ama burda hamişler hep iki gün kala koyu gördüler ovu da . adet belirtilerim de var zaten ..hiç iyi değilim ben yaaa. kafamı dağıtamıyorum . .. stres yapmak istemiyorum . ay bi ilacı olsa keşkeDur bakalım canım ovu testleri kesin çıkarıyor denmiyo ki. Kendimi suçlu hissettim bak şimdiBenim de 4 ay oldu. Bu ay takibe başladım. Bak sen hap da kullanmissin..ben hiçbir şey kullanmadım. Ama yok. Stres çok önemli bir unsurMuş. Bizde de alasi var. Başka bir şey düşünmüyoruz. Bati bekleyelim en iyisi
Gel beraber sabredip son 2 güne kadar yapmayalım canımBen de yapmim en iyisi. Tabi dayanAbiliRsem.
var mı canım belirti adına yaşadığın bişi . 5 gün mü kaldı seninGel beraber sabredip son 2 güne kadar yapmayalım canım
Imkan vakit varsa tatile çık canım. Biz hafta sonubir abant yaptık. Iyi geldi. Alışveriş filan yap. Bol Kitap oku. Film izle. Yürüyüş yap. Benim yapmaya çalıştıklarım. Tam etkili mi. Hayır. Ama bir nebze rahatlatıyor.ama burda hamişler hep iki gün kala koyu gördüler ovu da . adet belirtilerim de var zaten ..hiç iyi değilim ben yaaa. kafamı dağıtamıyorum . .. stres yapmak istemiyorum . ay bi ilacı olsa keşke
Benim son tarihim 10 nisan. 23 nisanda koyulastı. 8 Mayıs di mi bat simdi? Inşallah sabredebiliriz. Senin bat 7 mayisti galiba. Var mı bir belirti?Gel beraber sabredip son 2 güne kadar yapmayalım canım
İnsallah canimmm o zaman benim persembe gunu yani bata 2 kala yumurtlamimm 12. Gunu 12.55 normal bi deger miSanki bugün gibi.. insallah artar degerin . Canımm. Güzel haberlerle gel.
Canimmm inanirmisin bende tam gecen ay adet oldum oyle dedim ve bu ay ov. Testi yaptim esime spylemedim koyu cizgi ve silik gunude esime bugu yapmamiz gerekiyor demedim yaptikk yaniii hic haberi yokken bana dediki korunuyimmi bende bosver korunmaa zaten tutmuyor dedim oyle oldu iliski ve kendimde hic belirti bulamadim bu ay hemde sifir belirti sifir beklenti :) ve bata 5 kala silik cizgi gordum testte yine bata az kala kan degerim dusuk ama pozitifmia bakalim yarin artmis olucakmi :) onun icin bebegimmm kafana takmadin mi dusunmedin mi olmuyor en onemlisi belirti aramiyceksin burlari takip etceksin ama cokk yazmiycaksin ve en onemliisi esine yapmamiz gerekiyor demiycezzz :) bnm senden umudum var ya en gec hazirana hamile olrak girersin bu ay da girersin ama en gec haziran :)Kuzu ben umudumu kaybettim . Kendimi kaybetmeden bu duruma bi son vermeliyim. Bebek düşünmuyirm artık. Gelirse amenna. . Gelmese de amenna. . Rabbim é sığınıyorum. .
Ay canım yaaa. Yatmadan önce bana merhem oldu söyledikleriniz. Ok anlaştık . Hele ki yum. Günlerim de yazmicaM okumucam. Çok stres oluyor. Eşime de soylemicem. Olmazsa olmaz. Napalım. Haziran dan sonraya kalmaz inşallah. .. İyi gecelerCanimmm inanirmisin bende tam gecen ay adet oldum oyle dedim ve bu ay ov. Testi yaptim esime spylemedim koyu cizgi ve silik gunude esime bugu yapmamiz gerekiyor demedim yaptikk yaniii hic haberi yokken bana dediki korunuyimmi bende bosver korunmaa zaten tutmuyor dedim oyle oldu iliski ve kendimde hic belirti bulamadim bu ay hemde sifir belirti sifir beklenti :) ve bata 5 kala silik cizgi gordum testte yine bata az kala kan degerim dusuk ama pozitifmia bakalim yarin artmis olucakmi :) onun icin bebegimmm kafana takmadin mi dusunmedin mi olmuyor en onemlisi belirti aramiyceksin burlari takip etceksin ama cokk yazmiycaksin ve en onemliisi esine yapmamiz gerekiyor demiycezzz :) bnm senden umudum var ya en gec hazirana hamile olrak girersin bu ay da girersin ama en gec haziran :)
Canım takipteyim her gun okuyorum ins guzel haberler alicaz senden ve herkezden hayirlisiylaAy canım yaaa. Yatmadan önce bana merhem oldu söyledikleriniz. Ok anlaştık . Hele ki yum. Günlerim de yazmicaM okumucam. Çok stres oluyor. Eşime de soylemicem. Olmazsa olmaz. Napalım. Haziran dan sonraya kalmaz inşallah. .. İyi geceler
var mı canım belirti adına yaşadığın bişi . 5 gün mü kaldı senin
Benim de sat 12 nisan bat 7 Mayıs sanırım :) 22 23 nisan koyuydu ovu.testim hatta 24 u sabah erkenden yaptığımda silikleşmişti..Belirtilerim var ama çokta vücudumu dinlemek istemiyorum sonuçta suan beklenti içindeyiz hepimizBenim son tarihim 10 nisan. 23 nisanda koyulastı. 8 Mayıs di mi bat simdi? Inşallah sabredebiliriz. Senin bat 7 mayisti galiba. Var mı bir belirti?
Canim selam benimde 7 mayis bende bekliyorum cok panigim heycan yapmiyim diyrum ama elde degil insallah sende bnde hamileyizdirBenim de sat 12 nisan bat 7 Mayıs sanırım :) 22 23 nisan koyuydu ovu.testim hatta 24 u sabah erkenden yaptığımda silikleşmişti..Belirtilerim var ama çokta vücudumu dinlemek istemiyorum sonuçta suan beklenti içindeyiz hepimiz
Şuan ki hissettiklerimiz bi işe yaramaz. .kaldı 4 gün Rabbim sabır verip bekleyeceğiz. .ben gördüğüm ve okuduğum kadarıyla psikolojik boyut herseyden çok etkiliyor.sakin davranıp beklemek en iyisi..inşallah ikimizde 7 mayısta güzel haberlerimizi veririz buradaCanim selam benimde 7 mayis bende bekliyorum cok panigim heycan yapmiyim diyrum ama elde degil insallah sende bnde hamileyizdir
Şuan ki hissettiklerimiz bi işe yaramaz. .kaldı 4 gün Rabbim sabır verip bekleyeceğiz. .ben gördüğüm ve okuduğum kadarıyla psikolojik boyut herseyden çok etkiliyor.sakin davranıp beklemek en iyisi..inşallah ikimizde 7 mayısta güzel haberlerimizi veririz burada
Ben de gördümEki Görüntüle 1515410
Kizlarrrrr bugün istanbula dönüyorum eşimi 10 gün göremicem. .sabah bi hisle test yaptım bat a 4 gün var belki bişeyler çıkar diye..esimle biz silik çizgiyi gördükbi de sizler bakar mısınız? Daha 4 gün var ama netlesmeden sevinmek istemiyorun
Evet canım silik çizgi var. Yarın falan tekrarla testi istersen. Hadi bakalım hayırlısı :)Eki Görüntüle 1515410
Kizlarrrrr bugün istanbula dönüyorum eşimi 10 gün göremicem. .sabah bi hisle test yaptım bat a 4 gün var belki bişeyler çıkar diye..esimle biz silik çizgiyi gördükbi de sizler bakar mısınız? Daha 4 gün var ama netlesmeden sevinmek istemiyorun
Eki Görüntüle 1515410
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?