Evet canim oyle bir akıntı geliyor. Benimde kokusuz ve dediğin gibi beyaz veya kremsi.Haklisin canim erken sevinmek cok guzel ama hep de sevindiremeyebiliyor burda bir kac arkadasimiza cok uzuldum ve hep hayirlisini istiyorum aceleci davranmisim aslinda cok sukur sagligimiz yerinde artik hayirlisiyla en hayirli zananda gelsin bebegim saglijla grlsin diye dua ediyorum bu ay olur ya da olmaz Rabbim insalkah senin bebisini saglikla dunya ya getirmeni nasip eder bizlere de bu guzel duyguyu hayirlisiyla yasatIr. Bu arada bisey sorcamvogozo @0dolunay0 I imtisall @blueflower vorones ve diger arkadaslar akintiniz olmus muydu? Bendeki bu akinti sanki fazla ya artik gebelikten ziyade korkum idrar yollari enfeksiyonu olmam adet olursam bitimine hemen dr a gitcem bazen olmaz bazen ustuste camasir degistirecek kadar fazla ama kokulu ve koyu filan degil bazen beyazimsi bazen cok acik kremsi poffff anlayanlar yada boyle bisey yasan var mi kizlar aranizda
Üstüne gormek denen sey benim bildigm kadariyla yerlesme kanamasi oluyorms.canım şimdi üstüne görmeyi araştırdımda normal adet kanamsına göre rengi daha açık ve az oluyormuş
bende biraz önce okudumda aynen canım yerleşme kanamasıÜstüne gormek denen sey benim bildigm kadariyla yerlesme kanamasi oluyorms.
Evet olsaydi soylerdi doktor. O zaman sen adet gunlerinde yumurtluyrsn.Pko yok canim bende. Yani onun icin ayri kontrol olmadim dr. da. olsa daha onceden gorurdu herhalde. ama hormonlarla da ilgili bisey de olabilir belki. Ya da belki evet yumurtluyorum
Canim imkan varda firsag yok bebegim yaa bide calisiyorum o yuzden mudurde bi alemmm zatenkuzum fırsatın ve ımkanın varsa bir doktora git hem kımyasalmı değilmi değerin yukselmişmi yukselmemişmi hepsni öğrenirsin biz ne dersek boş bence
Bakayim testlere devam edicem. O sekilde anlarim herhalde yumurtladigimiEvet olsaydi soylerdi doktor. O zaman sen adet gunlerinde yumurtluyrsn.
şu insanın halinden anlamayan mudurlere gıcık oluyorum yaCanim imkan varda firsag yok bebegim yaa bide calisiyorum o yuzden mudurde bi alemmm zaten
inşallah sende fazla bekleeden hamiş haberini alırısınmerhabalar bi kaç haftadır burayı okuyorum bende internetten sipariş verdim labrquick marka 20 tane +gebelik testi önümüzdeki ay yapmak istiyorum hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim
Benim her ay 15 ya da 16. Gün koyu çıkıyoTesti bi kaç ay yapanlar her ay farklı zamanlarda mı yumurtlama oluyor adetiniz düzenli olsa bile
Ben de yumurtlama zamanı hiç belirti yaşamam canımEki Görüntüle 1517892 Kizlar dunku testimle bugunku dun iliski oldu takvime gore yumurtlama gunu bugun ama hicbir belirti yok
Valla bizim koyuyu gördükten itibaren 3 gün üst üste ilişki oldu ve sanırım hamileyim :)Merhaba arkadaşlar hamile kalmak için koyu gördüğümüz gün mü diğer gün mü ilişki olmalı? Yoksa iki gün üst üstemi? Hamile arkadaşlar hangi gün ilişkiyle hamile kaldınız?
Hamile olabilirsin canim,gebelik testi yaptinmi?Kızlar bm yeni katıldım ovulasyon testi ile 12 gün önce yumurtlamamı yakaladım ilişki oldu bugün adet olmam lazım ama olmadım bide yumurtlama testi yaptım 2çizgide net çıktı kimisi buna hamilelik dio sizin bi fikriniz varmı
Bende gecen ay kasik batmasindan anlamistim heray yasardim ama onun yumurtlama belirtisi oldugunu yeni ogrendim :)Ben de yumurtlama zamanı hiç belirti yaşamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?