ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

[QUOTEto88, post: 40743482, member: 671183"]Bence bekle canim stres vs gibi herhngi bi sebepten olabilir zaten 8 gune kadar normal kanama olmasi.ayy ne iyi etmissin hic korunmadigina..keske bende oyle yapsaydim[/QUOTE]
Kuzum firsat olmadi korunmaya :) temmuzda 2 yillik evli olcam ama iliski 3 aydan beri var vajinismus belasi (

Kizlar anlamadigim birsey var suan 4 mayisi bekliyorum bat icin o zmna kadar iliskiye girmek tehlikelimi diyosunuz sizler bwnden daha bilgilisiniz doktorunuza herseyi sorabiliyorsunuz ben yurtdisinda oldugum icin biraz sorunlu

Kizlar anlamadigim birsey var suan 4 mayisi bekliyorum bat icin o zmna kadar iliskiye girmek tehlikelimi diyosunuz sizler bwnden daha bilgilisiniz doktorunuza herseyi sorabiliyorsunuz ben yurtdisinda oldugum icin biraz sorunlu
4 mayısı bekleyen biri daha . inşallah hamişsindir. ben de merak ediyorum bu soruyu da . sorun olmaz diyor hamişler. kasık ağrısı yapabilrmiş hamişsen . deee . insan çekiniyor ilişkiye.. benim oldu. bat a kadar da olur gibi. kendimi kısıtlamak istemiyorum açıkcası

4 mayis bide doktorda randevum var burda 3 hafta sonrasina veriyorlar randevuyu turkce bilen bi doktor bulduk sonunda tum Türkler ona yuklendigi icin sira bulmak zor

o korunma olayını yapabilseydik yani ne bilim eşime hiç kıyamadım başından beri. hap aldım hep. de kendime kıydım galiba :) hayırlısı. kuzu ben var ya sanırım artık bebiş falan istemiyorum ya. olacaksa gelecek kış hamiş oliyim diyorum . illa olsun istemiyorum artık . şu mayıs da geçsin 29 mayıs da da beklerim daha da delirmicem . yaz tatilinde hamiş olmamaya karar verdim . tabi allahım bilir zamanını dA..

4 mayis bide doktorda randevum var burda 3 hafta sonrasina veriyorlar randevuyu turkce bilen bi doktor bulduk sonunda tum Türkler ona yuklendigi icin sira bulmak zor
GURBET zor olsa gerek allah yardımcın olsun . 3. günü falan olsaydı bari hormon tahlili yapsaydı bi. temizdir inşallah

aman bune yaaa dursa bayatlar. üstüste olsa kalitesizleşir. nasıl denk getircez alla allaa 1 gün lük yaşayan yumurtamıza . hey allahım senin kudretin ne büyükkk

GURBET zor olsa gerek allah yardımcın olsun . 3. günü falan olsaydı bari hormon tahlili yapsaydı bi. temizdir inşallah
yok canim ya kan tahlili yapmiyo ev doktoruna gonderiyor bide burda ultrasonla degil alttan bakma olayi var hala hormonlarida bilmiomki turkiye gittim doktora hersey normal dedi esimde de bi skinti yok

[QUOTEto88, post: 40743482, member: 671183"]Bence bekle canim stres vs gibi herhngi bi sebepten olabilir zaten 8 gune kadar normal kanama olmasi.ayy ne iyi etmissin hic korunmadigina..keske bende oyle yapsaydim
Kuzum firsat olmadi korunmaya :) temmuzda 2 yillik evli olcam ama iliski 3 aydan beri var vajinismus belasi ([/QUOTE]
Canim atlatmana cok sevindim,tez zamanda hamis olursun insallah

Hmmmm canimmm bisey diyimmi bu belirtilerin hepsi h adet h gebelik belirtisi onun icin bunlari düşünme derimm sana çünkü belirti buldukca vucutta beklenti artyor ve inanki o zamn daha cok uzulunyor bn bu aya kadar belirtiler buluyodum ama en buyuk belorti o testlerdeki cizgi :) bu aya kadar belorti aradim bu ay akintim azaldi kasik batmam cok cok az yani yok denicek kadar az hissttm ayda bir cikan aset sicilcem bu ay 4 tane cikti :) göğüsler fissssss tik yok eger bebek varsa bende belirti bu :)

Canimmmm bende yumrtanan bu kadar yasadgini biliyordum amaaa bu yapilan arastirma testlerinde en fazla canli kalan supermanmisss :) ben bir ywrde makalede okumustim wger bulursam sizinle paylasir :) supermanciklerr en fazla 16 ila 48 saat arasi yasiyormusss.:) onun icin ki esimiz yasida goz onune alinarak ov. Twstinde koyu cizgi goeuldugunde koyu cizgi ve bir gun soneasi.mutlaka değerlendirilmeli :))

aynen dogru canim. Valla arada hafif adet sancisi geliyor ama bekleyip gorucem. Dayanirsam bat a kadar test yapmicam : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…