canım geçmiş olsun sıkma canını rabbimin vardır bir bildiği allahım senin için en hayırlı zamanda sağlıklı bebekler vermeyi nasip etsinKizlarrr yukselmeyen kan degerimin ardindannbugun kanaamm geldi sanirim kimyasal gebelik gecirdim doktora gidicem bakalim ne olucak artikk insallah onumuzdeki aylarda yuzumu guldurur rabbimm
canım geç döllenmedir belki bide sen yumurtlama gunune göre hesaplamadınmı ay bende bilmiyom konuşup duruyomevetttt doktor sonunda dün keseyi gördü. regli tarihine göre 5+4 haftalık olması gerekiyor ama kese boyuna göre 4 haftalık dedi doktorbunu duyan yaşayan var mııı?
regliden hemen sonra hiç yapmadım. acaba hemen yumurtluyo olabilir misin? daha önceki aylarda da kullandın mı bu testten? onlar nasıldı?Oldum canim bugun 4.gun ama nerdeyse bitti
valla canım bende hiç bilmiyorumcanım geç döllenmedir belki bide sen yumurtlama gunune göre hesaplamadınmı ay bende bilmiyom konuşup duruyom
o zaman erken yumurtluyosun canım okumuştum bir yerde bu kadar erken yumurtalama olabiliyomuş. bugün tekrarla testi istersen. bu testi kaçta yaptın? bide en sağlıklı 11.00 la 19.00 arası okumuştum yine bir yerde :)Adetli iken hic yapmamistim canim. Adetten once silikti.
geçmiş olsun canımKizlarrr yukselmeyen kan degerimin ardindannbugun kanaamm geldi sanirim kimyasal gebelik gecirdim doktora gidicem bakalim ne olucak artikk insallah onumuzdeki aylarda yuzumu guldurur rabbimm
o zaman canım yumurtlama gunun 15. gunvalla canım bende hiç bilmiyorumumarım öyledir geç döllenme falan. yumurtlama günümü inan bilmiyorum çünkü 34 günde regli oluyorum 20. gün olması gerek ama ben en koyuyu 15. gün gördüm o da t c'den koyu değildi sadece o güne kadar gördüğüm en koyuydu. 15. güne göre hesaplarsam 4 haftalık oluyo evet
galibao zaman canım yumurtlama gunun 15. gun
Bana oyle esti gece 10 da yaptimo zaman erken yumurtluyosun canım okumuştum bir yerde bu kadar erken yumurtalama olabiliyomuş. bugün tekrarla testi istersen. bu testi kaçta yaptın? bide en sağlıklı 11.00 la 19.00 arası okumuştum yine bir yerde :)
Kizlarrr yukselmeyen kan degerimin ardindannbugun kanaamm geldi sanirim kimyasal gebelik gecirdim doktora gidicem bakalim ne olucak artikk insallah onumuzdeki aylarda yuzumu guldurur rabbimm
Teşekkür ederim canım benim :) kan testi yaptırmadan havaya girmek yok bana! Sabah uyaninca tuvalete gittim, içimden niyeyse test yapmak geldi :) olurda silik çizgiyi görürsem eşime gösterip öyle gideyim dedim. .saskinim zaten bişey hissedemiyorum suan ya da doktora gitmeden hissedemicem
kuzum fırsatın ve ımkanın varsa bir doktora git hem kımyasalmı değilmi değerin yukselmişmi yukselmemişmi hepsni öğrenirsin biz ne dersek boş benceKzilar simdi benim bugun kanamam geldi ya dun ov testo yapmistim koyuydu baya acaba o neden koyu cikmis olabilir bilgisi olan varmi acaba ustune mi goruyom diyim bide kendi kendime belki deger yukseliyodur doktora gtmeyjnce bilemycem ama yinede sizlerw soruyim bi dedim
Pko mu var sende oyle olanlarda biyle cikiyr geneldeOldum canim bugun 4.gun ama nerdeyse bitti
Belkide adet zamaninda da yumurtlama oluyrdr. Öyle olanda varms okumustm bi yerde netten arastr istersn.Oldum canim bugun 4.gun ama nerdeyse bitti
canım şimdi üstüne görmeyi araştırdımda normal adet kanamsına göre rengi daha açık ve az oluyormuşKzilar simdi benim bugun kanamam geldi ya dun ov testo yapmistim koyuydu baya acaba o neden koyu cikmis olabilir bilgisi olan varmi acaba ustune mi goruyom diyim bide kendi kendime belki deger yukseliyodur doktora gtmeyjnce bilemycem ama yinede sizlerw soruyim bi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?