ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Buda bugunku testim kizlarrr bakin bakalimmm test ters olmus :)
Allah Allah göremedim cizgi. Gunden gunr koyulasmasi gerekiyr. 1 gün bile farkeder ama senin hcg seviyen de düşük olabilir. Kan testi yaptr.rahatlarsin.

Kuzucum gunaydin ne doktoru hoppp senin bebisin olmuyor degilki sadece kullandigin hapin koruyuculugu var max 1 yil bu ilaci biraktiktan sonra 1 yil hamile kalamayan kisi cok kisen daha 3. Takipli deneyisin bak ben hap kullanmadim 8.ayim evliligimde bu ayda 5. Ayim ama Allah a sukur bi problemim cikmadi ana inaniyorum insallah Rabbim o guzel duyguyu bana da yasatir diye dua ediyorum. Ve diyorum ki daha zamani degilmis Rabbim dogru zamanda saglikla sihhatle nasip eder insallah icimizi ferah tutalim aklimiza her geldiginde sukredip dua edelim insallah hayirlisiyla olurr :)) annene de soyle ilac kaynakli olmadigini yoksa saglikli oldugunu 6ay denemeden dr a gitmeyecegini :)))

Allah Allah göremedim cizgi. Gunden gunr koyulasmasi gerekiyr. 1 gün bile farkeder ama senin hcg seviyen de düşük olabilir. Kan testi yaptr.rahatlarsin.
Nasil gormedin kiz dunkunden dha belirgindi ama tabi canlisi daha nett artik herhalde testler yanlis degildir yani eger dogruysa bu testlerr yarin kana gidicem :)

Nasil gormedin kiz dunkunden dha belirgindi ama tabi canlisi daha nett artik herhalde testler yanlis degildir yani eger dogruysa bu testlerr yarin kana gidicem :)
Valla goremedim açıkçası bugün git kan testine yaaa catlarm ben yarina kadar ayoll

Valla goremedim açıkçası bugün git kan testine yaaa catlarm ben yarina kadar ayoll
Canimcim bn bi twst daha yaptim inda velli oluyor bide ov. Twsti yaptim oda koyu birazdan aticam buraya da calisiyorum canim onun icin simdi gidemem ki tatlim birde benim.kasik agrim cok yaaa axaba adet olucam gibi ya

Kizlar bu testlerim artik beklemeye gectim simdi kac gun ara vermeli keyfi caliama olursa dollenme ya da yerlesme de bi sıkıntı olur mu ki? Bu arada rahmim biraz aşagidaymiş aslında cekincem bu yüzden gerci dr sorun değil demişti

Eklentiler

• 20150428_174541.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 58
Dün yaptn mi :)

bi 5 6 gün ara ver. Ben hamileligimi ogrenmeden once birlikte olmustk kasiklarimda feci bi agri oldu. InInşallah etkilemez bebegi ama dikkat etmek lazm :)

Bence 28 de siliklesmis o gün de çalışmak gerekmez mi ki. Haydi hayırlısiii gelsin bebis. Bu arada sen haklısın benim ilaç 1 sene koruyacak galiba . Ay inşallah sebep o olsa bari . Haziran da bir yıl dolacak. Haziran dan sonraya kalmasa bari

Canimcim bn bi twst daha yaptim inda velli oluyor bide ov. Twsti yaptim oda koyu birazdan aticam buraya da calisiyorum canim onun icin simdi gidemem ki tatlim birde benim.kasik agrim cok yaaa axaba adet olucam gibi ya
Ayyy canım inşallah hamişsindir ya. Aksi durumda biz de senle üzülcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…