ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlarrr yukselmeyen kan degerimin ardindannbugun kanaamm geldi sanirim kimyasal gebelik gecirdim doktora gidicem bakalim ne olucak artikk insallah onumuzdeki aylarda yuzumu guldurur rabbimm

Kizlarrr yukselmeyen kan degerimin ardindannbugun kanaamm geldi sanirim kimyasal gebelik gecirdim doktora gidicem bakalim ne olucak artikk insallah onumuzdeki aylarda yuzumu guldurur rabbimm
canım geçmiş olsun sıkma canını rabbimin vardır bir bildiği allahım senin için en hayırlı zamanda sağlıklı bebekler vermeyi nasip etsin

evetttt doktor sonunda dün keseyi gördü. regli tarihine göre 5+4 haftalık olması gerekiyor ama kese boyuna göre 4 haftalık dedi doktor bunu duyan yaşayan var mııı?
canım geç döllenmedir belki bide sen yumurtlama gunune göre hesaplamadınmı ay bende bilmiyom konuşup duruyom

canım geç döllenmedir belki bide sen yumurtlama gunune göre hesaplamadınmı ay bende bilmiyom konuşup duruyom
valla canım bende hiç bilmiyorum umarım öyledir geç döllenme falan. yumurtlama günümü inan bilmiyorum çünkü 34 günde regli oluyorum 20. gün olması gerek ama ben en koyuyu 15. gün gördüm o da t c'den koyu değildi sadece o güne kadar gördüğüm en koyuydu. 15. güne göre hesaplarsam 4 haftalık oluyo evet

Adetli iken hic yapmamistim canim. Adetten once silikti.
o zaman erken yumurtluyosun canım okumuştum bir yerde bu kadar erken yumurtalama olabiliyomuş. bugün tekrarla testi istersen. bu testi kaçta yaptın? bide en sağlıklı 11.00 la 19.00 arası okumuştum yine bir yerde :)

geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

o zaman canım yumurtlama gunun 15. gun

o zaman erken yumurtluyosun canım okumuştum bir yerde bu kadar erken yumurtalama olabiliyomuş. bugün tekrarla testi istersen. bu testi kaçta yaptın? bide en sağlıklı 11.00 la 19.00 arası okumuştum yine bir yerde :)
Bana oyle esti gece 10 da yaptim

Gecmis olsun canim icini ferah tut saglikla sihhatle insallah Rabbim seni ve bizleri evlat sahibi yapar bu guzel duyguyu yasamayi nasip eder ..

Haklisin canim erken sevinmek cok guzel ama hep de sevindiremeyebiliyor burda bir kac arkadasimiza cok uzuldum ve hep hayirlisini istiyorum aceleci davranmisim aslinda cok sukur sagligimiz yerinde artik hayirlisiyla en hayirli zananda gelsin bebegim saglijla grlsin diye dua ediyorum bu ay olur ya da olmaz Rabbim insalkah senin bebisini saglikla dunya ya getirmeni nasip eder bizlere de bu guzel duyguyu hayirlisiyla yasatIr. Bu arada bisey sorcam vogozo 0dolunay0 I imtisall blueflower vorones ve diger arkadaslar akintiniz olmus muydu? Bendeki bu akinti sanki fazla ya artik gebelikten ziyade korkum idrar yollari enfeksiyonu olmam adet olursam bitimine hemen dr a gitcem bazen olmaz bazen ustuste camasir degistirecek kadar fazla ama kokulu ve koyu filan degil bazen beyazimsi bazen cok acik kremsi poffff anlayanlar yada boyle bisey yasan var mi kizlar aranizda

kızlar bu dunku testim dun ilişki oldu buyuk ıhtımalle yumurtlama bugun olcak bakalım akşamki teste göre değerlendiririm belki bugunude

Kzilar simdi benim bugun kanamam geldi ya dun ov testo yapmistim koyuydu baya acaba o neden koyu cikmis olabilir bilgisi olan varmi acaba ustune mi goruyom diyim bide kendi kendime belki deger yukseliyodur doktora gtmeyjnce bilemycem ama yinede sizlerw soruyim bi dedim

kuzum fırsatın ve ımkanın varsa bir doktora git hem kımyasalmı değilmi değerin yukselmişmi yukselmemişmi hepsni öğrenirsin biz ne dersek boş bence

canım şimdi üstüne görmeyi araştırdımda normal adet kanamsına göre rengi daha açık ve az oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…