ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Batına 5 ve daha az gün kalanlar. Ovulasyon testi yapıyor musunuz? Erken gösteriyor diyorlar. Var mı yapıp da koyulasan. ?

29 ü da koyu gibi. Onda oldu mu. Ya millet hep diyor ki asıl bugün olmalı. Siliklesince
Olmadi canim malesef 30 unda oldu,bende bilmiyorum bazen koyu cizgide hamile kalanda var siliklesince yapip kalanda..belkide sans burda devreye giriyordur..en iyisi olsun bugunde

Birazdan eve gidip cenemdeki sivilce ye inat test yapcam bakalım . Rüyamdaki gibi kopkoyu çıkacak mı. Rüyalar tersine çıkar tabi .. Oy nasıl umutsuz mutsuzum

Birazdan eve gidip cenemdeki sivilce ye inat test yapcam bakalım . Rüyamdaki gibi kopkoyu çıkacak mı. Rüyalar tersine çıkar tabi .. Oy nasıl umutsuz mutsuzum
O sivilce bende de çıkmıştı canımcım. Şu an mesela yumurtlama günlerim olacaktı gene 1 tane sivilcem çıktı

Batına 5 ve daha az gün kalanlar. Ovulasyon testi yapıyor musunuz? Erken gösteriyor diyorlar. Var mı yapıp da koyulasan. ?
Benim 5 kaldı yapsam mi ki :/ ayyyy sabredicem 2 kala normal test yapıcam sonra psikolojik olarak etkilenirim falan

Kızlar ovu . Testim. Adete 2 gün kala. Sonuc yine hüsran yok yok ben bu işi beceremiyorum

Eklentiler

• 2015-05-02 12.01.42.webp
    106,1 KB · Görüntüleme: 94
Benim 5 kaldı yapsam mi ki :/ ayyyy sabredicem 2 kala normal test yapıcam sonra psikolojik olarak etkilenirim falan
Canım keyfimı eşimle alakali hiç birşey kaçırmıyor da. Vaziyeté bak. Ben kim hamişşşşlik kim . Yere batsın valla ovu . Testı falan şeytan diyor at hepsini çöpe. Stres ten başka birşeye yaramıyor ben de. .

Kızlar ovu . Testim. Adete 2 gün kala. Sonuc yine hüsran yok yok ben bu işi beceremiyorum
Bu kadar umutsuz olman etkiliyor bence kuzum yapma şöyle. .Psikolojik faktörlerin ne kadar etkili olduğunu biliyor olman lazım yapma! dur daha bat a var

Kr
kendi kendine yapiyosun ama esinle yaşamana gerek yok ki...bilinçaltına yerleştirmissin hamile kalmayacağını ..bana açık adres ver sana kafa göz damlaya gelicem valla yaaaa

Kr

kendi kendine yapiyosun ama esinle yaşamana gerek yok ki...bilinçaltına yerleştirmissin hamile kalmayacağını ..bana açık adres ver sana kafa göz damlaya gelicem valla yaaaa
Ay evet kesin dayağı hakediyorm ben . Ay çok aptal hissediyorum kendimi. . Bebek olayı bitmiştir. Ya nefret ettim valla . Bem onca fedakarlıgi göze alıyim gelmeye naz etsinnn . İstemiyom işte . Ben de böyle yaşarım. ... bu nedir ya yaşlandım ömrüm gitti valla şu 3 aydirrr

Bu kadar umutsuz olman etkiliyor bence kuzum yapma şöyle. .Psikolojik faktörlerin ne kadar etkili olduğunu biliyor olman lazım yapma! dur daha bat a var
Aynaya bakınca da kızar oldum kendime sivilcem adet olacaksın diye bağırıyor. Bat ı batsınnnnn . Gelir o. Sormadan.

Allaha sukredecegin yerde neler diyosun kızım sen sen böyle düşündükçe Rabbim nasip etmez ki ama isyan ediyosun. .haline sukret, daha 3 ay olmuş bu süreç normal karşılanıyor. .Eşini seviyorsun o seni seviyo sağlığın yerinde ama ruh sağlığını kendi ellerinde yok ediyosun..bence destek al derim durumun ciddilesecek böyle giderse. .oluruna bırak biraz. rabbim bizim için en hayırlı zamanı nasip edecektir ona güvenmeyi umudunu yitirmemeyi unutma. .Kimlerin ne derdi var sen 3. Ayda başına en büyük felaket gelmiş gibi hareket ediyosun

Çooook haklısın canım. Söyledikleriné harfiyen katılıyorm .asla isyan etmem tabi. Sahip olduğum çok güzel degerler var şükür. De işte aslında belki de vakit teslimiyet vakti. Hani allahm sa diyordur belki sen isteyince değil ben isteyince olacak. Öyle guguk kuşu gibi vakitleri ayarla et . Böylesi işine karışmaktir belki. . Ne diyim. . Israr etmiyorum artık istemiyorm da . Kızdım . Ha olursa başım gözüm üstüne ama. Böyle var olan huzurumu da kacircam. Ben de eşim de aileler çok istiyor diye ısrarla ister olduk. 35 é kadar yolu var. İnsallah rabbim o kadar bekletmeden verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…