- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
←
11064
11064
→
11078
11078
Bugün 02:00
Konu Sahibi : Saruboceq
- hiraminelimALLAHIM SEN BİLİRSİNN ...
Üye
Yenibebem-1221 dedi: ↑
senin akıntında fazla blki de yumurtluyosun kuzuu.bu gunleti ii değerlendr.. Yok csnm ya bugun 22. Gun daha nerde yumurtlarımbenimde aynı canım yaa 21.gün oldu işte niye ölee umut kesiyorsun ki doktorlar bile reglin 21.günü yumurta takibi yapıyolar canımmmK.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Bugün 02:01
- kaderr07Yeni Üye
Üye
YeniSlm kızlar bugüne kadar hamileliğin bütün belirtilerini yasiyordum 10 gün fln aşırı kasik bel göğüs ve bacak ağrım vardı bugün sabah biraz akintim oldu tekrarmi yumurtluyorum dedim ve eşimle öğleden sonra beraber olduk fakat 28 günde bir adet olurum hesaplara göre 5 mayısta olmam gerekiyor ama benim göğüslerimde hafif dolgunluktan baska bi belirtim kalmadı neler oluyor anlamıyorum bebis gelmekten vazmıgeçti yoksane yapıcam bilmiyorum demek hissettiklerim psikolojik değilmiş şimdi neden hissetmiyorum K.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
ordulu gelin bunu beğendi.
Bugün 02:02
- bebem-1221Bunlarda Geçicek Şüpesiz...
Üye
Yenihiraminelim dedi: ↑
benimde aynı canım yaa 21.gün oldu işte niye ölee umut kesiyorsun ki doktorlar bile reglin 21.günü yumurta takibi yapıyolar canımmmumarım dediğin gibi olur. Allahın mucizeleri tabki sonsuz.. Sende değerlendrmeyi unutma sakın. Bn uyuyi, kuzuu.. Opuldunnn K.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Bugün 02:05
- hiraminelimALLAHIM SEN BİLİRSİNN ...
Üye
Yenibebem-1221 dedi: ↑
tamam canımm iyi uykular sana öptümm byyyumarım dediğin gibi olur. Allahın mucizeleri tabki sonsuz.. Sende değerlendrmeyi unutma sakın. Bn uyuyi, kuzuu.. Opuldunnn K.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Bugün 05:47
- kurdelalaAktif Üye
Üye
YeniDun en yakin arkadasim can dostum dogum yapti. Tum gun yanindaydim destek oldum. Onun icin cok mutluyum gercekten. Ama yorgunluktan bayilmis bi sekilde yatmama ragmen sabahin 5 inde uyandim.moralim cok bozuk 2,5 yil oldu hala bende bi gelisme yok tabi 3 ay once bos gebelikle dolayisila kurtajla sonlanan hamileligim disinda. Arkadasima cok seviniyorum ama anlamiyorum cocuk bile isttemiyodu 1 gecede pat diye hamile kaldi sua ara etrafimda okadar cok hamile ve dogum yapan varki. Inancsiz biri degilim Allah in nasip ettugi zamanda olacagini biliyorum sadece artik psikolojim dayanmiyor. Helede cocuguyla ilgilenmeyen surekli of keske dogurmasaydim diyen anneleri gordukce gidip onlari dovesim geliyor kv tarafinda cok var bole bilincsiz anneler. Ben acaba anne olabilecekmiyim birgun. Beklemekten cok yoruldum.bu cok kotu bir aci hic var olmamis birini ozlemek.ben asamiyorum sanirim artik sabretmekten biktim. cok isyankar bir mesaj oldu biliyorum ama cok bunaldim artik kaldiramiyorumK.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Bugün 06:28
- zehraberilÜye
Üye
Yenikurdelala dedi: ↑
Dun en yakin arkadasim can dostum dogum yapti. Tum gun yanindaydim destek oldum. Onun icin cok mutluyum gercekten. Ama yorgunluktan bayilmis bi sekilde yatmama ragmen sabahin 5 inde uyandim.moralim cok bozuk 2,5 yil oldu hala bende bi gelisme yok tabi 3 ay once bos gebelikle dolayisila kurtajla sonlanan hamileligim disinda. Arkadasima cok seviniyorum ama anlamiyorum cocuk bile isttemiyodu 1 gecede pat diye hamile kaldi sua ara etrafimda okadar cok hamile ve dogum yapan varki. Inancsiz biri degilim Allah in nasip ettugi zamanda olacagini biliyorum sadece artik psikolojim dayanmiyor. Helede cocuguyla ilgilenmeyen surekli of keske dogurmasaydim diyen anneleri gordukce gidip onlari dovesim geliyor kv tarafinda cok var bole bilincsiz anneler. Ben acaba anne olabilecekmiyim birgun. Beklemekten cok yoruldum.bu cok kotu bir aci hic var olmamis birini ozlemek.ben asamiyorum sanirim artik sabretmekten biktim. cok isyankar bir mesaj oldu biliyorum ama cok bunaldim artik kaldiramiyorumCanım inan çoğu zaman hepimiz öyle düşüncelere kapiliyoruz Uzulme demek kolay biliyorum ayni durumdayım bende diyorum galiba olmayacak sonra diyorum ki seni yoktan var eden Rabbin var nie ümitsizliğe kapiliyosun ondan umut kesilir mi hic.... Veren de o alan da inan Rabbim kapısından bos göndermez bizi sadece sabir bizim imtihanimiz bu belki de sabretmek gerekmez mi sence de? Bahar bile en sert kıştan sonra gelir unutma...
Genişletmek için tıkla...K.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Bugün 06:44
- lilymillyÜye
Üye
Yenikurdelala dedi: ↑
Dun en yakin arkadasim can dostum dogum yapti. Tum gun yanindaydim destek oldum. Onun icin cok mutluyum gercekten. Ama yorgunluktan bayilmis bi sekilde yatmama ragmen sabahin 5 inde uyandim.moralim cok bozuk 2,5 yil oldu hala bende bi gelisme yok tabi 3 ay once bos gebelikle dolayisila kurtajla sonlanan hamileligim disinda. Arkadasima cok seviniyorum ama anlamiyorum cocuk bile isttemiyodu 1 gecede pat diye hamile kaldi sua ara etrafimda okadar cok hamile ve dogum yapan varki. Inancsiz biri degilim Allah in nasip ettugi zamanda olacagini biliyorum sadece artik psikolojim dayanmiyor. Helede cocuguyla ilgilenmeyen surekli of keske dogurmasaydim diyen anneleri gordukce gidip onlari dovesim geliyor kv tarafinda cok var bole bilincsiz anneler. Ben acaba anne olabilecekmiyim birgun. Beklemekten cok yoruldum.bu cok kotu bir aci hic var olmamis birini ozlemek.ben asamiyorum sanirim artik sabretmekten biktim. cok isyankar bir mesaj oldu biliyorum ama cok bunaldim artik kaldiramiyorumcanım benim senin kadar uzun süre ol adı hatta yeniyim bile ama negatifleri görmek her ay umut etmek sonra üzülmek çok yorucu. çook kişi var yıllar sonra tam umudu kesip hamile kalan. ne yazık ki bu iş umut etmemekten umursamamaktan geçiyor. yapamıyorm ben valla umursamamayı. çok iyi anlıyorum seni inan çok kişi de anlar çok var bunları yaşayıp mutlu sona ulaşanlar. bir problemin var mıydı peki canım hormonlarda rahimde falan? sabırla Allaha sığınmaktan başka çare yok. kimi görsem hiç ummadığım anda hamile kaldım diyor insan hamile kalmaya çalışırken nasıl kafaya takmasın nasıl ummasın onu da anlayabilmiş değilim
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
esraa68 bunu beğendi.
Bugün 07:12
- kurdelalaAktif Üye
Üye
Yenililymilly dedi: ↑
canım benim senin kadar uzun süre ol adı hatta yeniyim bile ama negatifleri görmek her ay umut etmek sonra üzülmek çok yorucu. çook kişi var yıllar sonra tam umudu kesip hamile kalan. ne yazık ki bu iş umut etmemekten umursamamaktan geçiyor. yapamıyorm ben valla umursamamayı. çok iyi anlıyorum seni inan çok kişi de anlar çok var bunları yaşayıp mutlu sona ulaşanlar. bir problemin var mıydı peki canım hormonlarda rahimde falan? sabırla Allaha sığınmaktan başka çare yok. kimi görsem hiç ummadığım anda hamile kaldım diyor insan hamile kalmaya çalışırken nasıl kafaya takmasın nasıl ummasın onu da anlayabilmiş değilimBenim icin kafaya takmamak gibi bisiy mumkun degil. Zaten cok fazla hatirlatan var daha yokmu cocuk diye! Yumurtalarim kistik yapida ama polikistik degilim prolaktin duzensiz insulin direnci var. Ilac kullaniyorum yapmadigim kur bilmem ne kalmadi. Esimde morfoloji bozuklugu var. Tup bebek tedavisinin yarisinda kendiligimden hamile kaldim. Boyle olunca doktorumuz bi sure daha normal denememizi istedi zaten maddi olarakta zirt pirt tup bebek denicek durumda degiliz malesef. Bugun duzelemicem sanirim hala cok kotu durumdayim
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Bugün 09:13
- pinyaltuncAktif Üye
Üye
Yeni
sezenorhan dedi: ↑
Yok canım hassas değil en dandiriginden benimkisiTesti yaptım fos ciktikısmet işte buay aşılama yaptırcam artık kısmet K.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Bugün 09:14
- glsmhmtAktif Üye
Üye
Yenititiztitiz dedi: ↑
Kızlar dayanamıyorum akşam geldiğimde beri Ağlıyorum sonucu 0.6 çıktı doktor yoktu sağlık memuruda sınırda bile deil gebelik yok dediAyyyy canmmmm benimmm kiyamamm sana ben herseyin yahirlisi sayfa sayfaaa sonucunn cikmismi diye baktimmm herseyin hayirlisi kuzum canini sikma hersey allahtan :)ama ilk defa adetim gecikti K.İ.B.
Favorilere Ekle
titiztitiz bunu beğendi.
- Gösterilebilecek daha fazla mesaj var. Görmek istiyor musunuz?
10 dakika önce
- Delorean_Üye
Üye
tatlım değerin kaçtı senin öğrendiğindeDaha doktora gitmedim canim, yasadigim ulkede kan verilmiyor hamilelik ögrenmek icin. Jinekolog 6'ci haftada gel dedi. Haftaya gidecem bakalim..
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 246 gün kaldı.
Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
K.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
2 dakika önce
- okyns-okynsÜye
Üye
burdayım elim yandı canım ya çok kötüydüm yazamıyordum salak olduğumdan şimdi çok şükür acısı geçtide yazıyorumcanım naıl oldu? Geçmiş olun K.İ.B.
Favorilere Ekle
+ Çoklu Alıntı
Az önce
- glsmhmtAktif Üye
Üye
Yeni
Forumlar>Gebelik>Hamilelik Belirtileri>
ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım
Konuyu Takip Et
< Önceki1399400401402403404
Bugün 17:33
Konu Sahibi : vorones
_Lavin_Doğru zaman ne zaman?Pro Üye
↑
yumurta henüz çatlamamış bence eşin yarın gece yoksa bence yarın sabahı değerlendirin bu akşamı değerlendirmeyin sperm kalitesi acısından sabaha kadar yenilenmez yeterince
Sabah olsun en iyisi. Hem aşkam hem de sabah olsa pek bi anlamı kalmıyor. Keşke yarın evde olsaydı. kısmet böyleymiş artık tek denemeyle yetineceğiz.
Bugün 17:33K.İ.B.Favorilere Ekle
Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
arsinli bunu beğendi.
Bugün 17:39
arsinliPopüler ÜyeÜye
↑
Sabah olsun en iyisi. Hem aşkam hem de sabah olsa pek bi anlamı kalmıyor. Keşke yarın evde olsaydı. kısmet böyleymiş artık tek denemeyle yetineceğiz.
erkek olacak olursa yavrucuğun.....gidip içerde beklesin yumurtayı :)
Bugün 17:39K.İ.B.Favorilere Ekle
Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
_Lavin_ bunu beğendi.
5 dakika önce
glsmhmtAktif ÜyeÜye
Kizlarrr merhabaaa sehir diisnda oldugum icin bugun kanima baktrmdim yarin baktricam yukselmis mi diye :) simdi merak ettigimmm kizlarrr bi hesap yapabilrmisiniz ben bu ay ov. Testi kullandimm..
Som adet tarihim de 4 nisan..
17 nisanda cift kopkoyu cizgi gordum..
O gun tabiki calisma oldu :)
18 nisanda sabah saat 11.00 de yaptigim testte silik cizgigordumm..
O gunde iliski olduu..
Yumurtlamadan 14 gun sinra adet olucagimiza goree simdi benim bat ne zamnmis simdi ?..
Düzenle
K.İ.B.
Favorilere Ekle
1
←
11064
11064
→
11078
11078
Mesajınızı yazınız...
Ara
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.