ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Arkadaşlar günaydıN. Bugün 16. günüm ve daha ilk olarak ikinci çizgi belirdi.
Ekte resim. Dün bi değerlendirdik. Sizce Yarın koyulaşınca mı değerlendirelim yoksa hem bugün hem de yarın mı? Bu şekilde 3 gün üst üste olacak. Kararsız kaldım.

Eklentiler

• 20150501_095701.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 98
Günaydın canm dün olduysa bence bugün Olmasın çünkü hem en koyu günde hem de silikleşince olsa iyi olur yarın koyulaşırsa hem yarın hem de silikleşince olcak bugün de olursa olsun 4 gün üst üste olcak

Ben de öyle düşündüm. Tam koyu günle ertesi olsa en iyisi olur sanki.

Kizlarrr kan sonucum cikti sevinsemmi yzulsemmi bilemedim yaaa 12.55 sonuc
Tebrik ederim canım. Rabbim her gün artmasini nasip etsin. Olması için beklemek zor, olduktan sonra günler hiç geçmiyor o daha da zor günler çook hızlı geçsin inşallah :)

haklısın da umut olacak bişi bulamıyorum . zaten sonrasında kendimi aptal gibi hissediyorum . iyisimi negatif olduğunu düşüniyim diyorum . sonuçlanınca adet olunca ben demiştimm zaten diyebileyim
Vorones canım bozma moralini. Ven hiç umudum yokken aldım haberi. Kafaya taktikca olmuyo. Öyle ovulasyon testi kızardı hadi ilişki olsun, sabah olsun akşam olsun diye ugrasmadim. Zaten çok uzun zaman olmadı vajinismusu yeneli. Psikologumun dediği gibi yaptım canım ne zaman isterse zorlamadan. geçtiğimiz uc ay oldu olacak diye delirdim ams bu ay sallamadim. Rahatla canım Rabbim dualarini kabul edecek yakında inşallah :) dualarim sizlerle

Bence bugün olmasın . Yarın daha koyulaşacaktır. ben hep bu 3 gün üst üste ve karaslrsizliktan kaybediyorm

Canım koyu olduğu gün çalışma olmuş sperm Vücutta kalıyor iki gün zaten için ferah olsun yine çalışma olmuş tutar inşallah hayırlısıyla :)

Haklısın . Moralimı bozma sebebim zaten yum. Günlerinde deli gibi stres yapıyor olmam. Sonra da senin de anlattıgin gibi kafa rahat olmalı .. gerçeğini düşününce.é benım kafam bimilyondu bu ay da olmaz diyorum. Yum. Günü siliklesme olmuş sandim ki meğer daha koyulaşma olmamiş . Sabah sabah adamı dürtüym hadi kalkkkk diye .. Bi stres bi stres . Geçen de demiştim ben bebek olsam ben de gelmem bu inadaa

Umutsuz olma Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah kızz anneler günü geliyor bak belki bu ay Şanslı ayındır ayımdır :)) ya umutlu ol bak benimde umudumu söndürüyon haa :) tek Başıma sinerji oluşturamıyorum yardım et vorones çim bak ne güzel çalıştık dualar ediyoruz bak bugün cuma dualar kabul olunur bolca dua et beni de unutma ama

Bat ne zamandiii kuzummmm
13ü kuzum ama ovulasyon iyi hoş da ben çok geriliyorum bu ay 3 kere Yaptım Şansa biri koyulaşmadan önce biri koyu gün sonuncuda silikleşmesi oldu sonra da bıraktım yapmayı bu tarçın bal çörek otu erkene çekti benm koyulaşmayı

Haklısın canım. Yok valla geçen aylara göre daha moralliyim . . Bugun eşimle balkonda güzel bi kahvalti keyfi yaptık. çok güzeldi. Ev işlerim de öyle duruyor ama hiiiiiicc yapasım yok . Keyif yapıyorummmmmm. bebis gelmese de çalışmalar eğlenceli bariii

Olsun canım sağlam günlerde çalışmışSinn. Tuttu haydiii. Desene 15 mayis à kadar topic gene şenlenecek

Merhaba bayanlar bu gün adetinin son günü. Ovulasyon testi aldım ne zaman yapmaya baslamaliyim. 30 günde bir oluyorum 7 gün adet görüyorum ve yerli yersiz yumurtlayip catliyo yumurtam. Bu gün 8 ci günüm hala lekelenmem var. Bana yardımcı olur musunuz? Ne zaman yapmaya baslamaliyim hic bi bilgim yok. Yazılanları tek tek okuyamadim.m

Aynen canım ben bu ay çok erken gördüm ikinci çizgiyi o günü ve ertesi günü değerlendirdim batı bekliyorum

Bence bugün olmasın . Yarın daha koyulaşacaktır. ben hep bu 3 gün üst üste ve karaslrsizliktan kaybediyorm

Benim bu ay ilk denemem, zaten çok deneyimli değilim, fazla da üstüne düşmek istemiyorum hani. Hayırlısı olsun hakkımızda, güzel haberler alırız inşallah hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…