ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canlar aranızda kimyasal gebelik yaşayan varmiydi daha once bana yardımcı olsa bir özelden burda yazmak istemiyorimda kimsenin moreli bozulmasın burda guzel haberler verilsin hep ins yardımcı olan olursa cok sevinirim

Ooooyyyy maşallah kuzu. .. Hamilesin bencede . ay hislerim de yanılma dim gene.maşallah. darısı bize inşallah. Yarın kan à git bence
Senin o hislerine gurban olurum :) ilk yazdığım günden beri inandin bana..canımsin! !! Sende beni yalnız birakmicaksin bak gör

Hayırlı olsun canım ayyy bir Hamis daha darısı bizlere ins

Canlar aranızda kimyasal gebelik yaşayan varmiydi daha once bana yardımcı olsa bir özelden burda yazmak istemiyorimda kimsenin moreli bozulmasın burda guzel haberler verilsin hep ins yardımcı olan olursa cok sevinirim
Canım ben kimyasal geçirdim ne istersen sor canım özelden yardımcı olabilirsem ne mutlu

Simdiden hayırlı olsun canım. Her şey yolunda gitsin Insallahkan testinde de hcg yüksek yüksek çıksın. Darısı da başımıza

Canım ben kimyasal geçirdim ne istersen sor canım özelden yardımcı olabilirsem ne mutlu
Allah razı olsun iyiki varsınız yardımın icin burda da tesekkur etmek istedim canım ins saglikli bebislerimizi alicaz kucağımıza hayirlisiyla Allah'ın izniyle

Senin o hislerine gurban olurum :) ilk yazdığım günden beri inandin bana..canımsin! !! Sende beni yalnız birakmicaksin bak gör
Canimmm . İnşallah. . Ben de senden esinlenilerek hcg test yaptım . Pikniğe gidecektık. İp top oynarim diye kesin sonuç alım dedım. tek çizgi çıktı tabi. . Ama ben kendimi de ne zaman. hissedersem olacak. Senden bir iki ay sonra doğum yaparım kuzum allahım sağlık versin...

Bu arada reglim geldi masallah hiç aksamaZ. Hatta bir gün önce geliray guliiyim bari. Kafamı dağıttım valla. Gelsin yeni yum. Günleri . Çalışmalarrrr

Bu arada reglim geldi masallah hiç aksamaZ. Hatta bir gün önce geliray guliiyim bari. Kafamı dağıttım valla. Gelsin yeni yum. Günleri . Çalışmalarrrr
Sıkma canını tatlım gelecek ay da bence biraz ovulasyona ve kk ya ara ver aklından çıkar biraz bide öyle dene ben bu ay da başaramadığımı düşünüyorum gelecek ay böyle yapcm inşallah millet hep kafadan atınca hamile kaldı bakalım bizde işe yarck mı

Benim bata 5 veya 6 gün var. Ovulasyon testi negatif. Bu ay da olmadı. adet dönemi hissiyatim da basladi duygusallık da dorukta

Kızlar ben de aranıza adayım galiba. Insan anlıyor kendinden az çok. Bu göz sizdirmalari sıkıntılı işte.

Merhaba arkadaslar. Bisorum olacak. Ben ovulasyon testi aldm bu ay netten. Adetim bittikten sonra yapmaya basladim duzenli olarak. Silik cizgi koyulaşmaya basliyordu yavas yavas. Fakat bugun yine yaptim diger gunlere oranla daha silik cikti. bu durum yumurtlamadigim anlamina mi geliyor.. yardimci olur musunz? :/

Selam eğer bugün diğer Günlerden çok Sıvı tüketmediysen bu yumurtanın çatladığı anlamına geliyo ve bugün ilişki önemli diye biliyorum

Evet hic sıvı tuketmemistimm misafirim vardi. Hic bisey de yemedim. dün iliski olmustu. tam olarak anlamadim. Yumurtanin catlamasi icin cizgilerin eşit olmasi gerekmiyo mu

Evet hic sıvı tuketmemistimm misafirim vardi. Hic bisey de yemedim. dün iliski olmustu. tam olarak anlamadim. Yumurtanin catlamasi icin cizgilerin eşit olmasi gerekmiyo mu
Kimilerinde LH yüksek oluyo onlarda Eşit hatta t daha koyu bile olabiliyo ama bende de çok koyulaşma olmuyo en koyu günü ve silikleştiği günü değerlendirmek gerekiyo siz iyki dünü değerlendirmişsiniz bence bugünü de değerlendirn teste göre bugün çatlamış yumurtanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…