Rica ederim doktora gidin tabi ama bu gece de çalşma Olmasını tavsiye ediyorum :)Himm anladim. En koyu hali bile baya silikti. Ben de yuymurtam catlamadi diye dusundum. Telaslandim. Yine de ne olur ne olmaz bi doktora gitmeyi dusunuyrm. Cok tesekkur ederim ilginize:)
Canim benimde öyle olmustu. Birden siliklesiyr.kızlar dün hatırlayanlar olabilir ovulasyon testi pozitifti. eşimin bu gece olmamasından dolayı dünü değeerlendirdik ve bugün ovulasyonda yok denecek kadar kaybolmuştu çizgi, sadece hafif bir gölge vardı. inşallah tutturmuşuzdur.
benim geçen ay da böyle oldu, çift çizgiden sonraki gün kayboluyor çizgi. galiba yumurtlamam kısa sürüyor.
Canim benimde öyle olmustu. Birden siliklesiyr.
Benim hep silikti. Bugun daha da silik olmus bi öncekinden :/
Canım ben gittigidiyor.comdan Lapoquick marka ovu+hamilelik testi aldım tavsiye ederim..20 ovu+6 hamilelik 21.50 tl odemistim kargo dahilKızlar selaaam'bata son 3 gün heycanla bekliyorum ve burdaki hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyo Allah hepimize saglıklı bebekler versin inşallah
Bende ovu testi ve gebelik testi kullanıyorum ama eczaneden aldım 60 tl ovü 20 tl de erken gebelik testi cok pahalı tavsiye edebilcegınız bi site ve marka varmı internetten almayı düşünüyorum .
Birde bağırsaklarımda bi değişiklik var ,bi kabız bi ishal gibi garip bi haldeyim (kusıra bakmayın ama durumu açıklamal zorunda kaldım),midemde yanma ve bulantı var , sizce ne zaman test yapayım
Cevaplarınıza şimdiden teşekkürler bol bol pozitif sonuçlu günler hepimize inşallah
Tamam bende şimdi sipariş veriyim o zaman bu ayda olmazsa lazim olucak nasılsa,yani eczaneler resmen adam kazıklıyo çok teşekkür ederimCanım ben gittigidiyor.comdan Lapoquick marka ovu+hamilelik testi aldım tavsiye ederim..20 ovu+6 hamilelik 21.50 tl odemistim kargo dahil
Kesinlikle oyle canım resmen kazık ötesiTamam bende şimdi sipariş veriyim o zaman bu ayda olmazsa lazim olucak nasılsa,yani eczaneler resmen adam kazıklıyo çok teşekkür ederim
Kuzucumm aynen biyle yola devam üzülmek yok sabırla deniyecegiz. su Mayıs gecsede bende başlasam hemen sabirsizlaniyorum Yaa ins guzel seyler paylasicaz burda cok inaniyorummmm inanmak başarmanın yarışırmış degilmiBu arada reglim geldimasallah hiç aksamaZ. Hatta bir gün önce gelir ay guliiyim bari. Kafamı dağıttım valla. Gelsin yeni yum. Günleri . Çalışmalarrrr
Kızlar selaaam'bata son 3 gün heycanla bekliyorum ve burdaki hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyo Allah hepimize saglıklı bebekler versin inşallah
Bende ovu testi ve gebelik testi kullanıyorum ama eczaneden aldım 60 tl ovü 20 tl de erken gebelik testi cok pahalı tavsiye edebilcegınız bi site ve marka varmı internetten almayı düşünüyorum .
Birde bağırsaklarımda bi değişiklik var ,bi kabız bi ishal gibi garip bi haldeyim (kusıra bakmayın ama durumu açıklamal zorunda kaldım),midemde yanma ve bulantı var , sizce ne zaman test yapayım
Cevaplarınıza şimdiden teşekkürler bol bol pozitif sonuçlu günler hepimize inşallah
Ben siliklestigi günü degerlendirdm sadece.olacağı varsa böyle de olur diye düşünüyorum.
Sen hem çift çizgi gününü hem de ertesi günü mü değerlendirdin, yoksa sadece çift çizgi gününü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?