T çizgisi koyulaşmadan ve siliklesmeye sonra tamamen kayboldu mu? Benim perşembe koyuydu çizgimm. 3 gündür C den silik ama var. Sılıkleşecek mii?yyumurta çatlama dı mi?hher gün mu çalışCaz?Kızlar ben de ovu testi yaptım böyle sol göğüsucü özellikle ağrıyordu yumurtlama dönemi olurmuş bir de yüzüm sivilcelenince lh yüksektir belli dedim. Ama tırt. T den eser yokkkkk. Neyse bisikletimi de kurduk falan gelecek aya kadar kafa dağıtım geziyim kocama da aldık. Hem spor olur . hamilelik kim ben kim.
Ayy canimm simdiden tebrik ederim,cok guzel bir deger,hamilesin vallaa,dikkat et kendine..belirti varmiydi sende canim hic ?seni dinledim hemen kana gittim canım. 1 de alcam sonucu ancak doktora gösteremicem burda yorumlarmıyız biz
inşallah kuzum ya allahım hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip eder umarım
Kuzum burdan okuduklarima gore gqyet iyi tebrik ederim bnce hamilesinçıktı sonuç 135,1 resmini yüklüyorum hadi yorumlar :)
geldi sonuç 135,1 iyi mi değer resmini yükledim sayfaya
Çok sağol canım hayırlısı buymuş demekki ne yapalımkuzum benim ya allahım yerini hemen sağlıklı bir bebişle doldurur umarım moralini bozma dicem ama boş biliyom kendini çok yıpratma canım allahın takdiri
Canım ya.çok tatlısın. Çok Haklsın. Siz bana moral oluyorsunuz.. Dediğin doGru kötüyü çağırmamak gerek. Ne bilim işte gene hiç hissetmiyorum . hayırlısini dileyelim. Çalışmalaràdevamvorones canim bende senin tam sopalik oldugunu dusunenlerdenim,cunku cok umitsiz konusuyorsun daha baslayali birkac ay olmus calismalara zaten 1 seneye kadar normal gozuyle bakiyor doktorlar..cevremdeki arkadaslarima sordugumda kimi 5. Ayinda yakalamis kimide 6 da 7 de..degisiyor yani herkese gore..sen umitsiz konusursan olacagi varsada olmaz allah korusun..hepimiz inaniyoruz sende bende burdaki herkeste hamis olacak insallah.. Bu ay olmazsa diger ay olur..yilmak yok calismalara devam
Yokkk canim yok bana da var gibi geldiydi de yokcanım benmi göremedim acaba çizgi yok sanki
benim t hiç yok . kuruyunca belli belirsiz çıkmış. tabi benim 13. günü koyu çıktı sonra silikleşti. bugün 18. gün galiba. hani tekrar koyulaşmaya başlar belkim dedimdi hamilelik varsaT çizgisi koyulaşmadan ve siliklesmeye sonra tamamen kayboldu mu? Benim perşembe koyuydu çizgimm. 3 gündür C den silik ama var. Sılıkleşecek mii?yyumurta çatlama dı mi?hher gün mu çalışCaz?
aynen aynen kuzucum. zaten o yüzden umutsuz oluyorum kime sorsam stres yapmamak yum gününü dahi eşe söylememk gerek .. hele ben sbah sabah adamı dürttüm kalk silikleşme oldu haadiiiii diye. sonra da meğer daha koyulaşma olmamış. ee üsttüste de bana yaramıo malum diğer aylardan tecrübe .. o yüzden gel de umutlu ol karamsar olma. amann ne olacak bu halimiz. yarın gene p.tesi oyyy gelsin mesaivorones canimmm kendinee gell umutsuzlukta neyin nesi oylee aaaa her seyde var bir hayir sabirlisin biliyorum ama karamsarlik umutsuzluk iyi degil bunu yapma biliyorum sende benim gibi cok istiyorsun ama ben sunu anladim gorev haline gelmis bizde zevkini cikaramiyoruz ve sperm kalitesi dusuyor ve hareket sayisi azaliyor ayrica kasiyoruz aman sperm cikmasin aman yat yok soyle boyle olmaz ki amaaa aaa kendinee gel sarsill bu ay insallah guzel haberler veririz birbirimizee haftasonu etkinlikleri yapin bi yerlere gidin
canım seviyorum seni. gitme buralardan .. hep beraber çalışıp getircez sağlıklı bebeleri burayaÇok sağol canım hayırlısı buymuş demekki ne yapalım
ay canım hiç bilmiyorum . bizim hamişler umarım yardımcı olur sana. allahım sağlık versin . umarım bebişin istediğin vakit gelirrrrrslm arkadaşlar 5 aydır ovulasyon testi tutuyorum genelde detime 14 gün kala iksi kıpkırmızı oluyor çizgilerin ama bu ay şimle doktora gitmeye karar verdik doktor süt hormonum fazla çiktığı için dostonex ile serophene yumurtlama ilacı verdi adetimin 9.gününden beri ovulasyon yapıyorum içtiğim ilaçlar dengemi bozdu galiba 9.günden beri bugünde 16.günüm ikinci çizgi koyu olmamakla birlikte bariz görünür şekilde ama silik çıkıyor çoktan yumurtlamış olmam lazımdı adetime 13 günüm kaldı ne oluyor bana anlamadım bilgisi olan var mı?
Tovbe tovbe soyledigi Lafa bak kiz cinselligi bile ilk defa gecen hafta tam anlamiyla yasamis biri olarak Ben umitliyim :)umidimi niye kaybedeyimki artik tip nerelere ulasti normal yoldan olmazsada birsuru yontemi var hicbirsey olmadimi evlatlik alirim ya umitsiz olma hqyatim ya[/QUOTE]E="vorones, post: 40687486, member: 566866"]Kızlar ben de ovu testi yaptım böyle sol göğüsucü özellikle ağrıyordu yumurtlama dönemi olurmuş bir de yüzüm sivilcelenince lh yüksektir belli dedim. Ama tırt. T den eser yokkkkk. Neyse bisikletimi de kurduk falan gelecek aya kadar kafa dağıtım geziyim kocama da aldık. Hem spor olur . hamilelik kim ben kim.
Gider miyim hiç canım buralardayım tabiki ümidimi kaybetmedim ama iki kayıp yıprattı tabi mayıs ayında ov. takibi yapamam adet düzenim tamamen değişecek çünkü hayırlısı diyorum çok girmiyorum foruma çünkü kafamı dağıtmaya ihtiyacım var ama buradan hem sizin hemde kendimin sağlıklı bebekler dünyaya getirdiğini görmeden ayrılmamcanım seviyorum seni. gitme buralardan .. hep beraber çalışıp getircez sağlıklı bebeleri buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?