Canimmmm bende yumrtanan bu kadar yasadgini biliyordum amaaa bu yapilan arastirma testlerinde en fazla canli kalan supermanmisss :) ben bir ywrde makalede okumustim wger bulursam sizinle paylasir :) supermanciklerr en fazla 16 ila 48 saat arasi yasiyormusss.:) onun icin ki esimiz yasida goz onune alinarak ov. Twstinde koyu cizgi goeuldugunde koyu cizgi ve bir gun soneasi.mutlaka değerlendirilmeli :))
Ay o da doğru. Negatif se negatif. Görür belirti aramayız hiç değilse. Yum dan 12 gün geçsin ben de yaparım
hadi inşallah inşallah hamilesindirKizlarrrrr gunaydinnn sanirim hamileyimmm yaaa :) bugunku testimde de cizgi varrr ayy bugun ne yapip edip kana baktrmam gerek :)
İnsallah canimmmmhadi inşallah inşallah hamilesindir
Ayy selamlar götür ankarama .. geçiyor ya. Aman ben de bi rahatlik var. Kafaya koydum bi kez daha yani mayis 30 regli ni de atlatim sonra bebis istemicem galiba . Yaz tatili planlarım var. Bebis gelecek diye kısıtlanmak mutsuz edecek beni. BiliyorumGünaydın canim benimmm :) ben bugun yine ankaraya yolcuyum..gecmiyo günler yahuu
Ay baktır artikkkk. Oleyyy diyelim valla bunu söyleyebilmek süper bisiiii tebrikler. .Kizlarrrrr gunaydinnn sanirim hamileyimmm yaaa :) bugunku testimde de cizgi varrr ayy bugun ne yapip edip kana baktrmam gerek :)
Ay ne güzel ... beni de götürün buradan . Neyse yarın tatil. Atiyim ben de kendimi van à bari.bende mersine kuzum :)uzun bir aradan sonra bu mınnacık ilçeden çıkıyorum
Kuzummmm ya. Sivilce çikti demişsin. Göğüsler fiss diyeee. Ama bunlar benim adet belirtilerimmm pufff. Gene hamis değilim ben yaKizlarrrrr gunaydinnn sanirim hamileyimmm yaaa :) bugunku testimde de cizgi varrr ayy bugun ne yapip edip kana baktrmam gerek :)
İnsallahhh oleyyyy derizzz canimmmm birazdan saglik ocagina gidiyorum orda bakiyorlarmi bilmiyorumda :)Ay baktır artikkkk. Oleyyy diyelim valla bunu söyleyebilmek süper bisiiii tebrikler. .
Ay ne güzel ... beni de götürün buradan . Neyse yarın tatil. Atiyim ben de kendimi van à bari.
Kuzummmm ya. Sivilce çikti demişsin. Göğüsler fiss diyeee. Ama bunlar benim adet belirtilerimmm pufff. Gene hamis değilim ben ya
İnsallahhh oleyyyy derizzz canimmmm birazdan saglik ocagina gidiyorum orda bakiyorlarmi bilmiyorumda :)
Canim sen nerdesin :)Ay ne güzel ... beni de götürün buradan . Neyse yarın tatil. Atiyim ben de kendimi van à bari.
Ayyyy gttim aldim agzimin payiniAaaa ama bende de sivilce var neden uzuluyon kiii benimde adet belirtim gogus sisnesi ucu acir akinti olur ana bu hamilelik belirtiside :)) canim cogu kisi sivilceleriyle anladi hamis oldugunu :)) rahat birak kendiniii takmaaa :))
Git canim beklemee bakiyorlarrr kos kosss)
Yuzumse bir suru sivile cikti canimm :) ama saglik ocaginda testte cikmadiii offfKuzummmm ya. Sivilce çikti demişsin. Göğüsler fiss diyeee. Ama bunlar benim adet belirtilerimmm pufff. Gene hamis değilim ben ya
Bitliste yim kuzummmmCanim sen nerdesin :)
Bat günü gelsin bakalım bi . Üzülme. Özel é git dediğin gibi . Hayırlısi ...olmasa da biz yani ben burdayım demirbaş gibi . Beraber yine çalışırız beklerizzzz. Allahın günü cokYuzumse bir suru sivile cikti canimm :) ama saglik ocaginda testte cikmadiii offf
Wow.. biliyon ha oraları . Diyete başladım güya ama kahvaltı ya hele ki van kahvaltıya dayanamammmmmmm yerim vallaGit kuzum degisiklik olur soyle bi kahvalti sutcu kenan da sonra carsi da takil sonra akdamara gec su da iui gelir yorulursun zati edremitte balik ya da kofte :)) az gitmedimm
Ama insan tanıyor artık kendini. Henüz cenem de çıkan malum adet sivilcem çıkmadı ama çıkar bir iki güne. Ay hele ki okulda geçen yaz evlenen ingilizceci arkadaş vardı duydum ki 5 . Ayına girmiş hamişşşşmis . Ay valla bu ben kaldımAaaa ama bende de sivilce var neden uzuluyon kiii benimde adet belirtim gogus sisnesi ucu acir akinti olur ana bu hamilelik belirtiside :)) canim cogu kisi sivilceleriyle anladi hamis oldugunu :)) rahat birak kendiniii takmaaa :))
Git canim beklemee bakiyorlarrr kos kosss)
Oyle canim yoksa daha calisirimmm bol bol da ama bnm testlerin hepsimi yanlis yaaa ay cildiricam vallaaa bugunku testimde de var cizgi ayyy moralim sifir suan agliycam sinirdeennnBat günü gelsin bakalım bi . Üzülme. Özel é git dediğin gibi . Hayırlısi ...olmasa da biz yani ben burdayım demirbaş gibi . Beraber yine çalışırız beklerizzzz. Allahın günü cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?