- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
4 mayısı bekleyen biri daha . inşallah hamişsindir. ben de merak ediyorum bu soruyu da . sorun olmaz diyor hamişler. kasık ağrısı yapabilrmiş hamişsen . deee . insan çekiniyor ilişkiye.. benim oldu. bat a kadar da olur gibi. kendimi kısıtlamak istemiyorum açıkcasıKizlar anlamadigim birsey var suan 4 mayisi bekliyorum bat icin o zmna kadar iliskiye girmek tehlikelimi diyosunuz sizler bwnden daha bilgilisiniz doktorunuza herseyi sorabiliyorsunuz ben yurtdisinda oldugum icin biraz sorunlu
4 mayis bide doktorda randevum var burda 3 hafta sonrasina veriyorlar randevuyu turkce bilen bi doktor bulduk sonunda tum Türkler ona yuklendigi icin sira bulmak zor4 mayısı bekleyen biri daha . inşallah hamişsindir. ben de merak ediyorum bu soruyu da . sorun olmaz diyor hamişler. kasık ağrısı yapabilrmiş hamişsen . deee . insan çekiniyor ilişkiye.. benim oldu. bat a kadar da olur gibi. kendimi kısıtlamak istemiyorum açıkcası
o korunma olayını yapabilseydik yani ne bilim eşime hiç kıyamadım başından beri. hap aldım hep. de kendime kıydım galiba :) hayırlısı. kuzu ben var ya sanırım artık bebiş falan istemiyorum ya. olacaksa gelecek kış hamiş oliyim diyorum . illa olsun istemiyorum artık . şu mayıs da geçsin 29 mayıs da da beklerim daha da delirmicem . yaz tatilinde hamiş olmamaya karar verdim . tabi allahım bilir zamanını dA..Canım eşim araştırdı sperm kalitesi Düşüyor ve bayatlama oluyormuş bayat spermin döllendiği yumurta ise sağlıklı olmuyormuş süresi 3 ya da 5 gün tam bilmiyorum ama eşim dikkat ediyor 3 gün geçince ilişki olacaksa korunur ya da içime boşalmaz çok dikkat ediyor kuzuuuu :))
GURBET zor olsa gerek allah yardımcın olsun . 3. günü falan olsaydı bari hormon tahlili yapsaydı bi. temizdir inşallah4 mayis bide doktorda randevum var burda 3 hafta sonrasina veriyorlar randevuyu turkce bilen bi doktor bulduk sonunda tum Türkler ona yuklendigi icin sira bulmak zor
aman bune yaaa dursa bayatlar. üstüste olsa kalitesizleşir. nasıl denk getircez alla allaa 1 gün lük yaşayan yumurtamıza . hey allahım senin kudretin ne büyükkkCanım eşim araştırdı sperm kalitesi Düşüyor ve bayatlama oluyormuş bayat spermin döllendiği yumurta ise sağlıklı olmuyormuş süresi 3 ya da 5 gün tam bilmiyorum ama eşim dikkat ediyor 3 gün geçince ilişki olacaksa korunur ya da içime boşalmaz çok dikkat ediyor kuzuuuu :))
yok canim ya kan tahlili yapmiyo ev doktoruna gonderiyorGURBET zor olsa gerek allah yardımcın olsun . 3. günü falan olsaydı bari hormon tahlili yapsaydı bi. temizdir inşallah
Kuzum firsat olmadi korunmaya :) temmuzda 2 yillik evli olcam ama iliski 3 aydan beri var vajinismus belasi[QUOTEto88, post: 40743482, member: 671183"]Bence bekle canim stres vs gibi herhngi bi sebepten olabilir zaten 8 gune kadar normal kanama olmasi.ayy ne iyi etmissin hic korunmadigina..keske bende oyle yapsaydim
Hmmmm canimmm bisey diyimmi bu belirtilerin hepsi h adet h gebelik belirtisi onun icin bunlari düşünme derimm sana çünkü belirti buldukca vucutta beklenti artyor ve inanki o zamn daha cok uzulunyor bn bu aya kadar belirtiler buluyodum ama en buyuk belorti o testlerdeki cizgi :) bu aya kadar belorti aradim bu ay akintim azaldi kasik batmam cok cok az yani yok denicek kadar az hissttm ayda bir cikan aset sicilcem bu ay 4 tane cikti :) göğüsler fissssss tik yok eger bebek varsa bende belirti bu :)Bugun pembe cikani degil hani ilk yaptigin vardi ya bata 4 varken yaptigin. silik cizgi vardi. Kimse gormemisti. Onu testi diyorum. Bu aksam yine yapacaktim ama vazgectim. Bat i beklicem bir tane test var elimde bosa harcamayayim. Bir de cok bisey yok bende. Gogusler hafif sis . dokunumca agri var. sol kasikta arada biseyler oluyor ama tarif edemiyorum. Ama en ilginc olani son 4 5 gundur isten eve gelince oglen uyuyorum. Hep uyku halindeyim
Canimmmm bende yumrtanan bu kadar yasadgini biliyordum amaaa bu yapilan arastirma testlerinde en fazla canli kalan supermanmisss :) ben bir ywrde makalede okumustim wger bulursam sizinle paylasir :) supermanciklerr en fazla 16 ila 48 saat arasi yasiyormusss.:) onun icin ki esimiz yasida goz onune alinarak ov. Twstinde koyu cizgi goeuldugunde koyu cizgi ve bir gun soneasi.mutlaka değerlendirilmeli :))Canım eşim araştırdı sperm kalitesi Düşüyor ve bayatlama oluyormuş bayat spermin döllendiği yumurta ise sağlıklı olmuyormuş süresi 3 ya da 5 gün tam bilmiyorum ama eşim dikkat ediyor 3 gün geçince ilişki olacaksa korunur ya da içime boşalmaz çok dikkat ediyor kuzuuuu :))
aynen dogru canim. Valla arada hafif adet sancisi geliyor ama bekleyip gorucem. Dayanirsam bat a kadar test yapmicam : )Hmmmm canimmm bisey diyimmi bu belirtilerin hepsi h adet h gebelik belirtisi onun icin bunlari düşünme derimm sana çünkü belirti buldukca vucutta beklenti artyor ve inanki o zamn daha cok uzulunyor bn bu aya kadar belirtiler buluyodum ama en buyuk belorti o testlerdeki cizgi :) bu aya kadar belorti aradim bu ay akintim azaldi kasik batmam cok cok az yani yok denicek kadar az hissttm ayda bir cikan aset sicilcem bu ay 4 tane cikti :) göğüsler fissssss tik yok eger bebek varsa bende belirti bu :)
Yapasin varsa yap gec kuzum hic bekleme :)aynen dogru canim. Valla arada hafif adet sancisi geliyor ama bekleyip gorucem. Dayanirsam bat a kadar test yapmicam : )
Ay o da doğru. Negatif se negatif. Görür belirti aramayız hiç değilse. Yum dan 12 gün geçsin ben de yaparımYapasin varsa yap gec kuzum hic bekleme :)
Günaydınlar. .. bol bebisli gunlerrr.
Canim atlatmana cok sevindim,tez zamanda hamis olursun insallah[/QUOTE]Kuzum firsat olmadi korunmaya :) temmuzda 2 yillik evli olcam ama iliski 3 aydan beri var vajinismus belasi(
gunaydın canımGünaydınlar. .. bol bebisli gunlerrr.
bende mersine kuzum :)Günaydın canim benimmm :) ben bugun yine ankaraya yolcuyum..gecmiyo günler yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?