerinde olsam dayanamaz yaptirirdim cunku idrarda cikti gebelik,kandada kesin cikar..bence gidip yaptirmalisin..gununun gecmesini beklemene gerek yok,ayy hadi hayirli haberleri ver bize canim :)28 nisanda adet olcam adet günüm geçtikten sonra yaptır mıyım mı canım bi laboratuarda çalışan tanııdık önceden bi 4 gün geçtikten sonra yaptırılmalı falan demişti
inşallah canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsinCanim ben senin yerinde olsam dayanamaz yaptirirdim cunku idrarda cikti gebelik,kandada kesin cikar..bence gidip yaptirmalisin..gununun gecmesini beklemene gerek yok,ayy hadi hayirli haberleri ver bize canim :)
Amin canim insallah hepimiz hamis olaliminşallah canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kuzumm bence hamilelik var. Haydi kan testine git. Normal testte de çizgi var yani gördük biz28 nisanda adet olcam adet günüm geçtikten sonra yaptır mıyım mı canım bi laboratuarda çalışan tanııdık önceden bi 4 gün geçtikten sonra yaptırılmalı falan demişti
Ben senin tam hani eşine gittiğin zamanin çift çizgi ve siliklesme sine denk geldiğini bildiğimden sanki sen kesin hamile olacaksın gibi geliyor. Var mı göğüsler de falan değişiklik akıntı da falan. Malum şu aralar saf saf belirti arama zamani
gittim tatlım kan testine saat 1 de alcam sonucu. ama doktora gösteremicem. burda biz yorumlayabilir miyiz acaba var mı bilen arkadaşlar :)Kuzumm bence hamilelik var. Haydi kan testine git. Normal testte de çizgi var yani gördük biz
seni dinledim hemen kana gittim canım. 1 de alcam sonucu ancak doktora gösteremicem burda yorumlarmıyız bizCanim ben senin yerinde olsam dayanamaz yaptirirdim cunku idrarda cikti gebelik,kandada kesin cikar..bence gidip yaptirmalisin..gununun gecmesini beklemene gerek yok,ayy hadi hayirli haberleri ver bize canim :)
Yorumlariz yaaaaa ayip ettn ustalastik artkgittim tatlım kan testine saat 1 de alcam sonucu. ama doktora gösteremicem. burda biz yorumlayabilir miyiz acaba var mı bilen arkadaşlar :)
Ay hadi çıkmadı mııı :)gittim tatlım kan testine saat 1 de alcam sonucu. ama doktora gösteremicem. burda biz yorumlayabilir miyiz acaba var mı bilen arkadaşlar :)
Gelecek gelecek Allah'ın izniyle herkesin bebisi gelecek :))ama sen de şahitsin . yumurtlama günlerini şaşırdım . üst üste ilişkiyle stresle .. ben olsam gelmem valla benim bebşim de gelmez diye umutsuzum napiyim
Bende cok sabirsizim. Uyandigimdan beri plan yapiyrmm acaba acile gitsm kasiklarm agriyr desem ultrasonda bakarlar mi ki diyrm kendi kendime ama sonra dusunuyrm da yalana gerek yok bide gercek olur Allah korusun ve hersey zamaninda güzel. Hafta sonu hic gecmesin isteyen bana hafta sonu gecmiyr yahuuu bu seferde bian once yarın olsada gtsm artk diyrm :)Hadi yaaa. Ne kadar zormuş, benim gibi sabırsıza daha da zor. Neyse hayırlısi canım. Kaderimizde ne varsa yaşayıp görelim
Aynen canım bide benim şu regli tarihim geçse. Ben bu da onun stresini yaşıyorum. Yarın hayırlı haberlerle geliriz inşallah canım :)Bende cok sabirsizim. Uyandigimdan beri plan yapiyrmm acaba acile gitsm kasiklarm agriyr desem ultrasonda bakarlar mi ki diyrm kendi kendime ama sonra dusunuyrm da yalana gerek yok bide gercek olur Allah korusun ve hersey zamaninda güzel. Hafta sonu hic gecmesin isteyen bana hafta sonu gecmiyr yahuuu bu seferde bian once yarın olsada gtsm artk diyrm :)
Insallah :) reglinin gecip gecmemesi önemli degil bence. Ben kan testini 3 kala yaptrdm doktorada soyledm bi sıkıntı olmadı yani :)Aynen canım bide benim şu regli tarihim geçse. Ben bu da onun stresini yaşıyorum. Yarın hayırlı haberlerle geliriz inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?