ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Arkadaşlar bugünkü testimi ekliyorum. Sizin deneyiminiz daha fazla. Eşim yarın gece yok. Bu geceyi değerlendireceğiz. Yarın sabahı da mı değerlendirelim ne dersiniz?
Canım dün olduysa bugünü boş geç yarın sabah değerlendir. Ama dün olmadıysa bugün ve yarın mutlaka olsun.

İlk 10-15 dakika da çıktıysa pozitif tebrikler

Sanirim öyle yapıcam :) gerçi sabah boş dersim yok bi perşembe var 1 saat ozaman giderim
Daha iyi. Gebeliğin başında erken baktırınca beta düşük oluyor ya biraz. Acaba yükselecek mi kaygısı oluşuyor. İyice yükselmiş olur tahlil yaptırınca senin değerin.

Daha iyi. Gebeliğin başında erken baktırınca beta düşük oluyor ya biraz. Acaba yükselecek mi kaygısı oluşuyor. İyice yükselmiş olur tahlil yaptırınca senin değerin.
Kesinlikle oyleee. .hem bat günümü de geçirmiş olurum daha iyi olur. Bu topiklerden öğrendiğim aceleyle hareket etmemek.ister istemez etkileniyoruz çünkü. .ha 3 gün önce ogrenmisim ha 3 gün sonra..Tam vaktinde kan testi yaptiriyim istiyorum

Bence de canım insan inanılmaz stres oluyor. bana 1 hafta yıl gibi geçti. Regliden 4 gün geçti suan keşke yeni ogrenseydim. Bide tuvalette peçeteye birkac kez kahverengi kan geldi. az ama korkutuyor. geç olsun güç olmasın. Rabbim hayırlısıni versin

Aminnn canım benim :) is rutininde ilerlesin istiyorum akışında gitsin..senin yerleşme kanaman olabilir mi o kahverengi akıntın?

Aminnn canım benim :) is rutininde ilerlesin istiyorum akışında gitsin..senin yerleşme kanaman olabilir mi o kahverengi akıntın?
aynen öyle yap canım çok haklısın. bilmiyorum ki yerleşme kanaması için geç değil mi? regli tairihime göre (34 günde bir hasta oluyorum) 5+3 oldu bugün. ama geç döllenme olabilir mi acaba diye de düşünüyorum. geç döllense regliden 5 gün önce kanda çıkmazdı herhalde diyorum. ayyyyy bilmiyorum ki canım ben hiçbirşey ya. etrafımda hamile yok ki

Ama yerleşme kanamasının geç olduğu durumlar oluyomus sanki öyle bi yazı okumuştum ben

Net gözüküyor canım demek dayanamadin ben de dayanamicam ama hüsrana uğramaktan korkuyorum. Senin ne belirtin vardı. Benim ara ara goguslerimde hassaslasma oluyor bi geçiyor. Hep açısınlar istiyorum. Psikopata bagladim

Dayanamadım değil aslında normalde yapmicaktim biliyosun. .yola cikicam eşimi 10 gün göremicem diye bu his yerleşti yap testi diye..zaten yanımda 1 tane test almıştım..gözlerime inanamadım bu kadar erken beklemiyordum. Benim acı ve ağrı eşiğim çok yüksektir kolay kolay ağrı acı hissetmem ama kasıklarım da değişik tarifli bi sizlanma ağrıma hissettim ama böyle ara ara..onun dışında bi belirti hissetmedim

Hayirli olsun canim bende gordumm super biseyy keyfini cikarmaya bak insallah degerin dizenli yukselirr darisi basimiza artikk :))

10dk da belirdi. Hergün tekrarlicam testleri şimdiden havaya girmek istemiyorum ama inşallah hamileyimdir
Ooooyyyy maşallah kuzu. .. Hamilesin bencede . ay hislerim de yanılma dim gene.maşallah. darısı bize inşallah. Yarın kan à git bence

Ooooyyyy maşallah kuzu. .. Hamilesin bencede . ay hislerim de yanılma dim gene.maşallah. darısı bize inşallah. Yarın kan à git bence

Canimm nasilsin cok kotuyum ya iki yorganla yataktayim disarda yagmur kapali havaa bisey yiyemiyom da tatil bana yaramadi. Beni de hissediyo musun kuzucmm :) Gerci bu rahatsizlik kirdi biraz beni

Hayirli olsun canim bende gordumm super biseyy keyfini cikarmaya bak insallah degerin dizenli yukselirr darisi basimiza artikk :))
Teşekkür ederim canım benim :) kan testi yaptırmadan havaya girmek yok bana! Sabah uyaninca tuvalete gittim, içimden niyeyse test yapmak geldi :) olurda silik çizgiyi görürsem eşime gösterip öyle gideyim dedim. .saskinim zaten bişey hissedemiyorum suan ya da doktora gitmeden hissedemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…