ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayyy sinir oldum calistigim ilcedeki saglik ocagina gttim ordada normal bixim testlerden yaptilarr onda cikmadi yaaa ayy.ama bn kan yaparlar diye gttim. Ve idrarimida yeni yapmistim zatenn simdi benim testlermi yanlis onlarin mi offff
Sen niye idrar testi yaptrdn ki evde yaptm silik cikti kanda baktirmak istiyorum dicektn. Ben evde yapmadığım halde oyle diyordm tamam deyip bakiylardi tabi hep negatifti

Sen niye idrar testi yaptrdn ki evde yaptm silik cikti kanda baktirmak istiyorum dicektn. Ben evde yapmadığım halde oyle diyordm tamam deyip bakiylardi tabi hep negatifti
Gonderdimmm kuzummm ne bilim yaaa bn onlari kana bakcekler sandimmm idrar dediler yin tahlil yapekler sandim sonra test yaptilar ondada cikmadi benm bu testlerin hepsimi yanlis simdi

Yeni Hamis var nekadar guzel haberler hayırlı olsun vorones adet gelmeden ümit kesmek yok bendede idrar yolu enfeksiyonu cikti iğne vurunuyorum antibiyotik Mayıs ayı dinlenme ayı oldu benim icin artık Haziran'da kismetse başlarız ne yapalım Allah saglık versin

Ikinci çizgiyi ben de gördüm bence de yeni hamile var. Bu testin markası ne acaba?ddemek ki erkenden gösteriyor. Sağlık ocagindakiler göstermemış mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…