ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ama burda hamişler hep iki gün kala koyu gördüler ovu da . adet belirtilerim de var zaten ..hiç iyi değilim ben yaaa. kafamı dağıtamıyorum . .. stres yapmak istemiyorum . ay bi ilacı olsa keşke

ama burda hamişler hep iki gün kala koyu gördüler ovu da . adet belirtilerim de var zaten ..hiç iyi değilim ben yaaa. kafamı dağıtamıyorum . .. stres yapmak istemiyorum . ay bi ilacı olsa keşke
Imkan vakit varsa tatile çık canım. Biz hafta sonubir abant yaptık. Iyi geldi. Alışveriş filan yap. Bol Kitap oku. Film izle. Yürüyüş yap. Benim yapmaya çalıştıklarım. Tam etkili mi. Hayır. Ama bir nebze rahatlatıyor.

Kizlar benimde 4 ay oldu iyce sabirsizlaniyorum 16 mayiis esimin dogum gunu bat 7 mayis eger hamileysem ona dogum gununde bebek patigi alicam lutfen dua edin benim icinde ,kasik agrim ve gogus ucumda kasinma var ama hamilelige yormak istemiyorum bu defa negatif olunca yikiliyorum

Kuzu ben umudumu kaybettim . Kendimi kaybetmeden bu duruma bi son vermeliyim. Bebek düşünmuyirm artık. Gelirse amenna. . Gelmese de amenna. . Rabbim é sığınıyorum. .
Canimmm inanirmisin bende tam gecen ay adet oldum oyle dedim ve bu ay ov. Testi yaptim esime spylemedim koyu cizgi ve silik gunude esime bugu yapmamiz gerekiyor demedim yaptikk yaniii hic haberi yokken bana dediki korunuyimmi bende bosver korunmaa zaten tutmuyor dedim oyle oldu iliski ve kendimde hic belirti bulamadim bu ay hemde sifir belirti sifir beklenti :) ve bata 5 kala silik cizgi gordum testte yine bata az kala kan degerim dusuk ama pozitifmia bakalim yarin artmis olucakmi :) onun icin bebegimmm kafana takmadin mi dusunmedin mi olmuyor en onemlisi belirti aramiyceksin burlari takip etceksin ama cokk yazmiycaksin ve en onemliisi esine yapmamiz gerekiyor demiycezzz :) bnm senden umudum var ya en gec hazirana hamile olrak girersin bu ay da girersin ama en gec haziran :)

Ay canım yaaa. Yatmadan önce bana merhem oldu söyledikleriniz. Ok anlaştık . Hele ki yum. Günlerim de yazmicaM okumucam. Çok stres oluyor. Eşime de soylemicem. Olmazsa olmaz. Napalım. Haziran dan sonraya kalmaz inşallah. .. İyi geceler

Canım takipteyim her gun okuyorum ins guzel haberler alicaz senden ve herkezden hayirlisiyla

Benim son tarihim 10 nisan. 23 nisanda koyulastı. 8 Mayıs di mi bat simdi? Inşallah sabredebiliriz. Senin bat 7 mayisti galiba. Var mı bir belirti?
Benim de sat 12 nisan bat 7 Mayıs sanırım :) 22 23 nisan koyuydu ovu.testim hatta 24 u sabah erkenden yaptığımda silikleşmişti..Belirtilerim var ama çokta vücudumu dinlemek istemiyorum sonuçta suan beklenti içindeyiz hepimiz

Canim selam benimde 7 mayis bende bekliyorum cok panigim heycan yapmiyim diyrum ama elde degil insallah sende bnde hamileyizdir

Canim selam benimde 7 mayis bende bekliyorum cok panigim heycan yapmiyim diyrum ama elde degil insallah sende bnde hamileyizdir
Şuan ki hissettiklerimiz bi işe yaramaz. .kaldı 4 gün Rabbim sabır verip bekleyeceğiz. .ben gördüğüm ve okuduğum kadarıyla psikolojik boyut herseyden çok etkiliyor.sakin davranıp beklemek en iyisi..inşallah ikimizde 7 mayısta güzel haberlerimizi veririz burada

Amin insalah ben bu ay oyle cok istiyorum ki esime dogum gununde soylemek istiyorum ama iste hayaller olmayincada yikiliyo insan hayirlisi diyelim insallah pozitif sonuc aliriz haberini bekliyorum

Kizlarrrrr bugün istanbula dönüyorum eşimi 10 gün göremicem. .sabah bi hisle test yaptım bat a 4 gün var belki bişeyler çıkar diye..esimle biz silik çizgiyi gördük bi de sizler bakar mısınız? Daha 4 gün var ama netlesmeden sevinmek istemiyorun

Evet canım silik çizgi var. Yarın falan tekrarla testi istersen. Hadi bakalım hayırlısı :)

Ben de gördüm çizgiyi her sabah tekrarla testi, büyük ihtimalle gebesin.

Ayyy ne hissedecegimi bilemedim 7 mayis a kadar hergün tekrarlarım. .aslında son 2 gün kala test yapmicamtim, sabah uyaninca bi hisle test yapmak geldi içimden zaten yanımda 1 test vardı. .eşime gösterdim çok net görünüyo dedi..rabbim hayirlisini nasip etsin 7 mayis gelmeden sevinmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…