Allah Allah göremedim cizgi. Gunden gunr koyulasmasi gerekiyr. 1 gün bile farkeder ama senin hcg seviyen de düşük olabilir. Kan testi yaptr.rahatlarsin.Buda bugunku testim kizlarrr bakin bakalimmm test ters olmus :)
Canım allah bize senin durumunü yaşatmasin ama inan seni örnek alıp p durumu atlatirm gibi geliyo. Yani öyle güzel düşünüp motivesin ki bize ders oldu resmen . Hele ki o verdiğin örnek zalim kadın neler yapmış kızına. Hep şükretmek gerek haklısın verirse rabbim ruhu ol derse ne engel olabilir ki hayırlısı demek lazım . Bazen diyorum ben ne kadr istiyorum desem de bebek fikri bana hala uzak geliyor fazla sorumluluk fedakarlık ben yapmam diyorum belki de hala kıvama gelemedim.allahım bekletecek beni .nasip bakalım . Yaz tatili dönüşü verecek belki çünkü bu yaz çok da hazır hissetmiyorum kendimi. . Ay bilmiyorum ama ya olsa idi iyiydi . Milleté lag vermezdim. Annem şimdiden özel hastaneler bulmuş şuna git buna da git . Demeye başladı . Hayırlısı. .
Nasil gormedin kiz dunkunden dha belirgindi ama tabi canlisi daha nett artik herhalde testler yanlis degildir yani eger dogruysa bu testlerr yarin kana gidicem :)Allah Allah göremedim cizgi. Gunden gunr koyulasmasi gerekiyr. 1 gün bile farkeder ama senin hcg seviyen de düşük olabilir. Kan testi yaptr.rahatlarsin.
Valla goremedim açıkçası bugün git kan testine yaaa catlarm ben yarina kadar ayollNasil gormedin kiz dunkunden dha belirgindi ama tabi canlisi daha nett artik herhalde testler yanlis degildir yani eger dogruysa bu testlerr yarin kana gidicem :)
Canimcim bn bi twst daha yaptim inda velli oluyor bide ov. Twsti yaptim oda koyu birazdan aticam buraya da calisiyorum canim onun icin simdi gidemem ki tatlim birde benim.kasik agrim cok yaaa axaba adet olucam gibi yaValla goremedim açıkçası bugün git kan testine yaaa catlarm ben yarina kadar ayoll
Bana ozelden email adresini atarsan canim sana atayim sen ativer arkdsamn telefnundan atiyordum oda gittiValla goremedim açıkçası bugün git kan testine yaaa catlarm ben yarina kadar ayoll
Dün yaptn mi :)Kizlar bu testlerim artik beklemeye gectim simdi kac gun ara vermeli keyfi caliama olursa dollenme ya da yerlesme de bi sıkıntı olur mu ki? Bu arada rahmim biraz aşagidaymiş aslında cekincem bu yüzden gerci dr sorun değil demişti
bi 5 6 gün ara ver. Ben hamileligimi ogrenmeden once birlikte olmustk kasiklarimda feci bi agri oldu. InInşallah etkilemez bebegi ama dikkat etmek lazm :)Kizlar bu testlerim artik beklemeye gectim simdi kac gun ara vermeli keyfi caliama olursa dollenme ya da yerlesme de bi sıkıntı olur mu ki? Bu arada rahmim biraz aşagidaymiş aslında cekincem bu yüzden gerci dr sorun değil demişti
Bence 28 de siliklesmis o gün de çalışmak gerekmez mi ki. Haydi hayırlısiii gelsin bebis. Bu arada sen haklısın benim ilaç 1 sene koruyacak galiba . Ay inşallah sebep o olsa bari . Haziran da bir yıl dolacak. Haziran dan sonraya kalmasa bariKizlar bu testlerim artik beklemeye gectim simdi kac gun ara vermeli keyfi caliama olursa dollenme ya da yerlesme de bi sıkıntı olur mu ki? Bu arada rahmim biraz aşagidaymiş aslında cekincem bu yüzden gerci dr sorun değil demişti
Ayyy canım inşallah hamişsindir ya.Canimcim bn bi twst daha yaptim inda velli oluyor bide ov. Twsti yaptim oda koyu birazdan aticam buraya da calisiyorum canim onun icin simdi gidemem ki tatlim birde benim.kasik agrim cok yaaa axaba adet olucam gibi ya
Bu da bi belirti iseeeebi 5 6 gün ara ver. Ben hamileligimi ogrenmeden once birlikte olmustk kasiklarimda feci bi agri oldu. InInşallah etkilemez bebegi ama dikkat etmek lazm :)
Kiz hâlâ yapiyor musun senBu da bi belirti iseeeebaciii o ben de yok
Kiiizz gordm valla hamissim sennBana ozelden email adresini atarsan canim sana atayim sen ativer arkdsamn telefnundan atiyordum oda gitti
Ayyyy insallahhhh canimmmmm cok tesekkur ederim ativerdigin icin :)Kiiizz gordm valla hamissim senn
Canimmmm cok sagolll insallah hamisimdirrr :)Arkadaslar bu testler glsmhmt arkadasimizn ben bu sefer gordm cizgiyi :))
Bu sefer cizgi net demi sabhki ilk idradi bunu 2 saat tuttum da yaptim :)Kiiizz gordm valla hamissim senn
Yok da hani sistemli değil bebis için degil. 2 gün önce olduyduKiz hâlâ yapiyor musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?