ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

[QUstores sfrg, post: 40714555, member: 662657"]napıyım canım ya kişiliğim böyle malesef benim herşeyin en olumsuzunu düşünüyorum. 5 yıllık evliyim bide düşün yani stresi. aşıla valla çok ihtiyacım var pozitif insanlara. etrafımda moral vereceklerine daha kötü yapıyolar [/QUOTE]
No stres no panik hersey allahin izniyle yoluna girecek

Aynen valla. Yok kuzu yok ben senin de hamis biletini kescem. . Demirbas ki ne demirbaş. . bu ay da tırt benden . Adete yakın olan saçma uyuz belirtilerim geliyor. Bir tek sol göğüsucu acimasina taktimdi. O da giderek azalıyor. Benim ümidim tükeniyor iyice .

Oyyyyy boyle bi icim sizladi ...kuzum benim sende bizde bebek iateyen herkesde o hayirli haberi alir insallah

Kızmayın bacilarr. . Napiyim 3. Kez dir haydii olmayınca valla belirti arayıp sonrasında olmayınca da iyice çaresiz kalıyor insan. . Yani çift çizgi görüyorum değerlendiryorum
. İncir de yedim . Çörekotu karışımı da .meryem Suresi de bitmek üzere. Belime yastık da koyup uyudummm. birsey var kii ona çözüm yok stres, ... olmuyor sa bundan olmuyo. Bi de tabı rabbim henüz ol demedi . Ondandır.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim gelecekteki bebeklerine uzun ömürler versin inşallah

Kuzuuummm sen elinden geleni yapıyorsun, ne olursun akışına bırak. Rabbim can vermezse sabah akşam ilişkiye girsen ne fayda. İlla olsun deme gerçekten bu ay hayırlıysa olsun de. Kuzenim evlenir evlenmez çocuğum olsun istedi. Rabbim 7 ay sonra nasip etti. Ama o arada tedaviye bile başladı yok benim çocuğum olmuyor diye dertlendi durdu ki yaşı daha 22 idi. Sonra Rabbim nasip etti. Bebek 3 aylıkken önce kaynanasıyla uç noktalarda kavga etti, sonra eşiyle arası bozuldu. Bi ara boşanma noktasına kadar geldiler. Şu an 6,5 aylık hamile yeni barıştılar eşiyle. Ama keşke hamile olmasaydım dediği zamanları biliyorum. Rabbim bu cümleyi kimseye söylemek zorunda bırakmasın. Önümüzde ne var bilmiyoruz. O yüzden elinden geleni yap tabi ama illa olsun diye diretme, dua et o en hayırlı zamnda gelsin

No stres no panik hersey allahin izniyle yoluna girecek[/QUOTE]
aminnn hepimiz için herşey güzel olur inşallahh

bende seni seviyorum canım benim,aynen öyle rabbim hayırlı zamanda verecek zaten,sen istemesende gelecek o bebek bugün haberlerde ne okudum genç kızın biri erkek arkadaşından hamile kalmış annesi aldırmak istemiş doktorlar kabul etmemiş,evde annesi kızı yatırıp karnına basmış,masa koymuş karnının üzerine,kaynamış kınanın düşürdüğünü öğrenmiş bir yerden 3 gün kınayı kaynatıp içirmiş kızına,soğan kabuğu kaynatmış içirmiş kız en sonunda kaçmış erkek arkadaşına karakolda çıkmış bunlar ortaya anne yargılanıyormuş,kız erkek arkadaşıyla evlenmiş sapasağlam doğmuş bebeği kendi gözlerimle okumasam inanmazdım o yüzden rabbim istedi mi hiçbirşey duramaz önünde o bebek doğacaksa doğacak biz ne yaparsak yapalım verecek kuzum rabbim inşallah

teşekkür ederim canım daha iyiyim,ilerisini düşündükçe şükrettim Allaha sağlıksızken bebek en başından bir engel çıktı olmadı diye o yüzden isyan etmek yerine nedenlerini araştırmaya,kendimi yeni bir hamilelik için psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum. Bebek isteyen herkes o durumda be canım durmadan kendimizi vücudumuzu dinliyoruz hatta ileri gidip psikolojik olarak belirti bile yaşıyoruz o yüzden kendimizi en başından kötüye alıştırıp ben kendimi kışa hazırlayayım,yaz çıkarsa bahtıma diyoruz işte

Oyyyyy boyle bi icim sizladi ...kuzum benim sende bizde bebek iateyen herkesde o hayirli haberi alir insallah
amin canım benim,ama sızlamasın için şu son günlerde ileriki hamilelik dönemlerinde yaşanan o kadar çok olumsuzluk okudum ki şükrettim Allaha bebeğim sağlıksızdı onu hissetmeden,kalbini duymadan,dahada bağlanmadan aldı yanına,beni çoookk daha kötü durumlardan korudu diyorum ya 5.yada 6. ayda kaybetseydim ya çaresiz bir hastalık taşıyarak doğsaydı napardım diye düşünüyorum bu da biraz daha rahatlamama sebep işte, inşallah tez zamanda hepiniz güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize zamanı gelince bende tabiii

Canimmm. .. Günaydınlar.mesajını görmek sabah sabah bana iyi geldi. Az önce rüya görüyordum adet olmuştum saklıyordum herkesten Falan sıkıcı bi rüyayDi. Kafama ne kadar takmissam artık. Diretmemeye çalışıcam artık. Gene söz verip yum.günleri stres tavan yapıyor. Bakalım bu ay olmasa bari. Bebişlerini sağlıkla al kucağına. Rabbim seni korusun. Ara ara gelip haber vermen mutlu ediyor bizi . yol arkadaşim benim . Hamilelik yoldaşın da olurum inşallah 6 ay daha bekletmez, inşallah mercimek kilik

Canım allah bize senin durumunü yaşatmasin ama inan seni örnek alıp p durumu atlatirm gibi geliyo. Yani öyle güzel düşünüp motivesin ki bize ders oldu resmen . Hele ki o verdiğin örnek zalim kadın neler yapmış kızına. Hep şükretmek gerek haklısın verirse rabbim ruhu ol derse ne engel olabilir ki hayırlısı demek lazım . Bazen diyorum ben ne kadr istiyorum desem de bebek fikri bana hala uzak geliyor fazla sorumluluk fedakarlık ben yapmam diyorum belki de hala kıvama gelemedim.allahım bekletecek beni .nasip bakalım . Yaz tatili dönüşü verecek belki çünkü bu yaz çok da hazır hissetmiyorum kendimi. . Ay bilmiyorum ama ya olsa idi iyiydi . Milleté lag vermezdim. Annem şimdiden özel hastaneler bulmuş şuna git buna da git . Demeye başladı . Hayırlısı. .

Buda bugunku testim kizlarrr bakin bakalimmm test ters olmus :)

Eklentiler

• IMG_20150429_084052.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…