Kuzummmm. . Senden ne haber. Var mı gelişme.İnsallahhhh canim rabbim.hayirlisini ve sagliklisini versin insallah :)
Kız yok dur ayol.. Ay bu benden deli çıktı. Yapma öyle adamları stres é sokmamak gerek. Gun asırı başla bugünden istersen de . Senin çifti görmeye en az 3 5 gün var bence
Aman yok be ya onlara ne yazık olacak. Biz bebis istemesek onların aklına gelmiyo. Yani yaşı çok geçmemişse. Benim yaş 28 ki o da haziran geldi. 9 haziran d. Günüm. 29 da ilk bebegimi yapsam . 3. Yu ne vakit alacam mm . Vay bEniii. Eşim benden 1 buçuk yaş kucukkkkYazık kocişlermize de bize de inşallah tam zamanında Rabbim çok aratmadan verir yoksa ömrümüzün kalanında adamlar kendileri yaklaşamıcak bize
Yap yap her gün aynı saatlerde çişé sıkışık yap. Çok Sıvı alma Öncesinde. Takip et hergunVallah çok stresliyiz napim ama çok heyecan yaptım sanki gebelik testiymis gibi :))))))) tamam yarin bi daha yapım mi peki bekliyim mi
Benimki çok istekli 24 Yaşında ama geç bile kaldığını düşünüyo baba olmak için bebek delisi ama kim isterse istesin yok istemiyorum diyebilcek insan çok azdır ya minnacık parmaklarına mis kokusuna kim hayır diyebilirAman yok be ya onlara ne yazık olacak. Biz bebis istemesek onların aklına gelmiyo. Yani yaşı çok geçmemişse. Benim yaş 28 ki o da haziran geldi. 9 haziran d. Günüm. 29 da ilk bebegimi yapsam . 3. Yu ne vakit alacam mm . Vay bEniii. Eşim benden 1 buçuk yaş kucukkkk
Çok âlemsin ya vakti var daha bide her gün aynı saatlerde 4 saat kadar tuttuğun idrarla yapmaya çalış adama da bu mesajı t nin koyuluğu c ye yakınken at bugün de çalşma olabilir ama keyfi olur yani
Anneye en güzel hediye.... anneanne olacak... ay bende vermek isterdim bu haberi. Kadıncagiz ağlar valla. Ahdetmis zaten olsun ben oruç tutacam 1 gun diyeKizlarrrr nasilsinizzz bugun anniseee geldimm guzel haberii verdimmm anneler gunu hediyesii bu dedim ne diyo karnimi gosterdim oyleee sevindi inanmadi amaa :) simdi bu kadar dusuk degerle hamileyim edalarina girdim ya hanii allajim hic bsey olmaz heralde zaten batida hesapladim :) aslinda o yondende rahatimmm :) benim kasik agrim var siddtle ama adet agrisi gbi degil farkli ve sanirim bebis kendine yer hazirliyorrrr oyyyyssss kiyamamm yerlessin rahatca :)
Bebegimm insallah en kisa surede sende verrsin bu haberi insallah benim bebiste beni birakmazzz yuzum kara cikmaz :)Anneye en güzel hediye.... anneanne olacak... ay bende vermek isterdim bu haberi. Kadıncagiz ağlar valla. Ahdetmis zaten olsun ben oruç tutacam 1 gun diye
Ne güzell canım. Sen kaç yaşındasın. Ne iş yaparsin . Valla ben atama askerlik derken bu zamana kaldım. . Bedelli çıktı da öyle baskoyduk bu yolaBenimki çok istekli 24 Yaşında ama geç bile kaldığını düşünüyo baba olmak için bebek delisi ama kim isterse istesin yok istemiyorum diyebilcek insan çok azdır ya minnacık parmaklarına mis kokusuna kim hayır diyebilirinşallah bi ilki olsun da 2 yıl arayla 3 tane olur canım ben sana güveniyorum
bende aynı durumdaydım canım ama gerçekten çok stres oluyor tamamen göreve dönüyor eşimde çok sıkılmıştı bu kadar planlı programlı olur mu hani bu işin duygusu diyeSorma bugün tatil die gözümün içine bakıyo hani korkmuş engel olur muyum ya da hadi dememı bekler gibi. Yazık yum . Zamanlari eline bi çetele vermediğim kalıyo. Bu gece ololsun şu gece olmasin. Şimdi söyle dur söyle yapma diyeeee
testin daha çok silik yum. gününe daha var sanırım ikinci çizgi dahada koyulaşacak gitgide c ile aynı koyulukta yada yakın olacak koyuluğu. o günü ve ertesi gününü değerlerndirin özellikle gerisi size kalmış inş. tutar bu ayKoyu değil ama yine heyecan yaptım :))))
testin daha çok silik yum. gününe daha var sanırım ikinci çizgi dahada koyulaşacak gitgide c ile aynı koyulukta yada yakın olacak koyuluğu. o günü ve ertesi gününü değerlerndirin özellikle gerisi size kalmış inş. tutar bu ay
canımmm sakın yanlış anlama ben inanıyorum öyle birşey olmayacak ama,aileler dışında kimseye söylemeyin derim ben kalp atışını duyana kadar,biz öyle bir hata yaptık keseyi görünce cümle alem duydu ve şimdi herkese tek tek dert anlatmak o kadar yorucu ki anlatamam ve ne yazıkki herkes beklenen anlayışı göstermiyor saçma sapan yorumlara maruz kalmak üzücü olabiliyorBebegimm insallah en kisa surede sende verrsin bu haberi insallah benim bebiste beni birakmazzz yuzum kara cikmaz :)
Kuzum esim annesigile soylemedi bile sadece benim erkek kardesimle annemler biliyo iste bu kadar yanii bende korkuyorumm dedigin gibi hala emin degilimcanımmm sakın yanlış anlama ben inanıyorum öyle birşey olmayacak ama,aileler dışında kimseye söylemeyin derim ben kalp atışını duyana kadar,biz öyle bir hata yaptık keseyi görünce cümle alem duydu ve şimdi herkese tek tek dert anlatmak o kadar yorucu ki anlatamam ve ne yazıkki herkes beklenen anlayışı göstermiyor saçma sapan yorumlara maruz kalmak üzücü olabiliyor
Canim.iste beklemedeyimm adet olucakmisim gibi geliyor hala ama yok biseyy canim dhaa insallahta olmaz :)Kuzummmm. . Senden ne haber. Var mı gelişme.
Ben de 25 yaşındayım canm benm eşim de benden 1 yaş kadar küçükNe güzell canım. Sen kaç yaşındasın. Ne iş yaparsin . Valla ben atama askerlik derken bu zamana kaldım. . Bedelli çıktı da öyle baskoyduk bu yola
Aman yok be ya onlara ne yazık olacak. Biz bebis istemesek onların aklına gelmiyo. Yani yaşı çok geçmemişse. Benim yaş 28 ki o da haziran geldi. 9 haziran d. Günüm. 29 da ilk bebegimi yapsam . 3. Yu ne vakit alacam mm . Vay bEniii. Eşim benden 1 buçuk yaş kucukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?