ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kız yok dur ayol.. Ay bu benden deli çıktı. Yapma öyle adamları stres é sokmamak gerek. Gun asırı başla bugünden istersen de . Senin çifti görmeye en az 3 5 gün var bence

Vallah çok stresliyiz napim ama çok heyecan yaptım sanki gebelik testiymis gibi :))))))) tamam yarin bi daha yapım mi peki bekliyim mi

Yazık kocişlermize de bize de inşallah tam zamanında Rabbim çok aratmadan verir yoksa ömrümüzün kalanında adamlar kendileri yaklaşamıcak bize
Aman yok be ya onlara ne yazık olacak. Biz bebis istemesek onların aklına gelmiyo. Yani yaşı çok geçmemişse. Benim yaş 28 ki o da haziran geldi. 9 haziran d. Günüm. 29 da ilk bebegimi yapsam . 3. Yu ne vakit alacam mm . Vay bEniii. Eşim benden 1 buçuk yaş kucukkkk

Vallah çok stresliyiz napim ama çok heyecan yaptım sanki gebelik testiymis gibi :))))))) tamam yarin bi daha yapım mi peki bekliyim mi
Yap yap her gün aynı saatlerde çişé sıkışık yap. Çok Sıvı alma Öncesinde. Takip et hergun

Kizlarrrr nasilsinizzz bugun anniseee geldimm guzel haberii verdimmm anneler gunu hediyesii bu dedim ne diyo karnimi gosterdim oyleee sevindi inanmadi amaa :) simdi bu kadar dusuk degerle hamileyim edalarina girdim ya hanii allajim hic bsey olmaz heralde zaten batida hesapladim :) aslinda o yondende rahatimmm :) benim kasik agrim var siddtle ama adet agrisi gbi degil farkli ve sanirim bebis kendine yer hazirliyorrrr oyyyyssss kiyamamm yerlessin rahatca :)

Benimki çok istekli 24 Yaşında ama geç bile kaldığını düşünüyo baba olmak için bebek delisi ama kim isterse istesin yok istemiyorum diyebilcek insan çok azdır ya minnacık parmaklarına mis kokusuna kim hayır diyebilir inşallah bi ilki olsun da 2 yıl arayla 3 tane olur canım ben sana güveniyorum

Çok âlemsin ya vakti var daha bide her gün aynı saatlerde 4 saat kadar tuttuğun idrarla yapmaya çalış adama da bu mesajı t nin koyuluğu c ye yakınken at bugün de çalşma olabilir ama keyfi olur yani

Biz pek keyfi yapmayı beceremiyoruz :))) tamam o zaman inşallah koyilasirda inşallah hamis olurum bekleyen herkeste :)) dun doktor muayene etti yumurtlamissin çok dedi aralarindan en siyisine baktı 11 mm bakalım kaça kadar büyüyecek dedi :) diğer bi doktorum 26 mm olmuş demişti iki ay önce :) ama gebelik olmadi

Anneye en güzel hediye.... anneanne olacak... ay bende vermek isterdim bu haberi. Kadıncagiz ağlar valla. Ahdetmis zaten olsun ben oruç tutacam 1 gun diye

Ne güzell canım. Sen kaç yaşındasın. Ne iş yaparsin . Valla ben atama askerlik derken bu zamana kaldım. . Bedelli çıktı da öyle baskoyduk bu yola

bende aynı durumdaydım canım ama gerçekten çok stres oluyor tamamen göreve dönüyor eşimde çok sıkılmıştı bu kadar planlı programlı olur mu hani bu işin duygusu diye tabi ben ne zaman takibe başlayacağım o da muamma düzenim tamamen şaşmış durumda düşükten sonra. Ne zaman yumurtlarım ne zaman adet olurum bilmiyorum birde kararsızım ov. testim 10 kadar kaldı elimde test sipariş edeyim mi yoksa bu ay bekleyip yeni düzenimi mi öğrenmeye çalışayım bilmiyorum

Tamam canım testi atmiyim bakayım bi her gün koyulasiyo mu :) dediğimizi yapicam ama çok stresli oluyo yaa planlı yapınca öyle olmusuz ki artik hic keyfi yapmiyoruz. Esim nerdeyse hatim indirecek o sıra hep okuyo (((

Bebegimm insallah en kisa surede sende verrsin bu haberi insallah benim bebiste beni birakmazzz yuzum kara cikmaz :)
canımmm sakın yanlış anlama ben inanıyorum öyle birşey olmayacak ama,aileler dışında kimseye söylemeyin derim ben kalp atışını duyana kadar,biz öyle bir hata yaptık keseyi görünce cümle alem duydu ve şimdi herkese tek tek dert anlatmak o kadar yorucu ki anlatamam ve ne yazıkki herkes beklenen anlayışı göstermiyor saçma sapan yorumlara maruz kalmak üzücü olabiliyor

Kuzum esim annesigile soylemedi bile sadece benim erkek kardesimle annemler biliyo iste bu kadar yanii bende korkuyorumm dedigin gibi hala emin degilim

Ne güzell canım. Sen kaç yaşındasın. Ne iş yaparsin . Valla ben atama askerlik derken bu zamana kaldım. . Bedelli çıktı da öyle baskoyduk bu yola
Ben de 25 yaşındayım canm benm eşim de benden 1 yaş kadar küçük ben uzman olarak çalşyrm devlette biz evlenmek için hemen işe atıldık filan çocuk meselesine erken geldik

Kizlarr. . çenem deki malum aptal sivilcem gene çıkıyor. Yani hiiiiiicc beklemiyorummm hamis olmayı. Moralim çok bozuk. Teselli dé olmam ben...

Kizlar bugun test siliklesmis..dun en koyu zamaninda iliski oldu..bugunde olsa mi acaba?

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 84

Anacim bende 29 yaşındayım :) çocuk dogunca 30 um benim herifte benden 1 buçuk yaş küçük :) vay bize vaylar bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…