Sağol canım bilen birilerinden duymak beni rahatlatiyor. Allah razı olsun cevabın için :*Insallah :) reglinin gecip gecmemesi önemli degil bence. Ben kan testini 3 kala yaptrdm doktorada soyledm bi sıkıntı olmadı yani :)
Canım sonuç ne hepimiz hayırlı haberlerini bekliyoruzseni dinledim hemen kana gittim canım. 1 de alcam sonucu ancak doktora gösteremicem burda yorumlarmıyız biz
Kuzummmm vallahi gordum cizgiyikızlar bugün yaptığım testleri yüklüyorum, sadece ovulasyon testini dün yapmıştım. bugün daha koyu sanki inşallah bana öyle gelmiyordur bide siz bakın. bu arada ultra erken gebelik testim bugün hemen koyulaştı dünkü gibi uzun sürmediultra erkende yaptım normal gebelikde
Canım sonuç ne hepimiz hayırlı haberlerini bekliyoruz[/QU
Sonucu aldım 135,1 fotoğrafını ekliyorum sonucun, yorumlar lütfen
çıktı sonuç 135,1 resmini yüklüyorum hadi yorumlar :)Ay hadi çıkmadı mııı :)
geldi sonuç 135,1 iyi mi değer resmini yükledim sayfayaHadi sonuc gelmedimi hala
Iyi tabi tatlimmm tebrik edermçıktı sonuç 135,1 resmini yüklüyorum hadi yorumlar :)
geldi sonuç 135,1 iyi mi değer resmini yükledim sayfaya
Benim gibi çıkmış canım hayırlı olsun. Deger aralıklarından bende çok iyi anlamıyorum. Daha iyi bilen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz :)çıktı sonuç 135,1 resmini yüklüyorum hadi yorumlar :)
çıktı sonuç 135,1 resmini yüklüyorum hadi yorumlar :)
evet cnm 2 gün var benim :) yani ben şimdi hamileyim dimi yaaIyi tabi tatlimmm tebrik edermbenim daha düşük cikmisti bata 3 gün varken. Senin 2 gun mü var?
amin canımmm inşallah darısı başınızahamile arkadaşlar iyi diyorsa iyidir canımm. Tebrikler. Sağlık la olsun inşallah. Bize de nasip etsin
2 gün kala için çok güzel değer canım maaşallah, tebriklerçıktı sonuç 135,1 resmini yüklüyorum hadi yorumlar :)
Kaç gün var ki ov. testi yapıyorsun ?Kızlar ben de ovu testi yaptım böyle sol göğüsucü özellikle ağrıyordu yumurtlama dönemi olurmuş bir de yüzüm sivilcelenince lh yüksektir belli dedim. Ama tırt. T den eser yokkkkk. Neyse bisikletimi de kurduk falan gelecek aya kadar kafa dağıtım geziyim kocama da aldık. Hem spor olur . hamilelik kim ben kim.
İşte benim sopalık olduğumu düşünen biri daha.2 gün kala için çok güzel değer canım maaşallah, tebrikler
Kaç gün var ki ov. testi yapıyorsun ?
2-3 gün kaladan öncekiler anlamsız canım çıkabilirde çıkmayabilirde. Bisiklet sürmenin bir sakıncası yok diye biliyorum ama yine de dikkat et sen
yaa gerçekten mi. çok şükür ya sevindim bunu duyduğuma canım sağol. bikaç gün sonra tekrar yaptırcam2 gün kala için çok güzel değer canım maaşallah, tebrikler
Kaç gün var ki ov. testi yapıyorsun ?
2-3 gün kaladan öncekiler anlamsız canım çıkabilirde çıkmayabilirde. Bisiklet sürmenin bir sakıncası yok diye biliyorum ama yine de dikkat et sen
Yok yok umutluyum ben senden, relax olİşte benim sopalık olduğumu düşünen biri daha.. Ay ne bilim siliklesme den sonra t çıkmaya başlarmis diye okumuştum. Ay öylemi iyi dikkat ederim inşallah ani hareket etmem . De sen ümitlimisin Kuzumm ya benden. Yani. Gördün yum. Gününü şaşırdım elime yüzüme bulaştırdim
Evet hamilesin dikkat et kendineevet cnm 2 gün var benim :) yani ben şimdi hamileyim dimi yaa
daha benim bata 3 gün var canım. yarın doktora gidicem. bata 5 gün kala çıkmıştı. bende bilmiyorum hiçbirşey, aynı senin durumundayım. hamile olduğuma hala inanmıyorum :)senin bebeğin kaç aylık canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?