ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar adetime 8gun kaldi...ben yine mi yumurtladim anlamadim?bakarmisiniz?

Eve gelir gelmez ovulasyon testi de yaptım merak eden arkadaşlarım
Epey koyu di mi canım? Dışardayim net göremiyorum. Benimki çok silik. Normal gebelik testi yapamadım bugün alıp yarın sabah yapıcam kismetse. Ama ovuda çizgi yok gibi bişey umutsuzum yani. Kısmet.

Demek t nin c den de koyu olmasi gerekmiyormus. Cok guzel canim tekrar tebrikler : )
3 gün var belki o yüzden tam koyu değildir :) iyice inanmaya başladım hamisligime :) Rabbim sağlıkla bana tutunmasini nasip etsin önce sonra kucağıma almayi

Epey koyu di mi canım? Dışardayim net göremiyorum. Benimki çok silik. Normal gebelik testi yapamadım bugün alıp yarın sabah yapıcam kismetse. Ama ovuda çizgi yok gibi bişey umutsuzum yani. Kısmet.

3 gün kalaya göre koyu gibi sanki :) hemen yap canım testi bu işler hiç belli olmaz

Aminnnnnnnn canım benim..sende en kisa ve en hayırlı zamanda tekrar yasa bu mutluluğu, ama önce kendine çok iyi bak
Çok sağol canım benim inşallah sağlıklı olması çok önemli tabii düzenim değişecek ne yazıkki ov. ne zaman olacağını kestiremiyorum haziranı beklemek iyi olacak benim için ama hep söyledim bu topic uğurlu hemen hemen her hafta bir hamiş haberi alıyoruz inşallah en yakın zamanda herkes alacak müjdeleri

Kesinlikle çok ugurlu. .sizlerden öğrendim ovu testi yum gunu vs.. ilk denemem de Rabbim nasip etti gibi şükürler olsun..az çok kestirebilirsin, akışına bırakıp tadına var esinle beraber ilişkine, Rabbim nasip ederse her türlü ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…