haklısın da umut olacak bişi bulamıyorum .Yeni Hamis var nekadar guzel haberler hayırlı olsunvorones adet gelmeden ümit kesmek yok bendede idrar yolu enfeksiyonu cikti iğne vurunuyorum antibiyotik Mayıs ayı dinlenme ayı oldu benim icin artık Haziran'da kismetse başlarız ne yapalım Allah saglık versin
kuzucum sen anlarsın bu değer gebelik var mı demek . ay inşallah artar.. darısı bana ve diğer arkadaşlarıma..Canim daha cok yeni ondan böyle ama gebelik var :))
sağlığına kavuş sen . olmadı kabulüm haziranda olsun benim de bebekk.. havalar güzelleşince bebek takıntım azaldı benim biraz . vereceği zamanı biliyor rabbimm . bakalım inşallah verirr. ömür boyu sınamazzz biziYeni Hamis var nekadar guzel haberler hayırlı olsunvorones adet gelmeden ümit kesmek yok bendede idrar yolu enfeksiyonu cikti iğne vurunuyorum antibiyotik Mayıs ayı dinlenme ayı oldu benim icin artık Haziran'da kismetse başlarız ne yapalım Allah saglık versin
Hayırlı olsun canım. 5 ve üzeri var demek diye biliyorum ben. Artacaktır inşallah.Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
Ayyyy cancazimmmm biz birimizi heeyerde buluruzzz darisii basinaaa :) canimmm benimmm.insallah artar değerim kendimeee inanamyrum halaaa esimede surpriz yapicam dha kapatip gelemedi isyerinide :)topicinnn bir hamilesi dahaaaaa. valla baktım geçmiş mesajlarına sen de burada yola çıkmışsın . rabbim değerini de artırsın sağlıkla al kucağına bebişiniii. duanı da eksik etme .. tazeee hamişimizzzz. gelişmelrden haberdar et.. hamiş kalıp gitme buralardan . ben geliyimmm arkanızdan sonra yeni topic bilemmm yaparıss
İnsalllh canimmmm cok sagolllHayırlı olsun canım. 5 ve üzeri var demek diye biliyorum ben. Artacaktır inşallah.
Insallah sende guzel haberler vereceksin bize inaniyrm. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)kuzucum sen anlarsın bu değer gebelik var mı demek . ay inşallah artar.. darısı bana ve diğer arkadaşlarıma..
Tebrikler canım sağlıkla al bebişiniKizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
En.kisa surede seninde haberlerini alcaz kuzummm :)topicinnn bir hamilesi dahaaaaa. valla baktım geçmiş mesajlarına sen de burada yola çıkmışsın . rabbim değerini de artırsın sağlıkla al kucağına bebişiniii. duanı da eksik etme .. tazeee hamişimizzzz. gelişmelrden haberdar et.. hamiş kalıp gitme buralardan . ben geliyimmm arkanızdan sonra yeni topic bilemmm yaparıss
Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
Kizlar bisey sorucam ama kimse varmi acaba???
hayırlı olsun canım benim 5 ve üzeri gebelik var demek inşallah iki günde bir katlanarak artar değerin sağlıkla kavuşursun bebeğineKizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
yumurtlama gününde oldukça koyuymuş lh hormonun yüksek sanırım o yüzdende bugün silikte olsa hala görünüyor 2. çizgi yavaş yavaş kaybolacaktır inşallah yumurtlama gününde yaptığınız çalışma tutmuştur hayırlı haberi alırsınızEki Görüntüle 1513735
Bu ovulasyon gunumde olan testim...degerlendirdik ama sonra degerlendiremedik...bu gunu degerlendirdik... 2.resimde bugun yaptigim test...yumurtlama gunum gecti bugun bu kadar koyu olmasi normal mi?yoksa hala yumrtami var???
Tesekkur ederim insallah olumlu sonuc alirim...sagolun yorumunuz icin..yumurtlama gününde oldukça koyuymuş lh hormonun yüksek sanırım o yüzdende bugün silikte olsa hala görünüyor 2. çizgi yavaş yavaş kaybolacaktır inşallah yumurtlama gününde yaptığınız çalışma tutmuştur hayırlı haberi alırsınız
rica ederim ne demek hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz çok arattırmadan sağlıkla verir inşallah rabbimTesekkur ederim insallah olumlu sonuc alirim...sagolun yorumunuz icin..
Gunaydin Bebegimmm . Ay sahi mi Dion sıra ben de mi kiii. Oy niye böyle umutsuzum ben ya .. Bi göğüslerdeki hassaslik ümitlendiriyor beni o kadar. kızlar var ya nasıl isterim şurdan kan sonucumu testi mi haykırmak. . Hayırlısı tabiii. Sen de hamisşin bence oldu bu isssCanım hayırlı olsun inşallah artar değerlerin de :) darısı bizim de başımızaaa :))vorones haydiii Sıradaki güzel haber sende 13 ünde de bende haydi Vorones haydiii güzel haberlere odaklan inşallah Rabbim nasip ederrr :))
Canlarrrr hamisler.. İyi dileklerinizi dualarinizi bana gönderdikce neden olmasın vermesin rabbim. Haydi insallah siz de sağlıkla kalın. .En.kisa surede seninde haberlerini alcaz kuzummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?