ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim de düzensiz adetlerim, 10. günden itibaren yapıyorum. 16. günümdeyim daha yeni çıktı silik ikinci çizgi. Eğer ovulasyon testin az değilse 10. günden başla derim.

Benim de düzensiz adetlerim, 10. günden itibaren yapıyorum. 16. günümdeyim daha yeni çıktı silik ikinci çizgi. Eğer ovulasyon testin az değilse 10. günden başla derim.

Canım yaa adetim çok düzenli 30 gunde bir oluyorum. sadece bu ay 14gün gecikti idrar testi silik çift çıkmıştı 6 gün sonrada kan tahlili yaptım 0.10 çıktı negatif. Şuan yumurta takibine alindim doktorum iki günde bir cagiriyo. Ovulasyon alıp gebe kalan çoğunlukta bende denemek istedim. 40 tane var elimde canım. Çıktıktan sonra 10 cü gün mu yoksa girdigim günden 10 gün mu kafam karıştı :)))))

Reglinin ilk gününden 10.gün canım doktor da muhtemelen söylick ozmn yumurtlama Gününü ama sen yine de 2 gün sonra filan başla istersen 8. Gündesin gibi hatırladım çünkü şuan

Çok şekersin ya çalışmalar eğlenceli evet ben de bu ay öyle geçiriyorum bebekten yana pek umudum yok ama çalşmalar iyi gidiyo eşime iki kur yapsam geçen aydan dolayı adam bi tedirgin oluyo çalşma mı var bu gece diye sonra öylesine ya ben istiyorum filan diyince rahatlıyo adam bence biz kendimizi kassak iyi Kocaları da çok kasmışız

Ahhh Kıyamam sana gelecek o bebek hayirlisiyla Canim. Zaten ilişki olmalı bugün mutlaka diye yapildiginda kasiliyor insan. stressiz ve istekli bir iliskiyle daha kolay oluyomus öyle duymuştum :) Rabbim saglikla nasip etsin inşallah canım

Reglinin ilk gününden 10.gün canım doktor da muhtemelen söylick ozmn yumurtlama Gününü ama sen yine de 2 gün sonra filan başla istersen 8. Gündesin gibi hatırladım çünkü şuan

Evt canım bu gun 8 iki gün sonra yapmaya başlıyim o zaman. Çift çıktığı zaman değerlendirilmesi gerekiyo tek olsa ne olcak peki beklemeli miyim :)) ya ben çok merak ediyorum dayanamayıp bi tane yapicam simdi :))))

Hosgeldin canım. Yap yap . Ben de siparisim gelince deneme amaçlı yapmıştım. Çift çizgi günü de falan foto atarsın . Gerçi sen doktor takibindesİn. O sana söyler napcagini. .Sen de bize örnek olursun. .

Allahım inanamiyorummm hayatım boyunca ilk defa çift gördüm boyle gebelik testi olmasada cooook heycanlandim çok guzel bi duygu yaa çift çıktı simdi ne yapmalıyım

İnsallah canim. Ya. Aslında ilişki anında çok stres olmuyorum da öncesinde çok stresé giriyorum. Hayırlısı. Çok bekletmeden gelsin de . Varsın bu ay da gelmesin. Illa olacak diye bakmıyorum artık

Allahım inanamiyorummm hayatım boyunca ilk defa çift gördüm boyle gebelik testi olmasada cooook heycanlandim çok guzel bi duygu yaa çift çıktı simdi ne yapmalıyım
Resim atabilirsen bakalım da. c ile t aynı koyulukta mi ona bak bii. Darısı hcg testineee. . İnşallah

Hos buldummm resmi yukliyim bi bakin napmam lazim

Sorma bugün tatil die gözümün içine bakıyo hani korkmuş engel olur muyum ya da hadi dememı bekler gibi. Yazık yum . Zamanlari eline bi çetele vermediğim kalıyo. Bu gece ololsun şu gece olmasin. Şimdi söyle dur söyle yapma diyeeee

Koyu değil ama yine heyecan yaptım :))))

Eklentiler

• IMG_20150501_150737.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 89
Tebrik ederim canım. Rabbim her gün artmasini nasip etsin. Olması için beklemek zor, olduktan sonra günler hiç geçmiyor o daha da zor günler çook hızlı geçsin inşallah :)
İnsallahhhh canim rabbim.hayirlisini ve sagliklisini versin insallah :)

Yazık kocişlermize de bize de inşallah tam zamanında Rabbim çok aratmadan verir yoksa ömrümüzün kalanında adamlar kendileri yaklaşamıcak bize

Ciddi misinnn ya ben ilk defa boyle gördüm çok heyecan yaptım vallah :)))) kocisede msj attım bu gece benimsin diye :))))))))
Kız yok dur ayol.. Ay bu benden deli çıktı. Yapma öyle adamları stres é sokmamak gerek. Gun asırı başla bugünden istersen de . Senin çifti görmeye en az 3 5 gün var bence

Ciddi misinnn ya ben ilk defa boyle gördüm çok heyecan yaptım vallah :)))) kocisede msj attım bu gece benimsin diye :))))))))
Çok âlemsin ya vakti var daha bide her gün aynı saatlerde 4 saat kadar tuttuğun idrarla yapmaya çalış adama da bu mesajı t nin koyuluğu c ye yakınken at bugün de çalşma olabilir ama keyfi olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…