Haziran da 1 sene olacak hapı bırakalı. 3 aydır takip ediyorum. ..Allaha sukredecegin yerde neler diyosun kızım sensen böyle düşündükçe Rabbim nasip etmez ki ama isyan ediyosun. .haline sukret, daha 3 ay olmuş bu süreç normal karşılanıyor. .Eşini seviyorsun o seni seviyo sağlığın yerinde ama ruh sağlığını kendi ellerinde yok ediyosun..bence destek al derim durumun ciddilesecek böyle giderse. .oluruna bırak biraz. rabbim bizim için en hayırlı zamanı nasip edecektir ona güvenmeyi umudunu yitirmemeyi unutma. .Kimlerin ne derdi var sen 3. Ayda başına en büyük felaket gelmiş gibi hareket ediyosun
Ohhh valla bende bayilirim van kahvaltisina igdirda gorev yqparken az gitmedim :))Wow.. biliyon ha oraları . Diyete başladım güya ama kahvaltı ya hele ki van kahvaltıya dayanamammmmmmm yerim valla
Allah in işine karışmıyoruz haşaa! Sadece sansimizın yüksek olduğu günleri değerlendiriyoruz o kadar..sen bence önce kendi ruh halini hazırla bebeğe, kızacak bi durum yok ortadaÇooook haklısın canım. Söyledikleriné harfiyen katılıyorm .asla isyan etmem tabi. Sahip olduğum çok güzel degerler var şükür. De işte aslında belki de vakit teslimiyet vakti. Hani allahm sa diyordur belki sen isteyince değil ben isteyince olacak. Öyle guguk kuşu gibi vakitleri ayarla et . Böylesi işine karışmaktir belki. . Ne diyim. . Israr etmiyorum artık istemiyorm da . Kızdım . Ha olursa başım gözüm üstüne ama. Böyle var olan huzurumu da kacircam. Ben de eşim de aileler çok istiyor diye ısrarla ister olduk. 35 é kadar yolu var. İnsallah rabbim o kadar bekletmeden verir.
Çooook haklısın canım. Söyledikleriné harfiyen katılıyorm .asla isyan etmem tabi. Sahip olduğum çok güzel degerler var şükür. De işte aslında belki de vakit teslimiyet vakti. Hani allahm sa diyordur belki sen isteyince değil ben isteyince olacak. Öyle guguk kuşu gibi vakitleri ayarla et . Böylesi işine karışmaktir belki. . Ne diyim. . Israr etmiyorum artık istemiyorm da . Kızdım . Ha olursa başım gözüm üstüne ama. Böyle var olan huzurumu da kacircam. Ben de eşim de aileler çok istiyor diye ısrarla ister olduk. 35 é kadar yolu var. İnsallah rabbim o kadar bekletmeden verir.
Canım lütfen bozma moralini Allahtan hayırlı zamanda sağlıklısını iste çok isteyip olmayınca dahada sıkılıyor insan ama herseyde var bir hayır haklısın bu testler strese sokuyor insanı ov. gününü degerlendirdiğimizi bildiğimiz için aşırı bir beklenti içine giriyor insan. İstersen bir dahaki adetine kadar test yapma kuzum aşağı yukarı ov. günlerini biliyorsun ona göre degerlendir kafanı dağıtmaya çalış streste çok etkili bu durumdaHaziran da 1 sene olacak hapı bırakalı. 3 aydır takip ediyorum. ..
Testin koyuluğu gayet güzel yumurtlamışsın büyük ihtimalle silikleştiği zamanda çatlıyor ya eşin yarın gece yoksa acaba gece olmayıp sabah mı olsa direkt arka arkaya olmasın diye yada gece bir test daha yap ona göre karar ver canımArkadaşlar bugünkü testimi ekliyorum. Sizin deneyiminiz daha fazla. Eşim yarın gece yok. Bu geceyi değerlendireceğiz. Yarın sabahı da mı değerlendirelim ne dersiniz?
Ben de bilemedim. Bugün yaptığım ikinci test bu. Belki silikleşir diye. Gece de yapayım bakayım ne olacakTestin koyuluğu gayet güzel yumurtlamışsın büyük ihtimalle silikleştiği zamanda çatlıyor ya eşin yarın gece yoksa acaba gece olmayıp sabah mı olsa direkt arka arkaya olmasın diye yada gece bir test daha yap ona göre karar ver canım
yumurta henüz çatlamamış bence eşin yarın gece yoksa bence yarın sabahı değerlendirin bu akşamı değerlendirmeyin sperm kalitesi acısından sabaha kadar yenilenmez yeterinceArkadaşlar bugünkü testimi ekliyorum. Sizin deneyiminiz daha fazla. Eşim yarın gece yok. Bu geceyi değerlendireceğiz. Yarın sabahı da mı değerlendirelim ne dersiniz?
Sabah olsun en iyisi. Hem aşkam hem de sabah olsa pek bi anlamı kalmıyor. Keşke yarın evde olsaydı. kısmet böyleymiş artık tek denemeyle yetineceğiz.yumurta henüz çatlamamış bence eşin yarın gece yoksa bence yarın sabahı değerlendirin bu akşamı değerlendirmeyin sperm kalitesi acısından sabaha kadar yenilenmez yeterince
erkek olacak olursa yavrucuğun.....gidip içerde beklesin yumurtayı :)Sabah olsun en iyisi. Hem aşkam hem de sabah olsa pek bi anlamı kalmıyor. Keşke yarın evde olsaydı. kısmet böyleymiş artık tek denemeyle yetineceğiz.
Sanki bugün gibi.. insallah artar degerin . Canımm. Güzel haberlerle gel.Kizlarrr merhabaaa sehir diisnda oldugum icin bugun kanima baktrmdim yarin baktricam yukselmis mi diye :) simdi merak ettigimmm kizlarrr bi hesap yapabilrmisiniz ben bu ay ov. Testi kullandimm..
Som adet tarihim de 4 nisan..
17 nisanda cift kopkoyu cizgi gordum..
O gun tabiki calisma oldu :)
18 nisanda sabah saat 11.00 de yaptigim testte silik cizgi gordumm..
O gunde iliski olduu..
Yumurtlamadan 14 gun sinra adet olucagimiza goree simdi benim bat ne zamanmiss ???
Aynen canım . Kafamı rejim yapmaya taktım . Spor falan . Artık ya bebek varsa falan da düşünmüyorum. Gelsin adet gitsin . Keyfime göre yapcam ilişki. İstemesem yapmiycam. Yum . Gününu biliyorum aslında zaten .12 13. Gun oluyor. O gün test yaparım Ama duramam galiba benCanım lütfen bozma moralini Allahtan hayırlı zamanda sağlıklısını iste çok isteyip olmayınca dahada sıkılıyor insan ama herseyde var bir hayır haklısın bu testler strese sokuyor insanı ov. gününü degerlendirdiğimizi bildiğimiz için aşırı bir beklenti içine giriyor insan. İstersen bir dahaki adetine kadar test yapma kuzum aşağı yukarı ov. günlerini biliyorsun ona göre degerlendir kafanı dağıtmaya çalış streste çok etkili bu durumda
Kuzu ben umudumu kaybettim . Kendimi kaybetmeden bu duruma bi son vermeliyim. Bebek düşünmuyirm artık. Gelirse amenna. . Gelmese de amenna. . Rabbim é sığınıyorum. .Ahh kurucum niye böyle yapıyorsun çok yanlış ama senin dualarını duyan Rabbim ol deyince olacak elbet içiniferah tut lütfen
canım böyle düşünme rabbim zamanını biliyo. haklısın bende çok üzülüyordum senin gibi ama işin sırrı rahat olmakda stres yapmamakta sanırım. stres yapmaKuzu ben umudumu kaybettim . Kendimi kaybetmeden bu duruma bi son vermeliyim. Bebek düşünmuyirm artık. Gelirse amenna. . Gelmese de amenna. . Rabbim é sığınıyorum. .
Dur bakalım canım ovu testleri kesin çıkarıyor denmiyo ki. Kendimi suçlu hissettim bak şimdiKızlar ovu . Testim. Adete 2 gün kala. Sonuc yine hüsran yok yok ben bu işi beceremiyorum
Ben de yapmim en iyisi. Tabi dayanAbiliRsem.Benim 5 kaldı yapsam mi ki :/ ayyyy sabredicem 2 kala normal test yapıcam sonra psikolojik olarak etkilenirim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?