ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar bugün yaptığım testleri yüklüyorum, sadece ovulasyon testini dün yapmıştım. bugün daha koyu sanki inşallah bana öyle gelmiyordur bide siz bakın. bu arada ultra erken gebelik testim bugün hemen koyulaştı dünkü gibi uzun sürmediultra erkende yaptım normal gebelikde

Eklentiler

• 20150426_091913.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 132
  • 20150426_091925.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 134
  • 20150426_091937.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 125
en baştaki pembe kapaklı olan ultra erken gebelik testii. ayy çok heyecanlıyım. kızlar ses verin lütfen :)

Ayyy valla hamilesin canim yaaa,resmen cok belkrgin ikinci cizgi..tebrik ederim simdiden :) :)

Canim cunku her iki gebelik testindede cizgi cikmis :) ayy cok sevindim yaaa kan testi yaptir hemen,darisi bize diyelimm :)
28 nisanda adet olcam adet günüm geçtikten sonra yaptır mıyım mı canım bi laboratuarda çalışan tanııdık önceden bi 4 gün geçtikten sonra yaptırılmalı falan demişti

28 nisanda adet olcam adet günüm geçtikten sonra yaptır mıyım mı canım bi laboratuarda çalışan tanııdık önceden bi 4 gün geçtikten sonra yaptırılmalı falan demişti
Canim ben senin yerinde olsam dayanamaz yaptirirdim cunku idrarda cikti gebelik,kandada kesin cikar..bence gidip yaptirmalisin..gununun gecmesini beklemene gerek yok,ayy hadi hayirli haberleri ver bize canim :)

Kuzumm bence hamilelik var. Haydi kan testine git. Normal testte de çizgi var yani gördük biz

Şuan bi belirti yok aslinda ama arada kasıklarımda ağrı hissediyorum büyük ihtimal psikolojiktir

Canim ben senin yerinde olsam dayanamaz yaptirirdim cunku idrarda cikti gebelik,kandada kesin cikar..bence gidip yaptirmalisin..gununun gecmesini beklemene gerek yok,ayy hadi hayirli haberleri ver bize canim :)
seni dinledim hemen kana gittim canım. 1 de alcam sonucu ancak doktora gösteremicem burda yorumlarmıyız biz

ama sen de şahitsin . yumurtlama günlerini şaşırdım . üst üste ilişkiyle stresle .. ben olsam gelmem valla benim bebşim de gelmez diye umutsuzum napiyim
Gelecek gelecek Allah'ın izniyle herkesin bebisi gelecek :))

Hadi yaaa. Ne kadar zormuş, benim gibi sabırsıza daha da zor. Neyse hayırlısi canım. Kaderimizde ne varsa yaşayıp görelim
Bende cok sabirsizim. Uyandigimdan beri plan yapiyrmm acaba acile gitsm kasiklarm agriyr desem ultrasonda bakarlar mi ki diyrm kendi kendime ama sonra dusunuyrm da yalana gerek yok bide gercek olur Allah korusun ve hersey zamaninda güzel. Hafta sonu hic gecmesin isteyen bana hafta sonu gecmiyr yahuuu bu seferde bian once yarın olsada gtsm artk diyrm :)

Aynen canım bide benim şu regli tarihim geçse. Ben bu da onun stresini yaşıyorum. Yarın hayırlı haberlerle geliriz inşallah canım :)

Aynen canım bide benim şu regli tarihim geçse. Ben bu da onun stresini yaşıyorum. Yarın hayırlı haberlerle geliriz inşallah canım :)
Insallah :) reglinin gecip gecmemesi önemli degil bence. Ben kan testini 3 kala yaptrdm doktorada soyledm bi sıkıntı olmadı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…