Ayyy ben bir buçuk yil kullandimm. Beklemiyimmmmmm o kadarrrkuzum bir doktor arkadaşımda bana öyle soyledi korunma sakın bir yıl korunursun bir yıl beklersin çocuk için demişti senin bir rahatsızlığın falan yok bence ...zaten şu annelere derdmizi bir anlatabilsek olay bitcekte yok ille torun istiyorlar :)
Ben okumuştum da tercih edilen süre en fazla 5 gün deniyor. 6 günden bisiycik olmaz rastgeleKizlar az once ovulasyon testi yaptim bugun en koyu hali gibi gorunuyor..benim sormak istedigim sey su..esimle 6 gundur iliski olmadi..is seyahatindeydi en son 23 unde oldu..bugun dondu seyahatten..sanirim kacirmadik yumurtlamayi..bugun iliski olacak..ama simdi bu spermler saglikli degilmiki6 gundur olmadiya ustuste olmali dimi bugun ve yarin?
Yok be yaa niye koruncan. Ay ben bilmiyorum anlamadim. Bir bilen söyler belkim mmCanim peki sence bugun benim baya koyu cikti ama test bilemedim korunsam mi?
Korunmayı gerektirecek sebep ne kuzuCanım çogunlukla koyu olan ve ertesi gun silik olanda ilişki tutturuyor :).ama sadece silik ve sadece koyu olanda tek çalışmayla da tutan var :)) ben ikiyi bırak üç gün üst üstü oldu ama istedigimiz icin oldu eşimle keyfini çıkardik bebiş olur mu bilememm. nasipse Rabbim vakti geldiğinde nasip eder inşallah hepimize bu arada kacirmiş değilsin uzulme ama 3 gunden fazla bekleyen sperm bayatlıyo diye duymuştum istersen sende araçtir biz adet sonrasi ilkinde kprunuyoruz çünkü benim 6gun sürüyor
Canim tebriklerrr : ) cok sevindim. Gordum test fotografini. Senin ilk silik cizgi cikan testinde bat a kac vardi. Bir de o ilk silik cizgi hemen mi cikti. Beklemis miydi ? Bende bir test yaptim bekledi biraz ama golge gibi bisey var sanki. Bat a 4 var benimde.Ayyyyy olemi diyonuzzz esime soylemek istemiyorum ama ben cunku uzulur o hemenceceik yoksaaa nasil gtcem ya
Kac gun oldu adet olali canim,korunmasiz iliskiye basladigimdan beri benimde uzun suruyor..onunla bi alakasi olabilir mi acaba ?aklima o geldiKizlar benim adetin pazartesi aksm en GEC sali Sabah bitmesi gerekiyordu hala devam ediyor bi doktora gidimmi sizce
Benim dun bata 3 yada 4 vardi dun gordum canim hemen cikti canm.kirmizi ilerlerkn pembelk oldu ama 5.dakikada ciktysa vardr yarin bida yap benim bat 1 veya 2 mayis :)Canim tebriklerrr : ) cok sevindim. Gordum test fotografini. Senin ilk silik cizgi cikan testinde bat a kac vardi. Bir de o ilk silik cizgi hemen mi cikti. Beklemis miydi ? Bende bir test yaptim bekledi biraz ama golge gibi bisey var sanki. Bat a 4 var benimde.
Bugun pembe cikani degil hani ilk yaptigin vardi ya bata 4 varken yaptigin. silik cizgi vardi. Kimse gormemisti. Onu testi diyorum. Bu aksam yine yapacaktim ama vazgectim. Bat i beklicem bir tane test var elimde bosa harcamayayim. Bir de cok bisey yok bende. Gogusler hafif sis . dokunumca agri var. sol kasikta arada biseyler oluyor ama tarif edemiyorum. Ama en ilginc olani son 4 5 gundur isten eve gelince oglen uyuyorum. Hep uyku halindeyimBenim dun bata 3 yada 4 vardi dun gordum canim hemen cikti canm.kirmizi ilerlerkn pembelk oldu ama 5.dakikada ciktysa vardr yarin bida yap benim bat 1 veya 2 mayis :)
Bugun 6 . Gun normalde en fazla 5 gun suruyorduKac gun oldu adet olali canim,korunmasiz iliskiye basladigimdan beri benimde uzun suruyor..onunla bi alakasi olabilir mi acaba ?aklima o geldi
AYYYYYYYY CİDDİ MİSİN . AYYY SİLİK VARSA HAMİŞLİK VARDIR.. HADİ İNŞALLAHHCanim tebriklerrr : ) cok sevindim. Gordum test fotografini. Senin ilk silik cizgi cikan testinde bat a kac vardi. Bir de o ilk silik cizgi hemen mi cikti. Beklemis miydi ? Bende bir test yaptim bekledi biraz ama golge gibi bisey var sanki. Bat a 4 var benimde.
CANIM ENDİŞE ETME . SEN DE BAZI ŞEYLER İYİCE YOLUNA GİRİYOR YA ONDANDIR. peki ilk gününden beri yoğun mu ki benim geçen ki uzadı öyle çözülmesi 5 . günü buldu. toplamda 6 gün süren adetim 8 güne kadar sürdü. zaten o yüzden de salak gibi yum . günlerini karıştırdım . pik yaptı sandım değilmiş falan ..Bugun 6 . Gun normalde en fazla 5 gun suruyordu
Canim bilmiyorum valla insallah vardir ma bat a 4 var. Bat i beklicem. Bu sefer daha sabirliyim : )AYYYYYYYY CİDDİ MİSİN . AYYY SİLİK VARSA HAMİŞLİK VARDIR.. HADİ İNŞALLAHH
ben de düşünmüyorum test yapmayı 5 kaldı sanırsam .. insan artık tecrübe ediyor. olgunlaşıyor valla . bekle bekle kafayı yiyor insan .. bu ay geçen aya göre daha sabırlıyım ben deCanim bilmiyorum valla insallah vardir ma bat a 4 var. Bat i beklicem. Bu sefer daha sabirliyim : )
Bence bekle canim stres vs gibi herhngi bi sebepten olabilir zaten 8 gune kadar normal kanama olmasi.ayy ne iyi etmissin hic korunmadigina..keske bende oyle yapsaydimBugun 6 . Gun normalde en fazla 5 gun suruyordu
Aynen nnnn geçsin günler gelsin 5 mayis
Canim peki sence bugun benim baya koyu cikti ama test bilemedim korunsam mi?
Korunmayı gerektirecek sebep ne kuzu
Bunu bildigim iyi oldu..bende bu sorumlulugu esin uzerine atayim o zmanCanım eşim araştırdı sperm kalitesi Düşüyor ve bayatlama oluyormuş bayat spermin döllendiği yumurta ise sağlıklı olmuyormuş süresi 3 ya da 5 gün tam bilmiyorum ama eşim dikkat ediyor 3 gün geçince ilişki olacaksa korunur ya da içime boşalmaz çok dikkat ediyor kuzuuuu :))
Dogru diyon aralik ayinda ilk iluski oldu ama hep yaninda ek malzemerle hicbirsey olmadanda 2 haft a once oldu ondan kaynaklaniyor olabilirCANIM ENDİŞE ETME . SEN DE BAZI ŞEYLER İYİCE YOLUNA GİRİYOR YA ONDANDIR. peki ilk gününden beri yoğun mu ki benim geçen ki uzadı öyle çözülmesi 5 . günü buldu. toplamda 6 gün süren adetim 8 güne kadar sürdü. zaten o yüzden de salak gibi yum . günlerini karıştırdım . pik yaptı sandım değilmiş falan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?