ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

1

11064

11078

• Bugün 02:00
      Konu Sahibi : Saruboceq
    • hiraminelimALLAHIM SEN BİLİRSİNN ...
      Üye

Yeni
      bebem-1221 dedi:
      senin akıntında fazla blki de yumurtluyosun kuzuu.bu gunleti ii değerlendr.. Yok csnm ya bugun 22. Gun daha nerde yumurtlarım​
      benimde aynı canım yaa 21.gün oldu işte niye ölee umut kesiyorsun ki doktorlar bile reglin 21.günü yumurta takibi yapıyolar canımmm
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

Bugün 02:01
    • kaderr07Yeni Üye
      Üye

Yeni
      Slm kızlar bugüne kadar hamileliğin bütün belirtilerini yasiyordum 10 gün fln aşırı kasik bel göğüs ve bacak ağrım vardı bugün sabah biraz akintim oldu tekrarmi yumurtluyorum dedim ve eşimle öğleden sonra beraber olduk fakat 28 günde bir adet olurum hesaplara göre 5 mayısta olmam gerekiyor ama benim göğüslerimde hafif dolgunluktan baska bi belirtim kalmadı neler oluyor anlamıyorum bebis gelmekten vazmıgeçti yoksa ne yapıcam bilmiyorum demek hissettiklerim psikolojik değilmiş şimdi neden hissetmiyorum
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

ordulu gelin bunu beğendi.​

Bugün 02:02
    • bebem-1221Bunlarda Geçicek Şüpesiz...
      Üye

Yeni
      hiraminelim dedi:
      benimde aynı canım yaa 21.gün oldu işte niye ölee umut kesiyorsun ki doktorlar bile reglin 21.günü yumurta takibi yapıyolar canımmm​
      umarım dediğin gibi olur. Allahın mucizeleri tabki sonsuz.. Sende değerlendrmeyi unutma sakın. Bn uyuyi, kuzuu.. Opuldunnn
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

Bugün 02:05
    • kurdelalaAktif Üye
      Üye

Yeni
      Dun en yakin arkadasim can dostum dogum yapti. Tum gun yanindaydim destek oldum. Onun icin cok mutluyum gercekten. Ama yorgunluktan bayilmis bi sekilde yatmama ragmen sabahin 5 inde uyandim.moralim cok bozuk 2,5 yil oldu hala bende bi gelisme yok tabi 3 ay once bos gebelikle dolayisila kurtajla sonlanan hamileligim disinda. Arkadasima cok seviniyorum ama anlamiyorum cocuk bile isttemiyodu 1 gecede pat diye hamile kaldi sua ara etrafimda okadar cok hamile ve dogum yapan varki. Inancsiz biri degilim Allah in nasip ettugi zamanda olacagini biliyorum sadece artik psikolojim dayanmiyor. Helede cocuguyla ilgilenmeyen surekli of keske dogurmasaydim diyen anneleri gordukce gidip onlari dovesim geliyor kv tarafinda cok var bole bilincsiz anneler. Ben acaba anne olabilecekmiyim birgun. Beklemekten cok yoruldum.bu cok kotu bir aci hic var olmamis birini ozlemek.ben asamiyorum sanirim artik sabretmekten biktim. cok isyankar bir mesaj oldu biliyorum ama cok bunaldim artik kaldiramiyorum
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

musay0246, ordulu gelin ve zehraberil bunu beğendi.​

Bugün 06:28
    • zehraberilÜye
      Üye

Yeni
      kurdelala dedi:
      Dun en yakin arkadasim can dostum dogum yapti. Tum gun yanindaydim destek oldum. Onun icin cok mutluyum gercekten. Ama yorgunluktan bayilmis bi sekilde yatmama ragmen sabahin 5 inde uyandim.moralim cok bozuk 2,5 yil oldu hala bende bi gelisme yok tabi 3 ay once bos gebelikle dolayisila kurtajla sonlanan hamileligim disinda. Arkadasima cok seviniyorum ama anlamiyorum cocuk bile isttemiyodu 1 gecede pat diye hamile kaldi sua ara etrafimda okadar cok hamile ve dogum yapan varki. Inancsiz biri degilim Allah in nasip ettugi zamanda olacagini biliyorum sadece artik psikolojim dayanmiyor. Helede cocuguyla ilgilenmeyen surekli of keske dogurmasaydim diyen anneleri gordukce gidip onlari dovesim geliyor kv tarafinda cok var bole bilincsiz anneler. Ben acaba anne olabilecekmiyim birgun. Beklemekten cok yoruldum.bu cok kotu bir aci hic var olmamis birini ozlemek.ben asamiyorum sanirim artik sabretmekten biktim. cok isyankar bir mesaj oldu biliyorum ama cok bunaldim artik kaldiramiyorum
      Genişletmek için tıkla...​
      Canım inan çoğu zaman hepimiz öyle düşüncelere kapiliyoruz Uzulme demek kolay biliyorum ayni durumdayım bende diyorum galiba olmayacak sonra diyorum ki seni yoktan var eden Rabbin var nie ümitsizliğe kapiliyosun ondan umut kesilir mi hic.... Veren de o alan da inan Rabbim kapısından bos göndermez bizi sadece sabir bizim imtihanimiz bu belki de sabretmek gerekmez mi sence de? Bahar bile en sert kıştan sonra gelir unutma...
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

mugecicek, esraa68, Ravzatugba ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.​

Bugün 06:44
    • lilymillyÜye
      Üye

Yeni
      kurdelala dedi:
      canım benim senin kadar uzun süre ol adı hatta yeniyim bile ama negatifleri görmek her ay umut etmek sonra üzülmek çok yorucu. çook kişi var yıllar sonra tam umudu kesip hamile kalan. ne yazık ki bu iş umut etmemekten umursamamaktan geçiyor. yapamıyorm ben valla umursamamayı. çok iyi anlıyorum seni inan çok kişi de anlar çok var bunları yaşayıp mutlu sona ulaşanlar. bir problemin var mıydı peki canım hormonlarda rahimde falan? sabırla Allaha sığınmaktan başka çare yok. kimi görsem hiç ummadığım anda hamile kaldım diyor insan hamile kalmaya çalışırken nasıl kafaya takmasın nasıl ummasın onu da anlayabilmiş değilim
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

esraa68 bunu beğendi.​

Bugün 07:12
    • kurdelalaAktif Üye
      Üye

Yeni
      lilymilly dedi:
      canım benim senin kadar uzun süre ol adı hatta yeniyim bile ama negatifleri görmek her ay umut etmek sonra üzülmek çok yorucu. çook kişi var yıllar sonra tam umudu kesip hamile kalan. ne yazık ki bu iş umut etmemekten umursamamaktan geçiyor. yapamıyorm ben valla umursamamayı. çok iyi anlıyorum seni inan çok kişi de anlar çok var bunları yaşayıp mutlu sona ulaşanlar. bir problemin var mıydı peki canım hormonlarda rahimde falan? sabırla Allaha sığınmaktan başka çare yok. kimi görsem hiç ummadığım anda hamile kaldım diyor insan hamile kalmaya çalışırken nasıl kafaya takmasın nasıl ummasın onu da anlayabilmiş değilim
      Benim icin kafaya takmamak gibi bisiy mumkun degil. Zaten cok fazla hatirlatan var daha yokmu cocuk diye! Yumurtalarim kistik yapida ama polikistik degilim prolaktin duzensiz insulin direnci var. Ilac kullaniyorum yapmadigim kur bilmem ne kalmadi. Esimde morfoloji bozuklugu var. Tup bebek tedavisinin yarisinda kendiligimden hamile kaldim. Boyle olunca doktorumuz bi sure daha normal denememizi istedi zaten maddi olarakta zirt pirt tup bebek denicek durumda degiliz malesef. Bugun duzelemicem sanirim hala cok kotu durumdayim
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

Bugün 09:13
    • glsmhmtAktif Üye
      Üye

Yeni
      titiztitiz dedi:
      Kızlar dayanamıyorum akşam geldiğimde beri Ağlıyorum sonucu 0.6 çıktı doktor yoktu sağlık memuruda sınırda bile deil gebelik yok dedi ama ilk defa adetim gecikti​
      Ayyyy canmmmm benimmm kiyamamm sana ben herseyin yahirlisi sayfa sayfaaa sonucunn cikmismi diye baktimmm herseyin hayirlisi kuzum canini sikma hersey allahtan :)
      K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

Cevapla​

titiztitiz bunu beğendi.​
    • Delorean_Üye
      Üye

Yeni
      hiraminelim dedi:
      tatlım değerin kaçtı senin öğrendiğinde​
      Daha doktora gitmedim canim, yasadigim ulkede kan verilmiyor hamilelik ögrenmek icin. Jinekolog 6'ci haftada gel dedi. Haftaya gidecem bakalim..
      Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 03-01-2016

Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
      Bebeğimi kucağıma almama 246 gün kaldı.

Bugün, bebeğinizin kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir gün. Kalsiyum, magnezyum ve potasyum bebeğin kalp gelişimine doğrudan etki eden besin maddeleridir. Bu elementler sinir uyarılarının iletimi, kalp kasının kasılması, kasların gevşemesi ve kasılması için çok gereklidir. Bebeğiniz karaciğeri bugünlerde oluşmaya başlıyor.
      Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

+ Çoklu Alıntı
      Cevapla​

2 dakika önce
    • glsmhmtAktif Üye
      Üye

Yeni

Forumlar>Gebelik>Hamilelik Belirtileri>
      ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım
      Konuyu Takip Et
      < Önceki1399400401402403404

• Bugün 17:33
          Konu Sahibi : vorones

• _Lavin_Doğru zaman ne zaman?Pro Üye

yumurta henüz çatlamamış bence eşin yarın gece yoksa bence yarın sabahı değerlendirin bu akşamı değerlendirmeyin sperm kalitesi acısından sabaha kadar yenilenmez yeterince
          Sabah olsun en iyisi. Hem aşkam hem de sabah olsa pek bi anlamı kalmıyor. Keşke yarın evde olsaydı. kısmet böyleymiş artık tek denemeyle yetineceğiz.

Bugün 17:33K.İ.B.Favorilere Ekle
          Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
          arsinli bunu beğendi.
          Bugün 17:39
          Konu Sahibi : vorones

• glsmhmtAktif ÜyeÜye
          Kizlarrr merhabaaa sehir diisnda oldugum icin bugun kanima baktrmdim yarin baktricam yukselmis mi diye :) simdi merak ettigimmm kizlarrr bi hesap yapabilrmisiniz ben bu ay ov. Testi kullandimm..
          Som adet tarihim de 4 nisan..
          17 nisanda cift kopkoyu cizgi gordum..
          O gun tabiki calisma oldu :)
          18 nisanda sabah saat 11.00 de yaptigim testte silik cizgigordumm..
          O gunde iliski olduu..
          Yumurtlamadan 14 gun sinra adet olucagimiza goree simdi benim bat ne zamnmis simdi ?..
      Düzenle​

K.İ.B.​

Favorilere Ekle​

Cevapla​

1

11064

11078

Mesajınızı yazınız...

Ara
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.

Sacma sapan bisey paylastim telefondan kaynakli :) kizlar benim deger artmiyo neden olabilirki moralim cok bozuk aglamaktan helak oldumm inan ki kimyasal sanirim doktora da gitmedim 3 gunde 12.55 ten 13.16 ya cikmis sadecee

Sacma sapan bisey paylastim telefondan kaynakli :) kizlar benim deger artmiyo neden olabilirki moralim cok bozuk aglamaktan helak oldumm inan ki kimyasal sanirim doktora da gitmedim 3 gunde 12.55 ten 13.16 ya cikmis sadecee
Canım üzülme moralini bozmak istemem ama 3 günde artmaması normal değil bat ne zamandı doktora git mutlaka sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun üzüldüm tatlım ya

Hemen internetten bakayim. cok teşekkur ederim. Olumsuz etkiliyorsa kac gundur boşuna mi gecirdim ben :/
merhaba bende kullanıyordum araştırdım kullanılmaması gerekıyormuş eğer mecburiyet varsa su bazlı kayganlaştırıcılar ıdealmiş

maşallah canım artık senide hamişler grubuna gönderdik darısı bize inşallah
sağol canım benim :) en kısa zamanda sizde beni yalnız bırakmayın..hala hamileyim diye dillendirmek istemiyorum ama sanırım ciddi ciddi hamişim :) kan testini bat günü yaptırıcam şimdi 3 gün var düşük değer çıkar gereksiz üzülürüm diye düşündüm

canım allahın izniyle değerinde yuksek çıkar inşallah

Kizlar yarin gece hidirellez : ) inanan var mi bilmiyorum. Ama isteyen kagida bebek istedigini yazip kaseye suya koysun veyaagacin dalina oyuncak bebek assın. Internette bile arastirdim bunu yapan ve o yil bebegine kavusanlarda var : )

tebrikler canımm çok sevindim. darısı tüm isteyen arkadaşların başına :)

yaa bu arada bu hamilelik takvimi nasıl ekleniyor beceremedimde. ben de bugün doktora gittim kese göründü 5+1 günlükmüş bebiş :)

kizlar cumartesi doktora giittim ve bana turkiyede 12 yasindayken bi igne vuruldunmu diye sordu bende bilmiyorum dedim doktorda rahimden biraz sivi alip tahlile gonderdi igne olup olmadigimi gelen sonuca gore degerlendirecekmis aranizda hatirlayan varmi yada bi doktora veya saglik ocagina gittiiginizde sorabilir misiniz

Demek t nin c den de koyu olmasi gerekmiyormus. Cok guzel canim tekrar tebrikler : )
Gerekmiyr canim. Normalde cok silik cikmasi gerekirkn koyu cikiyrsa hamilelik belirtisi olabiliyr. Benim de t c den hic koyu cikmadi ki. Hep t daha açıktı.

Kizlar yarin gece hidirellez : ) inanan var mi bilmiyorum. Ama isteyen kagida bebek istedigini yazip kaseye suya koysun veyaagacin dalina oyuncak bebek assın. Internette bile arastirdim bunu yapan ve o yil bebegine kavusanlarda var : )
Öyle hurafelere inanma canim :) Rabbim bize her gün dua edip isteme sansi vermisse ne gerek var hidirellezi beklemeye falann :)

evetttt doktor sonunda dün keseyi gördü. regli tarihine göre 5+4 haftalık olması gerekiyor ama kese boyuna göre 4 haftalık dedi doktor bunu duyan yaşayan var mııı?

Kizlar adetimin 3. Gunu ov testi boyle. sizce normal mi ?

Eklentiler

• 20150505_001038.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…