ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

haklısın da umut olacak bişi bulamıyorum . zaten sonrasında kendimi aptal gibi hissediyorum . iyisimi negatif olduğunu düşüniyim diyorum . sonuçlanınca adet olunca ben demiştimm zaten diyebileyim

sağlığına kavuş sen . olmadı kabulüm haziranda olsun benim de bebekk.. havalar güzelleşince bebek takıntım azaldı benim biraz . vereceği zamanı biliyor rabbimm . bakalım inşallah verirr. ömür boyu sınamazzz bizi

Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
topicinnn bir hamilesi dahaaaaa. valla baktım geçmiş mesajlarına sen de burada yola çıkmışsın . rabbim değerini de artırsın sağlıkla al kucağına bebişiniii. duanı da eksik etme .. tazeee hamişimizzzz. gelişmelrden haberdar et.. hamiş kalıp gitme buralardan . ben geliyimmm arkanızdan sonra yeni topic bilemmm yaparıss

Ayyyy cancazimmmm biz birimizi heeyerde buluruzzz darisii basinaaa :) canimmm benimmm.insallah artar değerim kendimeee inanamyrum halaaa esimede surpriz yapicam dha kapatip gelemedi isyerinide :)

En.kisa surede seninde haberlerini alcaz kuzummm :)

Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc

Canım hayırlı olsun inşallah artar değerlerin de :) darısı bizim de başımızaaa :)) vorones haydiii Sıradaki güzel haber sende 13 ünde de bende haydi Vorones haydiii güzel haberlere odaklan inşallah Rabbim nasip ederrr :))

Bu ovulasyon gunumde olan testim...degerlendirdik ama sonra degerlendiremedik...bu gunu degerlendirdik... 2.resimde bugun yaptigim test...yumurtlama gunum gecti bugun bu kadar koyu olmasi normal mi?yoksa hala yumrtami var???

Eklentiler

• 20150430_215446.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 82
yumurtlama gününde oldukça koyuymuş lh hormonun yüksek sanırım o yüzdende bugün silikte olsa hala görünüyor 2. çizgi yavaş yavaş kaybolacaktır inşallah yumurtlama gününde yaptığınız çalışma tutmuştur hayırlı haberi alırsınız

Tesekkur ederim insallah olumlu sonuc alirim...sagolun yorumunuz icin..

Gunaydin Bebegimmm . Ay sahi mi Dion sıra ben de mi kiii. Oy niye böyle umutsuzum ben ya .. Bi göğüslerdeki hassaslik ümitlendiriyor beni o kadar. kızlar var ya nasıl isterim şurdan kan sonucumu testi mi haykırmak. . Hayırlısı tabiii. Sen de hamisşin bence oldu bu isss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…