ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Himm anladim. En koyu hali bile baya silikti. Ben de yuymurtam catlamadi diye dusundum. Telaslandim. Yine de ne olur ne olmaz bi doktora gitmeyi dusunuyrm. Cok tesekkur ederim ilginize:)

Himm anladim. En koyu hali bile baya silikti. Ben de yuymurtam catlamadi diye dusundum. Telaslandim. Yine de ne olur ne olmaz bi doktora gitmeyi dusunuyrm. Cok tesekkur ederim ilginize:)
Rica ederim doktora gidin tabi ama bu gece de çalşma Olmasını tavsiye ediyorum :)

Kizlar size tavsiyem test siliklestigi gün birlikte olun sonra ara verin ve rahat olun. Akışına bırakın. Üst uste iliski tavsiye etmiyrm acikcasi. Tabi nasip yine de..

kızlar dün hatırlayanlar olabilir ovulasyon testi pozitifti. eşimin bu gece olmamasından dolayı dünü değeerlendirdik ve bugün ovulasyonda yok denecek kadar kaybolmuştu çizgi, sadece hafif bir gölge vardı. inşallah tutturmuşuzdur.

benim geçen ay da böyle oldu, çift çizgiden sonraki gün kayboluyor çizgi. galiba yumurtlamam kısa sürüyor.

Canim benimde öyle olmustu. Birden siliklesiyr.

Benim hep silikti. Bugun daha da silik olmus bi öncekinden :/

benim 13. ve 14. günün gölge gibiydi. 15. gün yokoldu, 16. gün ikinci çizgi belirginleşti, 17.gün tam netleşti.
ben de bu ay yumurtlama yok diye koyvermiştim kendimi, bi baktım pozitif.
Moralini bozma diye yazıyorum bak bunları, demek ki birden çıkıverebilir.

Kızlar selaaam'bata son 3 gün heycanla bekliyorum ve burdaki hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyo Allah hepimize saglıklı bebekler versin inşallah

Bende ovu testi ve gebelik testi kullanıyorum ama eczaneden aldım 60 tl ovü 20 tl de erken gebelik testi cok pahalı tavsiye edebilcegınız bi site ve marka varmı internetten almayı düşünüyorum .

Birde bağırsaklarımda bi değişiklik var ,bi kabız bi ishal gibi garip bi haldeyim (kusıra bakmayın ama durumu açıklamal zorunda kaldım),midemde yanma ve bulantı var , sizce ne zaman test yapayım

Cevaplarınıza şimdiden teşekkürler bol bol pozitif sonuçlu günler hepimize inşallah

Canım ben gittigidiyor.comdan Lapoquick marka ovu+hamilelik testi aldım tavsiye ederim..20 ovu+6 hamilelik 21.50 tl odemistim kargo dahil

Canım ben gittigidiyor.comdan Lapoquick marka ovu+hamilelik testi aldım tavsiye ederim..20 ovu+6 hamilelik 21.50 tl odemistim kargo dahil
Tamam bende şimdi sipariş veriyim o zaman bu ayda olmazsa lazim olucak nasılsa,yani eczaneler resmen adam kazıklıyo çok teşekkür ederim

Bu arada reglim geldi masallah hiç aksamaZ. Hatta bir gün önce geliray guliiyim bari. Kafamı dağıttım valla. Gelsin yeni yum. Günleri . Çalışmalarrrr
Kuzucumm aynen biyle yola devam üzülmek yok sabırla deniyecegiz. su Mayıs gecsede bende başlasam hemen sabirsizlaniyorum Yaa ins guzel seyler paylasicaz burda cok inaniyorummmm inanmak başarmanın yarışırmış degilmi

gittigidiyordan aldım ben de. 50 ovu. 10 gebelik testi 42 tl falandı.
Özelden satıcının adını verebilirim.

olacağı varsa böyle de olur diye düşünüyorum.
Sen hem çift çizgi gününü hem de ertesi günü mü değerlendirdin, yoksa sadece çift çizgi gününü mü?
Ben siliklestigi günü degerlendirdm sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…