ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Haziran da 1 sene olacak hapı bırakalı. 3 aydır takip ediyorum. ..

Allah in işine karışmıyoruz haşaa! Sadece sansimizın yüksek olduğu günleri değerlendiriyoruz o kadar..sen bence önce kendi ruh halini hazırla bebeğe, kızacak bi durum yok ortada

Ahh kurucum niye böyle yapıyorsun çok yanlış ama senin dualarını duyan Rabbim ol deyince olacak elbet içiniferah tut lütfen

Haziran da 1 sene olacak hapı bırakalı. 3 aydır takip ediyorum. ..
Canım lütfen bozma moralini Allahtan hayırlı zamanda sağlıklısını iste çok isteyip olmayınca dahada sıkılıyor insan ama herseyde var bir hayır haklısın bu testler strese sokuyor insanı ov. gününü degerlendirdiğimizi bildiğimiz için aşırı bir beklenti içine giriyor insan. İstersen bir dahaki adetine kadar test yapma kuzum aşağı yukarı ov. günlerini biliyorsun ona göre degerlendir kafanı dağıtmaya çalış streste çok etkili bu durumda

Arkadaşlar bugünkü testimi ekliyorum. Sizin deneyiminiz daha fazla. Eşim yarın gece yok. Bu geceyi değerlendireceğiz. Yarın sabahı da mı değerlendirelim ne dersiniz?

Eklentiler

• 20150502_160938.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar bugünkü testimi ekliyorum. Sizin deneyiminiz daha fazla. Eşim yarın gece yok. Bu geceyi değerlendireceğiz. Yarın sabahı da mı değerlendirelim ne dersiniz?
Testin koyuluğu gayet güzel yumurtlamışsın büyük ihtimalle silikleştiği zamanda çatlıyor ya eşin yarın gece yoksa acaba gece olmayıp sabah mı olsa direkt arka arkaya olmasın diye yada gece bir test daha yap ona göre karar ver canım

Ben de bilemedim. Bugün yaptığım ikinci test bu. Belki silikleşir diye. Gece de yapayım bakayım ne olacak Öyle ya da böyle karar vermek gerek.

kızlar ben klomen kullanıyorum ya 2-3 gündür yumurtalıklarımda hareketlenme vardı ovulasyon testi yapim dedeim böle cıktı ....daha cok erken ama acaba birden fazla mı yumurtladım da ilk yumurta catladı mı dersiniz çünkü doktor pazartesi gel dedi yumurtana bakalım

yumurta henüz çatlamamış bence eşin yarın gece yoksa bence yarın sabahı değerlendirin bu akşamı değerlendirmeyin sperm kalitesi acısından sabaha kadar yenilenmez yeterince

yumurta henüz çatlamamış bence eşin yarın gece yoksa bence yarın sabahı değerlendirin bu akşamı değerlendirmeyin sperm kalitesi acısından sabaha kadar yenilenmez yeterince
Sabah olsun en iyisi. Hem aşkam hem de sabah olsa pek bi anlamı kalmıyor. Keşke yarın evde olsaydı. kısmet böyleymiş artık tek denemeyle yetineceğiz.

Kizlarrr merhabaaa sehir diisnda oldugum icin bugun kanima baktrmdim yarin baktricam yukselmis mi diye :) simdi merak ettigimmm kizlarrr bi hesap yapabilrmisiniz ben bu ay ov. Testi kullandimm..
Som adet tarihim de 4 nisan..
17 nisanda cift kopkoyu cizgi gordum..
O gun tabiki calisma oldu :)
18 nisanda sabah saat 11.00 de yaptigim testte silik cizgi gordumm..
O gunde iliski olduu..
Yumurtlamadan 14 gun sinra adet olucagimiza goree simdi benim bat ne zamanmiss ???

Sanki bugün gibi.. insallah artar degerin . Canımm. Güzel haberlerle gel.

Aynen canım . Kafamı rejim yapmaya taktım . Spor falan . Artık ya bebek varsa falan da düşünmüyorum. Gelsin adet gitsin . Keyfime göre yapcam ilişki. İstemesem yapmiycam. Yum . Gününu biliyorum aslında zaten .12 13. Gun oluyor. O gün test yaparım Ama duramam galiba ben

Ahh kurucum niye böyle yapıyorsun çok yanlış ama senin dualarını duyan Rabbim ol deyince olacak elbet içiniferah tut lütfen
Kuzu ben umudumu kaybettim . Kendimi kaybetmeden bu duruma bi son vermeliyim. Bebek düşünmuyirm artık. Gelirse amenna. . Gelmese de amenna. . Rabbim é sığınıyorum. .

Kuzu ben umudumu kaybettim . Kendimi kaybetmeden bu duruma bi son vermeliyim. Bebek düşünmuyirm artık. Gelirse amenna. . Gelmese de amenna. . Rabbim é sığınıyorum. .
canım böyle düşünme rabbim zamanını biliyo. haklısın bende çok üzülüyordum senin gibi ama işin sırrı rahat olmakda stres yapmamakta sanırım. stres yapma

Kızlar ovu . Testim. Adete 2 gün kala. Sonuc yine hüsran yok yok ben bu işi beceremiyorum
Dur bakalım canım ovu testleri kesin çıkarıyor denmiyo ki. Kendimi suçlu hissettim bak şimdi Benim de 4 ay oldu. Bu ay takibe başladım. Bak sen hap da kullanmissin..ben hiçbir şey kullanmadım. Ama yok. Stres çok önemli bir unsurMuş. Bizde de alasi var. Başka bir şey düşünmüyoruz. Bati bekleyelim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…