Ondan sonra yapmadim canım bugün deneme amaçlı yapıcam amaSagol canim : ) Son siliklesen testten sonra yeniden mi koyulasmaya basladi
Ok canim yap onu da gorelim :) he heOndan sonra yapmadim canım bugün deneme amaçlı yapıcam ama
Tamamdır tatlımOk canim yap onu da gorelim :) he he
Ok canim yap onu da gorelim :) he he
Demek t nin c den de koyu olmasi gerekmiyormus. Cok guzel canim tekrar tebrikler : )Eve gelir gelmez ovulasyon testi de yaptım merak eden arkadaşlarım
Canim ben adetli iken bile yaptim meraktan. adetli iken benim de boyle cikiyor. Insallah senin koyulasir ve hamilesindir. Adete 1 2 kala yap bence.Eki Görüntüle 1516586
Kizlar adetime 8gun kaldi...ben yine mi yumurtladim anlamadim?bakarmisiniz?
Insallah canim sagol brnde pko var cunku adete yakin yumrtam cikiyo cunku?Canim ben adetli iken bile yaptim meraktan. adetli iken benim de boyle cikiyor. Insallah senin koyulasir ve hamilesindir. Adete 1 2 kala yap bence.
Epey koyu di mi canım? Dışardayim net göremiyorum. Benimki çok silik. Normal gebelik testi yapamadım bugün alıp yarın sabah yapıcam kismetse. Ama ovuda çizgi yok gibi bişey umutsuzum yani. Kısmet.Eve gelir gelmez ovulasyon testi de yaptım merak eden arkadaşlarım
3 gün var belki o yüzden tam koyu değildir :) iyice inanmaya başladım hamisligime :) Rabbim sağlıkla bana tutunmasini nasip etsin önce sonra kucağıma almayiDemek t nin c den de koyu olmasi gerekmiyormus. Cok guzel canim tekrar tebrikler : )
Epey koyu di mi canım? Dışardayim net göremiyorum. Benimki çok silik. Normal gebelik testi yapamadım bugün alıp yarın sabah yapıcam kismetse. Ama ovuda çizgi yok gibi bişey umutsuzum yani. Kısmet.
Evet canim sen hamilesin merak etme. Kan testi yaptirmis miydin3 gün var belki o yüzden tam koyu değildir :) iyice inanmaya başladım hamisligime :) Rabbim sağlıkla bana tutunmasini nasip etsin önce sonra kucağıma almayi
Yaptırmadım canım bat günümü bekliyorum :) suan gitsem de değer düşük çıkar en mantıklısı bat gününden sonra gitmek diye düşünüyorumEvet canim sen hamilesin merak etme. Kan testi yaptirmis miydin
Tebrik ederim canım hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallahBu da bugünkü testim :)
Aminnnnnnnn canım benim..sende en kisa ve en hayırlı zamanda tekrar yasa bu mutluluğu, ama önce kendine çok iyi bakTebrik ederim canım hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok sağol canım benim inşallah sağlıklı olması çok önemli tabiiAminnnnnnnn canım benim..sende en kisa ve en hayırlı zamanda tekrar yasa bu mutluluğu, ama önce kendine çok iyi bak
Kesinlikle çok ugurlu. .sizlerden öğrendim ovu testi yum gunu vs.. ilk denemem de Rabbim nasip etti gibi şükürler olsun..az çok kestirebilirsin, akışına bırakıp tadına var esinle beraber ilişkine, Rabbim nasip ederse her türlü ediyorÇok sağol canım benim inşallah sağlıklı olması çok önemli tabiidüzenim değişecek ne yazıkki ov. ne zaman olacağını kestiremiyorum haziranı beklemek iyi olacak benim için ama hep söyledim bu topic uğurlu hemen hemen her hafta bir hamiş haberi alıyoruz inşallah en yakın zamanda herkes alacak müjdeleri
Evet daha mantikli canim oyle yapYaptırmadım canım bat günümü bekliyorum :) suan gitsem de değer düşük çıkar en mantıklısı bat gününden sonra gitmek diye düşünüyorum
Oooooo süper canım Tebrikler. Gelsin perşembe bakalım. güzel, yüksek degerler gör inşallah :)Bu da bugünkü testim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?