ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayyy ben bir buçuk yil kullandimm. Beklemiyimmmmmm o kadarrr

Ben okumuştum da tercih edilen süre en fazla 5 gün deniyor. 6 günden bisiycik olmaz rastgele

Korunmayı gerektirecek sebep ne kuzu

Ayyyyy olemi diyonuzzz esime soylemek istemiyorum ama ben cunku uzulur o hemenceceik yoksaaa nasil gtcem ya
Canim tebriklerrr : ) cok sevindim. Gordum test fotografini. Senin ilk silik cizgi cikan testinde bat a kac vardi. Bir de o ilk silik cizgi hemen mi cikti. Beklemis miydi ? Bende bir test yaptim bekledi biraz ama golge gibi bisey var sanki. Bat a 4 var benimde.

Kizlar benim adetin pazartesi aksm en GEC sali Sabah bitmesi gerekiyordu hala devam ediyor bi doktora gidimmi sizce

Kizlar benim adetin pazartesi aksm en GEC sali Sabah bitmesi gerekiyordu hala devam ediyor bi doktora gidimmi sizce
Kac gun oldu adet olali canim,korunmasiz iliskiye basladigimdan beri benimde uzun suruyor..onunla bi alakasi olabilir mi acaba ?aklima o geldi

Benim dun bata 3 yada 4 vardi dun gordum canim hemen cikti canm.kirmizi ilerlerkn pembelk oldu ama 5.dakikada ciktysa vardr yarin bida yap benim bat 1 veya 2 mayis :)

Benim dun bata 3 yada 4 vardi dun gordum canim hemen cikti canm.kirmizi ilerlerkn pembelk oldu ama 5.dakikada ciktysa vardr yarin bida yap benim bat 1 veya 2 mayis :)
Bugun pembe cikani degil hani ilk yaptigin vardi ya bata 4 varken yaptigin. silik cizgi vardi. Kimse gormemisti. Onu testi diyorum. Bu aksam yine yapacaktim ama vazgectim. Bat i beklicem bir tane test var elimde bosa harcamayayim. Bir de cok bisey yok bende. Gogusler hafif sis . dokunumca agri var. sol kasikta arada biseyler oluyor ama tarif edemiyorum. Ama en ilginc olani son 4 5 gundur isten eve gelince oglen uyuyorum. Hep uyku halindeyim

[QUOTEogito88, post: 40741131, member: 671183"]Kac gun oldu adet olali canim,korunmasiz iliskiye basladigimdan beri benimde uzun suruyor..onunla bi alakasi olabilir mi acaba ?aklima o geldi[/QUOTE]
Kuzum ben hic korunmadim

AYYYYYYYY CİDDİ MİSİN . AYYY SİLİK VARSA HAMİŞLİK VARDIR.. HADİ İNŞALLAHH

Bugun 6 . Gun normalde en fazla 5 gun suruyordu
CANIM ENDİŞE ETME . SEN DE BAZI ŞEYLER İYİCE YOLUNA GİRİYOR YA ONDANDIR. peki ilk gününden beri yoğun mu ki benim geçen ki uzadı öyle çözülmesi 5 . günü buldu. toplamda 6 gün süren adetim 8 güne kadar sürdü. zaten o yüzden de salak gibi yum . günlerini karıştırdım . pik yaptı sandım değilmiş falan ..

Canim bilmiyorum valla insallah vardir ma bat a 4 var. Bat i beklicem. Bu sefer daha sabirliyim : )
ben de düşünmüyorum test yapmayı 5 kaldı sanırsam .. insan artık tecrübe ediyor. olgunlaşıyor valla . bekle bekle kafayı yiyor insan .. bu ay geçen aya göre daha sabırlıyım ben de

Korunmayı gerektirecek sebep ne kuzu

Canım eşim araştırdı sperm kalitesi Düşüyor ve bayatlama oluyormuş bayat spermin döllendiği yumurta ise sağlıklı olmuyormuş süresi 3 ya da 5 gün tam bilmiyorum ama eşim dikkat ediyor 3 gün geçince ilişki olacaksa korunur ya da içime boşalmaz çok dikkat ediyor kuzuuuu :))

Bunu bildigim iyi oldu..bende bu sorumlulugu esin uzerine atayim o zman

Dogru diyon aralik ayinda ilk iluski oldu ama hep yaninda ek malzemerle hicbirsey olmadanda 2 haft a once oldu ondan kaynaklaniyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…