Canimmm şaka maka hamişşşşsin ha. İlk iş kanà git is cikisiCanimmmm cok sagolll insallah hamisimdirrr :)
Bi iii güuuunn ben de bu mesajdan yazmanı istiyorum Bana. Ona göreeeKiiizz gordm valla hamissim senn
Ayyyyy olemi diyonuzzz esime soylemek istemiyorum ama ben cunku uzulur o hemenceceik yoksaaa nasil gtcem yaCanimmm şaka maka hamişşşşsin ha. İlk iş kanà git is cikisi
Beklerdim ben olsam. Yarın koyulaşacak inşallah. Öyle Git mademAyyyyy olemi diyonuzzz esime soylemek istemiyorum ama ben cunku uzulur o hemenceceik yoksaaa nasil gtcem ya
Eşimin hayal kırıklığı yaşamasına DAYANamam da. bekleyebilrsen yarını bekle kuzummmmAyyyyy olemi diyonuzzz esime soylemek istemiyorum ama ben cunku uzulur o hemenceceik yoksaaa nasil gtcem ya
Insallahhhhhhhhh :)))Bi iii güuuunn ben de bu mesajdan yazmanı istiyorum Bana. Ona göreee
Bende oyle düşünüyorum yarin nasil gidicem illa kan baktrmam gerek sonuctaaa ama isteBeklerdim ben olsam. Yarın koyulaşacak inşallah. Öyle Git madem
Canimmmm insallahhh gercektirrr gercektwn vardirnsaglikli bir gebeliktir insallahhh :) kan sonucunu görmeden hamile olduguma inanmam :)glsmhmt Tebrikler canimmmmm geçen de dediğim gibi hayırlı ugurlu olsun simdiden
kuzum bir doktor arkadaşımda bana öyle soyledi korunma sakın bir yıl korunursun bir yıl beklersin çocuk için demişti senin bir rahatsızlığın falan yok bence ...zaten şu annelere derdmizi bir anlatabilsek olay bitcekte yok ille torun istiyorlar :)Bence 28 de siliklesmis o gün de çalışmak gerekmez mi ki. Haydi hayırlısiii gelsin bebis. Bu arada sen haklısın benim ilaç 1 sene koruyacak galiba . Ay inşallah sebep o olsa bari . Haziran da bir yıl dolacak. Haziran dan sonraya kalmasa bari
Tabiii sen işini garantiye al ama o çizgiyi görmek bile nasıl güzel bi duygudur kimbilir..bende bugün aile hekimime gittim folik asit için. Çok sabirsizim 7 Mayıs gelsin artık, kasıklarım ağrımaya başladı sankiiiCanimmmm insallahhh gercektirrr gercektwn vardirnsaglikli bir gebeliktir insallahhh :) kan sonucunu görmeden hamile olduguma inanmam :)
evet bende gördüm hadi hayırlısı bakalım inşallah hamişdirArkadaslar bu testler glsmhmt arkadasimizn ben bu sefer gordm cizgiyi :))
kuzum sen o mutlu haberi ver sayfalarca yazarız megafon alıp sokaklara çıkarız valla :)))Bi iii güuuunn ben de bu mesajdan yazmanı istiyorum Bana. Ona göreee
Evet guzel bir duygu ama emin olamadigim.icin inanki sevinemiyorum ki bir cizgi ciksin ciglik atcam demistim simdi sadecw br arkdasm biliyor birde sizlerr bu kadar kanda kesinlessin sagir ayse bile duyar herhalde :) canim benimde iste iki gundr cok ağrıyor sanki adet olucam gibi geliyor inşallah gelmezzz :)Tabiii sen işini garantiye al ama o çizgiyi görmek bile nasıl güzel bi duygudur kimbilir..bende bugün aile hekimime gittim folik asit için. Çok sabirsizim 7 Mayıs gelsin artık, kasıklarım ağrımaya başladı sankiii
bi 5 6 gün ara ver. Ben hamileligimi ogrenmeden once birlikte olmustk kasiklarimda feci bi agri oldu. InInşallah etkilemez bebegi ama dikkat etmek lazm :)
Bence 28 de siliklesmis o gün de çalışmak gerekmez mi ki. Haydi hayırlısiii gelsin bebis. Bu arada sen haklısın benim ilaç 1 sene koruyacak galiba . Ay inşallah sebep o olsa bari . Haziran da bir yıl dolacak. Haziran dan sonraya kalmasa bari
Testte boyle cikti
İnsallahhhh canimmmevet bende gördüm hadi hayırlısı bakalım inşallah hamişdir
Canim peki sence bugun benim baya koyu cikti ama test bilemedim korunsam mi?Canım çogunlukla koyu olan ve ertesi gun silik olanda ilişki tutturuyor :).ama sadece silik ve sadece koyu olanda tek çalışmayla da tutan var :)) ben ikiyi bırak üç gün üst üstü oldu ama istedigimiz icin oldu eşimle keyfini çıkardik bebiş olur mu bilememm. nasipse Rabbim vakti geldiğinde nasip eder inşallah hepimize bu arada kacirmiş değilsin uzulme ama 3 gunden fazla bekleyen sperm bayatlıyo diye duymuştum istersen sende araçtir biz adet sonrasi ilkinde kprunuyoruz çünkü benim 6gun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?