İnsallahhhh canimmmm :))) insallah katlanirr :)hayırlı olsun canım benim 5 ve üzeri gebelik var demek inşallah iki günde bir katlanarak artar değerin sağlıkla kavuşursun bebeğine
İnsallahhh canimmmmm insallahhh :)Tebrikler canım sağlıkla al bebişini
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Günaydın canm dün olduysa bence bugün Olmasın çünkü hem en koyu günde hem de silikleşince olsa iyi olur yarın koyulaşırsa hem yarın hem de silikleşince olcak bugün de olursa olsun 4 gün üst üste olcakArkadaşlar günaydıN. Bugün 16. günüm ve daha ilk olarak ikinci çizgi belirdi.
Ekte resim. Dün bi değerlendirdik. Sizce Yarın koyulaşınca mı değerlendirelim yoksa hem bugün hem de yarın mı? Bu şekilde 3 gün üst üste olacak. Kararsız kaldım.
Günaydın canm dün olduysa bence bugün Olmasın çünkü hem en koyu günde hem de silikleşince olsa iyi olur yarın koyulaşırsa hem yarın hem de silikleşince olcak bugün de olursa olsun 4 gün üst üste olcak
Aynen canım ben bu ay çok erken gördüm ikinci çizgiyi o günü ve ertesi günü değerlendirdim batı bekliyorumBen de öyle düşündüm. Tam koyu günle ertesi olsa en iyisi olur sanki.
Tebrik ederim canım. Rabbim her gün artmasini nasip etsin. Olması için beklemek zor, olduktan sonra günler hiç geçmiyor o daha da zorKizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
Vorones canım bozma moralini. Ven hiç umudum yokken aldım haberi. Kafaya taktikca olmuyo. Öyle ovulasyon testi kızardı hadi ilişki olsun, sabah olsun akşam olsun diye ugrasmadim. Zaten çok uzun zaman olmadı vajinismusu yeneli. Psikologumun dediği gibi yaptım canım ne zaman isterse zorlamadan. geçtiğimiz uc ay oldu olacak diye delirdim ams bu ay sallamadim. Rahatla canım Rabbim dualarini kabul edecek yakında inşallah :) dualarim sizlerlehaklısın da umut olacak bişi bulamıyorum .zaten sonrasında kendimi aptal gibi hissediyorum . iyisimi negatif olduğunu düşüniyim diyorum . sonuçlanınca adet olunca ben demiştimm zaten diyebileyim
Bence bugün olmasın . Yarın daha koyulaşacaktır. ben hep bu 3 gün üst üste ve karaslrsizliktan kaybediyormArkadaşlar günaydıN. Bugün 16. günüm ve daha ilk olarak ikinci çizgi belirdi.
Ekte resim. Dün bi değerlendirdik. Sizce Yarın koyulaşınca mı değerlendirelim yoksa hem bugün hem de yarın mı? Bu şekilde 3 gün üst üste olacak. Kararsız kaldım.
Eki Görüntüle 1513735
Bu ovulasyon gunumde olan testim...degerlendirdik ama sonra degerlendiremedik...bu gunu degerlendirdik... 2.resimde bugun yaptigim test...yumurtlama gunum gecti bugun bu kadar koyu olmasi normal mi?yoksa hala yumrtami var???
Haklısın . Moralimı bozma sebebim zaten yum. Günlerinde deli gibi stres yapıyor olmam. Sonra da senin de anlattıgin gibi kafa rahat olmalı .. gerçeğini düşününce.é benım kafam bimilyondu bu ay da olmaz diyorum. Yum. Günü siliklesme olmuş sandim ki meğer daha koyulaşma olmamiş . Sabah sabah adamı dürtüym hadi kalkkkk diye .. Bi stres bi stres . Geçen de demiştim ben bebek olsam ben de gelmem bu inadaaVorones canım bozma moralini. Ven hiç umudum yokken aldım haberi. Kafaya taktikca olmuyo. Öyle ovulasyon testi kızardı hadi ilişki olsun, sabah olsun akşam olsun diye ugrasmadim. Zaten çok uzun zaman olmadı vajinismusu yeneli. Psikologumun dediği gibi yaptım canım ne zaman isterse zorlamadan. geçtiğimiz uc ay oldu olacak diye delirdim ams bu ay sallamadim. Rahatla canım Rabbim dualarini kabul edecek yakında inşallah :) dualarim sizlerle
Bat ne zamandiii kuzummmmAynen canım ben bu ay çok erken gördüm ikinci çizgiyi o günü ve ertesi günü değerlendirdim batı bekliyorum
Gunaydin Bebegimmm . Ay sahi mi Dion sıra ben de mi kiii. Oy niye böyle umutsuzum ben ya .. Bi göğüslerdeki hassaslik ümitlendiriyor beni o kadar. kızlar var ya nasıl isterim şurdan kan sonucumu testi mi haykırmak. . Hayırlısı tabiii. Sen de hamisşin bence oldu bu isss
Ayy canim tebrik ederim cok sevindim yaa,insallah katlanarak artsin degerlerin :) darisida bizlerin basina diyelim :)Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
13ü kuzum ama ovulasyon iyi hoş da ben çok geriliyorum bu ay 3 kere Yaptım Şansa biri koyulaşmadan önce biri koyu gün sonuncuda silikleşmesi oldu sonra da bıraktım yapmayı bu tarçın bal çörek otu erkene çekti benm koyulaşmayıBat ne zamandiii kuzummmm
Haklısın canım. Yok valla geçen aylara göre daha moralliyim . . Bugun eşimle balkonda güzel bi kahvalti keyfi yaptık. çok güzeldi. Ev işlerim de öyle duruyor ama hiiiiiicc yapasım yok . Keyif yapıyorummmmmm. bebis gelmese de çalışmalar eğlenceli bariiiUmutsuz olma Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah kızz anneler günü geliyor bak belki bu ay Şanslı ayındır ayımdır :)) ya umutlu ol bak benimde umudumu söndürüyon haa :) tek Başıma sinerji oluşturamıyorum yardım etvorones çim bak ne güzel çalıştık dualar ediyoruz bak bugün cuma dualar kabul olunur bolca dua et beni de unutma ama
Olsun canım sağlam günlerde çalışmışSinn. Tuttu haydiii. Desene 15 mayis à kadar topic gene şenlenecek13ü kuzum ama ovulasyon iyi hoş da ben çok geriliyorum bu ay 3 kere Yaptım Şansa biri koyulaşmadan önce biri koyu gün sonuncuda silikleşmesi oldu sonra da bıraktım yapmayı bu tarçın bal çörek otu erkene çekti benm koyulaşmayı
Aynen canım ben bu ay çok erken gördüm ikinci çizgiyi o günü ve ertesi günü değerlendirdim batı bekliyorum
Bence bugün olmasın . Yarın daha koyulaşacaktır. ben hep bu 3 gün üst üste ve karaslrsizliktan kaybediyorm
Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?