ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet canim oyle bir akıntı geliyor. Benimde kokusuz ve dediğin gibi beyaz veya kremsi.

Pko yok canim bende. Yani onun icin ayri kontrol olmadim dr. da. olsa daha onceden gorurdu herhalde. ama hormonlarla da ilgili bisey de olabilir belki. Ya da belki evet yumurtluyorum

Pko yok canim bende. Yani onun icin ayri kontrol olmadim dr. da. olsa daha onceden gorurdu herhalde. ama hormonlarla da ilgili bisey de olabilir belki. Ya da belki evet yumurtluyorum
Evet olsaydi soylerdi doktor. O zaman sen adet gunlerinde yumurtluyrsn.

kuzum fırsatın ve ımkanın varsa bir doktora git hem kımyasalmı değilmi değerin yukselmişmi yukselmemişmi hepsni öğrenirsin biz ne dersek boş bence
Canim imkan varda firsag yok bebegim yaa bide calisiyorum o yuzden mudurde bi alemmm zaten

merhabalar bi kaç haftadır burayı okuyorum bende internetten sipariş verdim labrquick marka 20 tane +gebelik testi önümüzdeki ay yapmak istiyorum hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim

merhabalar bi kaç haftadır burayı okuyorum bende internetten sipariş verdim labrquick marka 20 tane +gebelik testi önümüzdeki ay yapmak istiyorum hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim
inşallah sende fazla bekleeden hamiş haberini alırısın

Testi bi kaç ay yapanlar her ay farklı zamanlarda mı yumurtlama oluyor adetiniz düzenli olsa bile

Merhaba arkadaşlar hamile kalmak için koyu gördüğümüz gün mü diğer gün mü ilişki olmalı? Yoksa iki gün üst üstemi? Hamile arkadaşlar hangi gün ilişkiyle hamile kaldınız?

Kizlar dunku testimle bugunku dun iliski oldu takvime gore yumurtlama gunu bugun ama hicbir belirti yok

Merhaba arkadaşlar hamile kalmak için koyu gördüğümüz gün mü diğer gün mü ilişki olmalı? Yoksa iki gün üst üstemi? Hamile arkadaşlar hangi gün ilişkiyle hamile kaldınız?
Valla bizim koyuyu gördükten itibaren 3 gün üst üste ilişki oldu ve sanırım hamileyim :)

Kızlar bm yeni katıldım ovulasyon testi ile 12 gün önce yumurtlamamı yakaladım ilişki oldu bugün adet olmam lazım ama olmadım bide yumurtlama testi yaptım 2çizgide net çıktı kimisi buna hamilelik dio sizin bi fikriniz varmı

Hamile olabilirsin canim,gebelik testi yaptinmi?

Adetim bugün du ama test için çok erken die uiyapmadım adet geçmeyince çokmazmış ya ama iki kasıpım ve goguslerim çok ağrıyo hiç adet sancımda yok cnm inş hamileyimdir çok istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…