- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Aynen valla. Yok kuzu yok ben senin de hamis biletini kescem. . Demirbas ki ne demirbaş. . bu ay da tırt benden . Adete yakın olan saçma uyuz belirtilerim geliyor. Bir tek sol göğüsucu acimasina taktimdi. O da giderek azalıyor. Benim ümidim tükeniyor iyice .Kuzucumm niyee aliniyorsun senden alintiladim ya direkt gorecegin icinvorones demedim sekerimm seninde fikirler onemli ikimiz buranin demirbasi olduk sayilir bide hamis olabilirsekk ooo nasill da guzeel olur insallah once sen sonra ben guzel haberleri aliriz Allah in izniyle :))
Bulantidanmi canim uzulme fazla fazla alirsin :))Kızlar nerdeyse 10 gunde 1 kilo verdim sevinsem mi uzulsem mi bilemedimm....
Oyyyyy boyle bi icim sizladi ...kuzum benim sende bizde bebek iateyen herkesde o hayirli haberi alir insallahMerhabalar kızlar ben geldim birkaç gündür gezdim tozdum kafamı dağıttım dün düşük tamamen gerçekleşti ne yazıkkibugün yine hastanelerde kosturmacadaydım,eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var doktor her ihtimale karşı uyuşmazlık iğnesi yapılsa iyi olur dedi,iğneyi devletin karşılaması için hastaneye yatış yapılması gerekiyor tekrar ultrason,eşimden kan alınması falan gerekiyormuş bir sürü prosedür doktor geç kalabilirsin dışarıdan alma imkânın varsa temin et dedi iğne 210 tl aldım yaptırdım ama imkanı olmayan ne yapacak bilemedim. Zor işlermiş bunlar sizler ne durumdasınız takip edemedim ama müjdeyi alanlar varsa sağlıkla kucaklarına alırlar bekleyenler de güzel haberi alırlar inşallah
Kızmayın bacilarr. .Ne guzel demissin agzina saglik canim nasilsin ? Gecmis olsun canim sorunu cozmussundr insallah hayirlisiyla saglikla bu guzel duyguyu yasarsin , yasariz insalkahh. Var yaa kizdiriyovorones bizleri belirti olmayabilir adet belirtisi de olabilir ama iste bende dusunmeden edemedigim icin anliyorum voronesi
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim gelecekteki bebeklerine uzun ömürler versin inşallahMerhabalar kızlar ben geldim birkaç gündür gezdim tozdum kafamı dağıttım dün düşük tamamen gerçekleşti ne yazıkkibugün yine hastanelerde kosturmacadaydım,eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var doktor her ihtimale karşı uyuşmazlık iğnesi yapılsa iyi olur dedi,iğneyi devletin karşılaması için hastaneye yatış yapılması gerekiyor tekrar ultrason,eşimden kan alınması falan gerekiyormuş bir sürü prosedür doktor geç kalabilirsin dışarıdan alma imkânın varsa temin et dedi iğne 210 tl aldım yaptırdım ama imkanı olmayan ne yapacak bilemedim. Zor işlermiş bunlar sizler ne durumdasınız takip edemedim ama müjdeyi alanlar varsa sağlıkla kucaklarına alırlar bekleyenler de güzel haberi alırlar inşallah
Ben de hamileliğimin başından bu yana 2 kilo verdim. Bu cumartesi kontrol vardı doktor normal dedi, hiiiç canını sıkmaKızlar nerdeyse 10 gunde 1 kilo verdim sevinsem mi uzulsem mi bilemedimm....
Kuzuuummm sen elinden geleni yapıyorsun, ne olursun akışına bırak. Rabbim can vermezse sabah akşam ilişkiye girsen ne fayda. İlla olsun deme gerçekten bu ay hayırlıysa olsun de. Kuzenim evlenir evlenmez çocuğum olsun istedi. Rabbim 7 ay sonra nasip etti. Ama o arada tedaviye bile başladı yok benim çocuğum olmuyor diye dertlendi durdu ki yaşı daha 22 idi. Sonra Rabbim nasip etti. Bebek 3 aylıkken önce kaynanasıyla uç noktalarda kavga etti, sonra eşiyle arası bozuldu. Bi ara boşanma noktasına kadar geldiler. Şu an 6,5 aylık hamile yeni barıştılar eşiyle. Ama keşke hamile olmasaydım dediği zamanları biliyorum. Rabbim bu cümleyi kimseye söylemek zorunda bırakmasın. Önümüzde ne var bilmiyoruz. O yüzden elinden geleni yap tabi ama illa olsun diye diretme, dua et o en hayırlı zamnda gelsinKızmayın bacilarr. .Napiyim 3. Kez dir haydii olmayınca valla belirti arayıp sonrasında olmayınca da iyice çaresiz kalıyor insan. . Yani çift çizgi görüyorum değerlendiryorum
. İncir de yedim . Çörekotu karışımı da .meryem Suresi de bitmek üzere. Belime yastık da koyup uyudummm. birsey var kii ona çözüm yok stres,... olmuyor sa bundan olmuyo. Bi de tabı rabbim henüz ol demedi . Ondandır.
kuzum birşey görünmüyor veya ben göremedimKizlarrrr bide buna bakin
kuzum bu sefer dediğin gibi hayalet bir çizgi var ayyyy hadi inşallah hamişsindirkafayi taktim bugun bu teste bakin kuruduktan sonraki haline
Evet ya tartida kilo vermis gorunuyrm ama siskinlik var gorunurde degisen bisey yokBulantidanmi canim uzulme fazla fazla alirsin :))
T neresi? nereye bakacağımı bilemedim :) sen görüyorsan tamamdır. yarın sabah tekrarla, bebiş varsa daha belirgin çıkacaktır çizgikafayi taktim bugun bu teste bakin kuruduktan sonraki haline
No stres no panik hersey allahin izniyle yoluna girecek[/QUOTE][QUstores sfrg, post: 40714555, member: 662657"]napıyım canım ya kişiliğim böyle malesef benim herşeyin en olumsuzunu düşünüyorum. 5 yıllık evliyim bide düşün yani stresi. aşıla valla çok ihtiyacım var pozitif insanlara. etrafımda moral vereceklerine daha kötü yapıyolar
bende seni seviyorum canım benim,aynen öyle rabbim hayırlı zamanda verecek zaten,sen istemesende gelecek o bebekCanimm seviyorum seni . İyisin demi. Oh işlemlerinde bitti bitiyor. Yeni ay . Aylar senin olsun bizim olsun. Bebisler sağlıkla gelsin .. dimi ama yani daha napiyim ben . Vermese Rabbim.ben napiyim . Hesapladık ettik o kadar . Uğraştık. İnşallah verir. .
teşekkür ederim canım daha iyiyim,ilerisini düşündükçe şükrettim Allaha sağlıksızken bebek en başından bir engel çıktı olmadı diye o yüzden isyan etmek yerine nedenlerini araştırmaya,kendimi yeni bir hamilelik için psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum. Bebek isteyen herkes o durumda be canım durmadan kendimizi vücudumuzu dinliyoruz hatta ileri gidip psikolojik olarak belirti bile yaşıyoruz o yüzden kendimizi en başından kötüye alıştırıp ben kendimi kışa hazırlayayım,yaz çıkarsa bahtıma diyoruz işteNe guzel demissin agzina saglik canim nasilsin ? Gecmis olsun canim sorunu cozmussundr insallah hayirlisiyla saglikla bu guzel duyguyu yasarsin , yasariz insalkahh. Var yaa kizdiriyovorones bizleri belirti olmayabilir adet belirtisi de olabilir ama iste bende dusunmeden edemedigim icin anliyorum voronesi
amin canım benim,ama sızlamasın için şu son günlerde ileriki hamilelik dönemlerinde yaşanan o kadar çok olumsuzluk okudum ki şükrettim Allaha bebeğim sağlıksızdı onu hissetmeden,kalbini duymadan,dahada bağlanmadan aldı yanına,beni çoookk daha kötü durumlardan korudu diyorum ya 5.yada 6. ayda kaybetseydim ya çaresiz bir hastalık taşıyarak doğsaydı napardım diye düşünüyorum bu da biraz daha rahatlamama sebep işte, inşallah tez zamanda hepiniz güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize zamanı gelince bende tabiiiOyyyyy boyle bi icim sizladi ...kuzum benim sende bizde bebek iateyen herkesde o hayirli haberi alir insallah
sağol canım benim,inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzularınaÇok geçmiş olsun canım. Rabbim gelecekteki bebeklerine uzun ömürler versin inşallah
Canimmm. .. Günaydınlar.mesajını görmek sabah sabah bana iyi geldi. Az önce rüya görüyordum adet olmuştum saklıyordum herkesten Falan sıkıcı bi rüyayDi. Kafama ne kadar takmissam artık. Diretmemeye çalışıcam artık. Gene söz verip yum.günleri stres tavan yapıyor. Bakalım bu ay olmasa bari. Bebişlerini sağlıkla al kucağına. Rabbim seni korusun. Ara ara gelip haber vermen mutlu ediyor bizi .Kuzuuummm sen elinden geleni yapıyorsun, ne olursun akışına bırak. Rabbim can vermezse sabah akşam ilişkiye girsen ne fayda. İlla olsun deme gerçekten bu ay hayırlıysa olsun de. Kuzenim evlenir evlenmez çocuğum olsun istedi. Rabbim 7 ay sonra nasip etti. Ama o arada tedaviye bile başladı yok benim çocuğum olmuyor diye dertlendi durdu ki yaşı daha 22 idi. Sonra Rabbim nasip etti. Bebek 3 aylıkken önce kaynanasıyla uç noktalarda kavga etti, sonra eşiyle arası bozuldu. Bi ara boşanma noktasına kadar geldiler. Şu an 6,5 aylık hamile yeni barıştılar eşiyle. Ama keşke hamile olmasaydım dediği zamanları biliyorum. Rabbim bu cümleyi kimseye söylemek zorunda bırakmasın. Önümüzde ne var bilmiyoruz. O yüzden elinden geleni yap tabi ama illa olsun diye diretme, dua et o en hayırlı zamnda gelsin
Canım allah bize senin durumunü yaşatmasin ama inan seni örnek alıp p durumu atlatirm gibi geliyo. Yani öyle güzel düşünüp motivesin ki bize ders oldu resmen . Hele ki o verdiğin örnek zalim kadın neler yapmış kızına. Hep şükretmek gerek haklısın verirse rabbim ruhu ol derse ne engel olabilir ki hayırlısı demek lazım . Bazen diyorum ben ne kadr istiyorum desem de bebek fikri bana hala uzak geliyor fazla sorumluluk fedakarlık ben yapmam diyorum belki de hala kıvama gelemedim.allahım bekletecek beni .nasip bakalım . Yaz tatili dönüşü verecek belki çünkü bu yaz çok da hazır hissetmiyorum kendimi. . Ay bilmiyorum ama ya olsa idi iyiydi . Milleté lag vermezdim. Annem şimdiden özel hastaneler bulmuş şuna git buna da git . Demeye başladı . Hayırlısı. .amin canım benim,ama sızlamasın için şu son günlerde ileriki hamilelik dönemlerinde yaşanan o kadar çok olumsuzluk okudum ki şükrettim Allaha bebeğim sağlıksızdı onu hissetmeden,kalbini duymadan,dahada bağlanmadan aldı yanına,beni çoookk daha kötü durumlardan korudu diyorum ya 5.yada 6. ayda kaybetseydim ya çaresiz bir hastalık taşıyarak doğsaydı napardım diye düşünüyorum bu da biraz daha rahatlamama sebep işte, inşallah tez zamanda hepiniz güzel haberler alırsınız ve sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize zamanı gelince bende tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?