- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Ben siliklestigi günü degerlendirdm sadece.
Günaydınlar... bisey soracagim, iliski sırasinda kayganlastirici, bebeyagi vs. Bebek olusumunu engeller mi acaba bilgisi olan var mi ?
Tebrik ederim canim :)))Bu da bugünkü testim :)
Kesilikle kullanilmamasi gerektigi biliyrm. Etkiliyrms. Su bazli kayganlastirici kullanilmasi gerekiyrms.Günaydınlar... bisey soracagim, iliski sırasinda kayganlastirici, bebeyagi vs. Bebek olusumunu engeller mi acaba bilgisi olan var mi ?
Hemen internetten bakayim. cok teşekkur ederim. Olumsuz etkiliyorsa kac gundur boşuna mi gecirdim ben :/
Ayy valla hamissin kuzu yaa :) tebrik ederim canim :)Bu da bugünkü testim :)
Ayy valla hamissin kuzu yaa :) tebrik ederim canim :)
Çok teşekkür ederim canım :)Tebrik ederim canim :)))
Çoook tebrik ederim.Ayyyyyyy sanırım evet :)
Canım bi de sen hiç ovulasyon testi yaptın mi? Onda sonuç ne? Bende gebelik testi yok ovu negatif çıkıyor.Çoook tebrik ederim.Allah hepimize kismet etsin bu ikinci cizgiyi
Aminnnnnnnn canım benim :)Çoook tebrik ederim.Allah hepimize kismet etsin bu ikinci cizgiyi
Evet canim Lapoquick ovu testi kullandım ben..hatta özelden yollayayım fotosunuCanım bi de sen hiç ovulasyon testi yaptın mi? Onda sonuç ne? Bende gebelik testi yok ovu negatif çıkıyor.
Inşallah canim.Olmazsa önümüzdeki ay silik günü değerlendireyim ben de.
İnşallah gerek kalmaz.
Canim tebrikler hayirli olsun : ) ovu testinin fotosunu buraya da koyabilirmisin bizde yararlanalim : )Evet canim Lapoquick ovu testi kullandım ben..hatta özelden yollayayım fotosunu
TabikiiiCanim tebrikler hayirli olsun : ) ovu testinin fotosunu buraya da koyabilirmisin bizde yararlanalim : )
Sagol canim : ) Son siliklesen testten sonra yeniden mi koyulasmaya basladiTabikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?